Beauty

LUSH | Kerst 2011 ‘Crazy Inventions’

3 oktober 2011


Elk jaar is kerst bij LUSH één groot feest (wat eigenlijk niet bij LUSH?) en komen er een boel nieuwe producten uit waar je de donkere maanden heerlijk mee doorkomt. Dit jaar zien we enkele oude bestsellers terug, maar ook een heleboel nieuwe producten. Bereid je voor op 3 collages vol met daarbij natuurlijk alle informatie die je maar nodig hebt.

1. Candy Cane Soap (€4,95 – 100g, veganistisch) . Een zeep in de vorm van een grote, roze en wit gestreepte snoepstok. Deze zoete lekkernij bevat Engels pepermuntolie en de zoete, kersengeur van amandelolie. Je huid gaat er zalig van geuren. Hmmm, heerlijk!
2. Snow Globe Soap (€4,50 – 100g, veganistisch) Stel je eens voor dat je in een sneeuwglobe staat. De sneeuwvlokjes dwarrelen om je heen en je voelt je energiek en opgewekt. Datzelfde gevoel krijg je met deze heerlijk frisse zeep. Grapefruit en citroengras geven je een flinke energiekick als je ’s morgens met moeite je bed uit kruipt.
3. Snowcake Soap (€5,50 – 100g, veganistisch) Een Lush klassieker en bestseller. Een plak Snowcake ruikt net zo onweerstaanbaar als amandel marsepein. Roos absolute verzacht je droge en gestreste huid. Dit jaar is deze zeeptaart bedekt met een glanzende gouden topping. Je gaat er spontaan van watertanden!
4. Snow Fairy Shower Gel (€5.95 – 100g; €10.95 – 250g; €18.95 – 500g, veganistisch) We krijgen ontzettend vaak het verzoek om Snow Fairy het hele jaar te verkopen. Ze is ook zo populair! Maar laten we nu eerlijk zijn, dat is de kerstman ook en die zie je ook niet het hele jaar. Dit suikerspinroze goedje heeft een zoete, magische geur van troostende vanille. Wat zou kerst zijn zonder Snow Fairy?
5. Glögg Shower Gel (€6,95 – 100g; €13,95 – 250g; €23,95 – 500g, veganistisch) In Noord Europa weten ze hoe ze zich warm moeten houden tijdens koude winternachten. Daar drinken ze Glögg, een warme wijn met brandy, kaneel, kruidnagel en sinaasappel. De Glögg shower gel bevat dezelfde ingrediënten. Het stimuleert je bloedcirculatie waardoor je het lekker warm krijgt. Proost!
6. Angel’s Delight Soap (€4,50 – 100g, veganistisch) Fris en fruitig met sinaasappel en mandarijn. Een heerlijke, sappige oppepper die je nieuwe energie geeft tijdens de donkere dagen. Als decoratie vind je op deze zeep sterren, een enorme maan en heel veel glitters. Dan voelen de engeltjes zich toch een beetje thuis als ze rond kerst naar de aarde komen.
7. Northern Lights Soap (€5,95 – 100g, veganistisch) Een prachtige zeep met levendige rode, groene en gele swirls, die doet denken aan het spectaculaire noorderlicht. Deze zeep heeft de frisse geur van dennen-, cipressen- en limoenolie. De oliën van pijnbomen en cypressen kalmeren de geest, limoenolie is goed voor een verstopte huid en cellulitis. Een opwekkende geur, zeker als het gisteravond een beetje laat is geworden en je emoties weer tot bedaren moeten komen.
8. Bûche de Noël Gezichtsreiniger (€9.25 – 100g, veganistisch) Wat is er zachter dan de huid van een pasgeboren baby? Deze reiniger is gemaakt met porseleinklei, amandelen, mandarijnen, stimulerende brandy en een vleugje cranberries. Samen zorgen ze voor een huidje als die van een kerstkindeke. Halleluja.
9. Jilted Elf Shower Jelly (€6,95 – 100g; €14,95 – 240g) Zin om met een cocktail onder de douche te staan? Net als in het New Yorkse cocktail recept, zit in deze jelly wodka, honing en vijgen om de huid te verzachten. Er is ook een mix van pittige grapefruit olie en kruidige kaneel bladeren olie en gember olie, om je in een vrolijke stemming te brengen. Maar het stimuleert ook de bloedsomloop, waardoor je het lekker warmt krijgt. Een beetje gouden glitter erin en je bent helemaal klaar voor de volgende ronde kerstfeestjes! En als je echt dapper bent, kun je deze jelly invriezen voor een extra verkwikkende douche om fris te beginnen aan een nieuwe dag.

1. Cinders Bath Ballistic (€3.75 per stuk, veganistisch) Laat een Cinders in de badkuip vallen, sluit je ogen en je hoort het haardvuur knetteren. De heerlijke geuren van amandel, kersen, sinaasappel en een vleugje kaneel verwarmen je lichaam en geven je dat speciale kerstgevoel.
2. So White Bath Ballistic (€2.95 per stuk, veganistisch) Onze moeder leerde ons geen appels aan te nemen van vreemde vrouwen, maar voor So White maken we een uitzondering. Deze schitterend Bath Ballistic laat een schuimige deken van bubbels achter, wit als sneeuw. Bergamot en neroli olie geven je meer zelfvertrouwen en helpen het hoofd koel houden in stressvolle tijden. Precies wat we nodig hebben!
3. Golden Wonder Bath Ballistic (€5,95 per stuk, veganistisch) Een goudkleurige verrassing met een witte strik. Ga lekker achterover liggen in bad en laat je verrassen door de feestelijke sterretjes en de geur van cognac olie, zoete sinaasappel en limoen. Dit is badderen in Hollywood style!
4. Satsumo Santa Bath Ballistic (€4.95 per stuk, veganistisch) Tijdens midwinternacht gaan Japanners traditiegetrouw in bad met Yuzu’s, een soort satsuma’s of mandarijnen. Dat brengt in het komende jaar veel geluk en voorspoed. Dat kan iedereen natuurlijk gebruiken, vandaar dat je in deze Bath Ballistic mandarijn- en sinaasappelbloesemolie vindt. Heb je last van winterblues? Deze kerstman verjaagt ‘m!
5. Lil’ Lush Pud Bath Ballistic (€3.50 per stuk, veganistisch) De bereiding van een traditionele Engelse kerstpudding begint al zes weken voor kerst. Maar dat laten we lekker over aan de keukenprinsessen. Wij als ‘kant-en-klare maaltijdprinsessen’ zitten rond die tijd in bad met Lil’ Lush Pud. Ziet er uit als de pudding, ruikt naar de pudding, maar bruist als een Bath Ballistic. Kruidnagel en citroen stimuleren de bloedcirculatie en helpen afvalstoffen afdrijven. Dat is weer handig als we op eerste kerstdag aanschuiven om ons tegoed te doen aan de echte Engelse kerstpudding.
6. The Melting Snowman Bath Melt (€3,95 per stuk, veganistisch) Deze aardige sneeuwman zit boordevol gezonde oliën en boters om je huid eens flink te verwennen. De geur van vanille, tonkabonen en sinaasappel brengt je in kerstsfeer. Laat deze bath melt langzaam ontdooien in je badwater en vergeet voor heel even je drukke agenda.
7. Abombinaball Bath Ballistic (€5,95, per stuk, veganistisch) Zin in een frisse geur? Neem dit lieve mannetje mee naar de badkamer. Deze bruisbal ruikt naar pepermunt, zoete sinaasappel en vanille. Hij ziet er misschien woest (aantrekkelijk) uit, maar heeft een hart van goud.

1. Candy Mountain Bubble Bar (€4,50 per stuk, veganistisch) Deze roze-wit gestreepte, naar snoep geurende Bubble Bar doet je denken aan de traditionele feestelijke snoep. Verkruimel onder stromend water voor een bad vol naar vanille geurende bubbels. Het is een geweldig calorie-vrij alternatief!
2. Gingerbread House Bubble Bar (€5.50 per stuk) Dit huisje van peperkoek is kruidig en verwarmend. Boordevol gemberpoeder om de bloedsomloop te helpen en alle koukleumen onder ons de winter door te helpen. Een vleugje limoen geeft extra energie en een frisse geur.
3. Australian Igloo Sugar Scrub (€ 4,95 per stuk, veganistisch ) Australië? Tegenpolen zou je denken, maar we vonden dat de mooie Australische etherische oliën van eucalyptus en sandelhout (gemengd met suiker) gemaakt zijn voor een fantastische body scrub! Elke scrub heeft een zachte kern van extra vierge kokosolie. De suiker verwijdert dode huidcellen en de kokoslie zorgt voor een zachte, gehydrateerde huid. Je huid ziet er weer glad, gezond en stralend uit. Eucalyptus is niet alleen goed als je huid een beetje verstopt is, maar is ook het perfecte tegengif voor een kater.
4. Chilli Tingle lip tint (€ 9,25 per stuk, veganistisch) Een vochtinbrengende lip tint gemaakt met Mexicaanse pepers om je lippen te laten tintelen! Gemaakt met een verzachtende basis van biologische jojoba olie, fair trade cacao boter en candelillawas om de lippen te verzachten. Annatto zaadjes zorgen voor de mandarijn-kleurige tint. Er is zelfs poedersuiker aan het recept toegevoegd voor een heerlijke, zoete smaak. Pepers zorgen ervoor dat je lippen iets voller worden, een natuurlijke manier om mooie sensuele lippen te krijgen. Maar wees gewaarschuwd…deze liptint zorgt voor vuurwerk.
5. Rocketeer Bath Ballistic (€4,95 per stuk, veganistisch) Rocketeer is gemaakt voor kleine én grote kinderen! Hij zwemt als een op hol geslagen raket door je badkuip heen. Het water kleurt van geel, naar blauw en tenslotte groen. En de geur? Heerlijke zoete snoep!
6. Super Stars Bubble Bar (€4,50, veganistisch) Altijd al willen weten hoe het voelt een superster te zijn? Aardbeien, geraniumolie en zwarte peper geven je dat luxe gevoel, ontstressen en houden je heerlijk warm. Je bent klaar voor de rode loper!
7. Christmas Eve Bubble Bar (€4.95 per stuk veganistisch) Donkerblauw als een koude, heldere winternacht. Word je nerveus van het idee van een kerst bij je (schoon)ouders of het zestien gangen diner dat je in elkaar moet draaien? Ontspan dan met jasmijn en ylang ylang. Verkruimel onder stromend water voor een schitterend blauw bad met een wit deken van schuim. Laat je wegzakken in het warme water, bedenk dat er traiteurs bestaan en kruip daarna lekker vroeg onder de wol.
8. Celebrate lip tint (€9,25 per stuk, veganistisch) Deze pastelroze balsem smaakt naar… roze champagne! Amandel, jojoba en camellia olie verzachten en voegen een beetje glans toe. De smaak van cognac, citroen en grapefruit brengen je alvast in feeststemming. En ’t smaakt niet alleen naar champagne, de glanzende gouden topping van de popping candy zorgen voor knetterend vuurwerk. Om te zoenen!
9. Pow Wow Lip Scrub (€8,95 per stuk, veganistisch) Een lip scrub die lijkt op knettersnoep! Scrub je lippen deze winter met dit zachte goedje. De biologische jojoba en de arganolie olie verzachten en hydrateren. Een beetje cafeïne erin en je kunt de hele nacht je geliefde kussen… onder de mistletoe!
10. Magic Wand Bubble Bar (€ 8,95 per stuk, veganistisch) Alweer een nieuwe uitvinding! Een zuurstokroze Bubble Bar in de vorm van een ster. Roer ermee door het badwater, doe een wens en voilá! Een wolkendek van bubbels met de geur van Snow Fairy. Wentel jezelf vervolgens in een heerlijke zoete vanillegeur en droom lekker weg. Deze speciale Bubble Bar kun je meerdere keren gebruiken; na gebruik laten opdrogen voor de volgende keer. Pure magie!
11. 3 Gold Rings Bubble Bar (€6,95 per stuk, veganistisch) Een bad vol vanille bubbels geeft je dat heerlijke nostalgische kerstgevoel. Er zit ook zoete sinaasappel en mirre in. Verkruimel een stuk onder stromend water en droom lekker weg.
12. Snow Fairy lip tint (€9.25 per stuk, veganistisch) Ook dit jaar brengt Snow Fairy haar nichtje mee, een schitterende lippenbalsem met een mooie roze kleur. Murumuru boter en cupuacu boter zorgen voor zachte lippen en frambozen en poedersuiker voor een heerlijk zoete smaak. De gekleurde lippenbalsem geeft eventueel ook je witte winterwangen wat extra kleur. Trouwens, het smaakt net zo lekker als het er uitziet!

Alle producten zijn vanaf 7 oktober te koop bij Lush (klik hier voor de verkooppunten) of  nu al via de webwinkel op Lush.nl.

Enkele bestsellers van vorig jaar zijn bij mij ook zeker favoriet en zijn al in een review online verschenen (gebruik de zoekfunctie rechtsbovenin). Ik ben zelf vooral heel nieuwsgierig naar de nieuwe producten. Een aantal hiervan gaan de komende tijd uitgebreid voorbij komen in afzonderlijke artikels ^^

Naar welke producten ben jij vooral nieuwsgierig?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 12 oktober 2011 at 10:13

    Chilly Tingle en Celebrate lip tint,Candy cane, Jilted Elf Shower Jelly en Notherns lights soap. Ga ik zeker kopen!

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 7 oktober 2011 at 18:39

    Ik wil de Chilli Tingle en Celebrate lip tint, Candy Cane en Angel’s Delight en Snow Cake soap en de Snow Fairy shower gel! Maar ik ga denk ik maar een paar dingetjes halen en dan na kerst een order doen op de engelse site..

  • Avatar van michelle
    Reply michelle 3 oktober 2011 at 19:59

    hmm dat zie er leuk uit!
    en ik zie ook nog wat oude bekende :D

  • Avatar van Germa
    Reply Germa 3 oktober 2011 at 16:43

    Ik kreeg vorige week al een mailtje van Lush. Heerlijk! Van kerstcollecties wordt ik altijd erg vrolijk! :-) Vorig jaar ook lekker veel kerstspullentjes gehad van Lush! Just love it!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 16:49

      Ja echt he? Ik heb er nu nog staan van vorig jaar, ga er altijd zuinig mee om want sommige dingen komen helaas niet meer terug ;-)

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 3 oktober 2011 at 13:32

    oh wat een mooie producten , lijken erg fijn :)

  • Avatar van jessy
    Reply jessy 3 oktober 2011 at 13:16

    wat een geweldige producten!
    kan niet wachten tot het kerst is hah :$ ik wil ze allemaal!!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 16:48

      Je hebt in ieder geval iets om te vragen aan de Kerstman ;-)

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 3 oktober 2011 at 11:44

    Ik had het al op de webshop gezien. Wat een heerlijke producten voor Kerst. Ik kan gewoon niet kiezen.
    Liefs, xxx

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 11:44

      Het is ook wel erg lastig om te kiezen met zoveel lekkers ^^

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 3 oktober 2011 at 10:20

    Dat ziet er weer heerlijk uit! Ik ben vooral heel benieuwd naar Jilted Elf Shower Jelly omdat ik gek ben op shower jelly’s :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 11:42

      Ik was hier ook het meest benieuwd naar en heb hem net binnengekregen, wat een heerlijke geur en prachtige gouden glittertjes erin ^^

  • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 3 oktober 2011 at 09:35

    Northern Lights, prachtig!!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 11:41

      Lush zepen zien er altijd zo prachtig uit :-)

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 3 oktober 2011 at 09:25

    Ik ben heel nieuwsgierig naar die gezichtsreiniger.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 11:41

      Die heb ik vorig jaar kerst gekocht en was er zeker tevreden over. Je kan er met een beetje warm water ook een papje van maken en als masker gebruiken ;-)

  • Avatar van Redhotjillypeppers
    Reply Redhotjillypeppers 3 oktober 2011 at 09:14

    Die magic wand wil ik ! :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 11:40

      Die ziet er inderdaad supercute uit, ook leuk als geurende decoratie in de kamer :-)

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 3 oktober 2011 at 08:45

    Wat een boel leuke nieuwe producten zeg, tof! Ik zou die groene showerjelly wel eens willen proberen =D

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 11:40

      Ik heb hem net binnen en ik kan je zeggen: hij ruikt heeeeerlijk!

  • Avatar van Amber
    Reply Amber 3 oktober 2011 at 00:55

    Wat een hoop fijne producten, hoe kan ik daar nou uit kiezen?! Ik heb nog nooit een jelly gebruikt, dus daar ben ik erg nieuwsgierig naar.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2011 at 11:39

      De Shower Jelly’s van Lush zijn zeker aan te raden om eens te proberen, het maakt een unieke douche/badervaring ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.