Fashion

Mizzieezz | Handgems

14 oktober 2011


Soms kom ik iets heel unieks tegen wat ik dan natuurlijk graag met jullie wil delen. Zo krijg ik deze Mizzieezz handsieraden maar niet uit mijn hoofd en ik blijf er maar naar kijken. Wat ontiegelijk origineel en leuk bedacht! Er zijn heel veel soorten verkrijgbaar, van subtiel tot opvallend. Kijk mee voor meer informatie en afbeeldingen.

“We love fashion! De laatste trends, de mooiste stoffen, de grote ontwerpers…zij zijn een bron van inspiratie. Samen met een droomteamvan Nederlandse ambachtsmensen, die hun vak tot in de puntjes beheersen, worden onze producten ontwikkeld en gemaakt. Real Dutch Design! Made in Holland!”

“Daantje van de Polder, founder van Mizzieezz, reisde voor haar werk als producent de hele wereld rond. Zij bezocht bijzondere locaties en kwam in aanraking met allerlei verschillende culturen. Zij ontmoette vele bijzondere vrouwen en ontdekte dat in bepaalde culturen de hand als een juweel wordt gezien en op de meeste schitterende wijze versierd wordt. Deze vrouwen en ontmoetingen inspireerde Daantje. Met haar gevoel voor mode en stijl ontwierp zij daarom een volledig nieuw en eigentijds accessoire voor de hand. Op haar zoektocht koos zij voor stretchleer, een hoogstaande kwaliteit leer. Zij wist direct dat dit de perfecte uitstraling en draagcomfort voor haar HandGem is.”

De Mizzieezz handgems zijn verkrijgbaar in onder andere een uniek soort stretchleer waardoor ze comfortabel om de hand zitten. Daarnaast zijn er de subtiele modellen die mij persoonlijk het meest aanspreken en zijn er ook nog matchende ringen te koop om de look compleet te maken.

Ik denk zelf dat het erg leuk kan staan als je een statement wilt zetten met je accessoires en graag eens wat anders hebt dan anderen. Of als je een chique feestje hebt en toch ook net eventjes wat meer wilt opvallen: kleine knopjes in je oren en een subtiele variant om je hand. Ik weet zeker dat dat mooi zal staan en dat je er veel complimentjes over zal krijgen.

Als ik nu moest kiezen dan zou ik voor de rode strik variant gaan, mooi ook voor de feestdagen die eraan komen ^^

Mizzieezz hand-accessoires zijn te koop via Mizzieez.com en de prijzen liggen tussen de €7,95 en €49,95.

Wat vind jij van deze bijzondere accessoires?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 16 oktober 2011 at 19:29

  Wat anders en inspirerend! Erg leuk!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 16 oktober 2011 at 02:09

  Leuk! Zoiets zou ik misschien best wel gaan dragen :)

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 16 oktober 2011 at 00:47

  Ziet er stoer uit. Vooral de zwarte varianten, dat vind ik juist wel passen voor tijdens een concert (of juist voor een artiest!).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 oktober 2011 at 08:58

   Misschien gaan we ze voorbij zien komen bij de shows van The Voice Of Holland? Dat vind ik er wel iets voor ;-) Je kan het ook goed zien dan als ze een microfoon vasthouden ^^

   • Avatar van Francisca
    Reply Francisca 17 oktober 2011 at 09:26

    Ja, inderdaad! Ik denk dat het dan een boost kan geven aan het merk!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 15 oktober 2011 at 08:26

  Heel leuk en apart, maar ik denk dat ik ze zelf niet zou dragen.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 15 oktober 2011 at 00:55

  Ik vind het wel heel erg leuk en luxe eruit zien, die rode met de strik is leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 15 oktober 2011 at 00:11

  Oh wat leuk :d !

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 14 oktober 2011 at 22:50

  Niks voor mij, doet mn denken aan een gepimpde steunverband

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 14 oktober 2011 at 21:40

  ik vind ze niet super mooi, maar wel vernieuwend en leuk!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 14 oktober 2011 at 21:00

  Het is mijn smaak niet.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 14 oktober 2011 at 19:31

  Oh coool zeg! Die witte die de vrouw met het tasje in haar hand om heeft vind ik echt prachtig!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 14 oktober 2011 at 19:23

  Oh wauw, wat is dit suuupercool zeg! :D
  Die met de strik vind ik ook wel tof, vrouwelijk, maar stoer!
  Zelf zou ik voor de witte gaan denk ik. Tof dit!

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 14 oktober 2011 at 17:15

  Vind het wel gaaf maar toch zie ik me dit niet zelf dragen..
  Die met de grote strik vind ik ook het leukst :)

 • Avatar van Annelien
  Reply Annelien 14 oktober 2011 at 16:36

  Wat grappig! Ik vind de strik inderdaad ook het leukst

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 14 oktober 2011 at 16:16

  Ik vind ze ook wel tof! :D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 oktober 2011 at 15:42

  ik vind ze wel gaaf :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.