Beauty Fashion Media

Plus Size Weekly #6

19 oktober 2011


Regelmatig komt op Curvacious deze rubriek ‘Plus Size Weekly’ voorbij waarin ik meerdere items die te maken hebben met ‘plus size’ combineer tot een lekker uitgebreid artikel voor alle curvy ladies. Deze week een mooie collectie van Evans, een plus size designer voor Simply Be, Miss Piggy en weer een leuke plus size blog die ik graag met jullie wil delen.


Anna Scholz voor Simply Be
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik de webwinkel Simply Be doorgaf als tip om te shoppen voor leuke kleding t/m maat 64. Je kan er betalen via creditcard en het aanbod is erg groot. En een mooie aanvulling op de standaard collectie moet toch zeker wel de speciale Anna Scholz (plus size designer) wel zijn: mooie broeken, jurken, tunieken.. Ik ben om! Zeker de 3e afbeelding van hierboven, het jurkje vind ik heel erg leuk voor een feestje, concert of iets dergelijks. Ik kan je zeker aanraden eens een kijkje te nemen in deze webwinkel en sla dan de collectie van Anna Scholz zeker niet over: SimplyBe.com.


Plus Size Blog: Curious Fancy
Heeft de bovenstaande mooie meid, Ragini, geen ongelooflijk leuke kledingstijl? Ik vind van wel en daarom wilde ik haar blog graag met jullie delen. Op Curious Fancy zie je vooral veel outfitfoto’s in een leuke vintagestijl, niet alleen qua kleding maar ook de fotostijl. Ik vind het zelf altijd leuk om naar andere volle(re) meiden te kijken en zo inspiratie op te doen van kleding of vormen die mooi staan bij een figuur met rondere vormen. Hoe zit dat met jou en vind jij haar stijl ook zo leuk? CuriousFancy.com


Evans ‘COLLECTION’
Bovenstaande foto’s zijn er enkele uit deze collectie van Evans die ik weer graag met jullie wilde delen. Een tijdje geleden schreef ik er al over, maar de collectie is uitgebreid èn… een deel ervan is nu ook verkrijgbaar met leuke korting in de sale. Mocht je dus twijfelen omdat deze collectie wat duurder is dan de normale prijzen van Evans, dan kan je nu op deze manier alsnog een leuk item bemachtigen. Bij Evans kan je terecht voor kleding t/m maat 60 en ook hier hebben ze een fijn uitgebreid aanbod in verschillende kleding en stijlen. Betalen kan er via creditcard of PayPal en je hebt je bestelling meestal met een weekje in huis. Evans.co.uk.

Film: The Muppets
En als laatste wil ik jullie in deze editie van Plus Size Weekly wat laten zien over de nieuwe film The Muppets die in Nederland in 2012 in de bioscoop zal komen. De trailer kan je hierboven alvast bekijken en ik denk zelf dat het een heel erg leuke feel good movie zal gaan zijn! Leuk weetje: Miss Piggy speelt in deze film de plus size editor van de Vogue in Parijs. Ge-wel-dig! En nu nog een echte plus size rubriek in magazines als Vogue ;-)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 19 oktober 2011 at 21:25

  mooie kleding van Evans, maar ik vind dat model echt geen plus size!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 19 oktober 2011 at 19:37

  Ik vind de jurken en tuniek van Simply Be leuk. :) De Muppets lijkt me ook erg grappig, leuke trailer. ;)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 19 oktober 2011 at 15:05

  De foto’s van Curious Fancy zijn echt prachtig, zo chique gedaan ! Op de eerste foto’s vind ik de prints van de kledij de dames niet zo flatteren.

 • Avatar van desima
  Reply desima 19 oktober 2011 at 14:11

  wat een verademing om ook eens een wat vollere dame te zien om kleding te showen zodat de curvy lady kan zien hoe het staat. leuk artikel. ik vind het omslagblousje met de vlindertjes heel lief.

 • Avatar van britt
  Reply britt 19 oktober 2011 at 13:57

  Het vlinderblousje vind ik echt super schattig!!!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 19 oktober 2011 at 12:28

  Oh heerlijk die trailer!! Had het nog niet gezien. Als kind was ik echt dol op the muppets. Leuk, deze ga ik echt kijken in de bios.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 19 oktober 2011 at 12:12

  Ik ga maar weer eens bij Evans kijken, goed idee!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2011 at 12:18

   Ik weet zeker dat je er mooie items tegen zal komen… Niet goed voor m’n bankrekening die site >_<

 • Avatar van JolienM
  Reply JolienM 19 oktober 2011 at 08:26

  Wauw, fantastische jurken van Simply Be, die eerste is nu al favoriet! En ik kan niet wachten tot the Muppets haha :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2011 at 12:18

   Anna Scholz maakt sowieso echt prachtige kleding, haar eigen site is ook zeker de moeite waard te bekijken :-)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 19 oktober 2011 at 08:19

  Ik kan niet wachten tot de film uitkomt ! :)

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 19 oktober 2011 at 08:18

  Hahahaha, ik kan niet wachten tot de Muppets er zijn, het lijkt me zo’n hilarische memorylane :]]

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2011 at 12:17

   Hij lijkt mij ook echt geweldig, vond het vroeger ook al zo leuk :-D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 oktober 2011 at 00:41

  Curious Fancy kende ik nog niet. Wat een leuke meid, die sprong er voor mij in dit artikel meteen uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 19 oktober 2011 at 00:18

  Wat een leuke meid die Ragini! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2011 at 12:17

   Ja echt he? Ik moest haar blog gewoon delen ^^

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.