Beauty

Sisley | Crème fluide réparatrice

5 oktober 2011


We merken allemaal dat de winter er weer aan komt: het is donker als je wakker wordt, de lampen kunnen ’s avonds eerder aan, de nachten worden kouder… Tijd om je lijf goed te verzorgen en voor te bereiden op de gure wintermaanden. Zorg er dan gelijk voor dat je verwenmomenten voor jezelf inlast, niks lekkerders dan een beetje pampering ’s avonds met de kaarsjes aan. Sisley heeft enkele fijne producten voor de droge, trekkerige, rode en schrale huid waarvan ik er graag één aan jullie wil laten zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over de ‘restorative fluid body cream’.

Deze crème heeft 150ml inhoud en zit in een handige tube met klepdop. Er zit o.a. karitéboter, wortel, olijf, vitamine E, andiroba olie, aloë vera en zink in wat vooral hydraterende, voedende en herstellende bestanddelen zijn. De geur is een combinatie tussen een ouderwetsige zeepgeur en lavendel, iets wat ik persoonlijk wel erg lekker vind.

Toen ik de crème binnenkreeg en de informatie doorlas merkte ik al snel dat dit voor mij echt een luxeproduct zal zijn wat ik echt zal gaan gebruiken in de periodes dat mijn toch al droge en gevoeligere huid ècht last heeft van de kou, want dan kan mijn huid snel geïrriteerd raken. Ik heb deze bodycream nu al enkele weken gebruikt op de momenten dat ik door o.a. stress echt wat last had van mijn huid en tussendoor heb ik ook afgewisseld met andere bodylotions om zo echt een verschil te kunnen opmerken.

De crème heeft de substantie van een wat dikkere bodylotion, maar het gaat zeker niet naar een body butter toe. Hij laat zich gemakkelijk en zuinig over de huid verdelen en trekt lekker vlot in, helemaal als ik hem direct na het douchen gebruik. Een groot pluspunt voor mij is dat de crème geen vettig laagje achterlaat, maar een gevoede huid die soepel aanvoelt. De lekkere geur van het product blijft ook lang na op de huid, iets wat ik nu echt een voordeel vind.

Voor mij is dit echt een crème geworden die ik pak voor de extra droge en jeukerige delen van mijn huid of als ik in ben voor een cocoon-momentje: ’s avonds op tijd douchen, insmeren en in een ochtendjas lekker de bank op met een film of boek, kaarsjes aan en een kop thee. Zo creëer ik echt even een avondje voor mijzelf tussen de drukke dagen door en dan geniet ik nog meer van een luxe product als deze Sisley crème.

In vergelijking met een andere bodylotion merk ik zeker verschil, maar dan wel op de ècht droge en geïrriteerde delen zoals mijn ellebogen, onderbenen, bovenrug etc.

De Restorative Fluid Body Cream van Sisley kost €101,00 en is te koop bij o.a. Douglas, ICI PARIS XL en verschillende webwinkels. Door deze fijne kennismaking met dit merk (op wat proefjes na over de jaren heen) ben ik toch nieuwsgierig geworden naar meer, zeker ook naar de mooie make-up en parfums.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 6 oktober 2011 at 10:32

  Juist de prijs zorgt ervoor dat ik dit wel eens zou willen proberen. Dan moet het wel geweldig zijn toch? Leuk dat je het kon testen!

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 6 oktober 2011 at 07:02

  ziet er goed uit hoor, alleen wel veelte duur voor mij ;)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 5 oktober 2011 at 23:22

  Klinkt heerlijk maar ik zou nooit zoveel geld uitgeven aan een bodycrème.

 • Avatar van The Beauty Gem
  Reply The Beauty Gem 5 oktober 2011 at 19:07

  Wow, klinkt fijn! Helaas dat het zo duur is…

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 5 oktober 2011 at 19:06

  Dat lijkt mij echt een fijne bodylotion <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 5 oktober 2011 at 17:26

  Zo zeg, dat klinkt als een fijne bodylotion!! Hij is iets boven mijn budget maar voor een verwen moment lijkt het mijn idd heerlijk.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 5 oktober 2011 at 17:14

  Klinkt als een fijne bodylotion, maar de prijs ligt ver boven mijn budget…

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 5 oktober 2011 at 16:56

  dat klinkt goed:D

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 5 oktober 2011 at 16:34

  Heb ook de nodige testers hiervan gebruikt en vind het altijd fijn spul! Alleen de prijs.. nee daar haak ik toch echt op af..

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 5 oktober 2011 at 16:22

  klinkt goed! jammer van de prijs…

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 5 oktober 2011 at 15:57

  Wat doe je me aan?! Ik zit midden in m’n ‘no-buy’ en dan kom jij met dit soort producten ;)!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 5 oktober 2011 at 15:29

  Wauw, klinkt goed.
  Inderdaad echt een product om uit de kast te pakken om jezelf eens goed te verwennen.
  Want ik vind ‘m toch wel erg duur..

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 5 oktober 2011 at 15:22

  Klinkt heerlijk ! Ik heb zelf een aantal proefjes gehad van hun cucumber moisturizer en ben er helemaal gek van. Enkel de prijs houdt me tegen..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.