Fashion

Skechers | Tone-ups Fitness + winactie!

7 oktober 2011


Als je mij volgt op Twitter dan zie je dat ik regelmatig naar een Zumba of dans (aerobics) les ga en daarnaast wandel ik regelmatig met mijn honden. De laatste tijd ben ik mij er steeds bewuster van dat ik gezonder wil leven en meer bewegen hoort daar ook bij. Nu verbrand je met Zumba of dansen natuurlijk al flink wat caloriën, maar het is leuk meegenomen als dit er nog meer kunnen zijn. Of, meer verbranden terwijl je gewoon wandelt of je dagelijkse ding doet. Dat kan met deze Skechers Tone-ups Fitness schoenen die ik nu aan het uitproberen ben. Kijk mee voor meer informatie èn maak kans op je eigen paar!


Tone-ups Fitness Flex is een nieuw model wat onlangs is toegevoegd aan de Tone-ups collectie van Skechers. Er wordt gebruik gemaakt van dynamische flex pods die op de onderkant van de zool zijn bevestigd. Deze pods creëren een bi- axiale instabiliteit waardoor uw spieren harder moeten werken om uw lichaam in balans te houden. Deze schoen is extreem licht in gewicht en flexibel waardoor u veel vrijheid ervaart tijdens het bewegen. De Tone-ups Fitness Flex zijn uitermate geschikt om te dragen tijdens aerobicslessen zoals: zumba, bodypump of bodyjam. Te koop vanaf €69,95.


Ik ben deze schoenen sinds deze week aan het dragen bij mijn dagelijkse dingetjes, Zumba, de hond uitlaten etc. En dat verschil merk ik direct! Na de eerste dag gewoon in huis aangehad te hebben voelde ik ’s avonds terwijl ik in bed lag al een soort van spierpijn alsof ik weet ik veel wat gedaan had, echt heel erg bijzonder. Wel is het even wennen hoor, want je voelt dat je lichaam continue een balans aan het zoeken is. Dit komt door de pods op de onderkant van de schoenen waardoor je je dijen en kuiten verstevigd, je billen versterkt en gewichtsverlies stimuleert. En dat terwijl je gewoon je normale, dagelijkse dingen doet òf als extraatje op je work-out. Tijdens de work-out merk je echt gigantisch verschil en ben je na afloop heel moe in je benen. En dat is stiekem best een lekker gevoel want je weet dat je zo hard bezig bent om je spieren te trainen!

Let erop dat je wel goed naar je lichaam gaat luisteren als je ineens bezig gaat met een andere routine of meer bewegen. Teveel sporten is gevaarlijk en het is goed om regelmatig een rustdag te nemen. Twijfel je of een bepaalde sport past bij jou en je gezondheid laat je dan eerst voorlichten door je huisarts.

Het voetbed is anatomisch vormgegeven en antibacterieel, de middenzool van ultralicht Resalyte neemt de vorm van de voet aan terwijl je loopt en zorgt voor shock absorptie en comfort en de ‘flex groove’ buitenzool zorgt voor een maximale tractie. Ook krijg je er nog een extra set veters bij om af te wisselen of aan te passen naar je voorkeur.

De schoen zit fijn aan de voet, sluit er goed omheen en geeft veel steun. In het verleden heb ik mijn enkelbanden gescheurd en daarnaast heb ik overgewicht waardoor ik een goede steun heel belangrijk vind in een schoen. De maatvoering is gewoon zoals je normale schoenmaat ook is.

Winactie
Samen met Skechers mag ik 1 paar van deze Tone-ups Fitness Flex schoenen verloten onder de lieve lezers van Curvacious: hoe geweldig is dat? Natuurlijk krijg je, als je wint, een paar toegestuurd naar je schoenmaat. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is:

– Stuur een mailtje met je naam + adresgegevens naar winactie@curvacious.nl o.v.v. Skechers Tone-ups Fitness
– Laat een reactie achter dat je meedoet met deze winactie inclusief een motivatie
– Daarnaast zou ik het natuurlijk leuk vinden als je mij volgt op Twitter, liked op Facebook en volgt (en deze post liked) op Bloglovin‘.

Meedoen kan t/m vrijdag 14 oktober 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Heel veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jax
  Reply jax 31 oktober 2011 at 21:38

  Top deze schoenen, geen excuus meer om niet te lopen, met deze snelle zolen, ga ik als een speer!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 19 oktober 2011 at 11:28

  Hoi,

  Ik heb gisteren mijn eerste paar ontvangen en kwam nu je blog tegen. Ik moet zeggen de schoenen lopen heerlijk en je voelt inderdaad meteen je kuiten. Super schoenen :)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 14 oktober 2011 at 19:28

  Wat een leuke actie :) Yep, plenty of curves here too, en die zijn natuurlijk op zijn best als ze een beetje strak blijven. Met deze Tone-Up Skechers kan ik een beetje exercise nooit meer vergeten, want ze zien er ook leuk genoeg uit om nog heeeeel veel te dragen!

 • Avatar van Eva jonk
  Reply Eva jonk 13 oktober 2011 at 08:31

  Ik heb een goed voornemen zo midden in het jaar, sinds kort zwem ik op vrijdag en dit is ook een mooie gelegenheid om eens wat meer te gaan bewegen. Ik heb een wii gekocht, bijna 2 jaar geleden..bloos bloos, maar ik doe er eigenlijk niets mee…
  alles er op en er aan, ik kan alle sporten beoefenen die ik wil..

 • Avatar van elly van dongen
  Reply elly van dongen 13 oktober 2011 at 00:11

  Ik loop al op MBT schoenen en ze zijn heerlijk…en bijna geen kramp meer s’nachts!
  Een paar sportscoenen met dezelfde magische krachten zou zeer welkom zijn!

 • Avatar van Elina
  Reply Elina 12 oktober 2011 at 14:19

  Hoihoi!

  Wat een te gekke actie! Ik kan niet zeggen dat ik te zwaar of te dun ben, beide niet, maar ik mag wel weer wat meer gaan bewegen om alles wat strakker te krijgen en om natuurlijk mijn conditie te verbeteren wat het aller belangrijkste is! Deze schoenen lijken mij dé perfecte stimulans om weer eens de sportschool te gaan bezoeken! Nu de winter er aan komt en het vroeg donker is, is het wel héél verleidelijk om lekker op de bank te blijven zitten.. (met een drankje en een koekje en allerlei lekkers)
  Ik volgde je al op Twitter (@TwitElinaL) en op Facebook en heb deze post geliked op Bloglovin’!

  Liefs Elina

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 12 oktober 2011 at 13:32

  Ik ben net 2 maanden terug begonnen met een revalidatie na een heftige tijd. Door ziekte ben ik ook flink aangekomen (20 kilo in 4 maand ongeveer). Nu ben ik na een tijd thuiszitten, weer conditie aan het opbouwen, maar het afvallen wil nog niet lukken. Nu is in conditie komen belangrijker dan afvallen, maar toch zou de combinatie natuurlijk super zijn. Ik ben begonnen met zwemmen, fitness en groepsport (iedere keer een andere zaalsport). Buiten dat fiets ik overal heen, maar blijkbaar heb ik nog net even iets extra’s nodig om te verbranden.
  Vandaar dat ik meedoe, om m’n lichaam extra aan de gang te krijgen.
  Ik volg en heb je geliked op zowel Bloglovin en facebook.

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 12 oktober 2011 at 10:46

  Hoi! Ik doe ook mee. Ik ben een very curvy lady ;-) en ben nu sinds 2 weken streng gezond aan t eten. Geen sausjes, ijs, snoepjes, koekjes, etc. Daar heb ik het best moeilijk mee maar ik hou het vol tot ik mijn doel bereikt heb. Heb ook met mijn moeder de afspraak gemaakt om t/m oud en nieuw geen frituur meer te eten. Ik moet nodig afvallen en dat begint natuurlijk met gezond eten. Maar ook sporten is belangrijk. Ik heb echt een hekel aan sporten en omdat hier de sportscholen vrij duur zijn (en ik student ben) komt het sporten er maar niet van. Wel ga ik regelmatig een stuk wandelen en loop ik ook een stuk van ongeveer 25 minuten als ik naar school ga, wat natuurlijk beter is dan niks. Maar met deze schoenen zou dat geweldig zijn! Dus daarom doe ik mee :)

  Ik like/volg je overal al enzo ;)

 • Avatar van Ramona Hoogeveen
  Reply Ramona Hoogeveen 11 oktober 2011 at 15:00

  Ik doe ook mee, het zijn echt ook nog eens hele leuke schoenen… ik ben net weer begonnen met sporten en heb nog geen echte goede schoenen hiervoor gekocht, dus deze zouden echt super uitkomen!

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 11 oktober 2011 at 12:26

  Ik doe ook mee! Ik heb na de bevalling ook niet meer het lijf van ooit zeg maar… Terwijl de kleine jongen al bijna 1,5 is! Wandel al vrij veel, maar met deze schoenen kan het nog meer en heb een work-out erbij ;)

 • Avatar van Tammie
  Reply Tammie 10 oktober 2011 at 23:33

  Ik heb nooit zo’n vertrouwen in de schoenen gehad, mede omdat het een hoog Amazing Discovery gehalte had. Toch hoor ik er steeds meer over en vaak ook goede verhalen.
  Mocht ik ze winnen, kan ik ze zelf eens testen, want elke hulp bij het ‘stroomlijnen’ van mijn lichaam is mooi meegenomen natuurlijk.

 • Avatar van @jemasami
  Reply @jemasami 10 oktober 2011 at 17:57

  hallo,

  ik ben sinds de zwangerschap wat aan gekomen eindelijk en dat blijft er ook op,maar wil me strakke kontje wel behouden en dies nu weg, dus met deze schoene zou ik weer mooi mijn kont in shape kunnen krijgen, en dan die zilveren die zijn erg mooi zeg! ik ga duimen dat ik win en mijn zwangerschaps spek van mn kont kan krijgen aangezien ik zulke schoenen niet kan betalen is dit de ideale kans om te winnen en is mn man ook weer blij met een strakke vrouwen kont.

 • Avatar van Marlous
  Reply Marlous 10 oktober 2011 at 16:15

  Graag maak ik een kansje om te winnen,
  want daarmee sleep ik niet alleen schoenen, maar ook een boel motivatie binnen!
  met sporten ben ik net weer begonnen,
  roeien: niet alleen in de boot maar ook de zaaltraining-vrees heb ik overwonnen!

  Ik volg op twitter en bloglovin, geliked :)

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 10 oktober 2011 at 15:21

  Ik heb zoveel gehoord over de schoenen en dat wil ik zelf ook weleens uittesten. Ik hoor zoveel goeie dingen erover, maar eerst met eigen ogen zien.. ik bedoel met mijn eigen spieren voelen, voordat ik zeg dat het écht zo is! Ik ben veel in de weer, maar heb weinig tijd om echt te sporten. Ik fiets regelmatig, ik wandel elke dag en als ik goeie ondersteunende schoenen ervoor heb, zou het 2 vliegen in 1 klap zijn. En dat is mijn motivatie om de schoenen te willen winnen, want als ik door middel van het bewegen en het dragen van deze schoenen stevige kuiten krijg of de motor aanzet om af te vallen is dat erg mooi. Nu nog hopen dat het lukt!

  Ik stuur je zometeen een e-mail, ook heb ik een hartje gegeven aan dit bericht op bloglovin. Ik volg je al heel lang op Twitter, dus zit wel goed! :D

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 10 oktober 2011 at 14:07

  Deze sportschoenen zou ik dolgraag winnen, want binnenkort moet ik hard aan de slag om de zwangerschapskilo’s er weer af te krijgen (en dat is toch al een drama in de winter)!!

 • Avatar van Mariëtte
  Reply Mariëtte 10 oktober 2011 at 12:45

  Hoi Desirée,

  Graag zou ik ook meedingen naar een paar Skechers. Sinds het begin van deze maand heb ik een sportschool abonnement en ben ik op mijn voeding aan het letten. Het is niet dat ik extreem dik ben maar mijn bmi ligt in de buurt van de 30 en dat is niet helemaal gezond.

  Zumba is zeer verslavend en erg leuk. Wie wil er nou niet afvallen door te dansen? Misschien zouden de Skechers mij net wat extra spierpijn geven haha!

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 9 oktober 2011 at 21:26

  Wat een gave actie zeg!
  Het lijkt me heel leuk om te winnen, ik wil graag weer iets afvallen, en ben al druk aan het sporten.
  Maar dit is natuurlijk twee vliegen in een klap!

 • Avatar van Klaartje
  Reply Klaartje 9 oktober 2011 at 19:24

  Ik heb heel veel last van mijn kniën. Het is altijd al m’n slechtste punt geweest :(. Ben al 4x geopeerd, mank nog altijd, kan nog altijd niet lang wandelen en mag nog niet veel sporten… Een goede schoeninfrastructuur zou dus goed doen :).

  heb je gevolgd en geliked :)

 • Avatar van GewoonGezellie
  Reply GewoonGezellie 9 oktober 2011 at 08:39

  Ik doe graag mee.
  Was 2 jaar geleden heeeeeel veel afgevallen maar door laksheid (en zwangerschap) weer zo’n 15 – 20 kilo aangekomen. Dus dat moet er weer af. Denk dat deze schoenen een goed begin zijn ;)

  Ik volgde je al en heb geliked :)

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 8 oktober 2011 at 23:50

  Ik volg je op bloglovin! en ik heb je zojuist gemaild. Wat een geweldige winactie he!!

  Mijn motivatie: Om heel eerlijk te zijn… Ik hou niet zo van sporten, maar het lijkt me leuk om deze schoenen aan te doen bij mijn dagelijkse bezigheden zodat ik mezelf toch een beetje train!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 8 oktober 2011 at 23:40

  Wat een super actie! Ik wil graag meedoen :) Volg je op Twitter, Facebook en Bloglovin. En uiteraard like ik het artikel ook :)
  Mijn motivatie? Door mijn werk (wisselende diensten met verstandelijk beperkte mensen), kom ik niet toe aan sporten. Ik zie telkens Tone Up schoenen staan, maar ik kocht ze steeds niet omdat ik dacht dat het niet zou werken. Na het lezen van je blogbericht, begin ik toch te twijfelen of ze werken! Het zou zo handig zijn, want hoeveel loop je wel niet op een dag? Thuis, op het werk, even naar de winkel voor boodschappen enz. Ik hoop dat het ook goed is voor andere spieren als je bil- en beenspieren. Ik heb namelijk een zwakke onderrug en zwakke enkelbanden. Hoe super zou het zijn als ik met 1 paar schoenen dit allemaal kan aanpakken?!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 8 oktober 2011 at 22:50

  Wat een supertoffe winactie. Ik zou erg graag mijn hond(en) uitlaten wanneer ik deze schoenen aanheb! Ik heb erg slechte gewrichten en sporten doet me vaak pijn maar met deze schoenen kan ik m’n lichaam ’trainen’ zonder dat ik intensief hoef te sporten. Dat betekent (hopelijk) geen pijn! Dat zou heerlijk zijn want wandelen vind ik erg leuk en kost me weinig pijn en moeite.

 • Avatar van Meyke
  Reply Meyke 8 oktober 2011 at 22:16

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Ik werk als verloskundige waarbij ik veel loop en sta. Daarnaast wandel ik graag -tevens de noodzakelijke lichaamsbeweging) en net als jij heb ik overgewicht en ooit mijn enkelbanden gescheurd, 2 maal zelfs :-S.
  Zou natuurlijk geweldig zijn om werk en work-out te kunnen combineren en het dubbele te halen uit mijn wandelingetjes!
  Overigens fijn dat je nog even je facebook noemde, ik dacht namelijk dat ik je al lang geliked had, maar kennelijk dus niet. En nu volg ik je ook nog op twitter… :-)

 • Avatar van Carla van Halteren
  Reply Carla van Halteren 8 oktober 2011 at 21:43

  Graag doe ik mee. Deze schoenen zouden een goeie aanzet zijn om weer eens in beweging te komen.
  Mijn twitternaam is: @carlaatje1965

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 8 oktober 2011 at 21:13

  Ik heb helaas geen twitter, maar wens de andere meiden heel veel succes!

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 8 oktober 2011 at 17:42

  Ik doe graag mee! Ik loop al een tijdje te loeren naar dit soort schoenen maar het is er nog steeds niet van gekomen, dit is dus een mooie kans!
  Sporten doe ik niet, momenteel heb ik daar helemaal geen tijd meer voor. (woon samen met vriend en zoon, werk 3 dagen per week, ga 1 dag per week naar school, HBO, doe het huishouden en probeer heel af en toe nog tijd te maken voor vriendinnen; tijd voor sport is er dus helemaal niet meer). Om toch een beetje in vorm te blijven (en in model ;) zou ik deze schoenen geweldig vinden!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 8 oktober 2011 at 15:02

  Ik werk in de thuiszorg en ben wat aan de zware kant als deze schoenen doen wat ze beloven dan word ik nog een model als ik aan het werk ben…

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 8 oktober 2011 at 14:59

  Ik doe graag mee hoop dat ik een kans maak om ze te proberen.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 8 oktober 2011 at 12:14

  Ik doe mee met deze actie, ben heel benieuwd of het inderdaad werkt. Ik loop op m’n werk de hele dag…. met deze schoenen weten m’n spieren niet wat ze overkomt ! Ik krijg een supermodel…. Nu maar duimen dat ik win !

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 8 oktober 2011 at 11:39

  Ik doe mee! Waarom? Ik krijg voor mijn verjaardag een scooter, natuurlijk ben ik hier onwijs blij mee. Alleen dat betekent wel dat ik waarschijnlijk vrijwel alles met de scooter ga doen ipv fietsen. Ik kan wel heel leuk zeggen dat ik af en toe wel de fiets ga pakken, maar als je een scooter hebt, pak je die toch veel sneller. Dus sowieso twee keer per dag fietsen valt weg. Daarnaast zat ik op hockey, maar ben er af gegaan door kort gezegd team samenvoeging waardoor we 20 mensen in een team hadden. Veel te veel voor wedstrijden, maar toch kwamen er maar 5 op de trainen. Ik ben er af gegaan en wil er nu weer op. Er is alleen één probleem… er is een wachtlijst gekomen! Dus voorlopig sta ik daar nog wel even op, dus 3x per week sporten zit er ook niet in. Nu heb ik fitness en zumba geprobeerd maar ik hou dat niet vol. Ik kan mezelf niet motiveren om daarheen te gaan omdat ik het niet leuk vind. Ik loop nu hard met een vriendin, maar dat voelt voor mij niet alsof ik aan het sporten ben. Mijn conditie is best hoog, dus ik vind het lekker om écht wat te voelen. Dus deze schoenen komen zeker van pas als ik ga hardlopen! Dan voel ik eindelijk weer eens spierpijn. En men, wat heb ik dat gemist!

 • Avatar van Joanna
  Reply Joanna 8 oktober 2011 at 11:28

  Ik doe graag mee, gezien ik sport veel en zou ook tijdens het lopen mij spieren willen oefenen.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 8 oktober 2011 at 11:24

  Ik zal en moet meedoen, al weet ik zeker dat mijn vriend me vierkant uitlacht als hij leest dat ik meedoe voor een paar SPORTschoenen. Ik ben namelijk een anti-sport-fanaat in hart en nieren. Is er voetbal op tv? Ik neem een boek en je hoort me de rest van het uur niet. Stelt iemand voor om te gaan fitnissen? Mijn gezicht vertrekt in de meest ongemakkelijke gekke bekken om de ander duidelijk te maken dat dat écht niets voor mij is.

  Mijn punt is duidelijk, sport is zeker niet mijn ding, niet om te bekijken en ook niet om te beoefenen. Maar sport is wel hartstikke belangrijk en als ik me dan toch overgeef aan zijn gruwelijke aanbod aan sporten, voel ik me erna als herboren, fit, energiek, jong en lekker in mijn vel. Reden te meer om het gewoon te doen, nu nog iets vinden dat me dat zetje in de goede richting kan geven. Hm, zouden een paar stijlvolle sportschoenen daar niet ideaal voor zijn? – knipoog!

  Ik volg je uiteraard op Twitter, Facebook en met Bloglovin.

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 8 oktober 2011 at 10:38

  Ik ben heel benieuwd hoe deze schoenen zitten bij het lopen en dansen.
  Daarom wil ik ze graag winnen.
  Ik volg je op Twitter, heb het artikel op Facebook en Bloglovin geliked

 • Avatar van Ingrid Raad
  Reply Ingrid Raad 8 oktober 2011 at 10:38

  Dit is het helemaal voor mij! Na mijn bevalling heb ik mijn lichaam nog niet weer in shape. Ook hebben mijn spieren kracht verloren, te merken aan mijn benen en rug. Mijn gehele lijf is nog niet weer zo sterk als voor de zwangerschap, wat ik natuurlijk wel graag zou willen. Ik wandel dagelijks samen met mijn dochtertje door bos en stad. Voor de gezelligheid, gezondheid maar vooral ook om in vorm te komen, met deze Sketchers Tone-ups aan mijn voeten zal ik het gewenste resultaat nog sneller behalen en behouden. En ik mag hier mee gezien worden, ze zijn nl.naast hun vele goede werkzaamheden ook nog eens een streling voor het oog. Het is denk ik wel duidelijk; Ik zal deze mooie Sketchers bijzonder graag winnen!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 7 oktober 2011 at 23:26

  de kwaliteit ziet er goed uit!
  ik heb nog een paar sportschoenen nodig voor mijn dochter, dus deze zouden wel van pas komen!
  het clipje is ook wel erg grappig!
  oja, ik volg je op bloglovin’

 • Avatar van Germaine
  Reply Germaine 7 oktober 2011 at 23:22

  mailtje gaat zometeen weg!
  ik zou dit graag winnen want ik ga sinds kort lopen en heb nog goede schoen nodig!
  ik volg je op bloglovin’
  x

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 7 oktober 2011 at 23:03

  ik heb net een mailtje gestuurd! echt super leuke actie! ik wil al een tijdje zo’n schoen uitproberen om te zien of het echt werkt, ik ga binnenkort ook starten met fitness en zumba dus deze schoenen zouden me echt van pas komen!!
  ik volg je op twitter, facebook en blolovin’ (en heb geliked)
  liefs,

 • Avatar van An Staute
  Reply An Staute 7 oktober 2011 at 20:37

  Gemailed! Ik heb druknetelroos en 1 van de weinige merken schoenen die ik aankan zijn klechers, dus ik ben nogal een Skechersfanaat :) Ik zou dan ook heeeeeeeeeeeel graag winnen hihi :)

 • Avatar van Gabi
  Reply Gabi 7 oktober 2011 at 19:55

  Ik doe mee, gelijk even een mailtje aanmaken :). Waarom omdat een perfect verjaardag cadeau is :). Ik ben namelijk jarig op 12 oktober ;). Nee omdat ik net ben begonnen om weer in shape te komen en dan is dit natuurlijk perfect extra.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 7 oktober 2011 at 19:22

  Zo, ik volg & like jou overal en doe heel graag mee ! :)
  Ik ga heel graag wandelen en deze schoenen lijken me ideaal om net dat beetje extra training te krijgen dat nodig is om terug in vorm te geraken !

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 oktober 2011 at 18:43

  Over het algemeen doe ik niet gauw mee met een winactie op andere blogs. Ben altijd een beetje bang dat mensen denken aan vriendjespolitiek, maar nu doe ik het eens wel!
  Waarom? Ik heb 2 jaar geleden mijn enkelband volledig afgescheurd en hier ben ik destijds niet voor geopereerd. Ik had namelijk de hoop ooit nog eens op mijn spitzen te kunnen staan en met een operatie wordt dat vrijwel onmogelijk. Ik begon steeds meer aan te komen en ben nu op het punt dat ik die kilo’s graag weer kwijt wil. Ik ben Weight Watchers gaan doen en gaan wandelen met de hond. Meer dan dat soort beweging zit er voor mij helaas niet in, ivm mijn missende enkelband. Rennen, dansen, dat gaat allemaal niet zonder dat ik daarna bij de fysiotherapeut zit. Ik moet nu dus eerst met wandelen mijn spieren er omheen gaan opbouwen, zodat ik daarna verder kan.
  Ik moet zeggen dat het me al heel goed af gaat! Ik wandel dagelijks ruim een uur met m’n kleine moppie en voel al zeker verschil. Mijn conditie gaat vooruit en ik begin er echt lol in te krijgen. Een duwtje in de goede richting en toch een beetje extra kunnen doen voor mijn lijf is echter nooit weg.. Vandaar dat ik nu toch reageer en je zo even een mailtje ga sturen!

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 7 oktober 2011 at 18:37

  Wat een leuke winactie! Het lijken mij ook ideale schoenen voor mijn Zumbalessen!!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 7 oktober 2011 at 17:37

  Super leuke winactie!
  Ik heb je al een mailtje gestuurd, geliked en volg/stalk je al op alle manieren >:)

  Ik zou deze schoenen heel graag willen winnen omdat ik net als jou (weer) gezonder wil gaan leven. Ik had al een stap de goede richting in genomen eind vorig jaar. Helaas kwam ik begin dit jaar door mijn fanatiek gesport er achter dat ik astma heb. Doordat ik door mijn astma niet goed mee kon met de zumba en omdat ik een lichte depressie had door mijn werkloosheid ben ik toen gestopt met sporten. En dat heb ik geweten, ik ben aangekomen en voel me slecht in mijn vel zitten. Maar mijn astma medicatie is nu zo afgesteld dat ik mee zou moeten kunnen met zumba en ik heb weer werk het enige wat nog rest is dat extra duwtje in m’n rug. En hopelijk zorgen deze prachtige schoenen daar voor!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 oktober 2011 at 17:28

  Ik ga misschien iets zeggen, wat niet zo leuk is. Maar die schoenen zijn echt niks voor mij, ze passen niet bij mij. Ik durf het niet te zeggen, maar ik vind ze ja, lelijk. En het resultaat mag er best wezen. Volgens mij helpt het ook echt, maar mij zie je er niet in lopen. Ik heb wel respect voor de mensen die ze gewoon wel aantrekken. Ik wou dat ik gewoon dat lef had, blijkbaar ben ik daar iets te onzeker in.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 oktober 2011 at 19:25

   Maar als je weet dat het fijne sportschoenen zijn die echt wat voor je doen, dan maakt het tijdens een Zumba (o.i.d.) les of in/om het huis toch niet veel uit hoe ze eruit zien? ;-)

 • Avatar van Menie
  Reply Menie 7 oktober 2011 at 17:11

  Oh wat een geweldige winactie!!
  Ik zou dolgraag deze schoenen willen!
  Volgende week ga ook ik aan de Zumba! Hoor er zoveel geweldige verhalen over en het klinkt zo leuk! Ik heb nog geen goede schoenen voor de sportschool, dus deze winactie komt als geroepen!
  Ook werk ik in de zorg dus ik loop de hele dag.

  En welke curvy beauty wil haar curves nou niet ’tonen’! :D

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 7 oktober 2011 at 17:01

  Ik volg je op twitter en bloglovin en had je al geliked op FB. Ik ben te lui om te gaan hardlopen en weet niet wat ik anders wil doen. Wij hebben geen zumba en dingen hier in de buurt. Dus is makkelijk als ik gewoon een stuk kan lopen en dan ook gelijk spieren oefen of als ik bezig ben in huis.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 7 oktober 2011 at 16:54

  Ik wil graag meedoen! Ik wil al een hele tijd dit soort schoenen. Sinds ik aan mijn studie op de universiteit begonnen ben, heb ik zo ontzettend weinig tijd om echt te sporten (huiswerk huiswerk huiswerk), terwijl ik wel graag mijn spieren wil trainen. Met deze schoenen zou ik meerdere dingen tegelijk kunnen: de hond uitlaten en trainen bijvoorbeeld. Dat vind ik echt zo’n ontzettend tof concept! Het scheelt je tijd, maar je traint tegelijkertijd wel. En stiekem kan ik met al dat stilzitten tijdens huiswerk maken wel wat beweging gebruiken. ;) Ik volg je via Bloglovin en heb dit bericht geliked!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 7 oktober 2011 at 16:00

  ooooh de schoenen zijn handig zeg, zou echt wat voor mij zijn! Ik wandel graag maar heb nogal een krakkemikkig (rugklachten, zwak bekken na bevalling etc) en te zwaar lijf, dus spieren versterken (en daardoor beter kunnen bewegen) is zeker wat voor mij! <3
  Mailtje is onderweg, ben benieuwd! Liken/volgen deed ik je overal alláng ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.