Fashion

Swatch | Nieuwe Jeremy Scott collectie

13 oktober 2011


Fashion designer Jeremy Scott ontwikkelt in samenwerking met Swatch zijn tweede horloge collectie die bestaat uit 5 nieuwe modellen. . Zijn nieuwste ontwerpen zijn karakteristiek en bovendien grappig, provocerend en trendy – een weerspiegeling van dezelfde uitbundige kwaliteiten waardoor zijn gelijknamige modecreaties internationaal beroemd zijn. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Met dit spannende project wordt de eerdere samenwerking gecontinueerd. In maart van dit jaar heeft hij drie unieke horloges ontworpen voor het Zwitserse modemerk. Dit is tevens het vervolg op een rijke historie met toonaangevende samenwerkingen en innovatieve designs die typerend zijn geweest voor de Swatch & Fashion collecties tot nu.

Jeremy Scott is een Amerikaanse mode-ontwerper die de geschiedenis van de mode combineert met zijn ironische blik naar de huidige pop-cultuur. Zijn inspiratie haalt hij uit diverse aspecten, dit kan variëren van fastfood tot stripfiguren. Met zijn bekwaam gebruik van prints bevestigt hij zijn talent voor het mengen van de gevoeligheden van Avant-Garde met pop esthetiek in high fashion en street-wear. Hiermee oogst hij niet alleen succes op de catwalk maar biedt hij ook een goede uitbreiding op onze kledingkast. Zijn unieke ontwerpen zorgen voor veel fans, waaronder wereldberoemde popsterren. Ze zijn allemaal in de ban van zijn compromisloze en iconoclastische mode benadering.


Het horloge Swatch Portrait heeft een wijzerplaat van zwart plastic, versierd met een minimalistische schets van Jeremy Scott op het glas. Een mooie schilderijlijst beschermt de horlogekast en benadrukt het bijzondere karakter van dit horloge. €50,00


Het geestige concept van Scott voor de Double Vision Swatch, biedt twee keer zoveel plezier. Het horloge heeft twee wijzerplaten met rode en witte cirkels aan een zwarte kunststof band. De woorden X-Ray Vision op de wijzerplaat geven al aan dat het horloge bestemd is om kijkers te trekken. Dit model wordt gepresenteerd in een speciale verpakking. €75,00


De Swatch Punk is een prachtige explosie van kleur en ultra –cool kitsch. Het horloge heeft een zeer opvallende groene wijzerplaat met zwarte wijzers en een knalgele band met luipaard print en zes gele loops. De siliconen band kan twee keer om de pols gewikkeld worden en zorgt daardoor voor een extra fashion statement. €45,00


Melted Minutes is voorzien van een doorzichtige plastic wijzerplaat, gemaakt met een grappig visueel ‘gesmolten’ effect. De eigenzinnige verschijning is een must voor iedereen die houdt van een licht surrealistische benadering van de tijd bijhouden. €45,00


De speciale gelimiteerde editie van 777 stuks wereldwijd is de Hypnotic Heart. Het creëert een enorme impact, niet alleen vanwege zijn opvallende hartvorm en het formaat (12 cm breed) maar ook door de verschillende details. Zo is de ketting van zwart gedraaid zijde, wat ervoor zorgt dat de klok stijlvol hangt. Maar ook het levendige rode en witte spiraal-effect op de wijzerplaat gecombineerd met Romeinse cijfers moeten niet vergeten worden, het draagt allemaal bij aan het fascinerende resultaat. €290,00

Ik vind dit echt een lekkere gekke en ‘fun’ collectie waar ik helemaal vrolijk van word. Het hart vind ik geweldig, die doet het ook mooi naast je bed aan een klein haakje denk ik zo ♥ Het leuke aan Swatch vind ik dat de horloges vaak goed te betalen zijn, zo kan je nog eens wisselen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Voor meer informatie: Swatch.nl.

Welk horloge spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 19 oktober 2011 at 12:04

  Hoe fout ook… die luipaardprint vind ik echt fantastisch!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 16 oktober 2011 at 01:28

  Wat een heerlijke en humoristische collectie! Leuk!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 15 oktober 2011 at 08:30

  Ik vind de Melted Minutes erg leuk. Dat dubbele horloge is ook erg grappig trouwens.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 13 oktober 2011 at 21:30

  Die met het luipaardmotief is wel lollig :)

 • Avatar van shanna
  Reply shanna 13 oktober 2011 at 20:49

  Dankjewel voor mijn dagelijkse WTF-moment. Wat een geweldige persfoto’s!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2011 at 07:21

   Ja echt he? Die waren ook een grote rede waarom ik dit artikel plaatste ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 oktober 2011 at 19:25

  Ik vind ze heel gaaf!
  lekker apart.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 13 oktober 2011 at 15:21

  Gaaf! Swatch Punk vind ik het leukst.

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 13 oktober 2011 at 15:20

  Leuke horloges ! Die met het luipaard printje op vind ik tof !

 • Avatar van Serberry
  Reply Serberry 13 oktober 2011 at 15:15

  ik vind swatch punk leuk en melted minutes vind ik leuk :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.