Fashion

Winactie | Skechers Tone-ups Run + review

30 oktober 2011


Niet lang geleden mocht ik van Skechers Benelux al een mooi paar Tone-ups weggeven aan één van de lezers van Curvacious (klik hier voor het artikel). Vandaag is het weer zover en ook nu gaat het om een paar Tone-ups, alleen deze keer niet om te fitnessen maar om mee te wandelen/rennen. Ook kreeg ik dit paar zelf toegestuurd zodat ik er ook uit eigen ervaring wat over kan schrijven. Kijk mee voor meer informatie en natuurlijk de winactie!


Ik ben meer en meer aan het bewegen en vind dat ook steeds leuker om te doen. Vooral een goed stuk wandelen, met of zonder de hondjes, vind ik een perfecte besteding midden op de dag. Maar daarbij is het wel aan te raden om goed schoeisel te dragen, helemaal als je lange stukken wandelt of zelfs een stukje wilt rennen. Ben je een ervaren hardloper, dan weet je hoe belangrijk goede schoenen zijn en ook voor jou zijn deze schoenen een uitkomst.

De schoenen zien er allereerst leuk en vrouwelijk uit met de witte, roze en grijze tonen. De zool is ultralicht en de middenzool zorgt voor shock absorptie en een dynamische terugslag. De diepe groeven in de buitenzool zorgen voor meer vrijheid en simuleren het blootvoets lopen. Ik kan vertellen dat de schoenen erg fijn aansluiten aan de voet en een goede ondersteuning geven. Ook hebben ze een fijn, gewatteerd, hielstuk waardoor je niet snel last zal krijgen van blaren. De schoenen zijn erg licht en de zool is heel flexibel, dit loopt lekker en geef je ‘vederlicht’ gevoel. Voor mij zijn het mijn favoriete schoenen geworden om een lekker stuk mee te gaan wandelen!

Winactie
Samen met Skechers mag ik 1 paar van deze Tone-ups Run sportschoenen verloten onder de lieve lezers van Curvacious: hoe geweldig is dat? Natuurlijk krijg je, als je wint, een paar toegestuurd naar je schoenmaat. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is:

– Stuur een mailtje met je naam, adresgegevens en schoenmaat naar winactie@curvacious.nl o.v.v. Skechers Tone-ups Run
– Laat een reactie achter dat je meedoet met deze winactie inclusief een motivatie
– Daarnaast zou ik het natuurlijk leuk vinden als je mij volgt op Twitter, liked op Facebook en volgt (en deze post liked) op Bloglovin‘.

Meedoen kan t/m vrijdag 4 november 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Heel veel succes allemaal!

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 4 november 2011 at 18:22

  Hoi Dees! Ik ben sinds een poosje aan het afvallen en voor het eerst in mijn leven gaat het goed! Ben nu in 2 weken 2 kg kwijt (ben nog niet zo lang bezig) en omdat het sporten voor mij gewoon niet lukt qua tijd/geld heb ik besloten om 3 x in de week een uur te wandelen, om het afvallen te bevorderen, mijn conditie te verbeteren en mijn benen strakker te krijgen!

  Ik heb helaas niet zo’n lief hondje als jij, dus moet het doen met een leuk muziekje in mijn oren. Tot nu toe gaat het goed, maar ik merk wel dat wandelen op mn sneakers niet geweldig is. Deze Sketchers lijken me erg fijn, vooral omdat je dan gelijk alles extra traint! Ennn, niet te vergeten, ze zijn roze! Ik volg je op twitter & facebook & bloglovin en heb je artikel geliked :)

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 4 november 2011 at 16:04

  Graag doe ik mee met deze gave actie. Mijn motivatie: ik wandel ongeveer 30 kilometer per week op gewone wandelschoenen, vooral ter verbetering van mijn conditie, en natuurlijk wil ik ook een paar kilootjes kwijt. Ik denk dat ik met deze gave shoes extra gemotiveerd raak om misschien nog meer, vaker en harder te lopen, zodat het resultaat snel beter wordt.

 • Avatar van CarlijnS
  Reply CarlijnS 4 november 2011 at 11:56

  Leuke actie! Ik doe graag mee!

  Mijn motivatie: Vriendlief gaat vaak rennen ’s avonds, en hij heeft me al vaker gevraagd of ik een keer mee ga. Ik heb geen fatsoenlijke running schoenen, dus daarom zeg ik telkens nee. Met deze schoenen zou ik zeker enkele keren per week een rondje meerennen met mijn vriend. Ohja, en ik vind de Skechers Tone ups Run gewoon mooie en vrouwelijke schoenen :)

 • Avatar van Mevo
  Reply Mevo 3 november 2011 at 11:44

  Ik doe graag mee met deze actie, ik volg je nu al n tijdje!
  Mijn motievatie is onder andere dat ik voor het meedoen t al heel leuk vind haha, ook om meer bekend te worden en dat eigenlijk het sporten voor mij de meeste motivatie brengt om meer te gaan bewegen.

 • Avatar van wilma
  Reply wilma 3 november 2011 at 09:23

  Ik heb van het jaar mee gedaan voor hoop voor loop( kanker fonds) .En ben weer aan het oefenen voor de volgende loop .het was zo bijzondere 24 uurs loop ,dus een paar nieuwe schoenen zijn erg welkom.

 • Avatar van NellemiekeD
  Reply NellemiekeD 2 november 2011 at 19:54

  Ik doe zeker mee! hihi, leuke winactie. Motiveerd meisjes om meer te bewegen :D

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 2 november 2011 at 16:40

  Ik doe mee!
  Ik moet dringend weer beginnen joggen, en die schoenen zijn helemaal girly, ik ben er verliefd op xD Dan heb ik ook weer veel motivatie om te gaan joggen, want eerlijk gezegd heb ik echt geen conditie Dx Volgens mij kan je ook nergens in de winkels echte roze roze sportschoenen vinden… wel jammer, want dat maakt het sporten een stukje leuker: Fashionable fit B)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 1 november 2011 at 22:38

  Dit is mijn kans!
  ik wil al zo lang afvallen, maar ik heb de motivatie er niet voor om te doen.. als ik de schoenen zou winnen beloof ik dat ik minstens elke zondag ga lopen ergens. En daarnaast kan ik ook nog met die geweldige schoenen mijn hondje uitlaten, en ook nog eens kilos afvalllen!!
  dit zou een goede uitkomst voor mij zijn.
  xx

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 1 november 2011 at 20:00

  Ik wil erg graag meedoen aan deze winactie.
  Ten eerste wil ik even benadrukken dat je een grote inspiratie voor me bent.
  Ik kamp zelf ook al jaaaaren met overgewicht en heb ook veel hormonale problemen waaronder hirsutisme.
  Een DIKKE respect voor jou om dit te delen en hier zo open over te zijn.
  Mijn motivatie voor deze winactie is dat ik begonnen ben met mijn gevecht tegen m´n overgewicht.
  Hierbij is veel beweging nu een complete ommekeer maar wel noodzakelijk.
  Om het nog leuker te maken lijken deze schoenen met een geweldige kleur me een super toevoeging.
  Ik wens alle meiden succes met de winactie en Dees, keep up the good work!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2011 at 20:51

   Dankjewel voor je lieve woorden Claudia! :-)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 1 november 2011 at 18:11

  Ik wil ook graag meedoen met deze actie! Het is een goede start om toch maar eens te beginnen met sporten, en dat ze roze zijn is helemaal top!!

 • Avatar van erika luit
  Reply erika luit 1 november 2011 at 15:58

  ik doe mee

  mijn motivatie is dat ik geen mooie schoenen heb om een paar kilotjes minder te wegen en deze skechers lijken me de perfecte schoenen om dat te gaan realiseren

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 1 november 2011 at 13:36

  Mijn motivatie:

  ik kan het echt niet meer maken nieuwe sportschoenen aan te schaffen omdat mijn man van mening is dat ik meer dan genoeg schoenen en laarzen heb waar hij ook zeker gelijk in heeft!

  Maar Stiekem deze Prachtige roze schoenen toch kopen zou dan ook zeker bij hem opvallen maar ja als ik ze zou winnen valt er natuurlijk niets te zeggen, en kan ik ook eindelijk gaan hardrennen!

 • Avatar van elvira lindner
  Reply elvira lindner 1 november 2011 at 13:17

  Ik maak graag kans op die fantastisch mooie Skechers-tone-ups-run. Zowieso is de kleur helemaal geweldig, roze! vrouwelijker kan niet. Daarnaast moet ik eerlijk toegeven dat ik een paar kilootjes te veel met mij mee draag. Ik ruil die kilootjes graag in tegen een strakker lijf en dat moet met deze Skechers helemaal goed gaan komen! Ik volg je op facebook en twitter en heb een mail verstuurd. Nu maar duimen draaien :)

 • Avatar van Liv
  Reply Liv 1 november 2011 at 13:09

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Net zo als jij ben ook ik weer begonnen om met iets meer en vaker te bewegen. Ik heb een erg slechte conditie ivm met een ziekte en daarom is hardlopen geen optie voor mij, maar ik hou erg van wandelen. Vooral ’s avonds nog even de deur uit om een stukje te lopen vind ik heerlijk. Omdat ik als het donker is liever niet alleen het bos inga loop ik dan door een rustig stukje in de wijk. Hierbij wil ik natuurlijk mooi uitzien, en niet mijn lompe wandelschoenen aan hebben (ik heb maat 42 en heel dunne beentjes, dus het ziet er echt belachelijk groot uit ;)) Goede, lichte en mooie vrouwelijke schoenen zijn dus wat ik zoek.. Groetjes, Liv

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 november 2011 at 13:07

  Ik doe graag mee, omdat ik nu wel eens eindelijk van mijn pijnlijke voeten afwil, als ik eens met de hond ga wandelen.
  Ik moet altijd voortijdig afbreken omdat ik verga van de pijn, vind dat echt super zielig voor mijn hond, omdat ik zie dat hij er plezier in heeft als ik met hem wandel.
  Ik wil ook wel eens een lekker eind met hem wandelen, is goed voor hem maar ook voor mij, als mijn voeten niet tegen stribbelen.
  Hij kijkt me altijd heel erg zielig aan met die trouwe bruine ogen als we weer richting huis gaan en soms blijft hij stofstijf staan en wilt niet meer verder lopen naar huis, wat mij ook veel verdriet doet.
  Hij is een grote hond die veel beweging nodig heeft en hoop (als ) ik deze schoenen win, ik hem die beweging ook kan geven, wat ik met veel liefde en plezier doe, maar helaas je hebt maar 1 paar voeten en daar moet je zuinig op zijn
  Ik volg je op twitter en facebook

 • Avatar van Nadi
  Reply Nadi 1 november 2011 at 13:05

  Ha, gave winactie! Die Skechers zijn echt gaaf en ook nog in mijn favo kleur :-). Ik heb je gemaild en geliked op FB! Op Twitter volgde ik je al ;-)..
  Ik ben aan het afvallen en dat gaat hartstikke prima, maar ik wil ooit nog gaan hardlopen als ik wat meer kilo’s eraf heb. Deze schoenen zouden een mooie stok-achter-de-deur zijn! :-)
  x

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 1 november 2011 at 12:49

  Ik doe graag mee! Stuurde je een mail, volg je op Twitter @Miss_Roxx, Facebook en Bloglovin en like dit artikel! Ik zou graag deze schoenen willen winnen omdat ze er leuk uitzien en tegelijk wat voor je doen! Ik loop veel voor mijn werk (ik begeleid verstandelijk beperkte mensen) maar de schoenen die ik draag zijn niet altijd goed voor mijn voeten. Ook wil ik gaan wandelen omdat ik toch nog wat kilo’s kwijt wil en dus nog meer wil lopen. Goede schoenen zijn daarbij belangrijk (ik verrekte mijn enkelbanden voorheen regelmatig). Ook hoop ik zo wat strakkere benen en billen te krijgen.

 • Avatar van Flo.
  Reply Flo. 1 november 2011 at 10:53

  Wat een geweldige winactie! Na anderhalf jaar gekampt te hebben met een evenwichtsstoornis waardoor ik steeds heel duizelig was, probeer ik langzaam weer te beginnen met sporten. Deze schoenen zouden daar natuurlijk goed bij van pas komen.

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 1 november 2011 at 08:48

  Door mijn hielspoor doen mijn voeten ontzettend pijn, wanneer ik bijvoorbeeld hele dagen moet lopen. De enige schoenen waar ik de hele dag op kan lopen, zonder pijn te hebben, zijn mijn hardloopschoenen. Die zijn echt te lelijk en totaal niet fashionable. Deze daarentegen zijn wél leuk en als ze maar half zo fijn lopen als mijn huidige hardloopschoenen, kan ik de hele dag pijnloze voeten hebben én er nog een beetje leuk uitzien :). Plus: ik houd van roze!

  Volg je op Twitter, heb Curvacious al tijdje geleden geliked en heb de post op bloglovin geliked.

 • Avatar van Tammie
  Reply Tammie 31 oktober 2011 at 22:57

  Oh zou dit dan de doorslag geven waardoor ik nu eindelijk ga bewegen? In ieder geval wil ik ze wel graag aan want ze zien er buiten super vrouwelijk, echt geweldig uit!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 31 oktober 2011 at 22:23

  Ik doe graag mee, want met deze schoenen hoop ik me te motiveren om te gaan sporten om wat kilo’s kwijt te raken

 • Avatar van Elina
  Reply Elina 31 oktober 2011 at 22:22

  Leuk weer zo’n gave actie! Ben trouw begonnen aan workout 1 van de belgische Evy, maar daarna nooit meer hard gelopen! Ik denk dat deze schoenen weer een goede stimulans zijn om weer te beginnen, zelfs nu het wat kouder wordt..
  Ik volg je al op twitter en facebook & Bloglovin, en heb ook dit artikel geliked!

  Liefs Elina

 • Avatar van Anniek (smausie)
  Reply Anniek (smausie) 31 oktober 2011 at 20:45

  WOW wat een gave roze sneakers, ten eerste doe ik al mee voor de kleur, ten 2e zou dit mijn nog altijd revalidatie van inmiddels ruim 6 maanden zeker helpen! Ik vind ze helemaal geweldig

 • Avatar van Lidewij
  Reply Lidewij 31 oktober 2011 at 19:35

  Haai,
  ik heb je ook een mailtje gestuurd
  maar ik dans al elke dag daarvoor zit ik ook op een speciale school dat ik in plaats van gym elke dag dans krijg
  maar ik hou ook heel erg van rennen gewoon even helemaal losgaan ook al regent het kan mij het schelen
  daarom zou ik ze graag willen winnen

  dikke met lippestift besmeurde zoen
  lidewij

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 31 oktober 2011 at 17:57

  Wat een leuke winactie weer met Skechers, leuk :) En waarom ik ze zo graag wil winnen? Omdat ik helaas gruwelijk lui ben. Ik wil wel, ergens, maar ja, tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren (zoals ik moet net even ergens anders zijn en het regent buiten LOL). Maar met deze kekke Skechers word het gewoon onmogelijk om niet te trainen, want wie wil deze schatjes nu stof laten happen? Niemand toch zeker! Ik zie mij wel in deze roze cuties op en neer trainen naar Kruidvat & Sephora & andere beauty verslaving stumping grounds :D Nu ik er aan denk, hij staat vast mooi bij mijn Catrice Sydney palette… hahaha.

 • Avatar van sandy van hengel
  Reply sandy van hengel 31 oktober 2011 at 16:48

  Ik doe mee met de winactie. Super leuk! Ben al een tijdje bezig om de overtollige kilootjes eraf te krijgen. En dat begint een beetje te lukken. Nu nog in shape komen. Met deze mooie schoenen lijkt me dat een uitgelezen kans. Ik ben heel benieuwd of het voor mij nou werkelijk wat doet. En zou ze daarom dolgraag winnen!

 • Avatar van Nicole Claessen
  Reply Nicole Claessen 31 oktober 2011 at 14:43

  Wow, wat een prachtige schoenen. Als ik zou mogen winnen, dan wil ik ze graag aan mijn dochter geven. Zij is na gezondheidsproblemen nog niet zo lang geleden begonnen met hardlopen. Na alles wat zij heeft overwonnen, zouden deze schoenen een prachtig cadeau voor haar zijn.

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 31 oktober 2011 at 14:21

  Ik hou van sporten, ik hou van wandelen maar alleen een ding. Ik kan het vaak niet omdat ik snel last van mijn knieen heb door te hard groeien van vroeger. Na een half uurtje wandelen zijn mijn knieeen op en rennen lukt helemaal niet. Ik heb al veel goede dingen gehoord over deze schoenen maar ik heb het geld niet om ze te kopen. Ik hoop dat ik ze hier kan winnen!

 • Avatar van ilse Brinkhuis
  Reply ilse Brinkhuis 31 oktober 2011 at 13:54

  Ik doe heel graag mee.
  Mijn motivatie is, ik wil graag heeeeeeeeeeeel wat kilo`s kwijt, en het zou helemaal mooi zijn als alles ook wat strakker en gespierder zou worden door deze sketchers. Ik ga dus heel hard duimen voor deze mooie prijs.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 oktober 2011 at 12:52

  Met de vorige winactie voor het paar Skechers heb ik mijn motivatie al duidelijk gemaakt en eigenlijk is die nog steeds hetzelfde!

  Ik heb mijn enkelband volledig afgescheurd en kon daardoor niet meer op mijn spitzen staan en aan ballet doen en zo kwam ik steeds meer aan. Inmiddels ben ik zover dat ik de 20kg weer kwijt wil en ben druk bezig met Weight Watchers. Dit gaat nog steeds wel oke, maar merk dat ik wel dipjes heb waarin ik het moeilijk vind. Wel ga ik nog steeds braaf door met wandelen met de hond dagelijks! Aangezien echt sporten met mijn enkel nog steeds niet mogelijk is – op zwemmen 1 keer in de week na – zou het super zijn om een beetje extra te kunnen doen aan mijn lijf op de Skechers!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 31 oktober 2011 at 10:35

  Ik wil graag meedoen. :D
  Ik vind het super om buiten te rennen als workout, maar ik heb helaas helemaal geen goede sportschoenen. Hierdoor ga ik heel vaak door mijn enkels heen. Na een aantal dagen rennen kan ik vaak dus gewoon niet meer op mijn benen staan, omdat mijn enkels dat niet aankunnen. Ik moet daarom nog goede sportschoenen hebben, want het rennen wordt voor mij op deze manier echt onmogelijk.. Het lijkt me dus supertof om deze schoenen te winnen!
  Ik volg je via Bloglovin en via Facebook ;)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 31 oktober 2011 at 07:16

  Ik zou wandelschoenen heel graag willen winnen omdat ik vorig jaar 30 kg ben afgevallen maar de afgelopen maanden weer 9 kg ben aangekomen wil ik weer starten met een paar km wandelen iedere dag (hiermee is het mij vorig jaar ook gelukt) ik heb nu hele oude schoenen met gladde zolen dus niet echt veilig met al die bladeren op de weg die soms nat zijn.
  Als ik lees wat de Skechers nog als extra doen doen mij weer op gewicht te laten komen en hopelijk dit keer blijvend dan zijn ze helemaal geweldig, ze zouden dus heel erg welkom zijn en met deze schoenen kan ik weer veilig wandelen.

 • Avatar van Menie
  Reply Menie 30 oktober 2011 at 20:54

  Ow jaaa die zou ik graag willen winnen!

  Ze zijn nog mooi ook, dat roze, en dan dat hártje op de zool!! <3

  Ik werk in de zorg dus loop de hele dag. Aan het eind van de dag heb ik vaak vermoeide voeten en benen. Deze schoenen lijken me ideaal om mijn spieren wat meer te trainen.
  Een mini-workout tijdens het werk, geweldig!!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 30 oktober 2011 at 20:41

  Ik wil dolgraag meedoen aan de Skechers Tone-ups Run winactie. Ik denk dat
  deze schoenen perfect voor mij zullen zijn. Ik heb namelijk zeer pijnlijke
  botten en spieren en mag van de dokter ook niet ‘actief’ sporten. Omdat ik
  niet veel sport vind ik wandelen heerlijk! Lekker met de hond naar buiten
  of gewoon alleen gewapend met een fotocamera. Ik denk dat de Tone-ups
  absoluut kunnen bijdragen aan een betere conditie/houding en sterkere
  spieren dus ze lijken me echt een uitkomst.

 • Avatar van sterre
  Reply sterre 30 oktober 2011 at 19:19

  Even off-topic: Die afbeelding van die vrouw is echt ontzettend fout. De benen zijn ongelijk/ uit verhouding, rechterbeen veel langer als linkerbeen en die billen zien er ook te bewerkt uit ;) Jammer hoor, natuurlijk wil je verkopen/marketing als merk zijnde, ze bieden hier echter tone-ups aan en als te zien is dat zo’n afbeelding te veel (en verkeerd ook nog) is bewerkt, doet dat in mijn optiek toch echt af aan het product dat ze hier willen promoten en tegelijkertijd aan het merk. Werkelijk ongeloofwaardig door deze slechte reclame van sketchers (wat betreft de afbeelding dan, de aktie is zeker erg leuk bedacht! )

 • Avatar van m10e
  Reply m10e 30 oktober 2011 at 15:00

  Dit is dé winactie voor mij! Enkele weken geleden kreeg ik opeens de geest: ik ga sporten en wel nu direct. Dus ben ik mijn kast ingedoken, waar ik nog een paar kekke groene sportschoenen vond en ben in mn sportkloffie met mp3-speler op naar buiten gestormd. Knopje om en zo liep ik heerlijk op de maat van mijn muziek langs een kastanjebomenlaantje door Maastricht. Ik begon zelfs al te denken: ‘Nou dit gaat best goed dat hardlopen, moet ik vaker gaan doen’. Maar net toen ik me omdraaide om weer terug te rennen naar huis, werd ik afgeleid door passerend mannelijk schoon, waardoor ik niet doorhad dat ik met mn voet op een stapeltje kastanjes ging staan en ik viel dus keihard met m’n voorhoofd op de straat. Knieen open, handen open, schaafwond op voorhoofd.. Twee auto’s die stopten of ik een lift naar het ziekenhuis nodig had en ondertussen was die hottie gewoon doorgelopen. Bloed gutste uit m’n knie, maar ja, ik moest nog 2 km terug naar huis, dus terwijl mijn onderbeen langzaam steeds roder werd, ben ik terug naar huis gehinkt. Je begrijpt wel dat mijn witte sokken en groene sportschoenen nu niet meer de oorspronkelijke kleur zijn, maar vies bloederig rood.
  Dus zo’n mooi paar roze sportschoenen zouden mij weer helemaal oppeppen om toch het rennen weer op te pakken. Die oogkleppen zal ik er dan zelf nog even bijkopen, zodat ik me alleen nog maar kan focussen op de weg ;)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 30 oktober 2011 at 14:53

  Ik doe mee! Ik wandel net zoals jou graag elke dag een flinke wandeling. Ik zou heel graag deze Skechers Tone-ups Run Schoenen willen winnen, omdat ik op zoek ben naar een goed paar wandelschoenen. Dit paar ziet er mooi vrouwelijk uit en het oog wil natuurlijk ook ‘gepleased’ worden. Ik volg je op twitter (germit89), facebook en bloglovin (liked).

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 30 oktober 2011 at 13:13

  ik heb al een mailje gestuurd! super leuke kleur trouwens!
  -ik zou graag deze schoenen winnen omdat mijn andere loopschoenen aan vervanging toe zijn: de laatste keer dat ik ging lopen kreeg ik blaren onder mijn voeten omdat deze schoenen niet meer goed passen. Ik moet eigenlijk dringend nieuwe hebben!
  -ik volg je op twitter, facebook en bloglovin’ (ik heb ook geliked!)
  liefs,

 • Avatar van Nanka
  Reply Nanka 30 oktober 2011 at 12:51

  Wat een super leuke hardloopschoenen! Ik wandel geregeld en heb een tijdje geleden ook hardgelopen. Door een blessure en problemen met mijn longen is dit op een laag pitje komen te staan. Ik heb nu betere medicijnen en ik wil het zeker weer gaan oppakken. Nieuwe roze schoenen komen daarbij goed van pas, vandaar dat ik een gokje waag.
  Ik ben ook erg benieuwd naar jouw review over de schoenen.

 • Avatar van Eva jonk
  Reply Eva jonk 30 oktober 2011 at 11:44

  Uiteraard doe ik weer mee. Eigenlijk nog steeds om dezelfde reden als de vorige prijsvraag. Mijn leven ben ik aan het beteren, en wel met sporten!! Ik kan ze dus goed gebruiken!

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 30 oktober 2011 at 11:40

  Natuurlijk doe ik mee, ik heb je gemaild. Zoals je weet volg ik je op twitter, heb ik je facebook geliked en het artikel natuurlijk ook.

  De laatste tijd ben ik erg aangekomen (hoe het komt geen idee, heb niets aan mijn eetpatroon veranderd) daarom ben ik weer gaan hardlopen.Want ik zit helemaal niet lekker in mijn vel, ik moet opeens broeken van maat XL aan en dan zit hij bij mijn buik veel te groot maar mijn bovenbenen passen er gewoon niet meer in :(. Daarnaast moet ik nieuwe ren schoenen (deze komen nog uit de tijd van mijn middelbare school) en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar het effect waar men over spreekt.

 • Avatar van NoireGlitter
  Reply NoireGlitter 30 oktober 2011 at 10:24

  Ik doe mee omdat ik ten eerste wil kijken of ik eens geluk heb en wel eens win. ♥♥ haha..

  Ook mischien een rare rede maar de hoofdrede waarom ik zo gek ben op deze schoenen omdat ik vaak kont-loos word genoemt. Ik heb dus geen kont, broeken zijn me te groot bij mijn achterste en hangen meestal maar wat los er bij.
  Het zou mezelf een zekere confidence boost geven om een echte kont te hebben en niet zo plat.

  Dus duimen maar! ♥♥

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 30 oktober 2011 at 10:12

  Leuke winactie ! Ik doe niet mee want ik mag toch niet lopen, maar veel succes aan de andere deelnemers.

 • Avatar van Monique van Egmond
  Reply Monique van Egmond 30 oktober 2011 at 09:52

  Ik doe mee met de actie en het lijkt me leuk om de schoenen te winnen. Ben een dame van 46 jaar met een knie waar geen kruisbanden in zitten en ook nog een meniscus. Sporten gaat niet echt meer, maar wandelen op een paar goede schoenen lijkt me heerlijk

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 30 oktober 2011 at 09:40

  Hoi! Ik heb je zojuist gemaild en verder like ik je op bloglovin etc. Ik zou ze echt dolgraag winnen, naast dat ze er supergaaf uit zien moeten ze ook nog eens waanzinnig lekker lopen! wie wil dat nou niet?

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 30 oktober 2011 at 09:20

  Wat leuk weer, zo’n prijsvraag. :) Ik zou ze graag willen winnen, aangezien het een stimulans voor mij zou zijn om nu echt te beginnen met afvallen. Alhoewel jouw succesverhaal daar al wel aan mee geholpen heeft, ik wil vanaf morgen weer een poging gaan doen, dus daar zou ik ze goed bij kunnen gebruiken. ;)
  Ik volg je op twitter en Facebook.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 30 oktober 2011 at 08:41

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ook helemaal passend bij de maand Pink Ribbon =) Ik moet echt meer gaan bewegen. Ik heb wel fitness schoenen en ga ong 1x per week tennissen, maar ik zou zo graag willen gaan joggen of in ieder geval lekker lange wandelingen maken. Dat wil ik graag doen samen met mijn vriendin die vlakbij woont en ook moet afvallen. Op deze manier moet het zeker lukken!
  Ik heb een mail gestuurd met alle gegevens, ik volg via bloglovin’, twitter én facebook en heb geliked natuurlijk.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 30 oktober 2011 at 06:30

  Wat een leuke actie. Ik zou heel graag willen winnen,omdat ik sinds kort hard bezig ben om wat kilo’s kwijt te raken. Ivm familiekwalen is dat wel noodzakelijk. En wat is daarbij nou belangrijker dan meer bewgen? Daarvoor kan ik nou juist echt een paar goede schoene gebruiken! Ik heb je artikel geliked en ik volg je nu ook op facebook!

 • Avatar van jacquelien
  Reply jacquelien 30 oktober 2011 at 00:36

  ik doe graag mee vind het altijd lastig schoenen te kopen sinds ik door mijn ziekte veel last heb met lopen. Heb snel vermoeide benen .
  op mijn werk loop ik veel en s’avonds ben ik blij als ik eindelijk met mijn voeten in een teiltje zit en dat ze tot rust kunnen komen.
  ik probeer zoveel mogelijk te lopen om mijn benen weer te stimuleren zonder al te veel pijn lang te kunnen lopen ( was 1 van mijn bezigheden rennen/lopen voor ik ziek werd
  heb al veel positieve dingen gehoord over deze schoenen en hoop deze ook zelf te kunnen proberen
  ik volg je al op twitter en fb en ben je gaan volgen op bloglovin

 • Avatar van Wieneke
  Reply Wieneke 30 oktober 2011 at 00:23

  heb je een mailtje gestuurd. nu maar duimen :-)

  • Avatar van Wieneke
   Reply Wieneke 30 oktober 2011 at 00:23

   alleen in de mail een motivatie is niet voldoende?

 • Avatar van LindaB
  Reply LindaB 30 oktober 2011 at 00:12

  Leuke winactie, ik doe graag mee!
  En de reden dat ik mee doe is dat ik sinds enige tijd twee keer per week sport, daarnaast wandel ik veel voor de extra beweging. Op mijn werk moet ik ook veel lopen (vooral trappen) en het zou fijn zijn om dan ook goede schoenen ervoor te hebben.
  Ik volg via bloglovin en twitter (LindaB1983) en heb deze post geliked. Ook heb ik je gemaild.

  groetjes

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.