Beauty

Winactie | Vogue Girl ‘Giddy Up’ pakket!

23 oktober 2011


Vandaag een leuke winactie voor de jongere bezoekers van mijn website, of voor diegenen die zich nog heerlijk jong voelen ;-) Een lekker verwenpakket met alle producten uit deze Vogue Girl lijn met de geur van vanille, frisse appel en tropische bloemen. Op deze manier kan je die lekkere geuren in laagjes opbouwen zodat je er de hele dag naar ruikt. Wil jij dit complete ‘Giddy Up!’ pakket met 5 producten winnen?

Knetterhippe Bodygel 150ml
Deze unieke formule geeft een grappig knetterend geluid bij het aanbrengen en maakt het verzorgen van je lichaam daarmee tot een spannend ritueel. De gel hult je body in een zacht en verzorgend geurwaasje.

Parfum Deo 100ml
Deze geparfumeerde deodorant is mild en zacht voor de huid, bevat geen aluminiumzouten en zorgt voor maar liefst 24 uur lang een perfect fris gevoel met een lekkere geur.

Parfum Douche 200ml
Het rijk verzorgende en milde schuim van deze tintelfrisse douchecrème is zijdezacht voor de huid, maakt het lichaam lekker fris en laat de huid onweerstaanbaar ruiken.

Eau de Toilette 10ml
Dankzij deze handige tasverstuiver zul je nog langer ruiken naar de heerlijke geur van deze lijn. Handig om mee te nemen onderweg!

Shampoo 250ml
Deze zachte en onweerstaanbaar ruikende shampoo is geschikt voor alle haartypen en droogt het haar niet uit. Voor fris, heerlijk ruikend en mooi glanzend haar.

WINACTIE
Als jij deze complete set wilt winnen (voor jezelf, of bijvoorbeeld voor je zusje, dochter of nichtje) dan hoef je slechts 1 ding te doen:

* laat in de comments achter wat jouw jeugddroom was, wat wilde je ‘later’ worden? En wat is daar nu van terecht gekomen?

Meedoen kan t/m vrijdag 28 oktober, 23.59 uur. De winnaar wordt random uitgekozen en krijgt persoonlijk bericht.

Daarnaast zou ik het natuurlijk leuk vinden als je mij volgt op Twitter, liked op Facebook en volgt (en deze post liked) op Bloglovin‘ ;-)

Heel erg veel succes!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 1 december 2011 at 16:17

  Hallo ik ben Sophie en ben 13 jaar
  Ik wil graag werken in de voque fabriek omdat ik altijd iets met parfum en deo zou willen doen
  alleen wil ik dat er dan geen dieren meer op getest worden want dat vind ik onzettend zielig!

  Groetjes Sophie

 • Avatar van Eveline
  Reply Eveline 30 november 2011 at 17:00

  ik ben nog maar twaalf maar ik heb al een hele grote levensdroom.
  Ik wil graag banketbakker worden en een eigen zaak openen. Ik wil graag 5 kinderen krijgen en een gele mini (auto) met een tweety op de deur van de bestuurder ooh ja hij moet ook een schuifdak hebben. en natuurlijk wil ik een lieve man.

  xxx-jes Eveline

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 30 november 2011 at 10:54

  Het is bedoeld voor jonge lezers, en ik ben een jonge lezer, dus ik ben nog niks geworden hoor?:$
  Maar ik wilde altijd juf worden, maar ik denk toch dat ik accountant wordt :D

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 7 november 2011 at 18:21

  Ik wilde altijd kapster/lerares en mama worden.. en daar is alledrie niets van terecht gekomen hihi! Ja, mama worden komt hopelijk zeker nog ooit… maar kapster en lerares zeker niet!! Ik doe nu de opleiding SPH. Lerares worden, vond ik zeker nog wel leuk, want ik heb ook mijn diploma onderwijsassistent behaald.. maar het was niet wat ik wilde. SPH vind ik super en dat wordt later mijn beroep!! <3

 • Avatar van tess
  Reply tess 4 november 2011 at 17:16

  ik wilde vroeger prinses worden…….
  ik wou dat alleeen maar……….!
  maar nu wil ik dat niet meer want dat gaat nooit van ze lang zal ze leven niet lukken! ik wil nu modeontwerpster worden,en misschien wel van vogue?
  ik wil heel graag deze set winnen !
  voor mijn allerliefste vriendin melissa diealtijd voor me klaarstaat!!!!
  ik wil die set haar echt schenken!
  omdat ik van haar hou!
  tess keulemans!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 28 oktober 2011 at 23:42

  Ik wilde vroeger altijd met kinderen werken, dat leek mij zo leuk…
  Ik wilde net zo lief zijn voor andere kinderen, als mijn moeder altijd was voor mij en mijn vriendjes en vriendinnetjes.
  Altijd was ik bezig met anderen helpen en zorgen voor anderen, sinds jongs af aan. Uiteindelijk besloot ik hiervan mijn beroep te willen maken. Inmiddels studeer ik bijna af als Hbo psycholoog. Ik heb enorm leuke ervaringen in mijn stages opgedaan en ik weet het nu zeker! Mijn droom word tot werkelijkheid gebracht! Door niemand anders dan mijzelf :)

  En ik volg jullie op twitter!!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 28 oktober 2011 at 23:39

  Ik doe mee ^^ Ik hou van Vogue, ik gebruik het vooral de deodorants nog ;) Mijn jeugddroom? Ik wou vroeger tot ik 11 jaar was ofzo, doodgraag lerares worden…. en in de brugklas bedacht ik me dat dat helemaal niet veel verdiende en toen wist ik niet meer wat ik wou worden, tot in de 4e klas van het middelbaar, zodoende studeer ik nu psychologie (=veel betere keuze dan lerares vind ik xD)

 • Avatar van Carlien
  Reply Carlien 28 oktober 2011 at 22:54

  Op de kleuterschool moesten we een tekening maken van wat je graag wilden worden. Ik wilde kapster worden. Bijna alle meisjes in de klas wilden kapster worden. De juf vond dat er te veel kapsters waren en zij besloot toen dat ik verpleegster bij baby’s moest worden. Ik ben verpleegkundige geworden en heb stage gelopen op de kraamafdeling.

 • Avatar van Lisa postma
  Reply Lisa postma 28 oktober 2011 at 22:50

  Ik wilde toen ik een jaar of 8 jaar was, juf worden.
  Nu17 jaar laten ben ik onderwijsassistent op een VSO school en ben gelukkiger dan ooit met zo’ n mooie baan!

 • Avatar van gabrielle
  Reply gabrielle 28 oktober 2011 at 22:45

  wat mijn jeugddroom was? kapster hihi!! en ik.ben nu een ICT vrouw geworden! :) echt het lijkt me heel leuk om te winnen!

 • Avatar van Eva jonk
  Reply Eva jonk 28 oktober 2011 at 08:17

  Mijn wens was altijd ; boerin worden..
  Soms ben ik ook best een boerin maar dan figuurlijk.
  Ik ben nog wel steeds gek op dieren en daar ging het mij ook vroeger om. 5 uur je bed uit en 365 dagen per jaar werken, nee daar was ik toen nog niet van op de hoogte.

  Ik heb zeker de verkeerde opleiding gekozen toen ik van de mavo kwam, ik wist het niet en ging de mode in.. dat werd ook niks, en ben nu alweer een lange tijd loonadministrateur.. Nu baal ik wel eens dat ik nooit iets met dieren had gekozen…

 • Avatar van Didi
  Reply Didi 27 oktober 2011 at 23:45

  Ik wilde graag priester worden. Helaas strandde deze droom toen mensen mij vertelden dat dat niet kon omdat ik nu eenmaal geen man was…

 • Avatar van @sweetbella85
  Reply @sweetbella85 27 oktober 2011 at 14:20

  kapster, altijd vroeger al als we bij de cosmo waren en we waren geknipt ging ik de haren opvegen.
  het heden en de toekomst kwam niet eens in de buurt, dat geknip en aan andere zitten en die zeur/roddel verhalen van die oudjes zat ik niet op te wachten, het bleek gewoon dat ik nogal van schoonmaken en opruimen hield haha

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 27 oktober 2011 at 13:30

  Ik wilde zoals vele andere kindjes gewoon ‘beroemd’ worden. Niet als actrice of zangeres, nee, als motorcoureur! Ik race nu al een aantal jaartjes en het gaat super goed! Wie weet, wie weet… Het is natuurlijk wel heel uniek, als meisje in de motorsport! Ik ben benieuwd! Wat een leuke actie trouwens!

  Liefs

 • Avatar van nadia
  Reply nadia 27 oktober 2011 at 13:09

  Ik wilde altijd bij het vrouwenvoetbalteam van Nederland. Ik voetbalde vroeger altijd, hoewel ik best wel een meisje-meisje was. Het was mijn passie, ik kon er al mijn energie in kwijt. In ons team was ik de beste. Helaas heb ik 7,5 jaar geleden een zware knieblessure gehad, waardoor ik mijn droom nooit heb waar kunnen maken. De top heb ik helaas nooit gehaald en met moeite heb ik die droom laten varen. Ik coach nu kleine meisjes en wil graag voor de klas gaan staan om de jeugd wat bij te brengen.

 • Avatar van Assie
  Reply Assie 27 oktober 2011 at 10:59

  Ik wil later prinses worden. Dat wil ik nog steeds. Is helaas nog niet gelukt. Willem is inmiddels ook al bezet. Maar goed….alles kan stuk!! Misschien wil ik later dan toch maar lekker ruiken! Dat is wat reeeler, als ik dat mooie Vogue pakketje win!

 • Avatar van Tammie
  Reply Tammie 26 oktober 2011 at 23:50

  Ik wilde later dierenarts worden. Hiervoor moest ik echter naar de land en tuinbouw school en mijn moeder vond dat geen goed idee. Ze dacht dat je er alleen maar boer werd. Helaas is het er dus nooit van gekomen en ben ik geen dierenarts geworden. Hier heb ik nog altijd spijt van.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 26 oktober 2011 at 15:27

  Ik doe mee!!
  Ik wilde vroeger bij Lama´s (tv programma)
  Maar nu en, het programma bestaat niet meer
  En ga ik als ik mijn diploma heb gehaald naar de PABO. omdat ik het toch wel erg leuk vind om met kinderen om te gaan. Voor de klas staan is dan ook geen punt, dat deden ze bij de Lama’s voor een groot publiek!
  xx

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 26 oktober 2011 at 15:25

  Ik wilde altijd kunstenares worden. En nee dat word ik niet, het is moeilijk om daarmee geld te verdienen. Maar mijn creativiteit uit ik in makeup! En ik ben gek op nailart.
  Dus dan ben ik toch nog een beetje een kunstenaar. :)

 • Avatar van GewoonGezellie
  Reply GewoonGezellie 25 oktober 2011 at 13:35

  Ik wilde maar 1 ding vroeger en dat was mijn eigen hotel hebben en zelf de chefkok zijn. Heb ook een tijd in buitenland in een hotel gewekt in de keuken, maar er werd bij mij een ziekte gecontstateerd die roet in het eten gooide. Helaas ben ik afgekeurd en ben ik nu thuiskok ;)
  Ach alles heeft z’n charmes. Het hoeft van mij ook allemaal niet meer zo. Volgend jaar verwachten wij ons eerste kindje en dat had met mijn droombaan waarschijnlijk niet gebeurd ;)

 • Avatar van Janny W
  Reply Janny W 25 oktober 2011 at 11:55

  Ik wilde altijd heel graag moeder worden… helaas zal dat niet spontaan gaan lukken, ook ben ik al 6 jaar in de medische molen geweest om mn droom werkelijkheid te laten worden maar helaas heeft het niet zo mogen zijn nu haal ik mn hart op in de kinderopvang… En daar zou ik dit pakket graag gaan verloten onder de meiden van de 8+ groep!! Een leuke wedstrijd organiseren heel veel meiden blij maken!!

 • Avatar van Polkadotflying
  Reply Polkadotflying 25 oktober 2011 at 11:38

  ooooh superleuk :D
  Ik wilde vroeger altijd het leger in hahaha iets wat ik nu no way nog zou willen…maar aan de andere kant wilde ik dat doen om mensen te helpen, en dat is iets wat ik nu wel doe, dus het is toch een beetje in de richting ;)

 • Avatar van Rinque
  Reply Rinque 25 oktober 2011 at 11:27

  Ik wil graag een ster worden maar dat zal wel bij dromen blijven. Maar ik ga ervoor. Heb wel een aantal jaren nodig om dit te kunnen gaan bereiken.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 oktober 2011 at 11:23

  Ik wilde altijd maar één ding, mama worden. En dat ben ik inmiddels al ruim 20 jaar. En nooit, maar dan ook nooit, één moment spijt van gehad.
  Dit fijne pakket lijkt me het ultieme kado voor mijn petekind, een meisje wat bijna 11 wordt en dol op rose, glitter, make-upjes, geurtjes… een echt meisje-meisje. Als ik haar dit kado doe, ben ik natuurlijk de tante van het jaar!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 25 oktober 2011 at 02:22

  Super leuke winactie!! Dat knetterspul lijkt mij echt leuk! Vroeger wilde ik altijd zuster worden in het ziekenhuis. Dat zuster worden is gelukt, dat wil zeggen dat ik dit jaar afgestudeerd ben als verpleegkundige. Dat ziekenhuis zal ‘em nooit worden, echt niet mijn ding, veel te druk met van alles behalve met de patient zelf. Ik heb een baan gevonden in de verslavingszorg, iets wat mij echt ligt!

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 25 oktober 2011 at 00:22

  Ik wou graag zuster worden.. en raad eens.. ongeveer 2 maanden geleden heb ik mijn diploma gekregen en werk ik nu fulltime in een psychiatrisch ziekenhuis! haha!
  ook wilde ik kunstenaar worden (ja geen kunstanares, maar kunstenaar) ook wilde ik moeder worden, maar dat komt nog wel :P
  Lijken mij trouwens erg fijne producten!

  Lieve groetjes, Deborah

 • Avatar van Lady Pasta
  Reply Lady Pasta 24 oktober 2011 at 21:17

  Ik kan mijn ‘little sister’ (nichtje) waarschijnlijk erg happy maken met die vrolijke pakket! Mijn jeugd droom? Ik wilde graag choreograaf en moeder worden. Helaas is hier nooit wat van gekomen en ben ik werkzaam in de IT, hoezo omslag? ;-) Moeder worden is het nog niet van gekomen, ach ik ben nog jong, dus wie weet binnenkort?

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 24 oktober 2011 at 06:41

  IK wilde heel graag dierenarts worden. Nooit van gekomen…. maar heb wel twee hele lieve bejaarde katjes waar ik voor zorg. Wat een leuk pakket!

 • Avatar van Ingrid Raad
  Reply Ingrid Raad 23 oktober 2011 at 22:47

  Ik zei altijd “als ik groot ben wil ik mama worden”.
  Dit jaar is die droom, na jaren van medische onderzoeken en hulp, dan toch uitgekomen!!! Ik kan nu zeggen dat ik de trotse mama ben van een wolk van een dochter, zo gewenst, zo lief, zo mooi, zo van ons! :-)

 • Avatar van Nora
  Reply Nora 23 oktober 2011 at 22:43

  Ik wou vroeger altijd stewardess worden, of in een hotel werken. Ik had ook een periode waarin ik heel erg graag zangeres wou worden en ik had zelfs een periode waarin ik alles wou worden wat mijn hartsvriendin wou worden. Nu zit ik te twijfelen of ik in de journalistiek wil of in de visagie. Misschien combineer ik het wel, maar mijn voorkeur gaat nu ietsjes meer uit naar de journalistiek, lekker voor een tijdschrift schrijven en interviews doen of iets dergelijks :)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 23 oktober 2011 at 19:08

  Wat is er terecht gekomen van mijn dromen..ik wou dierenartsassistente worden en dat is gelukt, heb een paar jaar gewerkt als assistente maar kwam er achter dat mijn droom mooier was dan de werkelijkheid en ik heb ontslag genomen en ben opnieuw begonnen met een nieuwe droom.
  Ik wou gewoon gelukkig worden en voldoende tijd en aandacht hebben voor de mensen en dieren om mij heen, nu werk ik in de zorg en heb daar mijn roeping in gevonden.
  Maar diep in mijn hart ben ik nog altijd op de eerste plaats dierenartsassistente (dromen blijven dus toch bestaan ook al zijn ze in werkelijkheid minder mooi)

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 23 oktober 2011 at 19:00

  Ik wilde vroeger bibliothecaresse worden want ik bevond me het liefste tussen de boeken. Ook was ik helemaal gek van recepten verzamelen, maar koken vond ik niets aan. Nu werk ik op kantoor en verzamel nog steeds recepten en vind koken inmiddels heel leuk. Misschien had ik kok moeten worden. Is het te laat voor dromen?

 • Avatar van Marilyne
  Reply Marilyne 23 oktober 2011 at 16:46

  Vroeger wou ik (zoals veel meisjes denk ik :D) prinses worden, toen ik wat ouder werd model (hihi). Dan zou het dierenarts worden, toen advocaat, en nu wil ik rondreizigster worden!
  Ergens zijn, een paar weken werken, en dan verdertrekken. Niemand aan wie je verantwoording hoeft af te leggen,.. Niets plannen en alles uitzoeken op de moment zelf. Slaapplaats, voedsel, werk,.. Realistisch he? :D Neen, inderdaad. Dit besef ik ook wel hoor! Maar wie weet ooit.. Ik blijf dromen!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 23 oktober 2011 at 16:24

  Vroeger wou ik altijd verkoopster in een speelgoedwinkel worden. En nu niet zozeer om het mooie speelgoed wat er allemaal te koop was, maar omdat ik dan veel cadeautjes kon inpakken. Ik vond het namelijk altijd super leuk om cadeautjes in te pakken en als er iemand jarig was pakte ik het thuis altijd in. (niet altijd even mooi natuurlijk) Nu heel veel jaartjes verder werk ik inmiddels al bijna 2 jaar in een kledingwinkel. Wij pakken nu niet meer in maar hebben dit in het begin wel gedaan. En pfoeh, wat een hékel had ik daar aan! Goddank dat wij nu niet meer inpakken. ;-) Ik heb toch wel een beetje mijn eigen droom aan diggelen gegooid.

 • Avatar van retro-elke
  Reply retro-elke 23 oktober 2011 at 16:08

  Ik wil graag actrice of fotomodel worden. Ik weet het het is niet zo realistisch maar ik geeft de hoop niet op! De meeste mensen denken trouwens dat ik dat graag wil worden voor de roem en het geld enzo. Maar dat is helemaal niet waar ze kennen die wereld helemaal niet! Ik wil gewoon graag actrice worden omdat ik heel erg graag acteer en acteren is iets wat je doet niet wat je wordt. Zelf doe ik nu en dan eens een figuratie en fotoshoot in de hoop dat mijn droom later kan uitkomen.

  Liefs Elke

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 23 oktober 2011 at 14:46

  Ik speel graag mee voor mijn nichtje, de kakelverse brugpiepster :)
  Mijn eerste droombaan als kind was bakker, omdat ik het atijd zo ontzettend lekker vond ruiken in de bakkerij :D Leek me heerlijk om de hele dag de geur van vers brood te kunnen ruiken! En heel veel gebakjes eten, dat hoorde daar natuurlijk wel bij dacht ik zelf. Daarna wilde ik heel graag kinderboekenschrijfster worden, en weer later werd dat kunstenares en/of restaurateur van kunst of historisch onderzoeker. Geen van mijn dromen is uitgekomen, haha, hoewel ik voor sommigen wel even mijn best heb gedaan. Maar schrijven kan natuurlijk altijd nog!

 • Avatar van Merith
  Reply Merith 23 oktober 2011 at 14:21

  wat een leuk vogue pakketje. Toen ik klein was had ik natuurlijk heel veel dromen zoals elk meisje.
  maar mijn grootste droom was om ooit een keer naar disney land paris te mogen en dat is dan ook gebeurt. ik wilde dan met alle prinsessen op de foto. hahaha en dat is ook gebeurt.

 • Avatar van LindaB
  Reply LindaB 23 oktober 2011 at 13:34

  Toen ik heel jong was had ik de droom om de kleine zeemeermin te worden, maar goed. Toen ik eenmaal besefte dat dit hem niet zou worden wilde ik een dierenarts worden. Ik ben nog steeds dol op dieren, ben alleen nu maatschappelijk werker geworden. Leek mij ook leuk en het bevalt mij prima.

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 23 oktober 2011 at 13:33

  Ik wilde vroeger prinses worden! (Stiekem nog steeds ;-) ). Toen ik wat ouder was wilde ik heel graag verpleegster worden, maar ik ben er nu achter dat dat niet mijn ding is. Ik help heel graag mensen, en ik doe nu de studie HBO rechten, ik wil later graag bij de kinderbescherming werken en op die manier mensen/kinderen helpen!

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 23 oktober 2011 at 12:50

  Ik wou mijn eigen schattige, gezellige cupcakewinkeltje.
  Dit is er nog niet van gekomen, maar ondertussen is het al wel zo dat “kennissen” cupcakes bij me willen bestellen. Ook hebben we al 2x cupcakes gebakken voor een benefiet (1x voor de benefiet van mijn kleine neefje die muco heeft, en den andere keer voor een VZW waar mijn zus mee voor instaat)
  Dus misschien komt het nog wel zo ver :-)

 • Avatar van Wieneke
  Reply Wieneke 23 oktober 2011 at 12:22

  ik wilde vroeger altijd prinsesje worden.. dat is niet helemaal gelukt.. ik ben militair geworden hahaha… maar wel een echt meisjesmeisje..

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 23 oktober 2011 at 11:37

  Ik heb je blogpost geliked.
  Mijn jeugddroom was om onderwaterarcheoloog te worden. Whut?? Z’n rare droom jep. En still lijkt het me heel erg leuk! Ik wil binnenkort ook beginnen met mijn duikbrevet en daarna wil ik cursussen doen, om dat later toch te doen maar nog voor de fun. :)

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 23 oktober 2011 at 11:26

  Mijn jeugddroom was altijd politie te paard worden. Dan kon ik lekker de hele dag op paarden rijden.
  Toen ik er achter kwam dat je dan eerst gewoon politie moet worden en niet perse politie te paard daarna word ben ik van die droom afgestapt.
  Ik voel me net een klein meisje als ik die spulletjes zie!

 • Avatar van JolienM
  Reply JolienM 23 oktober 2011 at 11:25

  Wat een leuk pakket! Ik ben al zo’n beetje over mijn ‘Vogue-tijd’ heen, maar mijn kleine zusje gebruikt het nog volop (oké, stiekem ben ik wel superbenieuwd naar die knetter bodygel haha), dus zou een leuk pakketje voor haar zijn!
  Mijn jeugddroom was altijd piloot worden, maar toen ik een jaar of 11 was, kreeg ik een bril en tsja…iedereen zei altijd dat piloten geen brillen mochten hebben. Toen ging ik over naar mijn tweede jeugddroom, wat danseres worden is. Dat mag gelukkig wel met bril (of lenzen) haha, dus hier ben ik nog druk mee bezig!

 • Avatar van dewi
  Reply dewi 23 oktober 2011 at 10:40

  heerlijke producten vind ik Vogue Girl. lekker zoet! mijn (jeugd)droom:

  ik wilde altijd dokter worden, nu nog steeds. vroeger liep ik met een dokterskoffertje door het huis heen en was iedereen die ik tegen kwam mijn patient. ik heb een natuur en gezondheids profiel gekozen. en later als ik mn diploma heb gehaald, wil ik supergraag medicijnen studeren. ik werk er nog steeds aan om dit allemaal te worden. en hopelijk komt mijn droom uit.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 23 oktober 2011 at 09:51

  Ik wil graag meedoen! :D Mijn droom toen ik klein was, was om zangeres te worden. Ik ben nu 19 jaar en heb die droom zeker geprobeerd waar te maken. Tot een half jaar geleden zong ik in een rockband en dat vond ik ontzettend tof om te doen. Helaas heb ik podiumvrees. Ik vind het heel erg leuk om te zingen, maar ik wil niet in het middelpunt van de belangstelling staan. Daarom ben ik daarmee gestopt en ben ik nu overgestapt naar gitaar spelen. Ook super leuk om te doen! ;)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 23 oktober 2011 at 09:46

  Ik wilde vroeger dierenarts worden, ik heb altijd een grote liefde voor dieren gevoeld. (Meer dan voor de meeste mensen) Ik heb 2 jaar diergeneeskunde in antwerpen gestudeerd, toen ik uiteindelijk moest stoppen omdat het gewoon niet lukte met de scheikunde en natuurkunde. Dat heb ik niet gehad op de middelbare (vandaar dat ik niet mocht inloten in NL). Nu studeer ik Psychologie en dat is ook wel leuk, maar ik baal nog steeds dat mijn droom niet uit zal komen.

 • Avatar van Yaelle
  Reply Yaelle 23 oktober 2011 at 09:44

  Leuke winactie!
  Ik doe mee voor mezelf :$
  wat ik later wil worden, dat is heel veel geweest.
  Het begon met dierenarts.
  Die heeft het best lang volgehouden, maar toen kwam het meewerken in een dierenasiel.
  Een paar jaar later ben ik maar van de dieren afgestapt, en toen kwam ‘iets met kinderen’.
  Kleine kinderen dan wel.
  Tot ik erachter kwam dat kleine kinderen niet alleen maar leuk zijn;)
  Toen kwam model.
  Mijn vader is fotograaf en iedereen zegt dat ik een modellengezicht heb, en ik sta ook wel graag op foto’s.
  Dat van model is nog niet helemaal weg, maar toen kwam visagiste erbij.
  Maar ik heb eigenlijk nog geen flauw idee, want ik doe nu gymnasium, en het zonde zijn om daar niks mee te doen… Maargoed, ik ben pas 13, dus ik heb nog de tijd!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 23 oktober 2011 at 08:53

  Leuk pakket ! Ik speel zelf niet mee maar wil wel iedereen veel succes wensen ! :)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 23 oktober 2011 at 08:38

  Mijn dochtertje vind de luchtjes van vogue girl echt helemaal geweldig, dus ik doe voor haar mee! Ik wilde vroeger jarenlang dierenarts worden. We hadden heel veel dieren thuis: een grote Perzische kater, een volière vol vogels, konijnen, hamsters, de hele reutemeteut. Daar is alleen helemaal niks van terecht gekomen, want ik bleek onwijs slecht in scheikunde te zijn. Droom in duigen, dus. Maar ik ben nu ook heel gelukkig hoor :-)

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 23 oktober 2011 at 02:47

  Mijn jeugddroom was om dierenarts te worden. Nu ben ik 16 en weet ik nog niet echt wat ik wil worden.

  Ik heb je bericht geliked en volg je op bloglovin

 • Avatar van vera
  Reply vera 23 oktober 2011 at 01:44

  ik doe mee en ik wilde vroeger altijd dierenverzorger worden.
  leek me zo leuk om met dieren bezig te zijn en nu wil ik dat eigenlijk nog steeds wel want ik ebn nog niet van school af dus duurt nog wel ff maar als het zo dor gaat word iik ook echt iets met dieren dus ik wist eigenlijk al heel vroeg at ik wou gaan doen!!

  hoop dat iik kans maak

 • Avatar van margot
  Reply margot 23 oktober 2011 at 01:17

  vond het zo stoer als klein meisje om piloot te worden en nu wil ik het nog steeds.:)
  nog 2 jaar middelbaareschool en dn maar is gaan kijken.:D
  hou van reizen!:)
  en van winactie’s haahahha
  xx

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 23 oktober 2011 at 00:51

  Ik denk dat ik mijn nichtje heel blij kan maken met dit pakket. Ik wilde vroeger altijd zwarte piet worden en dan zij mijn ma.. dat kan toch niet?! Maar nu ben ik elk jaar zwarte piet, haha. Al is ’t wel íets anders dan ik in eerste instantie dacht ;) Vroeger wilde ik namelijk altijd zo graag mee om cadeautjes in te pakken in Spanje.

 • Avatar van Naomi V L
  Reply Naomi V L 23 oktober 2011 at 00:51

  Mijn jeugd droom, en nu nog steeds is een eigen nagelsalon beginnen.
  Ik ben pas 14, dus daar is eigenlijk nog niets van gekomen.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 oktober 2011 at 00:33

  Wat een geniaal leuk pakket! Ideaal om jezelf eens te verwennen… Vroeger had ik vele dromen waaronder leerkracht basisonderwijs worden, voor mijn 25ste kinderen hebben, een groot huis en natuurlijk veel beesten (wie mij kent, weet dat ik een dierenfreak ben)… Nu, (23 jaar oud) kan ik alvast zeggen dat er tot nu toe nog niet veel uit aan het komen is… Heb behoorlijk wat meegemaakt en tegenslagen gekent, dus ik kan enkel hopen dat er nog betere tijden aan zitten komen… (Het enige wat ik al wel heb zijn 2 katten en 2 fretten), dus we gaan in de goede richting zeker?

 • Avatar van Anneloes
  Reply Anneloes 23 oktober 2011 at 00:27

  Toen ik klein was zei mn vader altijd tegen andere mensen; ”Ze wordt later fotomodel!” En ik zei dan altijd; nee hoor! Ik wordt fotografe! Ik vond het namelijk helemaal niks, voor de camera staan, ik was altijd veel liever degene die de foto’s maakte. Ik zei dit al sinds ik 6-7 was en mijn gedachte is nog steeds niet veranderd. Een spiegelreflex camera, 2 lenzen en een aardige collectie foto’s ben ik nog steeds zeker van mijn droom; fotografe worden.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.