Media

Xbox Dance Central 2!

25 oktober 2011

Alweer een tijdje geleden vertelde ik dat ik in combinatie met een dansspel en spelcomupter regelmatig lekker aan het bewegen ben. Dit is echt een leuke manier om fit te worden èn te blijven en het is vooral een heel erg leuke manier, zeker als je van lekkere muziek houdt. Voor de Xbox is er nu Dance Central 2 verkrijgbaar, vol hits van o.a. Usher, Rihanna en Nicki Minaj. Benieuwd hoe het spel werkt?

Het is de bedoeling dat je met dit spel de hipste dancemoves op een leuke manier onder de knie kan krijgen waarbij jouw lichaam de controller is, hoe tof is dat? En in dit 2e deel van Dance Central zijn er enkele nieuwe features:

* Party time! Dans samen met je vrienden en probeer de compeet nieuwe gelijktijdige multiplayer functies uit. Dansers kunnen op elk gewenst moment tijdens een nummer in- en uitstappen.
* Zet het volume op tien! Dans op meer dan 40 nieuwe en klassieke hits. Breid je bibliotheek uit en importeer je Dance Central songlijst.
* Kicken met de crews! Nieuwe personages en danscrews, allemaal met hun eigen outfits, backup-dansers en kenmerkende podia. Bovendien zijn de favorieten van de fans weer terug!
* Echter kan het niet worden. Dance Central 2 geeft gedetailleerde feedback voor elke danser en heeft voor het eerst tijdens het oefenproces stembesturing!

Op deze manier krijg je iedereen de dansvloer op! Op het filmpje hieronder kan je zien hoe het spel werkt:

Dance Central 2 is nu overal te koop. Voor meer informatie neem je een kijkje op deze website!

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

 

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.