Beauty

Yves Rocher | Couleurs Nature

6 oktober 2011


Yves Rocher is net uit met een nieuwe collectie lipsticks en nagellakjes, waarbij het juist de bedoeling is dat je de kleuren niet met elkaar matched. Kies voor tegenovergestelde kleuren, of kleurcombinaties op de lippen en nagels die je niet vaak ziet. Zo creëer je supertrendy mismatches, helemaal hot dit najaar! Dankzij de hoge concentratie aan pigmenten zijn de kleuren lekker intens. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en een NOTD.


Hydraterende crèmelipstick Rood 3,7gr, €14,90
De crèmige, smeltende en voedende textuur van de Hydraterende Crèmelipstick is verkrijgbaar in 6 nieuwe, trendy, geconcentreerde tinten, rijk aan zuivere pigmenten. De kleur is dieper en intenser waardoor het effect helderder en extra kleurrijk is. Sesam is een tropische, kruidachtige plant waarvan het zaad een olie geeft die rijk is aan essentiële vetzuren. De olie is voedend en ganrandeert een optimaal vochtgehalte van de huid. De sesamolie die voor deze lipstick gebruikt wordt, is afkomstig van biologische landbouw.

Zoals je kan zien is dit een intens rode kleur verpakt in een creamy lipstick die zich gemakkelijk aan laat brengen. Doordat de huls van de verpakking dezelfde kleur heeft als de lipstick erin kan je de juiste kleur heel makkelijk vinden in je lipstickverzameling. Dit maakt voor mij wel een perfecte rode lipstick, ik denk dat veel vrouwen deze kleur goed zouden kunnen hebben. Wel is het na een uitgebreide lunch aan te raden de lipstick even bij te werken, verder blijft hij zeker een paar uurtjes goed zitten.


Glansnagellak Aubergine 5,5ml, €8,50
Een extra dekkende laktextuur met spiegelglans in zes nieuwe, intense en zuivere tinten. Dankzij de hoge concentratie pigmenten is het kleurresultaat nog indrukwekkender en zijn de nagels glad, extra kleurrijk en perfect gelakt. Elemihars is een plantaardig hars afkomstig van een boom die groeit op de Fillipijnen. Het hars vormt een laagje dat het licht weerkaatst en zo extra glans geeft.

“Aubergine is een perfecte naam voor deze lak, want het is een echte aubergine kleur, hoewel het nog iets lichter is dan een echte aubergine. De lak dekt eigenlijk al helemaal in één laag en dat is ook wat je op de foto’s ziet. Verder droogt het ook vrij snel aangezien je ook maar één laagje nodig hebt. De lakken van Yves Rocher hebben een platter ietwat breder borsteltje wat handig lakt. Het enige minpuntje is dat de flesjes minder inhoud hebben dan je zou verwachten als je er zo naar kijkt.”

Nagelswatches zijn gemaakt door Sarah voor Curvacious.

Couleurs Nature staat voor een overvloed aan kleuren, geïnspireerd op het plantenrijk en de natuur. Echte kleuren, unieke, intene kleuren die uitnodigen om geprobeerd te worden. Zij zijn verzameld in een exclusieve en onweerstaanbare kleurenwijzer, de Nuancier Végétale, die vrouwen helpt bij het kiezen van de juiste kleur.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 7 oktober 2011 at 19:30

  Prachtige nagellak kleur zeg!

 • Avatar van Tessa bd
  Reply Tessa bd 7 oktober 2011 at 12:24

  Ik heb ook zo’n lakje van Yves rocher maar dan in roze en ze zijn best fijn :)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 6 oktober 2011 at 20:02

  Die nagelijk is heel erg mooi van kleur !

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 6 oktober 2011 at 18:07

  Ik doe ook vaan aan die mismatches. Vanaf nu kan ik zeggen dat het gepland was ;-).

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 6 oktober 2011 at 17:58

  Ik vind beide producten qua kleur echt heel erg mooi, warm en winters!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 6 oktober 2011 at 17:13

  Zo’n prachtige rode lipstick ! Ik kijk echt niet vaak genoeg es bij Yves Rocher.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 6 oktober 2011 at 17:03

  Oh prachtig die paarse nagellak!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 6 oktober 2011 at 17:01

  wat een mooie producten zeg ;D

 • Avatar van Gabriella
  Reply Gabriella 6 oktober 2011 at 15:24

  Ik moet zeggen dat ik toch nooit zo overtuigd ben van de spullen van YR.. Het ziet er mooi uit maar niet dat ik denk oh wauw hier ga ik eens verder naar kijken!

 • Avatar van The Beauty Gem
  Reply The Beauty Gem 6 oktober 2011 at 14:50

  Wow, prachtige kleuren!

 • Avatar van Veroniek
  Reply Veroniek 6 oktober 2011 at 14:21

  mooie kleuren! Ik heb zelf niet zo positieve ervaringen met lakjes van YR, maar dat dateert al van een hele tijd terug, misschien wordt het tijd dat ik hun nagellak een tweede kans geef.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 6 oktober 2011 at 14:13

  Prachtige kleuren voor de herfst! Vooral de lipstick vind ik erg mooi.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.