Beauty

Adidas | Pure Game

28 november 2011


Vandaag een leuke budget tip voor de meiden/vrouwen die op zoek zijn naar een geur voor de man. Deze Adidias Pure Game is namelijk erg betaalbaar en daardoor maakt het wel een heel erg leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst. Pure Game is ontwikkeld voor de man die sportief is en ik weet zeker dat het een geur is die veel mannen aanspreekt. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.


De topnoot is een explosie van basilicum en peper met een vleugje grapefruit, welke energie geeft en revitaliseert. Het moderne hart van de geur bestaat uit lavendel en verkoelende cypres. De sportieve mannelijkheid wordt in de basis benadrukt door tonka en patchoeli.

Het is een geur die heel erg fris begint, je ruikt er duidelijk een grapefruitgeur in en de peper kriebelt de neus een beetje. De geur gaat al snel over naar een frisser en warm hart met een geur die ik graag bij mijn man ruik op een sportieve dag. Paul, mijn man, was ècht aangenaam verrast door de geur en had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij hem toch best wel lekker zou vinden. De geur blijft niet de hele dag door hangen, maar even bijspuiten is zo gedaan natuurlijk.

De transparante flacon is de perfecte mix van een tijdloze mannelijke en sportieve stijl en heeft een op de sportswear geïnspireerde grip voor houvast en gebruiksgemak. De kleuren van de verpakking zijn modern en trendy, uitgevoerd in een combinatie van zwart en lime-groen, dat zorgt voor een gevoel van bruisende frisheid. Adidas ontwikkelt samen met sporters geuren die hulde brengen aan topprestaties. Dit keer werkt Adidas samen met de onvergetelijke topsporter Zinedine Zidane. Hij is de hoofdacteur in de nieuwe Adidas Pure Game campagne met een rol als coach. Met deze nieuwe innovatieve lijn van Adidas ontdekt iedere man en jongen de kampioen in zichzelf. Adidas Pure Game is een must have voor elke sportieve man.

Ik vind de flacon niet heel erg opvallend, maar hij is wel heel erg mannelijk en sportief, lekker robuust, ligt goed in de hand en straalt een soort van helderheid uit waar ik wel van hou.

Adidas Pure Game is verkrijgbaar in 50ml (€10,99) en 100ml (€15,99). Ook is er een after shave, douchegel en deodorantspray van te koop, zo kan je echt een leuk verwenpakketje voor de man samenstellen. Al gok ik dat die rond deze tijd ook kant-en-klaar te koop zullen zijn.

Ben jij op zoek naar een betaalbare geur voor een man dan raad ik je zeker aan om deze eens te besnuffelen, ik denk dat het een vrij algemene en frisse geur is die veel mannen wel zal aanspreken.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 28 november 2011 at 21:17

  Ik ga snel eens kijken voor mijn vriend. Wist geen leuk cadeautje, nu misschien wel! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 november 2011 at 09:19

   Leuk dat ik je misschien aan een leuke tip heb geholpen ^^

 • Avatar van NellemiekeD
  Reply NellemiekeD 28 november 2011 at 16:15

  Adidas vind ik altijd zo lekker ruikenals iemand dat opheeft he! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 november 2011 at 09:19

   De geur heeft ons hier ook aangenaam verrast :)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.