Beauty

Bulgari | MAN The silver limited edition

23 november 2011


Vandaag wil ik graag een tip meegeven voor de mannen, of voor de vrouwen die hun man/vriend/broer/neef/vader willen verwennen met een fijne geur, zeker met de feestdagen die eraan zitten te komen. Bvlgari MAN, in de zilverkleurige limited edition. Dit is echt zo’n heerlijke geur voor mannen! Als Paul hem op heeft dan wil ik de hele dag door wel aan hem snuffelen! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.


De flacon is echt prachtig en heel erg mannelijk, lekker zwaar en gemaakt van dik glas met, in deze editie, zilverkleurige lijnen erop verwerkt. Het is echt zo’n flacon die je het liefst uitstalt op je kast, terwijl parfums toch echt veel beter op een donkere plek bewaard kunnen worden, zo’n mooie fles die het licht lijkt te vangen en op mijn man ook zeker een behoorlijke aantrekkingskracht heeft.

“Deze nieuwe editie incarneert niet alleen de conceptuele kracht en de extreme sensualiteit van het BVLGARI MAN-universum, ze ademt ook de zuiverheid en de helderheid van de geurcreatie. De flacon – een heuse monoliet met loepzuivere lijnen en sierlijke rondingen – hult zich speciaal voor deze gelegenheid in een geraffineerde, zilveren tint. De zonnestralen, een echo naar het emblematische design van de wijzerplaten op de Bulgari-horloges, bestrijken het volledige oppervlak van de flacon én van het etui. Heldere en kostbare schakeringen vloeien zo over in het intense zwart boven aan de flacon. Tegelijk gunnen de doorkijkranden van de monoliet ons een blik op de kwintessens van het parfum. De chromatische contrasten geven perfect gestalte aan de olfactorische opbouw van BVLGARI MAN, waarin houtachtige toetsen en heldere akkoorden versmelten tot een fascinerende compositie, een emblematische geurcreatie die symbool staat voor een nieuw mannelijk ideaal.”


De geur zelf is aanwezig, zonder te overwelmen, en blijft de hele dag lang lekker ruiken bij mijn man. Als hij hem ’s ochtends in alle vroegte op doet voordat hij naar zijn werk gaat dan is hij ’s avonds als hij thuis is nog heel erg goed te ruiken. En als het laat op de avond bankhangtijd is en ik dicht tegen hem aanknuffel dan stop ik graag mijn neus in zijn hals, want ja, dan ruik je hem nog steeds. De geur bestaat uit topnoten van bergamot, vioolblaadjes, lotusbloem en witte peer, hartnoten van wit hout, amber, sandelhout, kasjmier hout, vetiver en cypriol en basisnoten van benzoïne, wierook, tonkabonen, witte honing en muskus. De geur heeft veel bijzondere geurnoten en lijkt daarom ook regelmatig net wat anders te ruiken, maar altijd even bijzonder, mannelijk en aantrekkelijk. Ja, als ik mocht kiezen dan zou Paul deze geur elke dag wel mogen dragen.

Bulgari MAN the silver limited edition is verkrijgbaar in een Eau de Toilette van 100ml voor €75,00.

In welke geur ruik jij je man/vriend het liefst? En wat voor soort geur draagt hij zelf het meest?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 23 november 2011 at 13:10

  Ik ga hem zeker es gaan ruiken in de parfumerie ! Mijn vriend draagt altijd Armani Code, ruikt zooooo heerlijk !

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 23 november 2011 at 10:51

  Als ik die ingrediënten lees, word ik heel nieuwsgierig. Ik zet ‘m op de lijst met suggesties voor kerstkadoos! (maar eerst even snuffelen in de winkel natuurlijk)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 23 november 2011 at 09:53

  Ik heb hem bij jullie mogen ruiken en inderdaad, hij is echt heerlijk! De fles is ook prachtig, dus ik ga deze zeker als cadeau-tip in gedachten houden!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 23 november 2011 at 08:15

  Hij klinkt erg lekker! Maar is er geen 50ml variant van? De prijs valt ook erg mee trouwens

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 november 2011 at 09:35

   Volgens mij is er van deze ‘silver limited edition’ geen kleinere variant, maar van deze geur wel. Dan kost de 30ml €42,00 en de 60ml €56,00.

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 23 november 2011 at 07:31

  Mooie fles en lijkt me lekker ruiken, mijn man heeft laatst van Chanel Bleu gekocht ook een heerlijk geurtje ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2011 at 08:01

   Die heeft Paul ook staan en is inderdaad ook heel erg lekker! ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.