Beauty

Bvlgari | Mon Jasmin Noir

30 november 2011


Jasmin Noir is een bekende geur van Bvlgari en niet lang geleden schreef ik nog over de zwaardere variant hiervan, Jasmin Noir l’Essence. Vandaag is het de beurt voor de lichtere variant van het origineel: Mon Jasmin Noir. Een geur die erg geschikt is voor de jonge vrouw die houdt van een verleidelijke geur zonder dat het te zwaar is. De naam van de geur geeft door het ‘Mon‘ ook direct de intieme band aan tussen een vrouw en haar geur, een parfum uitkiezen is iets heel persoonlijks. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze Eau de Parfum.


De verpakking spreekt mij persoonlijk zeker aan. De kartonnen verpakking ziet er direct heel erg luxe uit en heeft aan de voorkant een vierkant vlak met een soort van parelmoer effect. De luxe uitstraling komt ook zeker weer terug in de flacon die ondanks de vloeiende vormen ook heel robuust aan doet. De flacon is heel helder en ‘fris’ en is een mooie tegenhanger van de rijke goudkleurige dop met gravering. Aan de hals van de flacon zit een zwart strikje en hangt een goudkleurig plaatje waarin de merknaam gegraveerd staat. De flacon past zeker mooi bij het merk en door de mooie vorm van het glas krijgt het geheel een knipoog naar wat mij doet denken aan edelstenen.

De geur zelf is bloemig en vrouwelijk. De geur opent met gouden cederappel welke overgaat in de lichtfrisse geur van het meiklokje. Daarna ruik je ook zeker de absolue van Arabische jasmijn en winterjasmijn terug. Ook zitten er verschillende houttonen in verwerkt; kasjmier, ceder en patchoeli. De diepe muskusachtige noga en witte houtsoorten uit de basis geven de geur een warme sensualiteit mee.

Doordat de geur jasmijn, patchoeli en wat muskusachtigs heeft wist ik al dat dit een parfum moest zijn die mij aan zou spreken. En dat doet het. Minder zwaar dan veel geuren die ik regelmatig draag en hij opent ook zeker wat te fris voor mijn smaak. Maar, deze frisheid gaat al snel over in een warm en sensueel gevoel waarbij ik aan fluweel moet denken. Zo’n comfortgeur die als een zachte deken om je heen valt. De geur blijft redelijk lang hangen en dat is helemaal fijn.

Mon Jasmin Noir eau de parfum van Bulgari is te koop in drie formaten; 25ml (€42,00), 50ml (€74,00) en 75ml (€95,00). Daarnaast is er in deze geurlijn ook een bath&showergel en bodylotion te vinden.

Omdat ik normaal van de wat zwaardere geuren ben ga ik de originele variant van deze geur eens besnuffelen binnenkort, maar Mon Jasmin Noir is ook zeker een blijvertje. Het is een fijne geur om overdag te dragen.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 1 december 2011 at 01:47

  Voor mij is ie toch iets te zwaar.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 30 november 2011 at 18:36

  Mooi flesje!!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 30 november 2011 at 18:07

  Hmmm, die geur klinkt wel heerlijk ^^ Mooi flesje ook :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 november 2011 at 17:46

  Wat een chique flesje, ik kende dit geurtje nog niet.
  Liefs,xxx

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 30 november 2011 at 15:21

  Mooi flesje, ik ga hem zeker eens proberen, maar ik vrees dat ik deze geur iets aan de te dure kant vind.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 30 november 2011 at 14:20

  Wat een mooie fles! Lijkt me een erg lekker geurtje.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 30 november 2011 at 12:04

  De orginele staat inmiddels al op mijn verlanglijstje, maar die bevat geen patchouli en deze variant weer wel… pfff, keuzes…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2011 at 12:21

   Anders beide geuren op beide polsen sprayen in de parfumerie, even verder winkelen en dan eens goed ruiken welke je beter bevalt? :)

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 30 november 2011 at 11:33

  mooi flesje :D als ik het in de winkel tegen kom ga ik eens even snuffelen!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 30 november 2011 at 10:55

  Prachtige fles. Mijn moeder draagt de parfums van Bvlgari. Echt hele fijne geuren.

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 30 november 2011 at 10:24

  Wat beschrijf jij geuren toch steeds prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2011 at 10:47

   Ik vind geuren echt zo’n emotieding en probeer het dan nog niet te ver te nemen in mijn beschrijvingen, maar super om te horen. Dankjewel voor het compliment!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 30 november 2011 at 08:50

  Ik denk dat ik deze wel kan overslaan ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2011 at 09:15

   Ik zou hem toch maar eens snuffelen want er zit ook een lekkere frisse kant aan wat jij volgens mij wel lekker vindt ^^

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 november 2011 at 08:30

  Deze geur lijkt me heerlijk, het flacon is ook erg mooi!

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 30 november 2011 at 08:13

  Heerlijke geur is dat! Veel lekkerder dat de gewone Jasmin Noir, die is heel zwaar :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 november 2011 at 09:14

   Laat ik nu net van zwaardere geuren houden ;-)

   • Avatar van Menie
    Reply Menie 30 november 2011 at 13:58

    Dan moet je die echt even gaan snuffelen!
    Heeeerlijk vind ik die!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.