Beauty

Dove | Durf jij de uitdaging aan? (Oproepje testpanel!)

10 november 2011


Vorige week schreef ik over de nieuwe Dove Invisible Dry deodorant (klik hier voor dat artikel) en nu is het tijd voor joù om deze uitdaging aan te gaan! Werkt de deodorant de gehele dag door tegen een onfrisse geur? Krijg je er lekker zachte oksels van? Maar bovenal: krijg je er geen strepen of vlekken van op je zwarte/donkere kleding? Vanuit Dove kreeg ik de vraag of ik een testpanel op wilde zetten en 10 van jullie mogen daarvoor de nieuwste Dove deodorants gaan testen. Kijk mee voor meer informatie.

Deze Invisible Dry deodorant bevat een microfijne anti-transpirant formule die zorgt voor bescherming tegen witte strepen op je kleding. Zo hoef je niet te wachten voor je je kleding aantrekt! En het fijne is dat de deodorant 24 uur lang bescherming biedt en verzorgende ingrediënten bevat voor zachte oksels.

Wil jij bovenstaande kritisch gaan testen en een spray + roller ontvangen hiervoor? Stuur je naam + adresgegevens naar winactie@curvacious.nl en geef in de comments antwoord op de volgende vraag:

“Wat is voor jou nu ècht een situatie dat je zeker niet met witte strepen op je zwarte/donkere kleding gezien wilt worden?”

Je kan jezelf hierdoor opgeven voor het testpanel t/m maandag 14 november 23.59 uur. De 10 leukste/origineelste inzendingen worden uitgekozen om mee te doen. En… Onder de 10 testpanelleden wordt ook nog eens een mooi Dove pakket verloot. De testperiode is een week en hierna ontvang ik graag een beknopte review, easy toch?!

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Leone
  Reply Leone 14 november 2011 at 07:58

  ik heb heel vaak witte strepen op mijn kleren en dan zie ik het pas te laat. Ik wil ze zeker niet als ik moet werken maar ook niet thuis. Ik wil ze nooit!! Ik zie de mensen al kijken en ik voel het gewoon. En het ergste is nog dat je het er niet zo even heel makkelijk af krijgt. Ik gebruik een stick van een ander merk die helpt me goed, maar ik zou dit graag willen proberen

 • Avatar van triesje
  Reply triesje 13 november 2011 at 18:58

  ik zit op majorette, de kleding die je draagt is natuurlijk te leen maar je wilt ook niet stinken. helaas weet ik uit ervaring mijn vorige shirt moest ik inleveren en daar zaten echt deo vlekken in die ik er echt niet uit kreeg. (ik heb al div deo’s gebruikt dus weet niet van welke die vlekken zijn dus dat wil ik voor komen.) dus daarom zou ik dove weleens willen testen

 • Avatar van Mel
  Reply Mel 13 november 2011 at 18:16

  Nog nooit heb ik witte strepen gezien in mijn kleding noch is het mij opgevallen bij anderen. Overigens kijk ik zelden bij mensen onder hun oksels.

  De enige keer dat ik aan de mogelijkheid voor witte strepen word herinnerd is als ik een reclame voor een deodorant zie. Is het niet zo dat als je wèl eens witte strepen hebt gezien je gewoon teveel gebruikt of direct op je kleding deodorant gespoten hebt? Worden hier niet door de reclamemensen ‘onzekerheden’ aangepraat?

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 13 november 2011 at 18:04

  Ik zou het liefst door mijzelf worden gezien met witte strepen op mijn kleding. Helaas (als ik mijzelf een beetje ken) is het altijd iemand anders die het opmerkt. Wat zeg eerlijk: hoe vaak kijk jij onder je oksels in de loop van de dag?

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 13 november 2011 at 17:49

  Ik zou mij het meest schamen met witte strepen in mijn zwarte kleding tijdens een sollicitatiegesprek. Je kunt je niet vrij bewegen, omdat je je armen langs je lichaam wilt houden om maar niet die witte strepen te zien zitten. Erg genant en ongemakkelijk. Je wilt toch goed voor de dag komen en dat kan zo echt niet. Dat is dus al een minpunt voor het eventuele tweede gesprek!!

 • Avatar van Yina
  Reply Yina 13 november 2011 at 17:48

  Ik wil zeker niet met witte strepen op mijn zwarte of donkere kleding gezien worden in de buurt van kleine kinderen. Die schreeuwen dan te pas en te onpas dat je ‘vieze oksels’ hebt; het maakt ze niet uit wie het allemaal kan horen en waar ze zich op dat momenten bevinden…

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 12 november 2011 at 18:16

  Ik zou deze deo van Dove wel graag willen testen! Ik werk met verstandelijk beperkte mensen, en hun valt alles op! En zij zullen dit ook eerlijk en recht voor z’n raap tegen je zeggen! Dat levert dus een flink schaammoment op!
  Daarnaast begeleid ik ze ook bij gesprekken met andere instanties en doktersbezoeken enzovoorts. Staat niet bepaald professioneel als je met vlekken van je deodorant op je truitje daar zit. Niet bepaald representatief….

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 11 november 2011 at 10:59

  Ik vind het heel naar als ik tijdens uitgaan witte vlekken heb op mijn kleding. Ik draag veel zwart en daar voel ik me het lekkerst in, maar als ik dan sta te dansen met mijn handen in de lucht en er zijn witte vlekken te zien dan.. Hmm! Dan voel ik me gelijk niet meer op mn gemak en maak ik niet zoveel plezier als normaal. Dus ik zou graag deze deo testen! Wilde ‘m laatst al kopen maar toen hadden ze m bij ons niet :(

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 10 november 2011 at 20:21

  Ik vind het echt verschrikkelijk als ik op de universiteit zit en daar aan het studeren ben en dan witte strepen op m’n shirt heb. Leuk genoeg voor mij lopen er vrij veel aardige en mooie jongens rond, maar met strepen op m’n shirt (je hebt soms echt deo’s die zegmaar door je shirt heen gaan en ook een wit goedje achterlaten op de buitenkant van je shirt) ga ik ze dus echt niet aanspreken… xD Ook vind ik van die zweetvlekken op m’n shirt ook zo erg D: En heb al alles geprobeert.. plakband in m’n shirt plakken, van die speciale zweetopvangers (maar die zijn zo duur). Dus ik wil echt testen!

 • Avatar van joelle
  Reply joelle 10 november 2011 at 20:12

  Ik wil nooit witte strepen op mijn coulbertjes, want een coulbertje kan je niet gewoon in de was stoppen. die moet je laten stomen en dat kost veel geld meer geld! Daarom wil ik nooit witte strepen! En wil ik graag de deodorant testen!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 10 november 2011 at 19:20

  Hoi! Het lijkt me echt vreselijk als je op een sollicitatiegesprek zit met grote witte strepen zonder dat je het door hebt… Sowieso zijn witte strepen lelijk en wil ik die altijd voorkomen, daarom wil ik graag de deodorant testen!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 10 november 2011 at 11:59

  Ik wil zeker geen witte strepen als ik ga shoppen met vriendinnen. Gordijnen van paskamers worden te pas en te onpas opengetrokken, voor een immer goedbedoelde mening. Vaak al veel te vroeg zodat je al half ik je BH midden in de winkel staat en je uitgetrokken shirt binnenstebuiten zit….incl. witte strepen. Dat wil ik niet meer laten gebeuren, dus zo’n set met deo’s zou me prima van pas komen!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 10 november 2011 at 10:32

  Superleuk om dit te doen, ik wil iedereen veel succes en plezier wensen met meedoen!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 10 november 2011 at 09:53

  Ik wil zeker weten niet gezien worden met witte strepen op mijn kleding als ik aan het werk ben. Ik werk namelijk in een kledingwinkel en wij hebben niet bepaalde kledingsvoorschriften, maar wij dragen regelmatig iets zwarts omdat dat erg netjes staat. Omdat je toch kleding wilt verkopen kun je er zelf natuurlijk niet bij lopen met witte strepen onder je oksels. Helaas is bij mij dit een keer gebeurd, en vrouw schaterde: ‘wat heb jij nou dáár onder je oksel?!’ Op zo’n moment schaam je je echt en kijkt iedereen in de winkel jou kant op. Ik heb verschillende deodorants gebruikt die beloven dit tegen te gaan, maar de ware ben ik nog niet tegen gekomen helaas .. Ik zal je zo even een mailtje sturen! :)
  Liefs.

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 10 november 2011 at 09:34

  Ik wil niet gezien worden met witte strepen op mijn zwarte kleding wanneer ik aan het werk ben.
  Ik werk namelijk in een restaurant en moet een zwarte blouse of shirt aan.
  Wanneer ik de klanten bedien is het not done om er niet verzorgd uit te zien.
  Witte strepen op zwarte kleding kan dus niet.

  Ik ga je gelijk even mailen!

  Liefs

 • Avatar van Steffie/miss073
  Reply Steffie/miss073 10 november 2011 at 09:28

  Als je op een officieel etentje of andere gelegenheid (bruiloft ,etentje, kerstdagen enz.)bent met je schoonfamilie, dan moet je er echt op en top uitzien, je wil natuurlijk niet dat ze de rest van je leven tijdens verjaardagen dit aanhalen, of dat er gepraat achter je rug komt. Witte strepen zijn nooit tof maar dit zou ik wel het ergste vinden. Dus ik wil wel testen.
  xxx

 • Avatar van Désiree
  Reply Désiree 10 november 2011 at 08:42

  Ik ben een heel actief persoon, wandel en fiets veel, maar door mijn figuur (ben iets voller) draag ik daarbij wel vaak zwart, want dit kleed altijd mooi af :)

  Liefs Désiree

 • Avatar van rilana
  Reply rilana 10 november 2011 at 06:03

  Ik ben docente op een middelbare school. En daar wordt je door de leerlingen heel nauw in de gaten gehouden. Ze zien echt alles!
  Als je nieuwe schoenen aanhebt of een nieuwe ketting draagt, ze zien het allemaal.
  Zo zien ze dus ook heel snel als je witte strepen op je donkere kleding hebt.
  Sommige zullen dat heel direct zeggen en andere zullen achter je rug er grapjes over maken.
  Dus ik wil op mijn werk voor de klas niet graag met witte strepen op mijn donkere kleding gespot worden..
  Groetjes,
  Rilana

  ps. ik heb natuurlijk dit ook gemaild!

 • Avatar van Carlien
  Reply Carlien 10 november 2011 at 00:28

  De reden dat ik graag zou willen testen is niet zo leuk of origineel. Ik ben secretaresse en moet in mijn functie regelmatig cliënten ontvangen. Ik draag meestal donkere kleding en wil er natuurlijk representatief uitzien. Ik ben erg benieuwd naar de Dove Invisible Dry. Jouw artikel is veelbelovend.

 • Avatar van Jolanda Heijkoop
  Reply Jolanda Heijkoop 10 november 2011 at 00:22

  Ik wil nooit met witte strepen op zwarte kleding gezien worden op mijn werk!

  Ben receptioniste/telefoniste bij TNT Innight bv en het visitekaartje van het bedrijf in mijn zwarte bedrijfskleding
  witte strepen >> ik zou me doodschamen!

  Ik wil dus heel graag testen of Dove geen vlekken achterlaat en waarmaken wat ze zeggen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.