Beauty

Dove | Winter Care limited edition

19 november 2011


Dove introduceert de eerste limited edition huidverzorgingslijn en wel met de heerlijke Winter Care producten. Tijdens de winter heeft je huid namelijk echt wat extra verzorging nodig en met deze 3 producten moet dat helemaal goed komen: een douchegel, bodylotion en bodycrème met een heerlijke geur.  

De producten ruiken namelijk naar de heerlijke, bekende Dove geur met daardoorheen een zachte en warme geur van amandel. Het is een rustgevende en omarmende geur, zoals ik dat noem. Alsof je een lekkere, warme knuffel krijgt als je deze producten gebruikt. En nu het buiten zo guur en koud wordt en het binnen droog wordt door de verwarming etc. is het dè tijd voor een lekker verwenmomentje voor jezelf. Probeer hier echt regelmatig de tijd voor te nemen, want ontspanning en rust is heel belangrijk!

Enkele tips van Dove:
* Het is vaak ‘drukdrukdruk’: plan je verwenmoment daarom bewust in je agenda en houd je aan je eigen afspraak met jezelf.
* Zorg ervoor dat je niet gestoord kan worden tijdens je verwenmoment: zet de telefoon en deurbel uit. Zeg tegen je partner en/of (andere) huisgenoten dat zij je het komende uur niet mogen storen in de badkamer.
* Dim de verlichting of doe deze helemaal uit en steek een heerlijke (geur)kaars aan die voor sfeervolle verlichting zorgt en een rustgevende geur verspreidt.
* Zet een lekker rustgevend muziekje op, zodat je alle eventuele achtergrondgeluiden van huis of buren kunt buitensluiten en volledig in je verwenmoment kunt opgaan.


Enkele fijne voordeeltjes van deze Dove producten: in de douchegel zit NutriumMoisture wat er tijdens het douchen al voor zorgt dat je huid gevoedt wordt. En in de bodylotion zit het DeepCare Complex wat doordringt tot in de bovenste laag van de huid en het zo hydrateert, voedt en zorgt voor een mooie, zachte en gladde huid. De bodycrème is voor mijn droogste plekjes echt een uitkomst en zorgt ervoor dat ze lekker soepel blijven.

De verpakkingen zijn handig, al is die van de bodycrème natuurlijk wat minder hygiënisch omdat het een grote pot is. Het winters jasje waarin ze gestoken zijn staat ze goed en de prijzen zijn voor de kwaliteit van de producten zeker ok. Als ik één product zou mogen kiezen uit de lijn is het de bodylotion omdat hij fijn is voor mijn drogere huid, lekker vlot intrekt en de geur lang blijft hangen. Maar.. Ik gebruik de producten het liefst in combinatie met elkaar: lekker onder de warme douche met het romige schuim en erna mijn lijf insmeren met de bodylotion waarna de meest droge plekjes nog een extra likje van de crème krijgen.


De Dove Winter Care producten zijn verkrijgbaar t/m maart 2012 waarna de volgende limited edition verzorgingslijn op de markt zal verschijnen. Ik ben benieuwd! De douchegel kost €3,49 (250ml), de bodylotion €6,99 (250ml) en de bodycrème €2,29 (150ml). Dove.com

Ik vind dit echt producten die een prachtig cadeau maken voor je moeder, oma of wie dan ook. De verpakking heeft een leuk paars en winters tintje gekregen en dit kan je natuurlijk doortrekken als je er een echt verwenpakket van wilt maken in een leuke mand o.i.d. (^_^) En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar de volgende LE lijn! Spreekt zo’n limited edition lijn aangepast aan het seizoen jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 21 november 2011 at 22:51

  Kan niet wachten om de lijn te proberen! Ik wil graag de douche en de bodylotion. De pot créme vind ik niet zo hygiënisch en niet zo praktisch

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 21 november 2011 at 11:45

  Dove producten zijn altijd zó lekker. Ik wil altijd alle soorten uitproberen. Ben deze nog nergens tegengekomen, maar ben er zeker nieuwsgierig naar!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 20 november 2011 at 19:27

  Het lijken me erg fijne producten, ga ze zeker binnenkort uit proberen. ;)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 19 november 2011 at 19:53

  Ze zien er goed uit! Ik vind het ook leuk dat ze met LE lijnen komen.

 • Avatar van kirst
  Reply kirst 19 november 2011 at 19:01

  oei ben er wel benieuwd naar! Ga ze snel eens ruiken! ;-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 november 2011 at 18:10

  Wat een fijne producten.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 19 november 2011 at 16:58

  Ziet er heerlijk uit. Ben erg benieuwd naar de producten.
  Ik vind het leuk dat Dove ook met LE’s komt. Is weer eens iets anders als het standaard aanbod. (:

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 19 november 2011 at 16:43

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten, ga ze zelf ook testen! Leuk dat Dove nu ook met LE collecties komt!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 19 november 2011 at 16:39

  Ik heb zelf hiervan de bodylotion, alleen nog niet uitgeprobeerd. Het lijken mij echt fijne producten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 november 2011 at 10:41

   Heb je de bodylotion ondertussen al uitgeprobeerd? Ben benieuwd wat jij ervan vindt :-)

   • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 30 november 2011 at 12:15

    Sorry ik dat ik laat terug reageer. maar ik heb hem ondertussen gebruikt, en hij is echt fijn ^^ Zeker geen miskoop geweest:D

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 30 november 2011 at 12:20

     Superleuk om te horen! ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.