Media

Drop je blog / shop!

5 november 2011


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik de 1e versie hiervan online heb gehad en daardoor heb ik toch zeker wat leuke sites leren kennen. Daarom vond ik dat het tijd was voor een 2e editie… Vandaag mag jij jouw blog, website of shop ongegeneerd spammen! Niet alleen omdat ik het zo ontiegelijk leuk vind om nieuwe blogs, websites en shops te leren kennen, maar ook kan jij zo nieuwe sites leren kennen en er zo misschien ook zelf meer bezoekers uit halen (~_^) Kijk mee voor meer informatie en de ‘spelregels’.

Om het overzichtelijk te houden en de spambox niet over te laten lopen kan je op 2 manieren een linkje achterlaten; via het website-vakje èn via CommentLuv waardoor zelfs je laatste update een plekje tussen de comments krijgt. Zet dus niet nogmaals de link naar je website in het tekstvak, deze worden weggehaald! Laat in het tekstvak kort en krachtig achter wie je bent en waar jouw blog, site of shop voor staat. Mocht jouw comment alsnog tussen de spam belanden dan haal ik deze daar zo snel mogelijk weer uit.

Veel spamplezier!

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van rosalie
  Reply rosalie 3 mei 2016 at 10:24

  Heel leuk dat spammen!
  Op mijn (beginnende) blog kun je van alles vinden over beauty, fashion, lifestyle, Brazilië (komt nog!)

 • Avatar van zeepje
  Reply zeepje 18 november 2011 at 12:16

  Een heerlijke website voor iedereen die van mooie zeepproducten houdt.
  Schitterende cupcake-soaps, heerlijke solid-shampoos, fancy beauty-bars en nog veel meer producten voor een luxe bad of douche belevenis.

  http://www.bkessentials.nl

 • Avatar van Jaspe
  Reply Jaspe 9 november 2011 at 15:10

  Mijn blog is een mix van fotoshoots en opinieposts, streetstyles en natuurlijk Fashion Week !

 • Avatar van Jody
  Reply Jody 9 november 2011 at 11:02

  Leuk dat we even mogen spammen xp
  Zal dan ook maar wat reclame maken voor mijn blog..
  Op jlovesbeauty vind je vooral persoonlijke blogs over make-up, mode en nagels..
  x

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 9 november 2011 at 10:56

  Hey Desirée, leuk dat je dit doet!
  Promakeupstore is een online winkel met allerlei hele mooie makeup merken en tools, zowel voor visagisten maar zeker ook voor alle andere makeup-lovers :) Als je iets zoekt wat lastig te krijgen is, is de kans groot dat wij het hebben! En als je iets wilt wat we (nog) niet hebben, laat het ons weten, dan gaan we ons best voor je doen!
  Als je in de schoonheids business werkzaam bent kun je in aanmerking komen voor de 20% kortingsregeling en als je in opleiding bent als visagist bv, dan kun je 10% krijgen.

  Promakeupstore heeft zeker ook een blog waarin we regelmatig updates zetten niet alleen over de winkel en producten maar ook goede info geven over het werken als visagist, te zien via de winkelsite in de navigatie balk onder het knopje (uiteraard) “blog”

  Veel plezier!!

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 7 november 2011 at 22:42

  Oh wat leuk! Mijn blog is nog maar net online. Op Style My Life blog ik over beauty en fashion. Binnenkort komen er ook fashion tutorials online. Ben alleen nog even op zoek naar de perfecte camera om filmpjes mee op te nemen!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 7 november 2011 at 11:02

  Op mijn blog plaats ik leuke artikeltjes over make-up, nagellak en huidverzorging. Ook maak ik filmpjes op youtubr die ik op mijn blog plaats. Tussendoor doe ik ook wel eens een leuke tag beantwoorden. Al om al dus een leuke plek om langs te gaan als je aan het surfen bent.

  Neem ook eens een kijkje!

  Ps het merendeel is wel in het engels

  Groetjes Sabine van Beauty by Bieneke

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 7 november 2011 at 10:05

  Onze cosmetica&verzorging webshop is onlangs vernieuwd!

  http://www.freshmint.nl/

  Kom eens kijken voor mooie, betaalbare make-upjes en merken zoals Lipsmackers, Queen Helene maskers, Maybelline, NYC en nog veel meer!

 • Avatar van Steffie/miss073
  Reply Steffie/miss073 6 november 2011 at 19:21

  Super leuk! Mijn website is http://www.miss073.com en heeft vanaf nu zelfs een vaste zondag rubriek genaamd Wellness Sunday! kijk snel en lees hoe je je voeten heerlijk verwent!

 • Avatar van Afternoon Sun
  Reply Afternoon Sun 6 november 2011 at 14:11

  Ik ben A. en heb een fashion/Beauty/Horoschoop blog. Dagelijks verschijnt er een artikel… Veel plezier met de blog.

  Lots of Love,
  A.

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 6 november 2011 at 13:42

  Oeh wat leuk! :D

  Ik denk dat je mijn blog al kent, maar misschien andere nog niet.
  Mijn blog gaat over beauty, maar ook een beetje over lifestyle. Soms zijn er ook filmreviews te vinden en andere dingen over mij.

  http://www.sweetbeautylicious.nl

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 6 november 2011 at 13:04

  Op mijn blog verschijnt dagelijks een artikel dat te maken heeft met beauty, fashion, lifestyle en mijn persoonlijke leven!

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 6 november 2011 at 10:44

  Wat een leuk artikel! Ik heb zelf ook een blog, namelijk http://xbellissima.blogspot.com/, waar ik vrijwel elke dag een update plaats.

 • Avatar van Mireille
  Reply Mireille 6 november 2011 at 10:38

  Oohh wat leuk! Ik heb niet echt een site, maar tumblr. Hier zet ik minimaal 1x per week een nail art creatie op, self made:)

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 6 november 2011 at 01:13

  De blog van mij en Vanya ken je natuurlijk al ;) Leuk want zo kan ik weer wat nieuwe blogs mee pakken.

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 5 november 2011 at 23:20

  leuk zeg
  ik heb 2 blogs 1 over beauty {gericht op budget} justbeautystuff.nl
  en 1 over mijn andere hobby scrapbooking: Justscrapstuff.blogspot.com

  Neem gerust een kijkje :)

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 5 november 2011 at 21:57

  Wat leuk dat je mensen de kans geeft om hun blog/webshop/site te promoten! Zelf schrijf ik over beauty, lifestyle en af en toe wat plussize. Ik zou het leuk vinden om jouw lezeressen te mogen verwelkomen op mijn site!

  Voor jou: keep up the good work! :-)

 • Avatar van Merel
  Reply Merel 5 november 2011 at 21:33

  Wat leuk dat je dit doet! Ik zal ook een bij de andere blogs gaan kijken. Wie weet leer ik er ook nog wat van. Want pas sinds 2 maanden heb ik mijn eigen blog. Over nagellak, soms een bling-ring of verzorging van de hand/nagels. Dus als jij daar ook interesse in hebt, kom een kijken :)

 • Avatar van Retro-elke
  Reply Retro-elke 5 november 2011 at 19:45

  Wat een leuk idee!

  Ik zal eerst mijn even kort voor stellen ik ben Elke ik ben een zotte meid en mijn 2 hobby’s zijn schrijven en fotograferen.Ik ben erg geinterseerd in visagie , nagelstijling ,… Daarom heb ik ook mijn eigen blog namelijk ;
  http://www.retro-elke.blogspot.com
  ik doe het bloggen echt met super veel plezier anders zou ik het alang niet meer doen. Maar bloggen is meer dan mijn hobby geworden het is een stuk van mijn leven een passie. Ik probeer om dagelijks een review , een persoonlijk artikel , een recept ,-… (je kan het zo gek genoeg niet bedenken ;)) online te zetten meeste lukt het wel maar ik heb ook soms daggen waarbij mijn gezeondheid me in de steek laat en ik jammer genoeg geen atikel meer kan typen… Maar buiten dat doe ik het echt met heel veel plezier! Ik zou het echt enorme apprecien als je ene bezoekje brengen om mijn blog. Alvast bedankt! :D

  Liefs Elke

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 5 november 2011 at 19:44

  Hoi ;) bij mij vind je beauty, fotografie en meer!

 • Avatar van Wieneke
  Reply Wieneke 5 november 2011 at 19:34

  leuk!! dit is de perfect manier om nieuwe blogs te leren kennen! Mijn blog gaat over fashion en dan vooral shoplogs en sinds kort ook wel eens artikels met persberichten en bezoekjes aan leuke merken!

  Liefsm Wieneke || Fashion Cranberry

  Neem een kijkje:

 • Avatar van sanja
  Reply sanja 5 november 2011 at 19:17

  ooh leuk dat je dit doet!
  Polish-Gloss voor de leukste en mooiste Nail arts, nieuwste nagellakken en leuke winacties!
  En volg mijn 30 day nail challenge!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 5 november 2011 at 18:59

  Eigenlijk kwam ik alleen kijken of er nog leuke blogs tussen zatten (yes, they did!). Maar dan laat ik maar ook een berichtje achter.
  http://pf-beauty.blogspot.com is mijn blog. Check het voor inspiratie, felle looks en mooie producten ;)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 5 november 2011 at 18:54

  Leuk idee :)

  op mijn blog komt vooral nagellak langs, maar ook Ooglooks en LE’s van essence & Catrice. Eigenlijk alles wat ik op dat moment leuk vind :P, vooral op beauty gebied.
  Ik richt me vooral op het maken van de foto’s.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 5 november 2011 at 18:39

  Leuk idee!
  http://www.mysweetcandylife.blogspot.com
  Persoonlijke blog met véel diaries, maar ook beauty tussendoor!

 • Avatar van KleurJuwelen
  Reply KleurJuwelen 5 november 2011 at 18:23

  Leuk initiatief inderdaad.
  Onze webshop is vooral gericht op kleurrijke sieraden en juwelen omdat wij helemaal gek op kleur zijn en vinden dat er nooit genoeg kleur in je leven kan zijn ;-D
  Groetjes, Kleurjuwelen.nl

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 5 november 2011 at 18:23

  Omdat je twitter vol zit te spammen met dat ik mijn blog moet spammen ( ;P ) ben ik hier dan.
  http://www.glamourporfavor.com
  Randomness, beauty, personal en meer randomness.

 • Avatar van LinvanT
  Reply LinvanT 5 november 2011 at 18:01

  Oeh spammen :) Eens kijken naar ‘nieuwe’ leuke blogs!
  Ik blog zelf ook. Op linvant.nl blog ik over van alles, maar vooral over nagellak. Ik ben helemaal dol op nagellak en maak graag swatches en nailart. Ook begin ik steeds meer van make up te houden en te ontdekken en daar schrijf ik ook graag over. Fashion is niet zo mijn ding, maar ik kijk altijd wel graag naar wat celebs aan hebben. Ook vind je af en toe persoonlijke blogs en ook mijn konijntje Mimi komt wel eens voorbij. Ik vind het leuk als je een keer een kijkje komt nemen!

  Liefs, Lin

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 5 november 2011 at 17:54

  Leuk spammen als het mag! Mijn site heet http://www.wearefashion.nl en ik blog over mode & beauty en soms over lifestyle. Dagelijks heb ik twee artikelen, vaak eentje over mode en eentje over beauty en op zondag staat er een leuk filmpje klaar wat kan gaan over beauty tot leuke fashion DIY’s. Kom gezellig een keertje een kijkje nemen!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 5 november 2011 at 17:50

  Mijn blog spreekt voor zich. Het is niet een standaard fashion-beautyblog, maar een blog over vanalles en nog wat!

  http://www.liefske.tk

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 5 november 2011 at 17:46

  Leuk, dankjewel!!!

  JBB is een blog met opinie en gaat over beauty en lifestyle.
  Eigenaresse: Sandra, een vrouw met een eigen mening en een passie voor schrijven, onderzoeken en beleven.

 • Avatar van Beauty88 & Beautylenzen
  Reply Beauty88 & Beautylenzen 5 november 2011 at 16:51

  leuk legaal initiatief!
  Voor makup palletes & kwastensets & meer makup musthaves! Kijk eens op: http://www.beauty88.nl
  en voor kleurlenzen (ook op sterkte) : http://www.beautylenzen.nl

 • Avatar van Leontine
  Reply Leontine 5 november 2011 at 16:32

  Leuk om te spammen :).

  Marlevi is een blog gericht op beauty, maar er verschijnen ook veel andere artikelen over fashion en accessoires, innerbeauty, chronisch ziek/beperkt zijn en ik heb al een aantal vervelende, ongemakkelijke en taboe-kwaaltjes besproken. Ook verschijnen er regelmatig winacties en persoonlijke updates.

  Kom zeker even kijken!

  Dank je wel Desirée :).

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 5 november 2011 at 15:20

  Wat leuk dat dit een keertje mag. Mij ken je al.
  http://www.beautyforgirls.nl
  Het is een passie, een ambitie voor make-up.
  Liefs, xx

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 5 november 2011 at 14:25

  Lieve Dees, wat leuk dat je ons laat spammen! :) De meeste van jullie kennen mij waarschijnlijk van mijn gelijknamige blog, maar nu spam ik de webshop van mijn onlangs gelanceerde sieradenlabel worldly treasury. Een schatkist vol unieke items (overal wordt er maar 1 van gemaakt), handgemaakt van natuurlijke materialen zoals edelstenen en schelpen. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief ontvang je niet alleen het laatste nieuws, maar wordt je ook af en toe getrakteerd op exclusieve kortingscodes ;)

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 5 november 2011 at 14:03

  Dank je voor het spammen ;)
  Mijn beautyblog is nog heel nieuw (net 2 weken) en zou het leuk vinden als jullie ook eens een kijkje nemen, elke dag een nieuw artikel online over beauty,gezicht en lichaamsverzorging.

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 5 november 2011 at 13:47

  Leuk Desirée!

  Ik heb een webshopje en een blog over iets heel anders dan beauty. Ik maak verkoop en schrijf over sieraden!
  http://versierseltjes.blogspot.com/ (blog)
  en http://versierseltjes.weebly.com/ (winkeltje)

 • Avatar van Beautylizious
  Reply Beautylizious 5 november 2011 at 13:37

  Leuk dat we even mogen spammen! Ik heb een beautyblog: Beautylizious
  http://www.beautylizious.blogspot.com

 • Avatar van L&G
  Reply L&G 5 november 2011 at 12:55

  Je blog spammen is altijd handig.
  http://beautyblogleng.blogspot.com is een blog met dagelijks een artikel over Beauty, Nails, Hair, Make-up en Lifestyle.

  Binnenkort veranderd hij van naam en krijgt hij een hele nieuwe lay-out. Zeker komen kijken dan ^^ x

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 5 november 2011 at 12:50

  http://teddlicious.wordpress.com is een beautyblog, maar ik post ook dingen die te maken hebben met lifestyle. Er loopt trouwens een leuke winactie waarbij je een nagellakje van Catrice kan winnen! Altijd leuk natuurlijk! Neem gauw even een kijkje!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 5 november 2011 at 12:44

  Als je zin hebt in een gezellig bezoekje en een overdosis aan roze en make-up, dan ben jij bij Pretty Brilliant helemaal goed! Mijn persoonlijke beautyblog is het plekje waar ik al mijn liefde, passie en vrolijkheid deel en ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 5 november 2011 at 11:39

  http://www.bloggingandbeauty.wordpress.com

  meer heb ik niet te vertellen, ik kom er niet heel vaak, maar als ik wat schrijf heb ik er wel echt zin in gehad.

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 5 november 2011 at 11:34

  Leuk zo’n artikel zo zie ik ook weer nieuwe blogjes ertussen staan :D
  Mijn blog bestaat nu alweer een lange tijd en draagt de naam Lovethatmakeup! Ik schrijf niet daqgelijks aangezien school voor gaat maar wanneer ik weer wat leuks te vertellen heb zet ik het online! Wil je een dosis roze, girly en beauty? Check dan zeker mijn blogje even ^^

 • Avatar van NellemiekeD
  Reply NellemiekeD 5 november 2011 at 11:27

  haha leuk! :D dan laat ik ook maar een berichtje achter he! <3

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 5 november 2011 at 10:59

  Ah fijn! Ik ben Germa Brokschmidt(22) gek op beauty en alles wat van glitter is(!), woon in een klein dorpje in de provincie Groningen. Een dorpje waar ze vreemd op kijken als je met een smokey eye de boodschappen doet. Haha Op mijn blog deel ik mijn passie voor beauty en vooral voor make-up. Ik houd de laatste trends bij en maak looks geïnspireerd op de laatste trends. Op mijn blog kan je reviews, trendlooks, nagelproducten en een stukje persoonlijkheid verwachten. Af en toe plaatst mijn lieve nichtje Esmee (15) een leuke nailart op mijn blog. Dus neem gewoon eens een kijkje! Liefs Germa (Glitter) :-)

 • Avatar van Kashmira
  Reply Kashmira 5 november 2011 at 10:33

  Oeh leuk! Mijn blog: http://www.bykashmira.nl/

  Vooral veel looks, reviews, tags. Binnenkort een nieuwe layout!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 5 november 2011 at 09:50

  Leuk, dit soort artikelen! Sinds 2007 ben ik eigenaresse van Passion 2 Create, een community met als hoofdthema ”een passie voor je hobby hebben”. Op de website, het forum en natuurlijk de blog bespreek ik met de andere leden allerlei soorten hobby’s.
  Van ouderwets knutselen tot digitale fotografie en jawel: beauty en lifestyle! Er zijn dan ook verschillende leuke artikelen op de blog te vinden, ook de winacties wisselen dus enorm, wat het een leuk en gevarieerd geheel maakt :-)

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 5 november 2011 at 09:29

  Ik heb een gezellige beautyblog, met in ieder geval iedere dag een nieuw artikel, soms twee. En ik zit nu ook midden in de 30 days nail challenge, dus kom zeker even kijken!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 5 november 2011 at 09:10

  Ik weet dat jij mn blog al kent, maar ik zet hem toch nog even neer want vandaag bestaat hij 2 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd met veel winacties de komende dagen / weken! :D

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 5 november 2011 at 08:58

  Lief dat we mogen spammen Desirée ! :)

  Ik ben Jill en op mijn blog Redhotjillypeppers vind je voornamelijk artikels over beauty maar ook shoplogs, leuke winacties, ootd’s en af en toe handige tips zoals: hoe maak je cake in de magnetron en hoe fix je opgedroogde eyeliner. Kom zeker eens een kijkje nemen !

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 5 november 2011 at 08:56

  Zo leuk altijd om al de blogs even te bekijken ^^. Mijn blog gaat over fashion, beauty en andere dingen waar ik van houd. Je kunt nog meedoen aan mijn winactie waarbij je een leuke tas van het merk Blutsgeschwister kunt winnen!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 5 november 2011 at 08:48

  Superleuk dat je ons deze kans geeft! :-)

  Ik zou het leuk vinden als je eens langskomt op BySjanty , de website waar je alles vindt over beauty, fashion en lifestyle. Iedere dag verschijnt er zowel ’s ochtends als ’s middags een nieuw artikel voor je online waarin ik je op de hoogte breng van al het laatste beautynieuws en door middel van reviews mijn eerlijke mening over allerlei (budget) beauty- en make-up producten geef. Ook geef ik regelmatig mooie make-up sets of andere beautygerelateerde spulletjes weg, dus houd de site zeker in de gaten! Have fun in de wereld die By Sjanty heet!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 november 2011 at 08:48

  mijn blog gaat over alles wat me bezighoud; make-up, beauty, modellenwerk, fotografie en noem maar op ^^

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 5 november 2011 at 08:45

  Het is altijd leuk even te kunnen spammen voor je site, dus ik maak hier ook graag gebruik van!
  Cherryblush is een beautyblog met dagelijks beautygerelateerde artikels maar zo nu en dan richt ik me ook op fashion en lifestyle..en dankzij mijn nieuwe spiegelreflex gaan de foto’s van producten nog mooier worden! Tot snel hoop ik, en laat vooral gezellig een berichtje achter.

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 5 november 2011 at 08:43

  Leuk en handig hoor, zo’n spamartikel! :)
  Mijn zus en ik hebben sinds juli dit jaar ook maar een blog gestart! Hij gaat grotendeels over beauty, en er staan een aantal reviews op. We doen onze best om elke week 3 posts te plaatsen.
  Ik ben benieuwd :)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 5 november 2011 at 08:34

  Wat leuk zeg! Mijn blog gaat voor namelijk over nagels en beauty, nagels nu een stuk minder aangezien ik iets aan het testen ben. Ik probeer dagelijks een update online te zetten, dit kan een review, tutorial maar ook een diy zijn. Ook plaatst ik zo af en toe persoonlijke updates tussen door, zodat het wel echt mijn blog blijft en er afwisseling in updates zitten.

 • Avatar van BeautyLoves
  Reply BeautyLoves 5 november 2011 at 08:32

  Superlief van je! Voelt wel een beetje raar, spammen, haha!

  Al mijn beautyliefdes vind je op BeautyLoves, een blog voor beauties met brains, because there’s nu such thing as a beauty without brains ;)

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 5 november 2011 at 08:22

  De nieuwste beautyblog van nederland sinds april 2011

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 5 november 2011 at 08:18

  Wat fijn dat we even mogen spammen Desiree!

  Anyway, mijn blog run ik samen met een lieve vriendin. Wij schrijven voornamelijk posts over beauty, fashion en lifestyle, vaak met een persoonlijk tintje. We zijn in augustus begonnen en zien hoe ons blog steeds verder groeit, hier zijn we erg blij mee! Tevens start vanmiddag een te gekke winactie, dus kom zeker eens een keertje langs! :D

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 5 november 2011 at 07:23

  Leuk! Ja, ook ik heb een beautyblog en die is nog niet zo oud, een maand of 3. Naast beauty vind je er ook psychologie-gerelateerde artikelen, omdat ik psychologe ben. Ik probeer het zo afwisselend mogelijk te houden en altijd nieuwe producten op m’n site te vernoemen.

  Kom gezellig langs!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 5 november 2011 at 01:24

  Altijd leuk zo’n spamartikel!

  Mijn blog gaat voornamelijk over beauty, zowel van binnen als buiten en is gewoon lekker persoonlijk.

  Ik ben zelf een enorme koopjesjager en probeer zoveel mogelijk budgetproducten uit, maar stiekem ben ik ook wel ergens een luxepoesje die stiekem wel van luxe producten houdt. Die afwisseling zie je ook zeker terug op mijn site.

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 5 november 2011 at 00:20

  Ooh leuk leuk ! Mijn blog gaat voornamelijk over beauty en dan nog meestal over mijn everjoying love voor blush :d ! Voorts vertel ik vaak iets over mijn persoonlijke leven of zaken die me bezig houden, omdat het nu eenmaal niet altijd over beauty hoeft te gaan !

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 5 november 2011 at 00:18

  Altijd leuk spammen!! Mijn blog gaat voornamelijk over beauty en dan richt ik het bewust op reviews. Veel swatches & productfoto’s. Af en toe post ik ook wat over food!! Zou het superleuk vinden als jullie eens een kijkje namen!

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 5 november 2011 at 00:14

  Even spammen is altijd leuk!
  Leuke tag trouwens, in het artikel hiervoor,
  vind je het erg als ik die van je ga overnemen? haha ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 november 2011 at 09:21

   Natuurlijk vind ik dat niet erg, leuk juist! Laat je het weten als je hem online hebt staan? :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.