Beauty

Glossybox november

17 november 2011


Het is alweer even geleden dat ik over de Glossybox heb geschreven (klik hier voor dat artikel), maar nu heb ik dan ook nèt mijn eerste Glossybox binnen. De november editie, de eerste die in Nederland is verstuurd. Ok, het was jammer dat de doos al dagen ervoor bij andere meiden was afgeleverd en ik al op verschillende blogs kon zien wat er in de doos zat, maar toch was ik als een kind zo blij toen de mooi bebloemde doos binnenkwam…

In de onderste doos op de foto hierboven, die donkere met de roze bloemachtige vormpjes en het logo van de Glossybox erin, kwam de doos die erbovenop staat. Een stevige kartonnen doos in een schattig lichtroze kleurtje. Ik ben echt gek op mooie (pers)dozen die binnenkomen en bewaar de meeste dan ook allemaal om weer andere spulletjes in te bewaren. En dat is precies ook wat ik met deze schattige doos ga doen, handig voor haaraccessoires, make-upjes, sieraden, proefjes etc. (^_^)

Na het opendoen van de doos zie je een zwart papiertje met een roze strik en een kaartje.

Beste Beauty liefhebbers,

We zijn verheugd jullie de eerste Nederlandse GLOSSYBOX te kunnen aanbieden! Deze limited edition zit boordevol speciaal geselecteerde producten om thuis uit te proberen. De november-box bevat daarnaast ook enkele extra’s om jullie te bedanken voor jullie vroege deelname.

We kijken er naar uit om jullie vanaf nu maandelijks te verrassen met de nieuwste en trendy cosmetica producten. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jullie van de GLOSSYBOX vinden en we horen dan ook graag jullie ideeën, opmerkingen en vragen via contact@glossybox.nl of op onze Twitter, Facebook en Hyves pagina’s. Vergeet ook niet de producten zelf te beoordelen op onze website om zo GLOSSYDots te sparen voor nog meer voordeel. Veel plezier met het ontdekken van al het moois dat GLOSSYBOX te bieden heeft!

Welkom in de wereld van GLOSSYBOX…..”

Na het opendoen van de strik en het wegvouwen van het zwarte inpakpapiertje komen de producten je mooi verpakt tegemoet, wat een leuk cadeautje voor jezelf! In deze eerste editie zitten de volgende producten:

* Herôme WIC Nagellak Osaka (€7,95)
* Herôme glasvijl met hoesje en reisetui (€9,95)
* Rituals fullsize supershine lipgloss in Sugar Rose (€12,90)
* Comfort Zone renight recover cream 15ml (50ml, €69,50)
* Anastasia mini tweezer (fullsize, €28,50
* Anastasia mini brow gel (fullsize, €21,50)
* Anastasia waardebon voor een gratis wenkbrauw touch-up bij Douglas
* L’Oréal Professionnel Mythic Oil sample (fullsize, €23,95)
* L’Oréal Professionnel Vitamino color masker 75ml (fullsize, €17,50).


Nou, dat is echt geen verkeerde aankoop voor €12,50 inclusief verzendkosten. Ik vind het zelf een heel leuk concept waardoor je elke maand weer wat andere producten kan uitproberen die je normaal niet zo snel zal kopen of tegenkomt zoals het niche merk Comfort Zone en de L’Oréal Professionnel producten! Je kan het abonnement maandelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast als je dat niet wilt. Voor alle informatie, wat kritische vragen (èn antwoorden!) en betalingsmogelijkheden etc. is het aan te raden mijn vorige artikel over de Glossybox door te lezen (klik hier). Voor meer informatie kan je ook naar Glossybox.nl gaan.

Heb jij de Glossybox van november ook ontvangen? Wat vind jij ervan?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 22 november 2011 at 19:41

  Ik vind de inhoud heel erg tof. Ik denk erover om mezelf ook de ‘abboneren’ op de glossybox.

 • Avatar van Steffie/miss073
  Reply Steffie/miss073 18 november 2011 at 16:00

  Ik ga er ook maar een abonnement op nemen denk ik, super leuk en uittesten van producten vind ik super leuk :D

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 18 november 2011 at 11:08

  Ik vind het een erg leuk concept, en heb ook zitten twijfelen, omdat je zo ook weer andere producten kan uitproberen dan je eigen “bekende” producten. Maar ik ben toch een beetje bang dat er regelmatig dingen in zitten die ik niet gebruik, en dan besteed ik het geld weer liever aan iets waarvan ik zeker weet dat ik het gebruik. Wie weet, in de toekomst. ;)

 • Avatar van Dani
  Reply Dani 17 november 2011 at 23:26

  Ik heb wel een machtiging af moeten geven toen ik lid werd op hun site,voor een automatische incasso..
  mijn eerste glossybox komt in janari..spannend! :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 november 2011 at 09:17

   Ah okee, dan is dat wel duidelijk aangegeven dus dat het een abonnement is met maandelijkse incasso. Ben benieuwd naar de volgende edities! :-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 november 2011 at 21:48

  Zo onwijs leuk, ik heb mij nu ook aangemeld voor december!
  Nu kun je eindelijk met ideal betalen.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2011 at 23:08

   Dat is inderdaad wel een hele fijne betaalmogelijkheid :-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 november 2011 at 20:42

  Hartstikke leuk concept, heb me meteen aangemeld! Nu wachten op December, haha.. maar leuk artikel!

 • Avatar van Dani
  Reply Dani 17 november 2011 at 19:33

  thanks Kim!!

 • Avatar van Dani
  Reply Dani 17 november 2011 at 16:17

  Het ziet er echt heel leuk uit,maar hoe zit het nou met het betalen? Betaal je elke maand per acceptgiro..of???? Dat werd me namelijk niet helemaal duidelijk,omdat je op hun site voor een keer betaald.

  • Avatar van Kim
   Reply Kim 17 november 2011 at 18:14

   Blijkbaar doen ze dat via automatische machtiging! Hier heb ik een vraag over gesteld op hun facebook pagina. Beetje vreemd…kan dit op de site alleen nergens terugvinden. Heb je hem eenmaal besteld dat krijg je hem dus gewoon elke maand.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2011 at 23:07

   Je krijgt maandelijks een betaalbevestiging denk ik, aangezien je waarschijnlijk geen machtiging hebt afgegeven?

 • Avatar van Steffi
  Reply Steffi 17 november 2011 at 14:16

  echt zo’n leuk concept, hopelijk dat het snel naar belgie komt want daar kijk ik naar uit! een kleine maandelijkse investering maar wel de ideale manier om producten uit te proberen!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 17 november 2011 at 12:01

  Aahh ik baal dat ik t niet heb gedaan :(

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 november 2011 at 10:44

  Het is zeker een heel leuk concept! Persoonlijk heb ik er niet veel behoefte aan om me te abonneren, maar ik denk dat voor mensen die wat minder cosmetica in huis hebben op een heel leuke manier kennis kunnen maken met producten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2011 at 14:32

   Heel stiekem voel ik me net een klein kind met zo’n mooi doosje en zou het alleen al daarom doen, het verrassingseffect ^^

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 17 november 2011 at 10:10

  Ja leuk he! Ik heb de box ook ontvangen. Bij mij zat er een andere kleur lipgloss en nagellak in.

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 17 november 2011 at 09:52

  Ik hoop datie snel naar België komt, uitstekend concept !

 • Avatar van missbeautyetc
  Reply missbeautyetc 17 november 2011 at 09:46

  Hoop dat hij heel snel ook naar België komt!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 17 november 2011 at 09:43

  Leuk is ie he? Ik ben er ook zo blij mee, lekker vanalles aan het proberen nu!

  Volgens mij ben ik een van de weinigen die het lakje in Amsterdam heeft gekregen en de dagcreme van Comfort Zone haha. Ik zie overal de nachtcreme terug.

  Ben in ieder geval nu al benieuwd naar de Glossybox van volgende maand! :)

  • Avatar van Melissa
   Reply Melissa 17 november 2011 at 10:09

   Ik heb ook het lakje in de kleur Amsterdam gekregen en de dagcreme van Comfort Zone! :-) Maar zie idd heel veel nachtcréme en andere kleuren rood!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 17 november 2011 at 09:31

  Mooi is-ie he? En er zitten ook echt superleuke spulletjes in!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 17 november 2011 at 08:28

  Ik vind het echt een geweldig concept ! Ideaal om spulletjes uit te proberen. Hopelijk komt hij in België ook snel uit. Heb me al aangemeld op de website :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 17 november 2011 at 07:02

  Wat leuk he! Ik heb trouwens een andere kleur nagellak en lipgloss gekregen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2011 at 14:31

   Wel leuk dat er variatie zit in de boxxen, was je blij met jouw kleurtjes?

   • Avatar van Kim
    Reply Kim 17 november 2011 at 18:13

    Ik ben erg blij met mijn nagellak (Tokyo) de lipgloss van Rituals vind ik iets te donker voor mij, maar daar heb ik wel een mooie bestemming voor!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 17 november 2011 at 02:16

  Mooie spulletjes zitten erin :) Veel plezier ermee :)

 • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
  Reply Stacey LoveOrJustLeave 17 november 2011 at 00:13

  Wat een onwijs leuk idee! Ik ga ook zo’n abonnement nemen, wat een leuke box! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.