Beauty

Guess | Seductive I’m Yours

14 november 2011


Sinds enkele maandjes is deze nieuwste geur van Guess voor vrouwen te koop, een geur voor vrouwen die het hoofd van mannen op hol brengt en onafhankelijk, sterk, zelfverzekerd, verleidelijk en begeerlijk is. Daar was ik wel nieuwsgierig naar! Toen ik de geur binnenkreeg voor de Parfum Maand op Curvacious was ik dan ook blij hem eens te kunnen besnuffelen en ‘ervaren’. Benieuwd naar meer informatie, foto’s en mijn mening over GUESS Seductive I’m Yours? Lees dan zeker verder…

“GUESS Seductive I’m Yours is de nieuwste geur die voortkomt uit onze groeiende samenwerking met Coty en vormt een geweldige aanvulling op de GUESS Seductive-geurlijn”, zegt Paul Marciano, medeoprichter en Chief Executive Officer van GUESS. “In deze betoverende nieuwe geur komt de pure aantrekkingskracht van de GUESS-vrouw tot uitdrukking”.

GUESS Seductive I’m Yours is onweerstaanbaar speels en vurig: een ultrasexy geur voor de ondeugende vrouw die zich wil ontpoppen tot een ware verleidster. Met haar jeugdige vrouwelijkheid en schitterende elegantie kan niemand haar weerstaan. Elke man valt voor haar charmes, of hij nou wil of niet.

De zwoele, oosterse geur van GUESS Seductive I’m Yours is ontwikkeld door IFF-parfumeur Pierre Negrin en maakt de draagster onweerstaanbaar dankzij het verrukkelijke contrast van delicate bloemgeuren, luxueuze muskus en verschillende houtgeuren. De geur van een pioenroos met dauwdruppels, passievrucht en heerlijk zachte Tiaré tahiti-bloemblaadjes zorgen voor een zinnenprikkelend geheel. De betoverende Tiaré-bloem staat symbool voor haar ware schoonheid. De noten van magnoliabloesem, witte lelie en vanilleorchidee vormen het opwindende hart van het parfum; de basisnoten van patchoelibloem, exotische houtsoorten, romige muskus en vetiver komen samen in een intense sluier die het geheel afsluit.


De verpakking spreekt mij persoonlijk wel aan met zijn strakke lijnen en door het roze en goud toch ook zeker erg vrouwelijk. Het visgraat motief wat van de achterkant doorschijnt naar de voorkant en het goudkleurige hartbedeltje maken de flacon dan ook helemaal af en deze past dan ook erg goed bij de geuromschrijving. Wat ik aan de verpakking minder mooi vind is het driehoekige Guess Seductive stickertje op de voorkant, was dit een embleempje of gedrukt geweest dan had het toch net wat luxer bij het merk aangesloten. En als er ergens op de flacon te zien zou zijn dat het de ‘I’m Yours’ versie is zou het ook overzichtelijker zijn als je de doosjes niet bewaard. Het gezicht van de campagne, Alyssa Miller, heeft dan ook zeker het verleidelijke uiterlijk om bij de geur te horen. Mooie visual!

De geur opent nogal zoet, iets waar ik normaal gesproken niet heel erg gek op ben, maar al snel komen bloemige geurnoten naar boven en dat vind ik persoonlijk al lekkerder. Het hart van de geur, met zijn patchouli, musk en een poederige touch, steelt toch een beetje mijn hart en gelukkig blijven deze ook lekker lang op de huid ruiken. Ik denk dat het een geur is die het zeker goed doet bij een jonger publiek, dit door de zoetigheid die in de geur duidelijk naar voren blijft komen. Ook vind ik het door de zwaardere noten die erin zitten meer een parfum voor de avonduren, feestjes, etentjes etc. Tenzij je natuurlijk hier wel van houdt, dan kan je hem dragen wanneer je wilt! De geur blijft bij mij toch zeker enkele uurtjes hangen en dat is voor een avondje voor mij zeker voldoende voor een Eau de Toilette.

Eau de Toilette
30ml €32,50
50ml €42,50
75ml €52,50

Showergel, 200ml €17,50
Bodylotion, 200ml, €17,50.

Spreekt deze geur jou aan? Of welke soort geuren draag jij het liefst?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 14 november 2011 at 21:12

  Had deze gekocht, en toch weer teruggebracht.. Hij was het toch nét niet voor mij!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 november 2011 at 22:32

   Wel fijn dat je hem dan mocht terugbrengen :-)

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 14 november 2011 at 17:57

  Mooi flesje. En het lijkt me ook een heel lekkere geur!

 • Avatar van Redhotjillypepppers
  Reply Redhotjillypepppers 14 november 2011 at 17:13

  Mijn voorkeur gaat naar frisse geuren dus ik vermoed dat dit niets voor mij is :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 14 november 2011 at 15:02

  Leuk flesje! Ik zal binnenkort eens even rieken in den winkel ;)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 14 november 2011 at 14:32

  Ik vermoed dat hij iets te zoet gaat zijn voor mij, maar hij klinkt interessant genoeg om toch even te gaan ruiken. Tenslotte weet je nooit hoe zo’n lichtje uitvalt op je huid!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 november 2011 at 14:39

   Nee precies, eenzelfde geur ruikt echt nooit hetzelfde bij 2 verschillende personen :-)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 14 november 2011 at 14:08

  Oh lijkt mij fijn toe! Mooi flesje ook.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 14 november 2011 at 13:00

  had er toch al een aantal positieve reviews over gelezen en de geurnoten klonken best lekker. maar toen ik hem opspoot vond ik hem echt heel erg stinken… misschien dat het aan mijn huid licht, maar hij was echt heel vies.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 november 2011 at 22:31

   Een geurbeleving is inderdaad heel persoonlijk en ruikt bij veel huidtypes ook anders.

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 14 november 2011 at 12:51

  Klinkt een beetje te zoetig voor mij. De promopic is wel prachtig, echt seductive !

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 14 november 2011 at 11:57

  Deze ruikt echt zo lekker. Ik heb de goude variant ervan.
  Liefs, xx

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 14 november 2011 at 11:41

  Deze staat met stipt bovenaan m’n wishlist! Vind de geur echt zoooo heerlijk.

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 14 november 2011 at 10:28

  Woaaah ook deze klinkt weer heerlijk. Ik ben zelf enorm fan van de normale Guess Seductive. Deze zou natuurlijk prachtig staan naast haar zusje…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 november 2011 at 22:30

   They would make a great pair… ;-)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 14 november 2011 at 07:31

  Weer een mooi flesje, deze geur zou ik echt even moeten proberen in de winkel! Ik heb inmiddels al een heel lijstje met parfums om te proberen haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 november 2011 at 22:30

   Ik merk zelf ook echt dat ik in een parfumperiode zit en er steeds meer kan toevoegen aan mijn wensenlijstje ^^

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 14 november 2011 at 02:21

  Wauw, mooie flacon :) Ben benieuwd of deze wel of niet te zoet zou zijn voor mij, eens gaan snuffelen in de winkel later dan ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.