Beauty

H2O Plus | Aquafirm+ serum & moisturizer

21 november 2011


H2O Plus lanceert de limited editions Intensive Lift Serum en Micro-collagen Moisturizer van de nieuwe Aquafirm+ lijn. Deze 2 verzorgingsproducten zorgen voor een instant lifting en plumping effect op de huid en zijn hiermee in het bijzonder geschikt voor de oudere/rijpere huid. De producten zijn verrijkt met sea nutrient microlift en marine microspheres om verslapping aan te pakken, intensieve hydratatie te geven, kleine lijntjes op te vullen en de huid weer strak te trekken. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Naarmate je ouder wordt merk je dat je lachrimpeltjes langer zichtbaar blijven dan voorheen, je huid verliest de kracht om haar eigen fundering van collageen en elastine vezels te ondersteunen. Gezichtscontouren vervagen en je huid verliest het vermogen om weer terug te veren. Sea nutrient microlift werkt in de oppervlakte van de huid en zorgt ervoor dat de huid samentrekt voor strakkere gezichtscontouren en lijntjes als het ware worden opgevuld. Je huid krijgt een instant lifting en plumping effect. Marine microspheres werken dieper in op de huid en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, verlengen de vitaliteit van de huidcellen en stimuleren het vermogen van beschadigde huidcellen om te herstellen. Daarnaast hebben zij een samentrekkend effect wat direct zorgt voor versteviging.

Aquafirm+ Intensive Lift Serum 30ml, €48,00
Dit liftende serum geeft een plumping effect; het vult kleine lijntjes in je gezicht op en trekt de huid strak. Je gezichtscontouren worden gedefinieerd, je huidoppervlakte wordt zachter en bij langer gebruik vervagen de lijntjes. Daarnaast zorgen de chlorella algen in dit serum voor versteviging, egalisering en stimulering van de collagene en elastine vezels in je huid. Dit draagt bij aan het in stand houden van een stevige, soepele en zachte huid.

Aquafirm+ Micro-collagen Moisturizer 50ml, €52,00
Deze dagverzorging met verstevigende aminozuren geeft een intensieve hydratatie waardoor fijne lijntjes vervagen. Dit zorgt voor een frisse uitstraling met gedefinieerde gezichtscontouren. Net als bij het serum stimuleren de chlorella algen in deze moisturizer de collagene en elastine vezels om je huid stevig, zacht en soepel te maken.

H2O Plus
Dit merk is opgericht in 1989 door Cindy Melk en is uniek door de helende werking van natuurlijke ingrediënten uit de zee die samengaan met innovatieve technologie. De producten van H2O Plus geven de huid een natuurlijke hydratatie, verhogen de weerstand en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. De producten zijn unisex en geschikt voor alle huidtypen. Aangezien de waterbasis neutraal is, kunnen de huidverzorgingsproducten in combinatie met elkaar worden gebruikt.

Omdat ik mijzelf voor deze specifieke producten nog wat te jong vind met mijn 27 jaar, ga ik de producten aan mijn moeder geven om ze lekker te kunnen gaan gebruiken en testen. Mijn eerste indruk is wel goed: de producten ruiken lekker, zitten in mooie verpakkingen en trekken lekker vlot in waarna mijn huid gelijk lekker zacht aanvoelt. Enige kanttekeningen zijn voor mij de dagcrème in pot (een tube of pompflacon is hygiënischer) en de dagverzorging zou vollediger zijn met een SPF erin. De producten maken met het oog op de feestdagen natuurlijk wel een erg mooi verwencadeau voor bijvoorbeeld je moeder of tante.

De producten van H2O Plus zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL of via H2OPlus.nl. Heb jij zelf ervaring met producten van H2O Plus?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 22 november 2011 at 10:03

  Ik ben hier zelf ook nog wat te jong voor, maar voor de oudere, rijpere huid lijkt dit mij wel een erg fijn product.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 21 november 2011 at 21:17

  Ik had wel al van het merk gehoord, maar heb er nog nooit iets van gebruikt. Ik vind het wel aan de prijzige kant, hoor! Bevatten de producten uitsluitend natuurlijke ingredienten?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 november 2011 at 23:12

   Ik weet wel dat de producten een natuurlijke basis hebben, maar of het helemaal natuurlijk is durf ik niet met zekerheid te zeggen. Misschien een idee om ze een mailtje te sturen? :-)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 21 november 2011 at 20:37

  Ik kende het merk nog niet. Het serum klinkt alvast erg goed.

 • Avatar van Jolijn
  Reply Jolijn 21 november 2011 at 16:14

  Hi Desiree,

  Er moet me toch wat van het hart…..! Ik vond jouw website altijd zo leuk om te lezen/bekijken en ik keek echt elke dag wel drie keer, maar nu kijk ik hoog uit nog 1 keer in de week en screen ik snel de artikelen die me wat lijken. De laatste maanden zijn er echt zoveel artikelen van je die overkomen als verkapte advertorials! Natuurlijk krijg je veel opgestuurd (en dat is ook geweldig, begrijp me niet verkeerd), maar het komt niet meer ‘echt’ over. Ik mis echt je persoonlijke voorkeuren in make-up etc. Leuke nieuwe producten die je zelf hebt ontdekt. Ik vind het zo jammer want ik vind je echt leuk Desiree en je schrijft ook leuk. Misschien ben ik wel de enige die dit vindt, maar ik vind het echt stukken minder.

  Wilde dit toch even kwijt…..

  Liefs,
  Jolijn

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 november 2011 at 16:26

   Hi Jolijn, dankjewel voor je reactie. Ik vind het heel erg fijn en belangrijk om interactie met mijn lezers te hebben en vind feedback waar ik wat mee kan altijd prettig. Ik vind het heel erg jammer dat je zo denkt over de artikelen, want als er een advertorial is dan is dat duidelijk te merken omdat er dan het woord advertorial bij vermeld staat. Daarnaast steek ik veel tijd in mijn artikels en vind ik het juist belangrijk om veel (achtergrond)informatie bij een artikel te geven, iets wat vooral de laatste maanden heel erg is veranderd en ik merk dat dit ook gewaardeerd wordt over het algemeen. Maar mijn persoonlijke mening staat er ook altijd bij en er zijn juist in de laatste maanden ook steeds vaker persoonlijke artikels te vinden. Ik snap wel wat je bedoelt denk ik, maar eerder had ik ook een stuk minder artikels in de week waardoor de ‘ontdekkingen’ nu misschien minder opvallen, maar ze zijn er zeker wel. Natuurlijk verandert de site ook, aangezien ik zelf verander en ik het wel belangrijk vind dat de site met mij als persoon meegroeit. Ik wil je wel bedanken voor je feedback en ik ga dit zeker meenemen als een punt om over na te denken. Dankjewel ook voor je complimenten in je reactie :-)

   • Avatar van Jolijn
    Reply Jolijn 21 november 2011 at 16:36

    Lief dat je zo snel al reageert! Bedankt voor je heldere feedback op mijn reactie. Dit waardeer ik echt enorm en onderstreept alleen maar wat ik al over je dacht! :)

    Het is ook opbouwend bedoeld geweest en iemand afbranden slaat ook nergens op. Ben blij dat je begrijpt wat ik ermee bedoelde!

    Liefs,
    Jolijn

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 21 november 2011 at 16:38

     Ahww dankjewel! Ik vind het echt supertof als een lezer van mijn site zo meedenkt en meeleeft, doet me goed! X

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 november 2011 at 15:39

  Ik ben hier zelf ook nog te jong voor. Lief dat je ze aan je moeder gaat geven. Ze zien er wel goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 21 november 2011 at 15:27

  Heb zelf geen ervaring met het merk. Ben me wel aan het oriënteren op het gebied van serums, want ik heb er één nodig, ook al ben ik ook nog maar 27 ;). Ben erg benieuwd naar wat je moeder ervan vindt!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.