Beauty

Illamasqua | Theatre of the Nameless

29 november 2011


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik aanwezig was bij het eerste internationale persevent van Illamasqua, een merk wat jullie vaker hebben zien verschijnen op Curvacious. Dit event was ter ere van de Theatre of the Nameless collectie, waar ik hier al wat foto’s van liet zien. Vandaag wil ik graag wat meer visuals van deze collectie laten zien, want die zijn gewoonweg prachtig, en 3 producten uit deze collectie met de prachtige namen Havoc, Vice en Beguile. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mijn mening over deze producten.  

Vice is één van de 4 nagellakken uit deze collectie met de geweldige, unieke, rubberen finish. Havoc is een eyeliner met een donkere bloedrood/bruine kleur èn eindelijk eens een eyeliner waarmee ik kan werken waardoor hij direct in mijn elke-dag-bakje is beland. Beguile is een pigment met een op het eerste oog witte kleur, maar waar heel bijzondere glitters in tevoorschijn komen als je eenmaal in zonlicht staat.

Zie je dit puntje van de eyeliner? Dit is zo’n vilten stiftje zeg maar, waar je prachtige dunne en strakke lijntjes mee kan zetten, maar ook dikkere lijnen gaan eenvoudig. Ik heb nog nooit een eyeliner gehad waarmee ik een mooie lijn kon zetten, laat staan eentje in enkele seconden tijd die helemaal recht is. Woohoo! Het is een Precision Ink liner, is erg langhoudend èn waterproof. Hij kost omgerekend zo’n €19,86.

En dit is het Pure Pigment. Om hier echt fijn mee te kunnen werken zonder dat hij van je oog af valt, is een mixing medium aan te raden. Doordat het een los pigment is pakt hij anders nogal lastig op je huid. Zie je, als je goed kijkt, een soort van groen en rode microglitter erin verwerkt zitten? Dit komt in zonlicht echt prachtig uit, maar ik kreeg het effect met geen mogelijkheid op de foto vastgelegd helaas. Er zit 1,3gr in de verpakking en hij kost omgerekend €18,11.

Op de swatches kan je goed zien wat voor strakke lijn je met de eyeliner kan trekken zonder dat deze in lijntjes van je hand (oog) loopt. De kleur is met één keer over de huid gaan ook direct heel intens, je ziet er geen enkel stukje huid meer tussendoor. Het losse pigment is trouwens ook heel erg mooi om een klein beetje te deppen op een heel donkere ooglook, zo krijgt het direct een bijzondere gloed en maakt het echt wat voor de feestdagen!


Vice nagellak kost omgerekend €15,77 en daar krijg je 15ml nagellak voor. Illamasqua ontwikkelde de rubberen finish, echt zo’n finish wat tussen glans en mat in zit en ik vind dit persoonlijk heel erg mooi! Maar… Ik ben wel een topcoatgebruiker en dan zie je van die mooie finish helaas niks meer terug…

“Vice van Illamasqua is een donker roze-paarse cream lak met een satin finish (tussen glanzend en mat in) en hij dekt in één laagje! Het flesje is iets anders dan de andere lakken die ik van Illamasqua heb. De vierkanten dop kan je er bij dit flesje niet apart afhalen om met een kleiner dopje in je hand lakken, maar doordat het van een soort anti-slip materiaal gemaakt is, werkt het alsnog fijn. De lak heeft ook een fijne consistentie en droogt lekker snel. Ik droeg deze lak (één laagje) met een topcoat 3 dagen met enkel wat tipwear.”

Deze nagelswatches zijn gemaakt door Sarah voor Curvacious.

En… Kijk mee naar enkele van de prachtige visuals van deze collectie: (^_^)


Is het niet prachtig? Ik vind Illamasqua echt een uniek merk en de producten hebben een goede kwaliteit. Je betaalt er wel wat voor, maar daar krijg je dan ook zeker wat van terug. Ik heb ondertussen al best wat Illamasqua producten in mijn verzameling en mijn wishlist blijft er maar groeien… Je kan via Illamasqua.com bestellen en betalen via creditcard en PayPal en hebt je bestelling met een weekje in huis. Er zijn vaak leuke acties en codes te vinden voor een gratis product, geen verzendkosten etc. dus hou die homepage in de gaten.

Heb jij al iets uit deze collectie van Illamasqua aangeschaft?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van PlanetSher
  Reply PlanetSher 25 januari 2012 at 09:53

  Wauww! Prachtige kleur nagellak

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 30 november 2011 at 00:23

  Pretty nagellakje!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 29 november 2011 at 18:08

  Wat een prachtige producten, ik ben vooral erg benieuwd naar de eyeliner in een ooglook, omdat rood toch altijd wat risky uit de hoek kan komen! De nagellak is overigens wel echt geweldig mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 november 2011 at 21:16

   Zoals je op de swatchfoto kan zien is het echt een heel donkere kleur, je ziet er met een ooglook absoluut geen roodtint in terug. Het oogt wel zachter dan zwart en dat vind ik dan weer fijn :)

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 29 november 2011 at 21:25

    Dat is wel heel mooi, dus het neigt meer naar zeer donkerbruin dan naar het bordeauxkleurige? Staat je vast goed!

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 29 november 2011 at 23:57

     Ja precies, op het oog is het eerder donkerbruin dan donkerrood :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 29 november 2011 at 15:15

  vind het echt hele mooie producten!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 29 november 2011 at 13:50

  Wow, dat nagellakje is super! x

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 29 november 2011 at 13:31

  ik heb niets van dit merk omdat ik niet weet of het echt dierproefvrij is.
  maar vind alles er wel heel mooi uitzien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 november 2011 at 15:15

   Hi Michelle, Illamasqua test de producten èn ingrediënten niet op dieren en ook de haren van de kwasten zijn synthetisch. Goed nieuws dus :-)

   • Avatar van miichelle
    Reply miichelle 29 november 2011 at 19:30

    oh dat is heel fijn!

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 29 november 2011 at 13:20

  Ziet er inderdaad heel goed uit en die nagellak en eyeliner wauw ;)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 29 november 2011 at 13:00

  Hele mooie producten ! Vooral het pigment is prachtig.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 29 november 2011 at 12:16

  Prachtig merk! Ik heb een paar maanden terug een creampigment van illimasque overgenomen van iemand. Alleen de geur is wel raar, het ruikt naar wasco krijtjes o_O Klopt dat, of heb ik een nepper?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 november 2011 at 12:20

   Mijn Cream Pigments hebben zo goed als geen geur, maar als ik het zou moeten omschrijven komt er wel een heeeel klein beetje zo’n wasco luchtje vanaf. Maar dat is bijna niet te ruiken bij de mijne…

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 29 november 2011 at 11:11

  Het pigment ziet er super uit. Ik heb nog niets van Illamasqua, al word ik wel hebberig als ik op de website van Illamasqua kijk.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 29 november 2011 at 10:30

  Ik vind vooral de nagellak echt prachtig, wat een mooie warme kleur. Past ook perfect bij de feestdagen :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 november 2011 at 15:12

   Het is inderdaad een prachtig lakje voor de feestdagen ^^

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 29 november 2011 at 10:23

  Ik vind de nagellak ge-wel-dig en eigenlijk vind ik alle drie de producten heel mooi! Dit is echt iets voor mij, hihi.

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 29 november 2011 at 09:32

  De nagellak is prachtig !

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 29 november 2011 at 09:13

  Ik heb een aantal producten van Illamasqua en ik ben er erg tevreden over. Ik wil meer, meer, meer! Je kunt overigens ook een aantal producten bij ASOS bestellen dan daar zijn er geen verzendkosten.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 29 november 2011 at 08:57

  Die nagellak is mooi!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 29 november 2011 at 08:47

  Mooie collectie!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 november 2011 at 08:37

  Die eyeliner is echt prachtig!
  Wauw en dat lakje, wat een kleur!
  <3
  Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.