Beauty Persoonlijk

Let’s get personal! #14 | Tag: Show your stash

4 november 2011


Elke vrijdag laat ik jullie in een artikel iets persoonlijks zien met afwisselend o.a. twitpics, mijn laatste aankoopjes, een kijkje achter de schermen of een ontvangen tag. Deze week komt de ‘Show your stash’ tag voorbij die ik een tijdje geleden van een andere blogger ontving, ik weet helaas niet meer wie *sorry* maar weet wel dat de tag oorspronkelijk is bedacht door Arantxa. Ik vond het leuk om deze tag alsnog te doen want je leert je eigen make-upverzameling er ook zeker beter door kennen. Kijk mee naar de tag vol foto’s uit mijn stash.

“Stiekem willen wij allemaal onze stash laten zien. En stiekem wil iedereen zien wat een ander voor stash heeft. Maar bang voor negatieve reacties besluiten de meeste dit toch niet te doen. Jammer, want het blijft leuk om te zien wat een ander graag of juist absoluut niet graag gebruikt.

Als oplossing heb ik de volgende tag met bijpassende naam gemaakt: Show your stash. Tien vragen over jouw stash, die je gemakkelijk kunt beantwoorden zonder erover op te scheppen. Bovendien kun je lekker je hersenen even laten kraken over de antwoorden. Here we go!”

1. Welk(e) product(en) ligt in een hoekje te verstoffen? Van welk product was je ooit zó overtuigd maar gebruik je nu helemaal niet meer? Stof hem af en zet het op de foto!

Voor mij is dit de GOSH Velvet Touch Foundation Primer Cream. Het is heel erg lang mijn dagelijkse favoriete primer geweest voor onder mijn foundation en dat kan je ook wel zien aan de foto aangezien het product bijna op is. Maar, toen kreeg ik een andere primer binnen en dat is nu mijn favoriet geworden op dit gebied. Welke dat is zie je verder in dit artikel.

2. Welk product heeft het verst gereisd? Was je ooit zo verliefd op een product dat je het helemaal vanuit Amerika gehaald hebt? Of gebruik je het product zoveel dat het elke dag in je tas meegaat?

Voor mij is dit de MAC Marque lipstick uit de Monogram collectie. Deze zit echt altijd in mijn tas en gaat overal mee naartoe, dat komt omdat het een perfecte kleur is die werkelijk bij elke look past.

3. Welk product heeft je het meest gekost? Voor welk product heb je een groot geldbedrag neergeteld? Laat gelijk weten of je er nog steeds achter staat, of het achteraf gezien toch wel belachelijk is.

Volgens mij is dat de MAC Pink Power Mineralize Skinfinish uit de WonderWoman collectie. Ok, er zijn vast wel andere en duurdere producten in mijn verzameling te vinden, maar als ik er bij nadenk dat ik €34,00 voor een bronzer heb betaald… *auch* Maar (goedpraten is een mooi vak) er zit veel product in en het is eigenlijk niet alleen een bronzer maar ook een highlighter en een blush (~_^)

4. En welk product heeft je het minste gekost? Welk product heeft je zó weinig gekost dat het zelfs leuk is om kapot te gooien tegen je muur?

Nou, kapotgooien tegen een muur zal ik er niet snel mee doen. Maar deze Essence Shimmer Powder uit de Return to Paradise collectie is er toch eentje die absoluut niks doet voor mijn huid. Waarbij ik aan het begin misschien nog helemaal verblind was door het mooie doosje en de shimmers, zijn die laatste nu ver te zoeken en licht het dus ergens achter in mijn kast…

5. Welk(e) product(en) vind je een echte budgettopper(s)? Zo goedkoop, maar zo fijn. Share!

Als tip voor deze vraag wil ik als budgettoppers de blikjes lipverzorging van Kruidvat meegeven, ze kosten hooguit een paar euro per stuk en er zit lekker veel in. De rozenversie is fijn voor elke dag en de intensive care versie maakt gebarsten en droge lippen zo weer glad, smooth & kissable!

 

6. Welk product verdient zijn eigen vitrinekast? Op welk product ben je zo trots dat het eigenlijk pontificaal in de kamer uitgestald zou moeten worden?

Dit Romantic Eye Palette van Too Faced was ook één van de duurdere producten in mijn stash, maar ik ben er echt nog steeds verliefd op. Ik gebruik hem ook zo goed als bij elke ooglook want er zitten gewoonweg heel erg goede basiskleurtjes in. Ook deze gaat trouw met me mee als ik een weekendje weg ben o.i.d. ♥


7. Welk(e) product(en) gebruik je vrijwel dagelijks? Al is het er één of zijn het er twintig, maakt niet uit, we willen ze zien.

Op dit moment zijn het de bovenstaande producten die ik elke keer gebruik als ik mij opmaak:
* emerginC red carpet primer
* Revlon colorstay foundation
* MAC studio fix powder
* Benefit hoola bronzer
* Sephora blush
* MAC beautypowder als highlighter
* Urban Decay primer potion
* Yves Rocher nude oogpotlood
* GOSH wenkbrauwkit
* Illamasqua havoc eyeliner
* Clarins mascara.

8. Welke drie producten zouden er met je mee mogen naar een onbewoond eiland? De doemvraag, maar ik stel hem toch!

Dat zijn mijn trouwe vriendje Tweezerman, waarvan ik er ook altijd nog een reserve van heb liggen. Er is gewoon geen betere pincet en ik kan gewoon niet zonder i.v.m. ongewenste haartjes.. Daarnaast de Revlon ColorStay foundation en de GOSH wenkbrauwkit. Zo kan ik er toch fris uitzien zonder veel nodig te hebben. Maar alleen als ik echt moest kiezen hoor, want ik ben ook veels teveel gehecht aan mijn andere spulletjes!

9. Hoe bewaar je jouw stash? Simpel, laat zien waarin je jouw stash veilig houdt voor broertjes, zusjes, je kinderen of ieder ander die er met zijn handjes vanaf moet blijven.

Zoals je ziet mist hier een foto, aangezien ik bezig ben om mijn complete stash aan het herindelen in andere bakjes en een andere kast. Als dit klaar is komt er zeker een artikel met foto’s/filmpje over online.

10. Als laatste, show een foto van (een deel van) je stash! Jij je zin: show één foto(!) van (een deel van) je stash. Bij voorkeur de producten die je het meest gebruikt, of het soort product waar je echt niet zonder kan(en dus ook héél veel van hebt).

Als ik in mijn stash kijk naar het product waar ik het meeste van heb dan zijn dat de lipproducten en dat terwijl ik die niet eens heel veel gebruik. Ze hebben gewoon een enorme aantrekkingskracht op mij met die mooie verpakkingen en kleurtjes (^_^)

_____

Zo, dat was de tag! Ik vond het heel erg leuk om te doen en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en te lezen?

Je kan me ook volgen via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 5 november 2011 at 09:11

  Aah dit is leuk om te zien! Ik kan niet wachten om zelf door jouw stash te gaan (oh wacht, dat hoeft ook niet, tot straks ;-) )

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 4 november 2011 at 17:51

  Heerlijk om stashfoto’s te zien. Je lippies! Love! Zelf word ik niet jaloers van stashfoto’s, maar ik respecteer je keuze. Goed opgelost zo.

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 4 november 2011 at 17:47

  Wow, alweer zo’n leuke tag!! Het kan zo maar zo zijn dat ik hem overneem :-)

  Wat leuk om jouw antwoorden te lezen! Welke primer is nu je favoriet (ik zie geen “klik”, kan aan mij liggen?). Het Romantic eye palette is zo mooi, staat op mijn wishlist.

  Enne, fijn weekend!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2011 at 18:28

   Verder in het artikel zie je de primer van emerginC die ik nu dagelijks gebruik, dat is hem :-)

   • Avatar van Sandra3619
    Reply Sandra3619 4 november 2011 at 18:56

    *zet bril op* yep, ik zie hem nu, woops ;-) Thanks!

 • Avatar van roos
  Reply roos 4 november 2011 at 15:38

  Ik vind dit zo’n leuke tag! Ook erg leuk om het van jou te lezen :)

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 4 november 2011 at 15:36

  Nice! Leuke vragen, en coole antwoorden. Wie ga jij taggen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2011 at 15:36

   Ik laat de tag vrij aan iedereen om over te nemen ;-)

   • Avatar van Emma
    Reply Emma 4 november 2011 at 16:09

    Interessant!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 4 november 2011 at 14:55

  Super leuk om te zien! :D

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 4 november 2011 at 13:48

  Wat een leuk artikel!:)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 4 november 2011 at 13:47

  Wat een mooie palette van Too faced. Hele mooie producten.
  Liefs, xx

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 4 november 2011 at 13:09

  Oh, wat zou ik graag eens in die lipproducten lade van Dees willen graaien hihihi :-) Nice

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 4 november 2011 at 12:53

  Hihi leuke tag ! Ik heb dat shimmer ding van Essence ook liggen en gebruik het werkelijk zelden, vind het ook maar niets . Dat palette van Too Faced is prachtig !

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 4 november 2011 at 12:15

  Altijd leuk om een kijkje te nemen in de stash van iemand anders ;)

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 4 november 2011 at 12:13

  oh ben ik ook welkom om te kijken naar je stash? :P haha
  ik heb ook veel lipproducten en gebruik ze veel te weinig terwijl ik er wel van hou…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2011 at 12:14

   Haha, dat gaat me een beetje druk worden als iedereen ineens wilt komen. Ik heb geen museum (~_^)

   • Avatar van michelle
    Reply michelle 4 november 2011 at 12:17

    he jammer haha

 • Avatar van CarlijnS
  Reply CarlijnS 4 november 2011 at 12:02

  Nice stash! De Urban Decay Primer Potion moet ik ook nog steeds een keertje aanschaffen. Daar is iedereen ontzettend positief over.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 4 november 2011 at 11:40

  Oeh je hebt zo’n mooie spulletjes! Ik gebruik mijn Romantic Eye palette veel te weinig, zonde eigenlijk.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 4 november 2011 at 11:36

  wat een leuke tag! En de lipsticks , pretty!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 november 2011 at 11:35

  Oeh ben echt benieuwd naar je hele stash, volgens mij is hij prachtig ^^ Leuke tag en leuk ingevuld!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2011 at 11:35

   Je bent meer dan welkom meis! En… dankjewel! ^^

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 4 november 2011 at 11:12

  Ik heb toch al lekker in Dees haar stash kunnen snuffelen in hoogst eigen persoon! *feel special* ^^

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 4 november 2011 at 11:03

  Wat een leuke tag! Vind je het oké als ik hem binnenkort overneem?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2011 at 11:09

   Ja natuurlijk vind ik dat oké, leuk zelfs!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 4 november 2011 at 11:02

  whoa al die lipproducten! ik krijg spontaan zin om ze te ordenen :P leuke tag!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 november 2011 at 11:09

   Ik kan zo ook weer lekker bezig om ze opnieuw op te ruimen, heerlijk werkje ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.