Beauty

Mexx | Fresh

25 november 2011


De volgende parfum die ik in deze Parfum Maand graag wil laten zien is Mexx Fresh, een verkoelende, vitaliserende en optimistische frisse geur. Je kent wel het gevoel als je op een hete zomerdag na een dag strand onder de koele douche stapt en je na een goede scrub- en wasbeurt je je enorm fris voelt? Dit gevoel heeft Mexx voor ogen gehad toen ze dit parfum ontwikkelden. Zodat je op elk moment, wanneer je maar wilt, dat gevoel van ultieme frisheid kan ervaren. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze geur.


De verpakking zelf doet voor mij ook zeker heel erg fris aan, dat komt doordat het voor mij een soort van ijsfiguur lijkt en de blauwe kleur van de inhoud accentueert dit. Het merk en de naam van de geur staan duidelijk op de flacon en het geheel oogt lekker robuust. De inspiratie voor de geur zelf komt uit de verfrissende geuren van de natuur en krijgt het stempel ‘verfrissend decadent’ mee. De geurnoten bestaan uit elegant cederhout, sensuele zijde, waterlelie en groene mandarijn.

De geur opent heel erg fris en wat zurig door de groene mandarijn, een geur die direct duidelijk naar boven komt. Niet lang daarna ruik je zeker een frissige bloemengeur en door het cederhout krijgt de geur ook nog wat warmte mee. Ik krijg hier persoonlijk echt een heel erg lente- en zomervoel bij, echt zo’n geur van dauw op het groen, nat hout wat op het strand ligt en mandarijntjes pellen met je tenen in het gras. Alhoewel ik normaal van de zwaardere en poederige geuren ben, vind ik deze ook niet verkeerd en denk ik dat ik hem met de lente en de zomer regelmatig uit de kast zal pakken. De geur blijft gedurende de dag subtiel aanwezig op de huid en blijft ook redelijk lang hangen, maar niet heel opvallend.

De Eau de Toilette is in verschillende formaten verkrijgbaar, vanaf €16,00 voor 15ml. Ook zijn er een showergel, bodylotion en deospray in de lijn te vinden. Ik vind het een aanrader voor mensen die echt van een frisse geur houden en raad je dan ook zeker aan hem eens te besnuffelen in de drogisterij of parfumerie.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 29 november 2011 at 23:22

  Deze is ZOOOO lekker!!!! Ik heb deze besnuffeld, gekocht en gebruik hem nu bijna dagelijks! Inderdaad lekker fris geurtje :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 november 2011 at 23:55

   Leuk dat je hem zo lekker vindt ^^

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 26 november 2011 at 18:50

  Ik denk dat dit ook wel een geurtje is wat ik lekker vind, ik ga zeker even ruiken. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:38

   Ik ben benieuwd wat je ervan vindt als je gaat snuffelen :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 26 november 2011 at 15:43

  lijkt me heel lekker!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 26 november 2011 at 10:35

  Heb deze ook en hij zit standaard in mijn tas. Iedereen wil ‘m ook altijd lenen haha :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:38

   Met dit flesje zou ik het ook wel aandurven om in de tas mee te nemen, hij is lekker stevig!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 25 november 2011 at 22:38

  Wat een heerlijk en fris geurtje.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 25 november 2011 at 20:36

  hmm ik hou van frisse / bloemerige geuren.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 25 november 2011 at 17:46

  Ik hou wel van frisse geurtjes dus ik ben benieuwd !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:37

   Als je van frisse geuren houdt, dan moet je deze zeker eens besnuffelen inderdaad :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.