Beauty

Miss Sporty | Miss Cocktail Lipgloss

15 november 2011


Vandaag wil ik graag een erg leuke budget beautytip meegeven voor als je zelf op zoek bent naar een nieuwe lipgloss of op jacht bent naar leuke opvullers voor Sinterklaas- en Kerstpakjes! De nieuwe Miss Sporty Miss Cocktail Lipgloss zijn vanaf deze maand verkrijgbaar in 7 verschillende kleurtjes voor maar €1,99 per stuk. Met de leuke frisse kleurtjes en de lekkere zoete smaakjes haal je met deze koude dagen zo een stukje zomer in huis en aan je lippen.


“De Miss Cocktail Lipgloss heeft een nieuwe formule. De structuur is verrassend jelly en geeft hiermee de lippen een glossy look. Nog een pluspunt: deze lipgloss plakt niet, maar is wel lang draagbaar! Waar je ook komt jij bent het stralende middelpunt!

Feel the hydration! De Miss Coctail Lipgloss zorgt ervoor dat jouw lippen super zacht en gehydrateerd aanvoelen. Je hoeft je dus niet druk te maken over die vervelende schrale lippen in de winter! De Miss Cocktail Lipgloss maakt jouw lippen totally kissable!

Deze cocktail-licious lipgloss is verkrijgbaar in 7 kleuren. De kleuren variëren van licht tot donker en zijn perfect om jouw look af te maken. Ook wat smaak betreft laat Miss Cocktail je niet in de steek! Er zijn verschillende sweet & fruity smaakjes. Klinkt lekker toch? Voor meiden met smaak is de Miss Cocktail Lipgloss van Miss Sporty dus een echte must-have!”


De verpakking vind ik persoonlijk erg handig voor een lipgloss, als je er maar wel op let dat je er niet te enthousiast in knijpt. Door de schuine applicatorwand brengt de lipgloss fijn en gemakkelijk aan op de lippen. Er zit 9,4ml lipgloss in een verpakking en dat is best een fijne hoeveelheid, zeker voor deze prijs. De gloss zelf is niet heel intens van kleur, maar geeft wel net dat zweempje kleur mee om je look op te frissen. Daarnaast is de geur en smaak lekker zoet èn per kleurtje weer net even anders.

De gloss heeft inderdaad zo’n lekker jelly gevoel op de lippen en plakt niet heel erg. Wel blijft hij best een poosje zitten, al is even bijwerken na een drankje en een broodje wel aan te raden. Wat ik zelf een fijn extraatje vind is dat de microglitters varieren van warm tot koel per kleurtje en dat er ook kleurtjes zijn zonder glittertjes. Hieronder zie je van beneden naar boven: 002 Craving for Diamonds, 003 Lingerie Shopping, 007 Boy Trick en 010 Posh it Up! waarvan Boy Trick een jelly glossje zonder glittertjes is maar met een erg mooie glans, voor mij zeker een aanrader.

Deze Miss Sporty Miss Cocktail Lipgloss is verkrijgbaar in 7 kleurtjes voor €1,99 per stuk. Voor meer informatie neem je een kijkje op Miss-Sporty.nl.

In wat voor verpakking heb jij het liefst je lipgloss?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 15 november 2011 at 20:18

  Leuke glossjes, alleen ik houd persoonlijk niet echt van glossjes!

 • Avatar van Claire
  Reply Claire 15 november 2011 at 17:27

  ik wil er zeker een paar proberen ook gewoon omdat het kan met zo’n klein prijsje. Maar ik vind vaak met een achte applicator lipgloss het fijnste gewoon omdat ik er goed te hard kan knijpen

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 15 november 2011 at 16:36

  Ziet er goed uit, zeker leuk om als cadeautje te geven! ;)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 november 2011 at 16:33

  leuke glossjes :) ik hou liever van hulzen met echt een applicator dat zo’n tubetje

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 15 november 2011 at 16:12

  Mooie glossjes, zeker voor zo’n lief prijsje!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 15 november 2011 at 15:55

  Ik vind ze allemaal wel erg leuk! En dat voor 1,99…

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 15 november 2011 at 15:33

  Boy Trick vind ik het leukst, ben niet zo van dat glitterige!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 15 november 2011 at 15:31

  Ik wist niet eens dat Miss Sporty nog bestond! Jeugdsentiment…leuk voor m’n zusje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 november 2011 at 21:41

   Bij Miss Sporty denk ik ook direct terug aan mijn jeugd en aan het geurtje met de zwarte flacon en rode dop ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 15 november 2011 at 15:31

  Wat een mooie gloss. I love these colours.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 15 november 2011 at 15:15

  Boy trick ziet er erg leuk uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.