Fashion

Names 4 Ever | Tekstring

9 november 2011


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik over Names 4 Ever een artikel schreef en daarin mijn naamketting liet zien die ik hiervan mocht ontvangen (klik hier voor dat artikel). Nu kwam er vorige week een leuke email binnen dat ze tegenwoordig ook zilveren tekstringen verkopen en of ik het leuk vond om een mooie ring ‘samen te stellen’ en te ontvangen. Tsjah, tegen zo’n aanbod kon ik zeker geen nee zeggen! Een paar dagen later kreeg ik mijn ring binnen en deze wil ik vandaag graag aan jullie laten zien.

Ik koos voor een bolle ring in de breedste maat, met het lettertype ‘Typewriter’ en in mijn ringmaat. Ok, een half maatje kleiner omdat ik aan het afvallen ben en de ring zo lang mogelijk wil kunnen dragen natuurlijk! De ring werd prachtig afgeleverd in een mooi en stevig doosje zoals je hierboven kan zien.

Ik koos voor de 3 woorden Live, Laugh & Love en stelde bij de ‘bestelling’ de vraag of deze woorden op gelijke afstand van elkaar geplaatst konden worden. En zo kreeg ik een gepersonaliseerde ring binnen met woorden die dicht bij mij staan, mooi verdeeld over de gehele lengte van de ring. Dat de tekst mat is en de ring glanzend vind ik echt heel mooi:


Kortom: ik ben helemaal tevreden en draag de ring met trots. Wat moet dit ook leuk zijn als relatieringen met een datum of een naam erop, of met een regel uit een songtekst waar je veel mee hebt o.i.d. Je kan kiezen uit een vlakke of bolle ring, 3 breedtematen, 6 lettertypes en de tekst mag maximaal 27 tekens hebben. De ringen kosten tussen de €39,95 en €79,95, afhankelijk van je keuzes. Je betaald bij Names4Ever.nl geen verzendkosten!

Wat vind jij van een tekstring? Welke tekst zal jij laten drukken als je mocht kiezen?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 11 november 2011 at 10:49

  Wat heb je er een prachtige tekst op laten zetten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2011 at 10:55

   Dankjewel! De tekst is misschien niet heel origineel maar wel heel persoonlijk :-)

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 10 november 2011 at 21:37

  hele mooie tekst, goed bedacht!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 november 2011 at 10:59

   De tekst is niet zelf bedacht, maar wel passend bij mij en hoe ik in het leven sta :-)

 • Avatar van roos
  Reply roos 10 november 2011 at 17:33

  Ik had er nog een paar gezien die ik er heel goedkoop uit vond zien, maar die van jou vind ik dan weer heel leuk!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 9 november 2011 at 19:19

  Zeker een hele gave ring! Mooie tekst heb je gekozen…

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 9 november 2011 at 19:14

  Wat een mooie ring zeg! Ook erg mooie tekst heb je erop laten drukken. :)
  Zelf weet ik niet zo goed wat ik erop zou zetten, misschien m’n naam of inderdaad ook zo’n kort maar krachtig tekstje. ;)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 9 november 2011 at 16:09

  Echt heel erg leuk!

 • Avatar van jessy
  Reply jessy 9 november 2011 at 15:24

  wauw ik vind zo ring echt super vet!

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 9 november 2011 at 15:01

  heel mooi hoor, ik zou de datum erin zetten vanaf dat ik samen met mn vriend ben

 • Avatar van desima
  Reply desima 9 november 2011 at 14:58

  mmmm, ik zou haast zelf een website beginnen. wat een mooie ring! geen idee wat ik erop zou willen. goed van je dat je bent afgevallen, goed bezig!

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 9 november 2011 at 14:11

  Ik zie nu echt overal logjes over deze ringen, ook ik heb er binnenkort een waar natuurlijk een logje over online komt haha. De tekst die ik heb gekozen houd ik nog even voor mijzelf, maar jouw tekst vind ik wel heel erg leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2011 at 14:13

   Ik zie ze ook overal opduiken haha! Ben nu al benieuwd naar jouw tekst (^_^)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 9 november 2011 at 12:58

  Wat leuk, ik heb een poteniteel cadeautje ontdekt :) Dank je, super origineel ook!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 9 november 2011 at 12:50

  Wat superleuk zeg! Mooie tekst ook :)

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 9 november 2011 at 12:43

  Woaaah die vind ik mooi <3 Persoonlijk vind ik dit een stuk leuker dan naamkettingen. De ring zelf vind ik trouwens ook mooi. Like like :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2011 at 14:20

   Ik vind zo’n ring ook mooier dan de ketting, ben er erg happy mee!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 9 november 2011 at 12:22

  oeh dat is leuk!! ik zou niet weten wat ik er op zou willen hebben, teveel dingen in ieder geval.
  mocht ik zo een ring nemen moet ik heel goed na ga denken wat ik er op wil hebben haha

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 9 november 2011 at 12:10

  Mooi tekst
  Ik heb er ook en vandaag toevallig artikel online in my site
  Ik vind het erg mooi

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 9 november 2011 at 09:49

  Ik vind m geweldig! Laatst zag ik ergens een shop waar ze ook gepersonaliseerde ringen verkochten maar dan kon je er een fotootje op laten maken. Ook super. Ik ga het onthouden!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 9 november 2011 at 09:28

  Erg leuk! Ik ga de site onthouden, want vind het een erg leuk cadeautje voor een vriendin of m’n zussen.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 9 november 2011 at 09:16

  Naamkettingen zijn niet echt mijn ding, maar dit vind ik dan wel weer he-le-maal te gek. Je kunt het zo subtiel of opvallend maken als je wilt en er een voor jou speciale boodschap in laten graveren. Tof! Je hebt een mooie keuze gemaakt!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 9 november 2011 at 09:14

  Wauw, super gaaf! Ik zou alleen niet weten wat ik erop zou zetten….

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 9 november 2011 at 09:01

  Ik vind het zo leuk die tekstringen! Alleen daarvoor moet er nog wel even gespaard worden haha.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 9 november 2011 at 08:38

  Hele leuke ring ! Heel origineel om aan iemand (of jezelf) cadeau te doen :)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 9 november 2011 at 08:20

  Hahahahha! Ik heb hier precies dezelfde tekst om mijn vinger…. *slaat zichzelf tegen hoofd* Alleen heb ik de platte versie ^^ Hoe krijgen we het voor elkaar! Ik vind hem iig prachtig en het is een mooi doel :-) x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2011 at 08:22

   Nee, echt? Great minds think alike! (~_^)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 november 2011 at 07:45

  mooie tekst! :D

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 9 november 2011 at 07:30

  wat leuk! Ik heb ook vrij dikke vingers dus ben bang dat ik ze niet zou passen, maar een leuk cadeautje voor mezelf als ik over een jaar veel ben afgevallen en mijn streefgewicht heb bereikt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2011 at 08:23

   Je kunt zelf een ringmaat opgeven bij je bestelling en ze gaan t/m ringmaat 21,5.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 9 november 2011 at 00:29

  Wat leuk!
  Misschien mijn eigen naam of inderdaad de tekst love.
  Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.