Huis & interieur

Oscar & Babette | Cadeautips voor huis & hond

24 november 2011


Ik heb al eens eerder over dit lifestyle merk geschreven, maar we gaan nu richting de feestdagen en ik wil graag een paar leuke tips meegeven van Oscar & Babette: de Joyful Emotions Soy Candles en de Joyful Dogs soap bars. Ik ben helemaal verliefd geworden op dit merk. De uitstraling, de kwaliteit, de geuren… het past helemaal bij mij en ons interieur. En dat ze ook 100% natuurlijke hondenzeep verkopen is helemaal super. Zo ruikt niet alleen ons huis lekker maar ook onze dametjes (^_^) Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over de producten.


Kijk nou wat voor enorm leuk Sinterklaas of Kerstcadeau dit maakt? Een paar van deze geurkaarsen bij elkaar in een mandje! De geurkaarsen hebben stuk voor stuk een heerlijke geur en ze brengen echt bepaalde emoties naar boven. Hoe het O&B lukt weet ik niet, maar als je de naam van de geur hoort dan krijg je daar direct een bepaalde geur bij in je gedachten en als je dan het deksteltje eraf haalt dan ruik je preciès dat! De kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurzuivere en biologisch afbreekbare sojawas en pure, onversneden, parfumoliën. Elke kaars brandt zo’n 15 uur en daar kan je langer mee doen dan een paar avondjes: als je de kaars een klein uurtje aan hebt staan en vervolgens uitblaast blijf je de geur namelijk nog uren ruiken in huis omdat de was dan nog warm is. En doordat er 3 lonten in zitten brandt de kaars mooi, sfeervol en gelijkmatig op waardoor er geen restjes achter blijven als hij op is.

De 4 geuren zijn Homemade Apple Pie (hier krijg je spontaan enorme trek van en het is een fijne geur als er visite komt bijvoorbeeld, zeker als je dan ook nog (homemade) appeltaart geeft), Heavenly Fresh Cotton (echt zo’n versgewassenwasgeur die ergens doet denken aan Robijn Refresh, lekker fris en zacht van geur), Goodmorning Coffee (ja, dit is echt een geur voor die ochtenden dat je niet wakker kan worden, de geur van warme en versgezette koffie) en Rose Petals (een romantische en ‘omarmende’ geur van rozenblaadjes). De kaarsen kosten €9,95 per stuk.


Maar, ook voor de hondjes hebben ze een product in het assortiment! De naam van dit merk, Oscar & Babette, is geïnspireerd op de 2 ruwharige teckels van de oprichters en daarom past dit product ook weer erg goed bij het merk. Wij hebben zelf twee Malthezer Leeuwtjes (Bo en Amy) die regelmatig naar de trimsalon gaan, maar tussendoor toch ook zeker eens een opfrisbeurt nodig hebben. Dan is hun o, zo mooi wit vachtje niet meer wit door regen, modder, zand etc. Met de Joyful Dogs hondenzeep op basis van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten als cacaoboter, olijf- en kokosolie waar vervolgens etherische oliën aan toegevoegd zijn die bekend staan om het verdrijven van vlooien, teken en ander ongedierte wat je niet in de buurt van je hond wilt hebben. Er is een reutjesversie (Oscar’s Dirty Dog Grooming Bar met eucalyptus, lavendel en tea tree oil) en een teefjesversie (Babette’s Dirty Dog Beauty Soap met citronella, citroengras en tea tree oil) en met deze laatste hebben wij afgelopen weekend onze dametjes een wasbeurt gegeven. Ik wilde hier graag foto’s van plaatsen, maar ik kreeg de hondjes er niet op zonder megazielige blikken. Wel plaatste ik na afloop deze twitpic. Al kijken ze daar ook nog erg zielig. Maar, ook al zijn ze daar nog niet eens droog, ze zijn wel weer helemaal fris en wit! Natmaken, insoppen, uitspoelen, op laten drogen en borstelen –> een schone, lekker ruikende en glanzende vacht zonder klitten! De hondenzepen kosten €9,95 per stuk.

De producten van Oscar & Babette zijn te koop via de webwinkel en via verschillende verkooppunten. Ik kan echt helemaal gelukkig worden van een geurkaars naast me op het bureau als ik aan het werken ben (bijvoorbeeld de Goodmorning Coffee geur) of als het ’s avonds tijd is om te ontspannen. En volgens mij zijn de meisjes ook weer helemaal happy met hun mooi glanzende en witte vachtjes. Echt van die kleine genietmomentjes! ♥

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 29 november 2011 at 22:48

  Origineel, de hondenzeepjes! En die foto….haha ;)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 24 november 2011 at 19:01

  Ah wat leuk! De geurkaarsen lijken me geweldig. Ook het idee dat ik mijn hond kan inzepen met heerlijk ruikende zeep? Ge-wel-dig! :)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 24 november 2011 at 18:41

  De geurkaarsen lijken me heerlijk ! Echt een leuk merk :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 24 november 2011 at 17:58

  Wat een heerlijke kaarzen.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 24 november 2011 at 16:31

  Ze zien er heerlijk uit! Ik ben ook wel erg benieuwd naar foto’s van jullie ingesopte hondjes hihi ^^

  • Avatar van Ilja
   Reply Ilja 24 november 2011 at 16:32

   Hihi ik zie die koppies al helemaal voor me ;-)

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 25 november 2011 at 10:03

    Ik had foto’s gemaakt tijdens de insopsessie, maar ze keken werkelijk zooooo zielig ;-)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 24 november 2011 at 15:45

  Wat een heerlijk artikel! Ik ben gek op geurkaarsen, zorgt toch voor net iets meer gezelligheid op mijn kamer terwijl ik hard aan het studeren of schrijven ben!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 24 november 2011 at 15:11

  De zeep is ook wel iets voor mijn lieve hondje :D. Die geurkaarsen lijken mij trouwens heerlijk, ik heb tegenwoordig elke dag een geurkaarsje aan. Vind het zo gezellig!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.