Beauty

Parfumnieuwtjes #1

12 november 2011


Er zijn regelmatig nieuwtjes te vinden over modellen, actrices, merken en zelfs televisieseries die hun eigen parfum krijgen. Omdat het deze maand Parfum Maand is bij Curvacious wil ik in enkele artikels vooruitkijken naar enkele parfums die we kunnen gaan verwachten. Veel is nog niet officieel bevestigd, maar er gaan genoeg geruchten, foto’s en interviews rond om het toch alvast te vermelden. Kijk mee voor de eerste 5 nieuwtjes op het gebied van geuren en parfums.

Laat ik beginnen met de serie die zo populair is en waarvan er al veel seizoenen zijn geweest (en vast nog gaan komen): America’s Next Top Model. Hiervan kunnen we een parfum gaan verwachten met de naam Dream Come True en zal gericht zijn op vrouwen van de late tienerjaren tot begin 30. De topnoten rode bes, honingmeloen en roze fresia gaan over in de middelnote lelie, pruimenbloesem en pioenroos waarna ze eindigt in de basisnoten vol licht hout, Tahitiaanse vanille, roze suiker en musk. De geur moet ruiken als het optimistische en zoete moment van de overwinning (van een kanditaat van de show). Ik ben heel benieuwd! Of de geur ook naar Nederland zal komen weet ik (nog) niet, maar hij is in Amerika vanaf januari 2012 te besnuffelen bij Target.

Deze prachtige wereldberoemde pin-up-girl, Dita von Teese, komt op haar 39e met haar eigen parfum: Femme Totale. Ze wilde een geur waar geen fruit, vanille of suiker in zou zitten maar die te omschrijven is als ‘een fluwelen sensualiteit met een tikkeltje vulgariteit’. Hmmm ik wordt er direct nieuwsgierig naar als ik haar omschrijving lees. De geur bevat peperige-chypre bloemgeuren om elke vrouw sexy te maken.

Model Kate Moss zal met haar parfum Lilabelle (deels vernoemd naar haar dochter Lila Grace Moss) vrouwelijkheid en vintage combineren. De geur bevat verschillende houttonen, bloemengeuren en musk gericht op vrouwen die weer een jonge meid willen zijn en jonge meiden die vrouw willen zijn. Ik kreeg gelijk het “I’m not a girl, not yet a woman’ gevoel uit het liedje van Britney Spears. De geur is sensueel en vrouwelijk maar ook fris en ‘jong’. Topnoten waterlelie, jasmijn en plumeria gaan over naar de middelnoten mandarijn, osmanthus bloemen en fresia die eindigen in de basisnoten van sandelhout, amber en heliotroop.

Ook Nicole Richie zal met haar eigen parfum op de markt gaan komen. Er is nog niet heel veel over bekend, maar het zal een ‘cool and classy with an edge’ geur gaan worden. Hij zal naar verwachting in september 2012 in de Amerikaanse schappen liggen. Of en wanneer hij naar Nederland komt is nog niet bekend, maar als ik meer details heb dan lezen jullie het natuurlijk op Curvacious.

Als laatste nieuwtje van vandaag wil ik jullie de prachtige flacon van het Nine West parfum Love Fury laten zien waarvan de dop geïnspireerd is op de stilettohak van een pump. Hoe vrouwelijk is dat? Waar Nine West goed in is (het ontwerpen van schoenen) zal ook te merken zijn tijdens de lancering van deze geur, aangezien er een bijpassende pump te koop zal gaan zijn: de ‘pointed toe platform pump’. De geur zal noten bevatten van rozen, mimosa, mandarijn, rode bessen, Tahitiaanse tiare bloemen, jasmijn, sandelhout, orris wortel, musk, hout en amber. Dat klinkt heel goed als je het mij vraagt!

Ik ben een enorme geurenliefhebber en besnuffel graag verschillende geuren, maar het lijkt wel een trend te gaan worden dat elke celebrity een eigen geur moet hebben. Ik hoop dat ze daarbij niet alleen denken aan de trend maar ook aan de kwaliteit. Veel celebritygeuren hebben toch vaak zo’n bepaalde geur die niet erg lang blijft hangen, al word ik de laatste tijd ook zeker verrast door geuren van bekende personen. Misschien komen ze zo van dit vooroordeel af? Want volgens mij ben ik niet de enige die zo over zulke geuren denkt…

Welke van deze geuren spreekt jou zo op het eerste moment het meest aan?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xLovelylife.
  Reply xLovelylife. 13 november 2011 at 23:07

  Femme Totale is eigenlijk de enige parfum die me niet aanspreekt De rest ziet er allemaal prachtig uit !

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 12 november 2011 at 20:30

  Nine west <3

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 12 november 2011 at 20:05

  Het geurtje van nicole richie. Die lijkt mij lekker.
  Liefs, xx

 • Avatar van roos
  Reply roos 12 november 2011 at 18:55

  Ik koop echt nooit parfums van beroemdheden maar gewoon van merken. Die laatste vind ik er mooi uit zien en hij lijkt me ook lekker ruiken.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 12 november 2011 at 11:12

  Ik ben het helemaal met je eens, geuren van “beroemdheden” sla ik bijna altijd over. Het zijn standaard geurtjes waar ik echt niet warm van word.

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 12 november 2011 at 11:11

  Oe oe oe, al die bloemgeuren <3 Dat gaat nog lastig worden om te kiezen denk ik! Mooie flesjes overigens, al lijkt die van Dita me vreselijk onhandig? Vind het altijd zo zonde als ik parfumflesjes neer moet leggen haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2011 at 14:21

   Het is inderdaad een parfum wat je neer moet leggen… Ach, heeft ook wel wat toch? ;-)

 • Avatar van Leontine
  Reply Leontine 12 november 2011 at 10:35

  Love Fury ziet er zooo mooi uit!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 12 november 2011 at 10:24

  Love Fury heeft een mooie verpakking!

 • Avatar van Annelien
  Reply Annelien 12 november 2011 at 09:26

  Hihi die geur met hak! Ben eigenlijk voor de rest alleen benieuwd naar de geur van Dita von Teese, geuren van ‘bekende mensen’ vind ik meestal niet zo veel aan maar deze klinkt wel spannend ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2011 at 14:21

   De omschrijving is zeker spannend te noemen ja hihi

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 12 november 2011 at 09:12

  Ohh Love Fury! Dat flesje..hoop dat de geur ook heerlijk is want ik wil hem hebben!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 november 2011 at 14:20

   De geuromschrijving klinkt in ieder geval heerlijk! ^^

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 12 november 2011 at 08:56

  Het parfum van Dita Von Teese maakt me heel benieuwd !

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 12 november 2011 at 00:19

  Ik ben ook heel benieuwd… Op eerste gezicht spreken geen van deze geuren mij echt aan, behalve Love Fury van Nine West. Maar die fles is dan ook gewoon kunst!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.