Beauty

Parfumnieuwtjes #2

27 november 2011


Er zijn regelmatig nieuwtjes te vinden over modellen, actrices, merken en zelfs televisieseries die hun eigen parfum krijgen. Omdat het deze maand Parfum Maand is bij Curvacious wil ik in een paar artikels vooruitkijken naar enkele parfums die we kunnen gaan verwachten of nèt zijn uitgekomen. Veel is nog niet officieel bevestigd, maar er gaan genoeg geruchten, foto’s en interviews rond om het toch alvast te vermelden. Kijk mee voor de 6 nieuwtjes op het gebied van geuren en parfums.

Thomas Sabo – Charm Rose
Het sieradenmerk wat vooral bekend staat om zijn bedeltjes die je kan verzamelen komt met zijn eerste Eau de Parfum in een prachtige flacon en een bloemige en fruitige inhoud. De geurnoten bestaan uit nectar, perzik, bessen, muskus, Chinese roos, vanille, jasmijn, sandelhout en amber. Hij is inmiddels te koop bij de Thomas Sabo winkels in Den Haag en Amsterdam, maar ook bij de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag voor €49,00 (50ml).

Burberry – Body
Burberry Body zit ten eerste in een mooie, slanke flacon en klinkt voor mij als een hemelse geur. De geurnoten die erin verwerkt zitten zijn o.a. fresia, absint, perzik, roos, iris, sandelhout, kasjmier, muskus, amber en vanille. Hij lijkt me zacht openen en overgaan naar een warme en sensuele, poederige geur, dat is er wel eentje waar ik van hou! Dit parfum is te koop bij luxe warenhuizen en parfumeriën in verschillende formaten: 35ml (€55,00), 60ml (€80,00), 85ml (€90,00) en er is ook een bodylotion van verkrijgbaar.

Lady Gaga zal waarschijnlijk komend jaar uitkomen met een parfum met, zoals er nu gezegd wordt, de naam Monster. Waar er eerst gesproken werd over een geur die zou ruiken naar bloed en sperma, is er nu uitgesproken dat het parfum zal gaan ruiken naar ‘een dure hoer’. Ik ben benieuwd… Ik verwacht natuurlijk een prachtige en excentrieke flacon met een zwaardere geur. Ik hou jullie op de hoogte…
Valentino – Valentina
Als ik de geurnoten van dit nieuwe parfum van Valentino lees dan klinkt me dat als muziek in de oren, zeker in combinatie met de prachtige flacon heeft deze een hoog hebben gehalte voor mij. De geurnoten bevatten o.a. bergamot, witte truffel, jasmijn, oranjebloesem, wilde aarbeien, tuberoos, cederhout en amber. Mmmmmm! Hij is inmiddels te koop bij de Bijenkorf dus ik ga hem snel eens besnuffelen! Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar; 30ml, 50ml en 80ml en de prijzen lopen op van zo’n €50,00 tot €90,00. Ook is er een bodylotion, deodorantspray en bath&showergel te koop.


Vera Wang – Princess Night
Deze geur zal vanaf begin 2012 te koop zijn in Nederland en kijk eens naar die prachtige flacon! ♥ De geurnoten bestaan uit o.a. wilde bessen, framboos, watermeloen, jasmijn, oranjebloesem, roos, suiker, muskus en vanille. Qua opening lijkt hij mij wel vrij zoet, maar toch ben ik er heel nieuwsgierig naar vanwege de jasmijn, muskus en vanille.

True Religion – Hippie Chic
Deze geur ligt net in de winkels en bevat de volgende geurnoten: granaatappel, Fuji appel, framboos, hibiscus, jasmijn, lelie en muskus. Dat klinkt als een friszure opening door de appels, een zoetig en bloemig hart en een warm hart. Ik ben er in ieder geval wel nieuwsgierig naar geworden. Deze geur is exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor €59,90 (50ml) en €79,90 (100ml).

Hier zitten zeker wel een aantal geuren tussen die mij aanspreken zoals Valentina en Body. Welke spreekt jou zo op het eerste moment aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Tessabd
    Reply Tessabd 30 november 2011 at 14:39

    Ik ben benieuwd naar het gaga parfum!

  • Avatar van paula
    Reply paula 28 november 2011 at 16:47

    ik ben heel erg benieuwd naar het parfum van Last Gaga!

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 28 november 2011 at 15:04

    The Body van Burberry klinkt mij ook goed, we gaan weer eens snuffelen. ;)

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 28 november 2011 at 12:39

    Ik ben erg benieuwd naar die van Lady Gaga, omdat ik gewoonweg niet weet wat ik moet verwachten. Die van Burberry klinkt ook heel erg lekker!

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 27 november 2011 at 22:35

    Ik ben heel benieuwd naar het geurtje van lady gaga.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 27 november 2011 at 19:56

    Wow, ben alvast benieuwd naar die van Lady Gaga, LOL :P

    Er is een parfum die mij aanspreekt maar hier niet bij staat namelijk “Wonderstruck” van Taylor Swift, het flesje ziet er supermooi uit, de noten klinken heerlijk en heb van iemand gehoord dat die echt heerlijk ruikt dus ben echt benieuwd, helaas moet Europa nog even wachten :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 november 2011 at 08:30

      Oh, dat flesje is inderdaad prachtig! Ik heb de geurnoten ook even opgezocht; roze en zwarte frambozen, groene thee, fresia, appelbloesem, vanille, kamperfoelie, witte hibiscus, gouden amber, musk, sandelhout en perzik. Dit is dus een parfum wat me zeker nieuwsgierig maakt! :)

      • Avatar van Lisa
        Reply Lisa 29 november 2011 at 01:24

        Hehe, leuk dat het jou ook aanspreekt, geloof dat het in december uitkomt in Europa, maar niet zeker :)

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 27 november 2011 at 17:42

    Ah heerlijk het parfumnieuws. Ik ben erg benieuwd naar Burberry Body en Valentina, daar ga ik zeker nog even aan snuffelen. Ik ben al dolgelukkig dat mijn favoriete geurnoten – vanille, tonka bonen, muskus, jasmijn etc. – in veel parfums voorkomen dit najaar. Sabo’s geurtje is al tijden uit in Duitsland en heb ik al vaker besnuffeld, zeker een fijn parfum, vooral voor jonge dames!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 november 2011 at 08:26

      Dan hebben wij zo’n beetje dezelfde favoriete geurnoten ^^

  • Avatar van Redhotjillypeppers
    Reply Redhotjillypeppers 27 november 2011 at 17:30

    De flacon van Vera Wang is zo mooi ! Ben ook erg benieuwd naar het parfum van Lady Gaga.

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 27 november 2011 at 17:06

    Ik heb van een vriendin een mini van Burberry The Body gekregen, en ik vind hem lekkerder dan ik dacht. Ik dacht eerst dat hij veel te zwaar was voor me, maar op mijn huid ontwikkelt hij zich echt heel lekker. Echt zo’n geurtje dat ik steeds even blijf ruiken :D En lief vind het ook lekker, ook niet helemaal onbelangrijk dus ;) Valentina lijkt me ook echt heel erg lekker!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 november 2011 at 08:25

      Ik vind de mening van mijn man bij een nieuwe geur ook heel belangrijk, hij ‘moet’ er tenslotte ook aan snuffelen he ;)

  • Avatar van ValleyDollEva
    Reply ValleyDollEva 27 november 2011 at 15:18

    Ik ben helemaal gek van Valentina ! Staat al op de kerstwishlist ;-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 november 2011 at 08:25

      Ah, dat is een mooie plek om hem neer te zetten. Ik denk dat ik dat ook maar ga doen en dan de Kerstman maar heel lief aankijken ;)

  • Avatar van kim
    Reply kim 27 november 2011 at 15:15

    Ik ben zo onwijs benieuwd naar de parfum van Lady Gaga!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.