Fashion

Plus Size | Magnificent

24 november 2011


Alweer een hele tijd geleden was ik aan het rondkijken bij Zalando en zag ik plots ook enkele plus size kledingstukken, maar nu hebben ze dit assortiment flink uitgebreid en werd ik zo enthousiast dat ik het graag wil delen. Zo hebben ze er het nieuwe label Magnificent en daar heb ik mijzelf een leuk blouseshirt van aangeschaft. Kijk mee voor meer informatie over dit label en meer foto’s van mijn nieuwe shirt.

Magnificent
Magnificent is een nieuw label dat gericht is op modebewuste vrouwen met mooie rondingen. De collectie van Magnificent, die uitsluitend uit plus size fashion bestaan, laat zien hoe de laatste trends op een nieuwe, frisse manier geïnterpreteerd kunnen worden. Het merk legt de nadruk op een perfect pasvorm van de elegante jurken, tops en tunieken waardoor de prachtige rondingen van het vrouwelijke lichaam mooi uitkomen. Met een paar leuke schoenen creëer je met de kleding van Magnificent een mooie, unieke outfit. Geraffineerde snit en oog voor detail maken Magnificent onmisbaar in de kledingkast van vrouwen die van fashion houden. Voor de jurken en tunieken maakt Magnificent gebruik van spannende prints in retro-look, opvallende patronen en comfortabele materialen. Het label Magnicifent maakt het mogelijk om stijlvolle en trendy mode groter dan maat 40 te vinden, die ook nog betaalbaar is! Magnificent – eigenzinnige mode voor de plus size trendsetter.


Ik ging voor een leuk shirt in een blousemodel (klik hier) welke €59,95 kost en t/m maat 56 verkrijgbaar is. Normaal ga ik meer voor effen kleding, maar ik vond het model en het printje wel heel erg leuk en de details maken het helemaal af: een schattig pofmouwtje, een lintje wat je op je rug kan stukken zodat je een taillering krijgt en aan de voorkant extra ruimte voor de borsten en een mooie versiering (‘roezeltjes’) die de rondingen op de goede manier accentueren. Ik zal het shirtje binnenkort in een filmpje aantrekken zodat je goed kan zien hoe hij valt (^_^)

Naast Magnificent verkopen ze bij Zalando nog meer grote maten dameskleding van andere merken zoals YPPIG, Veto, Concept K, Ciso en by S. Oliver. Er is zelfs wat plussize lingerie te vinden van het merk O’Lingerie. Hier kan je mij wel blij mee maken! Zeker omdat je bij Zalando nooit verzendkosten betaald en de bestelling over het algemeen lekker snel in huis is.

Ik ben in ieder geval helemaal happy met mijn nieuwe aanwinst en zal hem voornamelijk combineren met een zachte, vrouwelijke look zodat het romantische printje goed tot zijn recht komt.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 27 november 2011 at 20:04

  Ben eigenlijk wel benieuwd naar een full-body foto Dees…. :)

  Vind het er zo in ieder geval al erg leuk uit zien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:42

   Het shirtje komt voorbij in een filmpje binnenkort, dan kan je hem aan zien ^^

 • Avatar van paula
  Reply paula 25 november 2011 at 17:55

  leuk stofje! ben ook wel benieuwd naar een ‘aan’ foto!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 24 november 2011 at 23:04

  Wat een leuke print, echt een leuke blouse.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 24 november 2011 at 21:35

  Nu ik hoor dat de collectie uitgebreid is ga ik zeker even kijken. De blouse ziet er leuk uit!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 24 november 2011 at 17:33

  Een erg leuke blouse!
  Wel jammer dat de stof polyester is, want dat zweet zo gauw…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2011 at 10:04

   Ik heb daar zelf niet zoveel last van gelukkig, maar anders is het zeker iets om rekening mee te houden.

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 24 november 2011 at 17:20

  Jammer dat de klantenservice bij Zalando zo enorm slecht is. Anders had ik hier wel enthousiast over kunnen zijn. Maar ik zal nooit van mijn leven, al is het de laatste shop met kleding die ik pas, meer een bestelling plaatsen bij Zalando.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 24 november 2011 at 10:30

  Mooie print, maar ook supermooie kleuren! Daar hou ik van.

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 24 november 2011 at 10:04

  Héél mooi printje hoor !

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 24 november 2011 at 09:45

  Wat goed dat ze het plussize assortiment hebben uitgebreid, daar gaat Zalando hoge ogen mee gooien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2011 at 10:03

   Ik denk inderdaad dat ze daar veel plussizers mee aantrekken! ^^

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 24 november 2011 at 08:18

  Oh wat een super leuke print! Me likey! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.