Fashion

Plus Size | Unlimited Fashion

7 november 2011


Er is een nieuwe Nederlandse webwinkel voor curvy ladies, vol fijne mode verkrijgbaar t/m maat 56. Hier kan je dus zeker goed slagen als je een maat(je) meer hebt! Naast dat Unlimited Fashion een webshop is, zijn ze ook een interactieve portal waar ‘fatshionista’s’ samen kunnen komen voor advies, de laatste modetrends en inspiratie. Daarnaast is er een forum èn kan je meebeslissen over nieuwe collecties. Kijk mee voor meer informatie over deze online winkel.


De kleding die Unlimited Fashion aanbiedt komt van vele merken zoals A-Zone, Ciso, Curvy Kate, DeLuca, Gozzip, Liva, NYDJ, Sas & Zus, Signature en Yppig. Ik weet zeker dat je hier altijd iets naar jouw smaak moet kunnen vinden! Omdat de website ook nog eens mooi en overzichtelijk is vormgegeven is het shoppen een prettige ervaring en blijf je maar rondkijken. En heb je even geen inspiratie hoe je iets nu het beste kan combineren dan zijn de trendcollages een erg fijn hulpmiddel.

Niet alleen kan je hier dus terecht voor veel mooie kleding en inspiratie, ook is er een forum, een memberspanel èn zijn er regelmatig mooie acties te vinden op de website.  Door deze combinatie biedt Unlimited Fashion een totaalplaatje aan waarbij ze dicht in de buurt van de wensen en behoeftes van de doelgroep blijven.


Shoppen bij UnlimitedFashion.nl is eenvoudig en alles wijst zich vanzelf. Betalen gaat via PayPal, creditcard of iDeal, je betaalt €6,90 verzendkosten per bestelling en hebt deze vervolgens binnen maximaal 5 werkdagen in huis. Woon je buiten Nederland en wil je graag wat bestellen dan is dat geen enkel probleem, neem daarvoor even contact met ze op.  Je kan Unlimited Fashion ook volgen via Twitter, Facebook en/of YouTube.


Ik vind het in ieder geval een unieke webwinkel voor de volle(re) vrouwen, waar je niet alleen een keuze hebt uit veel mooie en fashionable kleding zodat je er mèt je curves ook prachtig uit kan zien, maar het is ook nog eens op een mooie manier vormgegeven en in ee uniek jasje gestoken met de inspiratiecollages, het forum en het memberspanel. Dit maakt Unlimited Fashion voor mij een aanrader!

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 november 2011 at 20:43

  Inmiddels rondgekeken, en ik vind het een leuke site. Leuk dat het niet alleen een webshop is, dat er ook een soort forum is en een memberspanel. De kleding spreekt mij erg aan, inderdaad iets duurder, maar volgens mij wel goede kwaliteit als ik het zo zie, dan is het het ook wel weer waard. Op dit moment hebben wij even dure maanden qua verjaardagen en feesten etc. , maar ik ga zeker deze site in de gaten houden, en denk ook wel dat ik in de toekomst er wat koop. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2011 at 10:04

   Bedankt voor je uitgebreide reactie, leuk om te zien dat je zo lekker enthousiast bent ook :-)

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 8 november 2011 at 13:12

  Hier ga ik zeker op rondsnuffelen. ^_^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 november 2011 at 20:43

  Ziet er wel heel erg leuk uit. Leuke webshop.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 7 november 2011 at 20:04

  Ziet er super leuk uit allemaal ^^ x

 • Avatar van charile
  Reply charile 7 november 2011 at 16:47

  Ziet er allemaal heel leuk uit :D
  x

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 7 november 2011 at 16:01

  Ziet er allemaal prachtig uit :) Bedankt voor de tip!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 7 november 2011 at 15:39

  Heel leuk, ziet er ook goed uit. Helaas is het allemaal een beetje boven mijn budget, maar er zitten mooie dingen bij. Ook vind ik de vormgeving van de site echt super mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 november 2011 at 22:18

   Misschien een tipje om de sale in de gaten te houden? ^^

   • Avatar van Paula
    Reply Paula 8 november 2011 at 08:42

    Goeie tip! Thanks!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 7 november 2011 at 15:19

  Ziet er goed uit, ga even een kijkje nemen.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 7 november 2011 at 15:18

  Ik ga gauw kijken, dat klinkt goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 november 2011 at 15:19

   Ik ben benieuwd wat je ervan vindt als je even hebt rondgesnuffeld :-)

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 7 november 2011 at 15:04

  Thanks voor de tip!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 november 2011 at 15:19

   Heel erg graag gedaan natuurlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.