Beauty

Replay | Jeans Spirit!

21 november 2011


REPLAY viert dit jaar zijn 30e verjaardag en daarom brachten ze deze nieuwe Jeans Spirit! geur uit, één voor haar en één voor hem. Vandaag wil ik de vrouwenversie van deze geur aan jullie laten zien, omschrijven en meenemen in mijn geurbeleving hiervan. De geur staat voor vrijheid, creativiteit, 100% jezelf zijn en zelfexpressie. Net zoals met je favoriete jeans! “Denim gaat niet over mode, het heeft te maken met de manier waarop je in het leven staat”.
En de manier waarop je in het leven staat, heeft weer alles te maken met vertrouwen in jezelf en vertrouwen in je uiterlijk. Daarin spelen geuren een belangrijke rol. De geuren van REPLAY Jeans Spirit! geven jou het gevoel van zelfvertrouwen, optimisme en vrijheid die je ook ervaart als je je favoriete denims draagt. En net als die geweldige jeans zijn de geuren supercool, relaxed en de perfecte metgezel, waar je ook naartoe gaat. Gigi Vezzola zegt het zo: ”Voor mij betekent Jeans Spirit! niets minder dan van je vrijheid genieten. Jonge mensen eisen de vrijheid om uitdrukking te geven aan hun eigen persoonlijkheid. Jeans Spirit! is een heerlijk frisse geur, voor overdag en ‘s avonds, voor elk moment in je leven.”

Stel je eens voor, je vindt in een winkel de voor jou perfecte jeans. Je kan ‘m overal dragen, bij een hang out met je vrienden, je hoeft niemand iets te bewijzen – met jouw eigen denim stijl zit je gewoon lekker in je vel. Dat geldt precies zo voor de geuren van REPLAY Jeans Spirit!. De achterliggende creatieve gedachte is dat de verschillende noten van deze geuren gekozen zijn vanwege hun unieke eigenschappen. Elke noot manifesteert zich op precies dezelfde manier als jouw favoriete denim, die onderdeel is van jouw eigen stijl en je daarmee onderscheidt van de massa. De geuren van REPLAY Jeans Spirit! vormen de essentie van REPLAY’s mix van traditie en eigentijdse stijl en voegen tegelijkertijd een geheel nieuwe dimensie toe.

REPLAY Jeans Spirit! for Her heeft een spontane, sprankelende frisheid die enigszins wordt getemperd door zachte, soepele contouren. De geur heeft eerder een vriendelijk- benaderbaar dan een brutaal-verleidelijk karakter. De topnoot van pioenroos zorgt voor een fraaie, puur vrouwelijke opening, waarbij een modern accent wordt gelegd door de intrigerende combinatie van de hartnoten: warme, kruidige gember en zonnige, rijpe passievrucht. Het resultaat is een sprankelende, maar toch ook zachte geur die straalt als de zon, met een basisnoot van viooltjes voor het altijd zo belangrijke fundament, waarbij de kleur van blauwe viooltjes ook nog eens naar het indigo van denim verwijst.

Ik vind de geur zelf heel erg zoet bloemig en het is daarmee voor mij persoonlijk echt een geur voor de lente en zomer, het moment waarop de geur uitkwam was juli dit jaar dus dat was zeker een goed moment. Naarmate de geur langer op je huid zit wordt deze wel langzaam wat warmer en vanaf dat moment vind ik hem al meer bij mij passen. En gelukkig blijft deze geur dan ook enkele uurtjes aanwezig op mijn huid. De verpakking spreekt mij wel aan. Zo aan het karton te zien past hij goed bij REPLAY en zie je overduidelijk de denim-invloeden spreken… Iets waarvan ik het heel jammer vind dat je dit aan de flacon zelf niet terug kan zien. De flacon is helder en er staat in spiegelbeeld de merknaam op gedrukt met ernaast een bloem (pioenroos). De geur heeft een roze kleur meegekregen waardoor het geheel zeker vrouwelijk oogt, maar de denim touch raakt hierbij voor mij wat verloren. Daarnaast mis ik ook de naam van het parfum op het flesje, of op het stickertje onderop de fles, zelf. Als je veel geuren in de kast hebt staan kan dit nog eens lastig zijn…


REPLAY Jeans Spirit! for her is in verschillende formaten verkrijgbaar:

Eau de Toilette
20ml €17,00
40ml €25,00
60ml €35,00.

Ook is er een douchegel (150ml, €9,95) en een bodylotion (150ml, €9,95) verkrijgbaar.

Ik denk dat ik deze geur graag weer uit de kast zal gaan pakken naarmate de lente gaat beginnen, alles weer groen wordt en de bloemetjes weer gaan bloeien! Ik ben wel benieuwd of jij ook bepaalde geuren hebt die je in de zomer eerder geneigd bent om te pakken dan in de winter?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 26 november 2011 at 14:14

  Ik heb hem deze zomer eens besnuffeld tijdens het winkelen in Scheveningen en vond hem toen wel lekker ruiken!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 21 november 2011 at 20:49

  Oh, dit klinkt ook weer lekker. Jij hebt de laatste tijd veel leuke geurtjestips zeg! Ik wil je stash wel eens zien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 november 2011 at 23:14

   Ik ben op dit moment bezig al mijn producten opnieuw in te delen en nieuwe plekjes geven etc. Als dat klaar is een stash artikel/filmpje doen? ;-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 november 2011 at 12:23

  Die geurtje is zo lekker.
  Liefs,xxx

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 21 november 2011 at 11:30

  Ik snap je opmerkingen helemaal! Leuk die naam in spiegelbeeld, dan zie je hem door het flesje heen juist goed toch?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 november 2011 at 11:33

   Ja, dan zie je aan de achterkant van het flesje de naam goed staan erdoorheen inderdaad :-)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 21 november 2011 at 07:50

  Mooi flesje! Maar een naam had inderdaad wel wat handiger geweest. Ik heb niet echt specifiek een lente, zomer of wintergeur, het is vaak meer mijn gemoedstoestand. ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 november 2011 at 10:40

   Zo is het bij mij ook, naar mijn gemoedstoestand, maar vaak pak ik toch ook in de koudere maanden een zwaardere geur :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.