Beauty

Rimmel | Vinyl Max Lipgloss & Volume Accelerator Mascara

3 november 2011


Vorige week liet ik jullie enkele kleurtjes van de nieuwe Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes zien en vandaag wil ik 2 andere producten van Rimmel in de spotlight zetten: de Vinyl Max Lipgloss en de Volume Accelerator Mascara. Mijn oorspronkelijke bedoeling was alles in één artikel, maar dan zou het wel een heel lang artikel worden. Kijk mee voor een uitgebreide review van een mascara die in 30 dagen vollere en weelderige wimpers beloofd en een lipgloss met een volumecomplex in een prachtige kleur voor elke dag.


Volume Accelerator Mascara €12,99
“Creëer maximaal volume met de Volume Accelerator Mascara. Dankzij de revolutionaire combinatie van een high tech borsteltje en een volumeboostende formule overtreft het resultaat zelfs je wildste dromen. Met het speciaal voor deze mascara ontwikkelde borsteltje, zien je wimpers er direct tot 12 keer voller uit. Het wordt nog ongelooflijker; want bij regelmatig gebruik lijken je wimpers zonder mascara er dag na dag voller uit te zien. Rimmels innovatieve volume creërende complex, dat dit effect mogelijk maakt, bevat procapil, keratine en cafeïne. Dankzij de versterkende en verzorgende werking van deze ingrediënten zien je mascaravrije wimpers er na 30 dagen voller en weelderiger uit.”

De verpakking van deze mascara valt zo in mijn make-upverzameling flink op door de fluorkleurige dop en de wat grotere verpakking. Het borsteltje is er eentje zoals ik hem voor mijn mascara het liefst heb: stevige haartjes die wat dichter op elkaar staan waardoor je de mascara fijn door je wimpers kan borstelen. Wel valt het me op dat de roller flink wat mascara oppakt en dit veeg ik dan ook voor gebruik eerst wat weg met een tissue, anders krijg je geheid klontjes en dat is zeker niet de bedoeling, lijkt me (~_^) De mascara kleurt mijn wimpers mooi zwart, houdt de krul van mijn wimperpermanent mooi vast en geeft niet snel af na enkele tranen/regendruppels of een veegje door de dag heen.

Waarom ik geen wimperfoto heb toegevoegd? Sinds ik een wimperpermanent heb geeft bijna elke mascara eenzelfde resultaat en dan lijkt me de foto overbodig. Mochten jullie hem in de toekomst wel graag zien laat het dan zeker even weten dan voeg ik ze vanaf nu toe aan een mascara artikel. Of deze mascara echt zorgt voor vollere en weelderige wimpers na 30 dagen kan ik niet echt merken, maar al met al maakt het zeker een fijne mascara die met één laagje al een mooie oogopslag geeft.


Vinyl Max Lipgloss Breathless 201, €9,99
“Dit is je kans! Geef je lippen de vorm die het beste bij je past. Met deze geweldige nieuwe formule heb je in een handomdraai perfecte, verleidelijke lippen. Het volumecomplex bevat hyaluronzuur, deze slimme vochtinbrengende balletjes maken je lippen heerlijk zacht en glad. Lijntjes en rimpels lijken te verdwijnen terwijl je lippen zichtbaar voller worden. Wil je meer? Vinyl Max geeft je perfecte, verleidelijke lippen en biedt tegelijkertijd maximaal draagcomfort. De zachte formule glijdt makkelijk over je lippen voor een licht en aangenaam gevoel waardoor je meteen vergeet dat je lipgloss op hebt. Plakkerige lippen zijn verleden tijd! Geweldig volle lippen in slechts 1 snelle beweging. Je lippen verwennen is nog nooit zo makkelijk geweest!”

Zoals je kan zien op de foto’s is het een flinke verpakking en vooral een flinke sponsapplicator. Hierdoor pak je in één keer gelijk voldoende producten voor beide lippen en heb je je gloss snel bijgewerkt. De kleur vind ik heel erg mooi, echt een neutraal kleurtje met een boel microshimmer erin en een mooie dekking. Deze lipgloss plakt niet heel erg, maar je voelt zeker wel dat je hem op hebt. De geur en smaak is licht zoetig, wel aangenaam eigenlijk. Ik ervaar niet een bepaalde tinteling zoals die vaak voorkomt bij een lipgloss die volume geeft en dat vind ik prettig, aangezien ik daar absoluut niet van hou. Ik merk niet echt dat mijn lippen er voller van worden, maar toch zien mijn lippen er glad en vol kleur uit als ik deze gloss draag. Ik denk dat dit een kleurtje is die veel vrouwen goed kunnen hebben, voor mij is het in ieder geval een favorietje geworden!

De I ♥ Lasting Finish nagellakjes, Volume Accelerator mascara en Vinyl Max lipgloss zijn nu verkrijgbaar bij Kruidvat. Voor meer informatie neem je een kijkje op RimmelLondon.nl. Ik ben wel benieuwd of jij één van deze producten al hebt kunnen vinden in de winkels? Ik kan me voorstellen dat vooral de nagellakjes een echte must-have zijn met al die mooie kleurtjes?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 5 november 2011 at 21:37

  mooie producten!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 3 november 2011 at 20:16

  De gloss ziet er erg mooi uit en ook de mascara klinkt wel goed maar ik koop eigenlijk zelf nooit een andere mascara dan Lancome Hypnose Drama.. daar kan volgens mij geen mascara tegenop.

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 3 november 2011 at 13:18

  Ik vind die mascara ook echt heel fijn. Maakt mijn wimpers superlang en de krul blijft er in. Maar moet wel zeggen dat wanneer ik meer dan 1 of 2 laagjes opbreng wel snel last krijg van klontjes en wimpers die aan elkaar vastplakken omdat er redelijk veel mascara van het borsteltje afkomt.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 3 november 2011 at 12:42

  Die lipgloss heb ik ook, in 5 kleuren. Heel erg leuk!
  Mooie producten.
  Liefs, xxx

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 3 november 2011 at 12:18

  De lakjes liggen bij ons nog niet in het Kruidvat #aaaaargh :d ! De lipgloss ziet er ook supermooi uit !

 • Avatar van Tine
  Reply Tine 3 november 2011 at 12:03

  De rimmel mascara werkt bij mij echt super fijn!
  x

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 3 november 2011 at 11:40

  Ik vind een foto van wimpers inderdaad altijd heel fijn erbij. De lipgloss is mooi zeg! Prachtige kleur!

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 3 november 2011 at 11:24

  die lakjes zien er goed uit! :)

 • Avatar van L&G
  Reply L&G 3 november 2011 at 09:50

  De mascara ziet er goed uit ^^ En de rest natuurlijk ook :D

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 3 november 2011 at 09:50

  De mascara lijkt me erg fijn, en de lipgloss is mooi! :)

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 3 november 2011 at 09:30

  Die mascara lijkt me erg fijn, maar voor lipproducten hou ik het toch echt bij de geweldige Rimmel by Kate lipsticks :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 november 2011 at 22:31

   Dat zijn ook zeker erg fijne lipsticks, daar is een tijdje geleden ook een artikel over online gekomen ;-)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 3 november 2011 at 09:30

  Ik ben vooral heel benieuwd naar de nagellak ! De mascara klinkt ook niet slecht.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 november 2011 at 08:46

  die gloss is mooi! :D

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 3 november 2011 at 07:35

  De gloss vind ik erg fijn! De mascara ligt bij mij nog ongeopend te wachten tot mijn huidige mascara’s op zijn en de lakjes heb ik nog niet gezien bij ons. Erg jammer, want ik wil er graag een paar hebben!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 november 2011 at 09:20

   Zo werk ik inderdaad ook met mascara’s, anders is het zonde als je ze test en dan aan de kant legt want dan zijn ze tegen de tijd dat je ze echt kan gaan gebruiken al uitgedroogd…

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 3 november 2011 at 07:30

  Ik wil heel graag de Wine Not hebben, maar bij mij in de buurt zijn ze nog te vinden. Zelf gebruikte ik de Lash Accellerator mascara van Rimmel, maar ben sinds kort overgestapt op de Lancôme Hypnose Doll Eyes – bevalt me veel beter. Wat jij ook zei; de Rimmel krijg je heel snel klonters van, en dat willen we niet ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 november 2011 at 09:19

   Als het goed is moeten de lakjes deze week te vinden zijn in de schappen bij veel filialen van Kruidvat ^^ Die mascara van Lancôme klinkt ook goed, al meer mensen over gehoord dus die ga ik zeker eens proberen!

   • Avatar van Lisanne
    Reply Lisanne 3 november 2011 at 10:03

    Oeh dan ga ik in ’t weekend of anders volgende week even kijken bij de Kruidvat ;) De mascara bevalt ook echt héél goed; foto’s staan op de site voor als je nieuwsgierig bent ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.