Beauty

Rituals | Perfume collection for women

1 november 2011


Het is vandaag alweer 1 november, de laatste maand voordat we alweer in de grootste feestmaand van het jaar zitten. En dus wordt het tijd om uit te kijken naar leuke en mooie cadeautjes om je familie, vrienden of jezelf mee te verwennen. Vandaag start de parfum maand op Curvacious, waarin ik veel verschillende geuren en parfums voorbij laat komen inclusief foto’s en alle informatie zodat je hopelijk een goede keuze kan maken als je op cadeautjesjacht gaat. Vandaag begin ik met een leuke parfumcollectie van Rituals, waarin 3 parfums verpakt in een mooie doos een perfect cadeau maken om iemand kennis te laten maken met de geuren van dit merk.


De geuren zitten per 3 verpakt in een mooie showdoos en er staat duidelijk op het doosje welke parfums het bevat. Het is alweer een hele geleden dat ik het persbericht over de Rituals parfums aan jullie liet zien en nu is het een mooie set om zo kennis te kunnen maken met meerdere geuren uit deze lijn. Wat mij vooral heel erg aanspreekt is dat er toch 10ml per geur in de flacon zit, waardoor je met de 3 flacons samen de inhoud van een normale geur koopt. Door de vormgeving, de mooie houten dop en de normale verstuiver heb je zo ook absoluut geen ‘proefjes’idee. Ik vind het zelf juist wel fijn om geuren ook in zo’n kleiner formaat te kunnen kopen, lekker handig voor onderweg, weekendjes weg en vakantie!

No.4 Violet & White Lily
Een sublieme ode van bloemen die de vrouwelijkheid bezingt. Sappige, frisse toptonen van Appel en Citroen met sprankelende accenten van Roze Peper wekken deze bloemige, fruitige geur op. Een elegant en vrouwelijk bloemenhart roept associaties op met een boeket vers geplukte bloemen. De verfijndheid van de bloemblaadjes van Roos en de natuurlijke rijkdom van Lelie creëren een harmonieuze geur die aangenaam wordt aangevuld door muskus– en houttonen (Cederhout, Sandelhout) en nog lang nageurt.

Ik vind dit echt een heerlijke geur en heb hem in de grote flacon een tijd terug al eens gereviewed (klik hier voor dat artikel). Het is een zachte, poederige en bloemige geur die eindigt in een warme, muskusgeur waar ik zo van hou. Het is een erg vrouwelijke geur en ik denk dat vele deze aangenaam zullen vinden.

No.7 White Patchouli & Cedar Wood
Deze creatie opent voor vrouwen een heerlijke nieuwe geurenwereld. Bij deze creatie heeft Catherine Selig zich laten inspireren door de argeloze frisheid van de morgendauw en de zuiverheid van witte patchoeli. Bloemblaadjes van de frangipani geaccentueerd met sensuele specerijen mengen zich met een vleugje muskus. Verwelkom de mysterieuze geurtonen van de Libanese ceders van God, een geur die je warm omhult als kasjmierwol.

Ondanks dat deze geur volgens Rituals voor vrouwen bedoelt is, vind ik dit persoonlijk een fijne unisex geur. Mijn man vind hem namelijk ook erg prettig en hij ruikt heerlijk op hem. Hij begint heel lekker fris en krijgt na enkele uurtjes een fijn en verwarmend karakter.

No.9 Vanilla Drops & Sweet Orange
Een verfijnde mengeling van sprankelende zoete sinaasappel en sensuele vanille vormt de basis van deze creatie. De opvallende kenmerken van de sinaasappelboom zoals de sappigheid van de citrusvrucht, het eigen aroma van de schil en de verfijnde bloemengeur van de sinaasappelbloesem vormen een opvallend contrast met de warmte van de kostbare vanille en tonkabonen. Deze contrasterende elementen vormen een harmonieus geheel en geven de geur blijvende kracht met een glanzend zoet effect.

Ik ben zelf een enorme vanille liefhebber en die geur is ook zeker terug te vinden in dit parfum en geeft het een fijne warmte mee. De zoete sinaasappelgeur die erbij gevoegd is maakt het geheel een zoete geur die doet denken aan snoep, thee en een bepaald koekje waarvan ik niet op de naam kom. Na een tijdje krijgt de geur wat meer pittigheid mee wat ruikt naar sinaasappelschil (op de lekkere manier!) en doet het goed als geur overdag.


De Rituals ‘perfume collection for woman’ bevat 3 flacons van elk 10ml eau de parfum en kost €24,90. Deze is ook verkrijgbaar in een mannenvariant. Voor meer informatie neem je een kijkje op RitualsShop.nl. Via de webshop kan je betalen via iDeal, overboeking, eenmalige machtiging, creditcard en onder rembours.

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 3 november 2011 at 08:07

  Wat een leuk setje helemaal perfect voor verjaardagen en feestdagen :D

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 1 november 2011 at 23:39

  heel leuk, moet maar eens in de winkel gaan ruiken. Ze zijn niet apart te koop als ik t goed begrijp? Ik zou liever 1 geur van 30 ml kopen voor die prijs, ik vind lang niet alle geurtjes lekker nml. Het is wel een leuk cadeautje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2011 at 09:33

   De geuren zijn ook los te koop, dan kosten ze €39,90 voor 50ml. :-)

   • Avatar van Paula
    Reply Paula 3 november 2011 at 15:58

    Aah oke! Maar dat vind ik dan ook weer net te duur -zeurkous!- haha

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 1 november 2011 at 20:30

  Die gaat ook bij mij op mijn wensenlijstje, Rituals is sowieso al favoriet bij mij. ;)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 1 november 2011 at 17:53

  Pure luxe, wat een heerlijk setje.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 1 november 2011 at 17:19

  oh wat een leuk setje!! Dat is iets voor mijn kerstlijstje :-)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 1 november 2011 at 16:15

  ziet er lux uit zeg… ook erg leuk als cadautje :D

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 1 november 2011 at 13:56

  Ik zag deze setjes inderdaad laatst staan bij Rituals, kon het niet laten er even aan te snuffelen! Ik vind violet en white lily heerlijk!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 1 november 2011 at 11:05

  ik heb ze vast gehad in de winkel :D en ik wil het denk ook wel gaan kopen!

 • Avatar van shanna
  Reply shanna 1 november 2011 at 10:53

  Leuuuuuuuuuuuuuk! En goede prijs ook! :-O

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 1 november 2011 at 10:03

  Je maakt me erg nieuwsgierig naar de geuren!

  Vind de dop ook heel goed bij het merk Rituals passen trouwens!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2011 at 13:45

   Daar heb je helemaal gelijk in, de houten dop met de gravering past goed bij het merk. Ik hou wel van die stijl ♥

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 1 november 2011 at 09:49

  Ze zijn zo schattig klein! leuk om cadeau te geven inderdaad :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 1 november 2011 at 09:37

  Dit is echt heel leuk! Ik kom van t weekend even snuffelen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2011 at 13:44

   Dat mag jij zeker, neem je ook een stevige tas mee? ;-)

   • Avatar van Elly
    Reply Elly 1 november 2011 at 19:18

    Euh een stevige tas?

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 1 november 2011 at 08:50

  Wauw, ze zien er mooi uit voor ‘proefverpakkingen’! Erg leuk om cadeau te geven, binnenkort maar eens gaan ruiken :). Of kun je het alleen online kopen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2011 at 09:29

   Hi Amber, je kan de set ook in de winkel kopen :-)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 1 november 2011 at 08:40

  Violet & White Lily lijkt me heerlijk. Het is inderdaad een leuk setje om als cadeau te geven !

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 1 november 2011 at 07:39

  Wat een mega schattige flesjes, leuk als cadeautje inderdaad!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 1 november 2011 at 00:32

  Dit is echt een perfect kado, dus let u een beetje op Sinterklaas/meneer de Kerstman? Ik ga alvast een niet zo heel erg subtiele hint-tactiek bedenken!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 1 november 2011 at 00:27

  De parfums van Rituals vind ik ZO lekker! Kun je dit setje ook gewoon in de Rituals shops kopen? Of heb ik daar net volledig overheen gelezen? Lijkt me een super cadeau voor m’n mamski ^^ (en daardoor stiekem een beetje voor mij, ghehe).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2011 at 09:29

   De set is ook gewoon in de winkels te koop ^^

   • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 1 november 2011 at 10:17

    Ok top! Thanks ;)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 1 november 2011 at 00:25

  Ik heb es eentje geroken in de winkel en vond hem best wel goed, al weet ik ondertussen niet meer welke dat was, hihi ! Ze zijn alleszinds helemaal niet duur he.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2011 at 13:43

   Gewoon eens teruggaan en opnieuw gaan snuffelen ;-) Ik vind de geuren inderdaad niet prijzig, altijd fijn natuurlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.