Beauty

Sephora | Bluffing Complexion & Fall Look

2 november 2011


Sephora is alweer een tijdje geleden uitgekomen met enkele nieuwe producten voor de herfstlook en daarnaast een blush en concealer in ‘Bluffing Complexion’. Vandaag ga ik jullie de hydrating powder blush, smoothing & brightening concealer, colorful mono eyeshadow en 2 nagellakjes laten zien. Ik was vooraf zelf het meest nieuwsgierig naar de concealer, want vaak is een lichtste kleur voor mijn huid toch echt te donker èn heb ik het niet zo op concealers met een klikverpakking. Benieuwd of het deze keer anders is?


Milk Chocolate Chunk en Moody Woman nagellak 5ml, €5,80

“Deze lakjes van Sephora zitten in kleine schattige flesjes met de swirly ‘S’ van het Sephora logo als reliëf in het flesje, ik vind ze er erg cute uitzien! De kwastjes zijn wel erg handig, plat en beed en het uiteinde van het kwastje is zelfs wat afgerond zodat je erg mooi kan lakken. De flesjes bevatten 5ml, wat voor de prijs die je betaalt weinig is, maar hier en daar zitten er wel érg mooie kleurtjes tussen, zoals bijvoorbeeld Moody Woman. Deze duochrome lak deed mij eerst even aan Péridot van Chanel denken, maar toen ik ze thuis naast elkaar hield, waren ze toch erg verschillend. Moody Woman is een mengelmoes van groen, blauw en een tikje goud hier en daar, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt en de lichtinval. Dit lakje dekt in twee laagjes en vind ik toch wel een bijzondere kleur. Milk Chocolate Chunk is zoals de naam zegt een chocoladenbruin lakje. Hij dekt in één laag, wat je ook op de foto’s ziet, en heeft een cream finish. Ze lakjes zijn misschien duur voor de hoeveelheid lak die je krijgt, maar als ze dan in één laagje dekken, kan je er wel tweemaal zo lang mee, toch?”

De nagelswatches zijn gemaakt door Sarah voor Curvacious.


Hydrating powder blush ‘Raspberry sheen No.12’ 3,2gr, €12,80
De blush komt in een strakke en kleinere verpakking waar toch een mooie hoeveelheid blush in zit. Dat de verpakking zo slank is is voor mij persoonlijk een voordeel want zo neemt hij weinig ruimte in beslag en past hij gemakkelijk in mijn make-up tasje voor weekendjes weg, vakantie etc. De kleur heeft een warme ondertoon en past bij veel verschillende looks en doordat hij, ondanks de goede pigmentatie, toch fijn op te bouwen is is hij ook voor mijn lichte huidje geschikt. Meestal zoek ik het zelf bij de wat koelere blushes, maar toch is dit er eentje geworden die ik nu regelmatig gebruik. De blush bevat mooie microglittertjes die je wangen nog meer frisheid en een mooie glow meegeven. De swatch hieronder is op een droge hand gemaakt.

Longlasting colorful mono eyeshadow ‘Hawaiian beach No.52’ 2gr. €12,80
Ook deze oogschaduw zit in dezelfde mooie, slanke verpakking waarbij je aan de buitenkant goed kan zien welke kleur erin zit door het venstertje heen. De oogschaduw kan je nat en droog gebruiken en bevat extracten van groene thee om de ooghuid ook wat te verzorgen tijdens het gebruik. Ik vind het een heerlijk zachte oogschaduw met veel pigment en ben er echt van onder de indruk! Dit is een goudbronzen kleur met een glanzende finish en bevat geen glitters. Echt een kleur die bij veel neutrale looks past maar ook goed te combineren is met een smokey look. Zelfs zonder oogschaduwbasis blijft hij verrassend goed zitten, zonder te creasen en ook laat hij zich makkelijk blenden en werkt hij niet poederig. De swatch hieronder is op een droge hand, zonder oogschaduwbasis gemaakt.


Smoothing & brightening concealer ‘light 01’ €15,20
Deze concealer en highlighter in één bevat hyaluronzuur waardoor de huid gehydrateerd wordt en fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladgestreken. Ik heb deze concealer in de meest lichte kleur die er is en dit is voor mij dè perfecte kleur voor onder mijn ogen, eindelijk eens een concealer voor mijn lichte huidje! Hij verbergt donkdere kringen en vlekjes op de rest van mijn gezicht goed, maar het is wel aan te raden om de concealer erna te setten met een losse poeder omdat hij anders in de lijntjes kan gaan zitten. Ook geeft hij mijn ogen een frisse en wakkere blik, zonder dat er een glittertje inzit en dat is ook een pluspuntje.

Wat voor mij toch een nadeel is aan dit product is het vaste kwastje. Dit blijf ik toch wat onhygiënisch vinden en daarom draai ik wat product uit de verpakking op de achterkant van mijn hand en werk ik vandaaruit met mijn vingertoppen of een kwastje verder. Als je namelijk dit kwastje aan het product schoon gaat maken kan er water bij de inhoud komen wat dan snel kan gaan schimmelen… Wel is het handig voor onderweg omdat je dan een 2 in 1 product hebt: kwastje en product.


Deze producten zijn allemaal verkrijgbaar bij Sephora. Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Sephora.nl. Heb jij ervaring met de make-up producten van dit merk? Ik ben namelijk benieuwd naar jouw aanraders, omdat het merk mij zeker niet tegengevallen is (^_^)

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 4 november 2011 at 18:25

  Die nagellak is mooi! En wat fijn dat je eindelijk een concealer in een goede kleur hebt gevonden! Als ze nou de verpakking nog veranderen zou ’t helemaal mooi zijn ;-)

 • Avatar van NellemiekeD
  Reply NellemiekeD 2 november 2011 at 21:33

  leuk! :D

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 2 november 2011 at 21:02

  De chocoladekleur is echt om je vingers bij af te likken, prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 november 2011 at 09:23

   Wat weet je het toch heerlijk te zeggen Joyce, zeker als je kijkt naar de naam van het lakje ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 2 november 2011 at 19:40

  Wat een prachtige producten, dat eerste lakje is echt prachtig.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 2 november 2011 at 19:00

  die concealer lijkt me fijn!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 2 november 2011 at 19:00

  oooh die bluuush ! Ik ben echt blushverslaafd :d

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 november 2011 at 09:23

   Haha, lekker enthousiaste reactie! Ik had eerder nooit zoveel met blush omdat ik van mijzelf al sneller rode wangen heb, maar nu begin ik er steeds meer te krijgen en mist het nooit meer in mijn dagelijkse routine ^^

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 2 november 2011 at 18:45

  Mooie collectie.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 2 november 2011 at 18:42

  Moody Woman vind ik erg pretty!

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 2 november 2011 at 17:00

  Ik vind zulke concealer tuubjes met kwastje ook maar niks.. is idd niet hygiënisch :s De Hawaiian Beach eyeshadow is wel erg mooi zeg!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 2 november 2011 at 16:48

  ziet er erg mooi uit, ik ben benieuwd. Wel heel erg jammer dat wij geen Sephora in de buurt hebben :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 november 2011 at 09:22

   Dan is het tijd om eens een leuk shoptripje te plannen ;-)

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 2 november 2011 at 14:22

  Ik vind de nagellak van Sephora altijd wel mooi, vooral Moody Woman is erg gaaf. Ik vind de blush en oogschaduw er toch mooi vind uitzien. Misschien heeft Sephora de kwaliteit verbeterd, want zo ken ik het merk helemaal niet :).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 november 2011 at 09:21

   Ik heb eerlijk gezegd geen ervaring met het merk hiervoor, maar ik was inderdaad erg aangenaam verrast door de kwaliteit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.