Beauty

The Body Shop | Kerstproducten 2011

26 november 2011


Elk jaar heeft The Body Shop weer de meest heerlijke kerstproducten voor het lichaam in het assortiment. Dit jaar zijn er de Cranberry Joy, Spiced Vanilla en Candied Ginger lijnen en ook zijn er mooie cadeaupakketten te koop om iemand echt in het zonnetje te zetten. De producten zijn inmiddels te verkrijgen in de winkels en via de webshop, dus je hoeft je zeker niet in te houden als jouw favoriet er ook dit jaar weer tussenzit! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mijn mening over enkele producten.


Spiced Vanilla Body Butter 200ml, €15,00
De geur van deze bodybutter is echt hemels lekker, echt zo’n warme en kruidige geur en toch met de zachtheid van Vanille. Ik kan eigenlijk heel erg kort zijn als het gaat om mijn mening van dit product, The Body Shop heeft namelijk echt de fijnste bodybutters die ik ken. Zeker als je met de aanschaf van welke variant je wilt ook op let voor welk huidtype deze geschikt is. Mijn droge lijf is er dol op en voelt na het insmeren de hele dag door lekker zacht aan. Wel laat het een laagje achter op de huid, dus direct erna aankleden is wat lastig maar de pyjama aan en erna je bed in kan prima. Ik vind dit laagje zelf niet vervelend, want ik heb dan zeker het gevoel dat het mijn huid echt diep verzorgt.

In deze lijn zijn ook de volgende producten te vinden; lip balm, body lotion, bath & shower gel, hand cream (deze komt verder in het artikel nog aan bod), body scrub en soap.


Candied Ginger Body Scrub 200ml, €15,00
De geur van deze lijn vind ik ook weer heerlijk, het is echt een winterse geur met een zoete ondertoon die me heel erg doet denken aan colalollies. De scrub is voor mijn droge en gevoelige huid precies goed. Je kan heel gemakkelijk controle houden over hoe hard je jezelf ermee scrubt door de druk van je handen op je lichaam aan te passen. Er zitten genoeg scrubdeeltjes in voor een stevige scrub, zonder gelijk heel erg grof te zijn. Iets wat voor mijn huid perfect werkt. Hierna was ik me en na het douchen smeer ik me vervolgens in, een zacht huidje is dan gegarandeerd!

In deze geurlijn vind je ook de volgende producten; lip balm, bath & shower gel, hand cream, soap, body lotion en body butter.


Spiced Vanilla Hand Cream 50ml, €9,00
En weer hebben we hier die lekkere warme en kruidige geur met de zachtheid van vanille. Ik ben er dol op! De handcrème is lekker rijk en je hebt er niet veel van nodig om je handen mee in te smeren. Deze staat voor mij nu sinds kort naast mijn bed als trouwe maatje voor de nacht. Even lekker de tijd nemen voor de handen, nagelriemen en andere droge plekjes die wel wat extra verzorging kunnen gebruiken en je staat de volgende ochtend met zachte handjes op.


Cranberry Joy Lip Balm 15ml, €5,00
Als laatste wil ik nog graag de lipbalsem laten zien uit de Cranberry Joy lijn met een lekkere warmzoete geur. Zoals je kan zien zit er in de balsem een fijne shimmer verwerkt, maar deze zie je amper terug op de lippen. Wat je wel terug ziet is een mooie, heel lichtroze, glansje. Doordat er olie van cranberrypitjes en bijenwas in zit houdt het mijn lippen lekker zacht. Het is echt een groot potje voor een lippenbalsem, hier kan je de winter wel mee door!

Ook zijn er van de bovenstaande geuren geurstokjes voor in huis te koop, zo’n fles met van die stokjes die de geur verspreidt, en zijn er cadeaupakketten met body butters en lipbalms verkrijgbaar. En natuurlijk is er ook dit jaar weer een mooie make-up collectie ‘Prêt-à-Party’, maar hierover zie en lees je binnenkort meer (~_^)

Via de TheBodyShop.nl betaal je tijdelijk geen verzendkosten bij bestellingen boven de €25,00, krijg je 10% korting met je Love Your Body Card èn krijg je tot 2 december 12.00 uur bij elke bestelling boven de €30,00 een gratis fles Candied Ginger bodylotion & bij bestellingen boven de €50,00 krijg je daarbovenop ook nog eens gratis de Candied Ginger bath & shower gel. Woohoo!

Welke geur van de winterlijnen spreekt jou het meest aan, Candied Ginger, Spiced Vanilla of Cranberry Joy?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eef
  Reply Eef 14 december 2011 at 15:27

  sinds iemand gezegd heeft dat candied ginger naar cola snoepjes ruikt kan ik nergens anders meer aan denken en ruik ik de rest niet meer:P daarom ben ik nu meer fan van cranberry ! leuke site! (vond hem via lush)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2011 at 15:29

   Haha, sorry ;-) Leuk dat je m’n site hebt gevonden, stick around! X

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 28 november 2011 at 14:11

  Alles van Spiced Vanilla vind ik HEERLIJK. Ik houd er echt van!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 26 november 2011 at 18:52

  Ik ben meestal niet zo van de kruidige geuren, maar als het niet te overheersend is, lijkt het me ook lekker. Toch die Bodyshop maar weer eens in. ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:36

   Heel erg kruidig komen de geuren ook niet over, juist heel winters aangenaam :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 26 november 2011 at 18:04

  Als ik doe producten zie denk ik: kopenkopenkopen!
  Zo fijn allemaal.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 26 november 2011 at 15:42

  heb zelf een setje met alle drie de body butters (klein formaat) vind de geuren echt heel lekker!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 26 november 2011 at 10:48

  Die body butters zien er altijd zo heerlijk uit… Wanna have internet met geur ^^

  Ik ken de geuren zelf niet, ben niet zo’n TBS bezoeker, misschien toch maar eens gaan snuffen.

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 26 november 2011 at 10:35

  Heb ze hier ook thuis, heerlijke producten. De Spiced Vanilla heb ik nog van vorig jaar en gebruik ik sinds deze maand weer volop :)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 26 november 2011 at 10:27

  Ohhh! Mjammiieee. Dat kinkt heerlijk. De spulletjes van TBS zijn altijd al zo superlekker maar van limited editions wordt ik helemaal hebberig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:36

   Haha, erg he? Ik heb dat ook bij LE’s, dan ‘moet’ ik ineens alles hebben ;)

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 26 november 2011 at 10:12

  Ik zou voor de Vanille gaan .. ben sowieso al gek op de body butters van The Body Shop! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:35

   Het zijn ook echt heerlijke bodybutters he <3

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 26 november 2011 at 10:04

  Hmm klinkt héérlijk allemaal !

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 26 november 2011 at 09:23

  Doe mij maar de Cranberry Joy ! Klinkt heerlijk :)

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 26 november 2011 at 07:53

  Candid Ginger…yummie! Doe mij die scrub maar!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 26 november 2011 at 01:36

  Wat ziet het er allemaal heerlijk uit zeg, vooral de body butter.. yumm!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:35

   Die is ook echt heerlijk en zeker aan te raden als je droge benen hebt :)

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 26 november 2011 at 00:25

  Hmm… ik ben vergeten te ruiken aan deze nieuwe producten toen ik in de winkel was! Grrrr… volgende keer toch eens checke ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:34

   Dan kom je er maar lekker hier aan snuffelen tijdens de sleepover ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.