Beauty

The Body Shop | White Musk Libertine

11 november 2011


Vanaf komende maandag, 14 november, kan je in de winkels van The Body Shop deze nieuwste variant in de White Musk geurlijn aanschaffen: White Musk Libertine! Als je fan bent van de originele White Musk en de zomervariant White Musk Blush dan moet je ook deze zeker eens gaan besnuffelen. Deze Libertine versie is geïnspireerd op de moderne vrouw met een open mind en een veelzijdige persoonlijkheid die overloopt van positieve energie. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, ee filmpje en mijn mening over deze geur.


De persoonlijkheid en eigenschappen van White Musk Libertine worden tot leven gebracht door een unieke geurendriehoek, waardoor de geur door iedereen anders ervaren wordt. Onderscheidende en zeldzame muskusgeuren, die in alle geurtonen terugkomen en verschillend reageren op contrasterende ingrediënten. Zo ontstaat een complexe geur die blijft veranderen.

Eerst ruik je de zoete tonen van Turks fruit en slagroom: een vrijpostige, speelse flirt waardoor deze geur verslavend wordt. Vervolgens komt de orchidee in al haar vrouwelijkheid naar voren. De muskus zorgt voor een stevigere basis en verzamelt de innerlijke kracht en soliditeit voor een mysterieus vleugje vertrouwen en sensualiteit; het aura waarover een Libertine van nature beschikt, zelfs als de toekomst onzeker is.

Dr. Vincent Schäller, parfumontwerper en de maker van White Musk Libertine zegt: “Bij White Musk Libertine hebben we geprobeerd om iets te ontwikkelen dat echt persoonlijk is. Dit past bij de Libertine die we voor deze geur als inspiratiebron gebruikt hebben. Sensueel en speels waren eigenschappen die we echt graag wilden ontdekken en ontwikkelen en zo is onze meest vrouwelijke geur tot nu toe ontstaan. Vrouwelijkheid is internationaal en staat los van beperkingen zoals culturele grenzen. De geur is ontwikkeld om mensen over de hele wereld te betoveren.”


De complete lijn bestaat uit:

* Showergel 250ml, €13,50
* Bodylotion 25ml, €14,50
* Body Mist 100ml, €14,50
* Eau de Toilette 30ml, €17,50
* Eau de Toilette 60ml, €28,95
* Eau de Parfum 30ml, 27,95.

Ik heb van White Musk Libertine de Body Mist en de Eau de Parfum, 2 fijne producten die je afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken maar ook goed te combineren zijn. Na het douchen en het insmeren met een neutrale bodylotion of -butter kan je je insprayen met de Body Mist en erna de Eau de Parfum aanbrengen op de normale parfumplekken. Zo weet je zeker dat je de hele dag door naar deze geur ruikt.

Alhoewel ik normaal gesproken niet van de zoetere geuren ben, was ik bij deze vanaf de 1è spray verkocht. Ik heb hem nu enkele dagen in huis en zit de hele tijd aan mijn polsen te snuffelen. Het romige, zoete begin van de geur wat langzaam overgaat naar een warme bloemengeur en eindigt in de bekende en fijne muskusgeuren waar ik zo van hou, maakt dit een onweerstaanbaar en verslavende geur. Hij blijft gedurende dag veranderen en blijft erg lang hangen, maar dat komt natuurlijk ook doordat het een Eau de Parfum is. Het is een erg vrouwelijke geur en daar hou ik wel van!

Community Fair Trade
White Musk Libertine bevat dierproefvrije muskus en biologische Community Fair Trade-alcohol, verkregen uit biologisch suikerriet uit Ecuador. The Body Shop heeft vier jaar gewijd aan het opbouwen van een relatie met de alcoholleverancier, CADO, gevestigd in de afgelegen provincie Cotopaxi van het land. Dankzij de handel met The Body Shop wordt de biologische cultivering ter plaatse bevorderd en wordt de natuurlijke biodiversiteit van 200 hectares boerenland beschermd. Bovendien hebben rietboeren van CADO op het platteland toegang tot een eerlijke en betrouwbare markt en zo bieden we stabiliteit aan hun gemeenschap en kunnen meer dan 100 families hier de vruchten van plukken.

Ik vind deze nieuwste variant in de White Musk geurlijn een welkome aanwinst en dan ook zeker een aanrader om zeker eens de winkel binnen te stappen en eraan te snuffelen. En mocht je vandaag of morgen nog in The Body Shop komen, vergeet dan niet voor €3,00 de Bag For Life te kopen waarmee je direct 20% korting op je aankopen krijgt. Klik hier voor meer informatie over Bag For Life. Voor meer informatie, de webwinkel en verkoopadressen: TheBodyShop.nl.

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van PlanetSher
  Reply PlanetSher 25 januari 2012 at 09:56

  Ik ga in de werkpauze even naar the bodyshop!

 • Avatar van Favorietje
  Reply Favorietje 2 december 2011 at 17:43

  Ik ben na het lezen van dit artikel naar de Bodyshop gegaan om dit geurtje eens te ruiken. Ik ben zelf een fervente fan van white musk. Het geurtje zelf is erg lekker, iets kruidiger dan white musk. Ik besloot tot aanschaf van dit geurtje over te gaan (bleek mazzel te hebben: was in de aanbieding) en koos voor de parfum variant. Alhoewel ik het geurtje lekker vind, valt mij op dat je het al snel niet meer kan ruiken. Dat vind ik teleurstellend, want van white musk ben ik gewend dat je het de hele dag kan ruiken.

  Conclusio: de geur is zeker een aanrader, maar reken er op dat je enkele keren op een dag bij moet stuiven om de heerlijke geur te blijven ruiken.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 14 november 2011 at 09:37

  Oeh dat klinkt ook weer goed, binnenkort eens gauw gaan snuffelen. :)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 13 november 2011 at 18:49

  Dit lijkt me een heerlijk geurtje. Vind ’t flesje ook mooi :)

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 13 november 2011 at 16:56

  Oehhh wil hem !!
  Hij lijkt me heel lekkerr!

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 12 november 2011 at 23:21

  Oh deze moet ik ruiken :D

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 12 november 2011 at 14:33

  Oh dat klinkt echt heerlijk. Ik ben een grote fan van de White musk en ook van de zomervariant. Ik moet aan deze ook maar snel even ‘snuffelen’.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 12 november 2011 at 11:38

  Die zou ik toch eerst moeten ruiken! Hij ziet er wel leuk uit met dat roze achtige!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 12 november 2011 at 10:59

  Lijkt me heel lekker!!!

 • Avatar van rilana
  Reply rilana 12 november 2011 at 08:37

  dit lijkt mij een superlekkere geur. Ik heb nu altijd de gewone white musk, dus dit is een lekkere afwisseling.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 november 2011 at 23:23

  Ah nu ik je artikel gelezen heb, lijkt hij me nog lekkerder! Slagroom in een parfum, ge-wel-dig! Reken maar dat ik snel een snuffelsessie plan bij The Body Shop.

 • Avatar van Annelien
  Reply Annelien 11 november 2011 at 20:10

  Aan de looks zal het weer niet liggen! Ga maandag maar is gauw langs om te snuffelen :)

 • Avatar van Leontine
  Reply Leontine 11 november 2011 at 19:04

  Klinkt heerlijk!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 11 november 2011 at 17:35

  Zag het persbericht velede week al in mijn postvakje, prachtige flesjes ook echt. Ben erg benieuwd naar de geur!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 november 2011 at 17:09

  Ik hou van zulke geurtjes, heerlijk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 11 november 2011 at 15:20

  Ohhh lijkt me echt heerlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.