Beauty

Vogue Men | Nieuwe verpakking & verbeterde formule

8 november 2011


Vandaag wil ik graag een tip geven voor de mannelijke lezers van Curvacious, òf voor de vrouwelijke lezers die op zoek zijn naar een cadeautje voor hun broer, man/vriend etc.. Het complete Vogue Men assortiment heeft namelijk een fijne restyling gehad waarbij niet alleen de verpakking er luxer uitziet maar ook de formule zelf is verbeterd. En, omdat luxe voor iedereen betaalbaar moet blijven, zijn de producten ook nog eens aantrekkelijker geprijsd. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en de mening van mijn man over deze producten!

De mannenhuid heeft over het algemeen behoefte aan extra hydratatie. De showergels van Vogue hebben een intensief hydraterende werking doordat ze huidverzorgende ingrediënten en huidverzachtende werkstoffen bevatten. De showergels zijn door de zeepvrije samenstelling ook nog eens zeer mild voor de huid en bevatten geen kleurstoffen, parabenen en synthetische musken.

Paul (man, 31 jaar) vind de douchegels een fijne geur hebben, al heeft hij wel een persoonlijke voorkeur voor de Mystic Black. De ene geur is wat frisser en daardoor lekker voor na het sporten en de andere geur is weer warmer waardoor hij in combinatie met de bijpassende parfumdeodorant een fijne geur achterlaat voor een avondje uit. Paul is te spreken over de verpakking: de inhoud is goed, de klapdop werkt gemakkelijk en doordat de douchegel zo op de kop neergezet wordt kom je ook gemakkelijk bij de laatste restjes.


De bijpassende Parfum Deodorant combineert een lekkere geur met de betrouwbaarheid van een effectieve deodorantformule tegen zweetgeur. Deze deodorant in spraybus is mild voor de huid dankzij de nieuwe samenstelling, waarbij alle parabenen, nitro- en polycyclische musken zijn weggelaten. Daarnaast bevat de deodorant geen aluminiumchloorhydraten en werken ze streepvrij zodat je geen vlekken krijgt op de huid en kleding.

Paul is zelf meer een liefhebber van deorollers omdat dit zuiniger werkt en je zo de deodorant beter op de juiste plek kan toepassen. Maar voor Curvacious heeft hij zijn vertrouwde deoroller aan de kant gezet en is hij deze Parfum Deodorant van VOGUE Men uit gaan proberen. En dat bevalt hem wel! De spray heeft een fijne nevel waardoor je niet teveel hoeft te sprayen, de geuren zijn aangenaam en hij ruikt tot ’s avonds laat lekker fris onder de oksels. Wat hem ook aanspreekt is dat je na het douchen met de douchegel en erna wat van de parfum deodorant te hebben gebruikt, eigenlijk niet eens meer een parfum nodig hebt. Dit komt omdat hij de geuren zelf aangenaam genoeg vind en er anders teveel geuren door elkaar gaan komen.


De 6 verschillende geuren zijn:

Mystic Black
Deze mysterieuze en krachtige geur is al jarenlang een absolute topper binnen de Vogue Men-lijn. Voor mannen die graag een onuitwisbare statement willen maken.

Nordic Blue
Deze frisse geur is de bestseller. De geur is fris, maar mysterieus tegelijk. Voor mannen die graag wat aan de fantasie van vrouwen overlaten…

Oriental Red
Een oriëntaalse, kruidige geur met geurnoten van specerijen. Voor mannen die hun eigen identiteit graag willen onderstrepen met een spannend, oriëntaals tintje.

Cooling Cobalt
Deze poederachtige en zacht, frisse geur is geschikt voor alle mannen die met name een deodorant willen voor een fris en verzorgd gevoel.

Rough Copper
Deze warme en kruidige geur is uitermate geschikt voor mannen die van de geur van Whisky houden. De perfecte geur voor het onderstrepen van een warme persoonlijkheid.

Silver Shadow
Deze zuivere geur combineert fris en kruidig op een geheel vernieuwende wijze. Voor alle mannen die van een unieke geur houden.

Paul’s favoriet is de Mystic Black, maar ook de Oriental Red en de Rough Copper vindt hij aangename geuren hebben.

De producten uit de Vogue Men lijn zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en supermarkten. De showergel kost €2,95 (200ml) en de parfum deodorant kost €2,95 (150ml). Echt fijne en lekker ruikende producten voor een mooi prijsje! Voor meer informatie neem je een kijkje op VogueMen.nl.

Welke geur lijkt jou het lekkerst voor jouw vriend/man?

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 9 november 2011 at 09:31

  Ik heb ze hier ook liggen en ga er snel mee aan de slag, ben heel benieuwd naar de geuren. De verpakkingen vind ik in ieder geval mooi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2011 at 10:09

   Ik ben heel benieuwd wat jij/Jurgen van de producten gaat vinden (^_^)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 8 november 2011 at 22:28

  Oeh leuk idee voor een kerstcadeau voor mijn vader nu alleen nog bedenken welke geur.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2011 at 10:08

   Gewoon even naar de winkel gaan en snuffelen aan de douchegels, dan zit er vast een geur bij die past bij je vader :-)

 • Avatar van Steffie/miss073
  Reply Steffie/miss073 8 november 2011 at 19:32

  Mooi ik heb dus al wat kerstcadeautjes gevonden voor de mannelijke garde ^^. Super:D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 november 2011 at 10:08

   Zo kan je inderdaad de mannelijke familieleden etc. eens leuk verwennen ^^

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 8 november 2011 at 16:15

  Mm, dit zou wel eens wat voor mijn vriend kunnen zijn :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.