Beauty

Webshop Druantia | Logona Colors minerale make-up

22 november 2011


Dat ik een voorliefde heb voor natuurlijke producten dat weten de meesten van jullie al wel. En als je dan de kans krijgt om wat van een merk te kunnen proberen wat nu voor het eerst in Nederland en België verkocht zal worden, dan ben ik helemaal niet meer te houden. Zo is er de Belgische webwinkel Druantia die het Duitse make-up merk Logona Colors heeft opgenomen in hun assortiment en waar ik helemaal enthousiast van ben geworden. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en swatches.

Ik ontving prachtig en stevig verpakt een pakketje met daarin bovenstaande producten: een oogschaduwtrio, een kwastje/applicator, een volumemascara en een duo lippotlood. De verpakkingen zelf spreken mij wel aan, geen poespas maar een stevige verpakking met grijze accenten en duidelijk de merknaam en het product zichtbaar. Het kwastje/applicator is niet zo aan mij besteed, maar ik ben dan ook gewoon heel erg verwend met mijn eigen mooie en fijne kwasten.

Logona Colors is een van oorsprong Duits merk en het combineert innovatieve productformules en verzorgende biologische anti-age ingrediënten met poeders van edelstenen en mineralen. Het is gecertificeerde natuurcosmetica èn dierproefvrij! Er zijn reinigingsproducten en make-up producten in het assortiment te vinden.


De producten vind ik heel mooi en ik zal hiermee binnenkort ook zeker een look laten zien. Ik ben aardig verrast door het merk en de pigmentatie valt me zeker niet tegen! Het oogschaduwtrio (No.03, 4 gram, €14,95) heeft een matte huidtint, een matte aubergine/roodtint en een glanzende bruine tint die op mijn hand droog geswatched zijn zonder basis. De mascara (8ml, €14,75) heeft een ouderwets borsteltje, dus geen plastic haartjes, die de wimpers mooi scheiden en zacht laten aanvoelen. En het duo lippencil (No.04, 1,38 gram, €12,50) heeft een mattere oranjebruine tint en een glanzend peachy kant welke erg gemakkelijk aanbrengt, lang blijft zitten en de lippen niet droog maakt. Ook over elkaar heen zijn deze lipkleuren te gebruiken en creëer je mooie nude lips.

Druantia
Druantia is een Belgische webwinkel waar je terecht kan voor natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten. Het totale assortiment bestaat uit kruiden, thee, kiemplantextracten, oliën, hydrolaten, klei, leem, natuur- en biocosmetica, zelfzorgproducten, voedingssupplementen, halfedelstenen en mineralen, massageolie etc. Kortom: alles waar mijn ‘pure producten hartje’ sneller van gaat kloppen. Bij Druantia.be kan je betalen via overboeking, creditcard, iDeal en PayPal en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen al in huis.

Nu heb ik een vraagje hoe jullie looks het liefste zien? In full face foto’s, detailfoto’s, met how-to, met filmpje of misschien nog op een andere manier? Dan kan ik hier rekening mee gaan houden voor de reeks looks die eraan zit te komen. Heb je trouwens zelf ervaring met deze webwinkel of natuurcosmetica? Dan ben ik heel benieuwd naar je bevindingen!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 november 2011 at 22:09

  Wat een mooie producten, vooral de oogschaduw.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 22 november 2011 at 21:46

  Mooie kleuren, ik ben ook erg benieuwd naar een look. Zelf vind ik foto’s duidelijk, zowel full face als ook detail.

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 22 november 2011 at 16:28

  Heel erg mooi!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 22 november 2011 at 13:59

  Mooie neutrale kleuren ! Ik had er nog niet van gehoord :-) Maar ik heb wel ff genoeg oogschaduw gekocht voor de komende twintig jaar :d

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 22 november 2011 at 13:52

  Ziet er goed uit, mooie zachte kleuren.

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 22 november 2011 at 11:12

  Niet verkeerd! Ik zie het laatst een full-face look en detailfoto’s :).

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 22 november 2011 at 10:56

  Wat een mooie producten zeg.. pigmentatie is prima!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 22 november 2011 at 10:42

  De pigmentatie valt inderdaad niet tegen! De kleurtjes van het lippencil vind ik heel mooi trouwens!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 22 november 2011 at 10:18

  Het merk ziet er goed uit. Ik vind het voor ooglooks het leukst en duidelijkst als ze van dichtbij gefotograveerd worden (dus alleen het oog op de foto). Voor een fullface look maakt het mij niet zoveel uit of het een foto of filmpje is.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 november 2011 at 14:06

   Dankjewel voor je input, daar kan ik wel wat mee! :-)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 22 november 2011 at 10:01

  Wat een prachtige natuurlijke producten. Ik ben erg benieuwd hoe de producten en de pigmentatie te zien is als je het hebt aangebracht.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 november 2011 at 14:06

   De pigmentatie is meer dan prima, ben er echt blij door verrast ^^

 • Avatar van Liv
  Reply Liv 22 november 2011 at 09:46

  hahaha ich heb net een mooie ooglook met dit logona e/s trio getovert. Ik ben ook erg tevreden hiermee, maar nog leuke vind ik die duo lippenpotlood. Erg zacht, makkelijk op te brengen en droogt niet uit. Groetjes, liv

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 22 november 2011 at 09:01

  Wat een mooie zachte kleuren! Ben benieuwd hoe je look eruit gaat zien.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 22 november 2011 at 07:51

  Ben erg benieuwd naar de look. Een how to is altijd leuk ! :)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 22 november 2011 at 00:48

  Dat ziet er inderdaad erg mooi uit, ik ben dan ook heel benieuwd naar je looks :) En tutorials zijn natuurlijk altijd leuk! Die anti-aging ingrediënten in een oogschaduw spreken me ook wel aan (hoewel ik daar natuurlijk zelf Helemaal Geen Last Van Heb, dat oud worden ;) daar doe ik niet aan).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 november 2011 at 14:05

   De verzorgende ingrediënten in een oogschaduw vind ik altijd zo’n ‘plus’, als je je toch al opmaakt dan maar beter gelijk goed voor de tere huid rondom je ogen zorgen toch? ;-)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 22 november 2011 at 00:43

  Ah, ziet er erg fijn en mooi uit! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.