Beauty

Webshop tip | Marbellilly

25 november 2011


Oehhh altijd leuk als je een webwinkel ‘ontdekt’, helemaal als het er eentje is die merken verkoopt waar je normaal niet altijd even gemakkelijk aan kan komen. Bij Marbellilly vind je merken als Benefit, Eyeko, Fusion Beauty, Pixi, Pop Beauty, Smashbox, Stila, Tarte, Too Faced, Urban Decay en Wet ’n Wild. Hoe geweldig is dat! Mijn 2 laatste make-up aanwinsten komen hier ook vandaan, ik ging voor een oogschaduwpalette van pop beauty en een blushduo van Stila. Kijk mee voor meer foto’s, swatches en reviews en meer informatie over deze webshop.


Dit leuke blikje van pop beauty is gevuld met 5 donkere kleuren oogschaduw die je ook als eyeliners kan gebruiken met een vochtig penseeltje. Echt elke kleur uit dit palette vind ik mooi en je kan ze gebruiken in veel verschillende looks. In totaal zit er 12 gram oogschaduw in dus daar kan je wel even mee vooruit. Ik had al eerder deze leuke blikjes gezien op het internet en was er telkens benieuwd naar, nu ik ze ook in het assortiment van Marbellilly tegenkwam kon ik niet anders dan er eentje uitkiezen.

Alle kleurtjes hebben een mooie glanzende finish, maar zoals je op de 2e foto hierboven goed kan zien heeft de 2e kleur ook een mooie blauwe shimmer erin verwerkt zitten. Deze zie je op de handswatches zo droog en zonder primer niet zo goed, maar als je deze kleur nat aanbrengt dan zie je de blauwe shimmer zeker terug. Ik ben echt enorm onder de indruk van de pigmentatie! Dit palette met 5 kleurtjes kost €8,00, prima prijs voor zo’n mooi smokey palette! De kleurtjes laten zich gemakkelijk en niet al te poederig aanbrengen en ook het blenden gaat prima. Ik denk dat ik dit tinnetje vaak tevoorschijn zal pakken.


Stila is een make-up merk waar je echt veel liefhebbers op het internet van kan vinden en ik heb er zelf ook al enkele items van in huis. Toen ik dit duo blushpalette tussen het assortiment van Marbellilly zag staan moest ik hem dan ook zeker hebben. Het is het Cheek Duo in Quaint & Coral, bevat in totaal 9,5 gram blush en kost €15,00. Beide kleurtjes bevatten niet echt een shimmer, maar geven wel een mooie glans op de wangen.

De koraalroze kleur en peachy kleurtjes maken een perfect duo om mee te nemen op vakantie, een weekendje weg etc. want je hebt zo altijd een bijpassende blush mee. Ze zijn wel flink gepigmenteerd, maar gelukkig kan ik ze met mijn lichte huid toch goed gebruiken doordat je maar erg weinig nodig hebt om een mooi effect te creëeren. Een fluffy blushkwast doet het hierbij het beste voor mij. Ik ben verliefd op dit duo! ♥

Deze webwinkel in geweldig originele layout staat nu in ieder geval tussen mijn favorieten en ik weet zeker dat ik er nog vaak terug zal komen om wat moois uit te zoeken. Betalen bij Marbellilly.com gaat eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal en iDeal, de verzendkosten zijn maximaal €6,75 (pakketkosten) en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Kende jij deze webwinkel al? En als je ook maar een beetje fan bent van Too Faced dan zou ik Curvacious de komende dagen maar goed in de gaten houden… (~_^)

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 29 november 2011 at 15:38

  Ik ken de winkel nog niet, ga zeker een keer snuffelen :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 25 november 2011 at 23:15

  Wat schattig, bedankt voor de tip.
  Liefs, xx

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 25 november 2011 at 21:01

  Ik kende de webshop nog niet, wat heeft die geweldige prijzen! En die blush duo.. ik moet die hebben!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:41

   De prijzen zijn inderdaad heel erg netjes, zeker als je kijkt wat de ‘originele’ prijzen ervan zijn :D

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 25 november 2011 at 20:59

  Wow die oogschaduw, mooi! Kleurtjes doen me eigenlijk best denken aan m’n Urban Decay palette, pretty ^^

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 25 november 2011 at 15:12

  Ik kende deze webshop nog niet. Maar ik ben dol op Stila make-up dus ik neem zeker even een kijkje.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:41

   Stila is verder ook best lastig te verkrijgen he? Zeker in Nederland..

 • Avatar van CarlijnS
  Reply CarlijnS 25 november 2011 at 14:33

  Mooi en een goede pigmentatie. Ik ga die site maar eens uitchecken :)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 25 november 2011 at 14:02

  Oh wat geweldig! Vind het leuk dat je deze tip met ons deelt, want het is echt een webshop voor mij, hihi.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 25 november 2011 at 12:54

  Wat een leuke dingen hebben ze in de webshop ^^

 • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
  Reply Stacey LoveOrJustLeave 25 november 2011 at 12:39

  Ziet er mooi uit!! :)

 • Avatar van Redhotjillypeppes
  Reply Redhotjillypeppes 25 november 2011 at 10:18

  Hele leuke webshop en mooie merken !

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 25 november 2011 at 09:29

  Waauw wat een leuke webwinkel! Ga gelijk even kijken!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 25 november 2011 at 07:44

  Ik kende hem ook nog niet, bedankt voor de tip. :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 25 november 2011 at 07:38

  Ik was nog niet bekend met deze webshop! Ga hem meteen even opslaan op de computer! Thnx!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:40

   Natuurlijk heel erg graag gedaan! ^^

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 25 november 2011 at 06:52

  Ohhh wat een mooie producten! :D

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 25 november 2011 at 02:47

  Ziet er goed uit, die blush is echt wel mooi :)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 25 november 2011 at 02:01

  Ziet er leuk uit ! En zo’n cute layout van de website, love it !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:39

   Ja echt he? Ik krijg er echt een ‘happy shoppning’ gevoel bij <3

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 25 november 2011 at 00:27

  Ow cool zeg! Ik ken deze webwinkel helemaal niet, stom want ben wel gek op de merken die ze verkopen. Die duoblush is mooi…!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2011 at 08:39

   Ah, blij dat ik je nog wat nieuws heb kunnen laten ontdekken ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.