Beauty

Winactie | 2x Clarins Colour Quench lipgloss

13 november 2011


De ene winactie is nog maar net afgelopen en de volgende komt alweer online, oh wat vind ik het toch leuk om cadeautjes weg te mogen geven aan lezers van Curvacious! (^o^) Deze week kan je meedoen met de winactie voor 1 van de 2 Clarins Colour Quench lipglossjes die ik van Belissima.nl mag verloten. Om jullie een idee te kunnen geven van de kleur en kwaliteit van deze gloss zie je gelijk mijn review en foto’s er van. En meedoen met de winactie weer heel gemakkelijk!


“Deze gloss prikkelt de zintuigen met een formule die verrijkt is met natuurlijke ingrediënten afkomstig van planten. Microparels en hyaluronzuur zorgen ervoor dat de lippen perfect gehydrateerd zijn en zeer comfortabel aanvoelen. Voor perfect gekleurde lippen met een transparante glans. Zelfs de meest beschadigde lippen worden weer zacht.”

Met de ingrediënten die in deze gloss zitten (o.a. vitamine E, jojoba-, mimosa-, en zonnebloemolie, hydracire en microparels gevuld met hyaluronzuur) merk je al direct dat het meer is dan een normale lipgloss. Deze ‘long lasting moisture & shine’ gloss verzorgt je lippen ook echt en dàt voel je. Niet alleen houdt de kleur erg lang op mijn lippen maar ook valt het mij direct op dat mijn lippen lekker zacht en soepel blijven en er beter uitzien zelfs wanneer ik de gloss niet draag.

Ik vind persoonlijk de tube erg fijn meenemen en door het schuine aanbrengstukje ook gemakkelijk opbrengen. De gloss heeft een lekkere zoete geur en smaak en dit is een kleurtje (02) die iedereen wel kan hebben: mooi nude abrikoos met een gouden microshimmer erin verwerkt die je op onderstaande foto duidelijk kan zien. De lipgloss plakt niet heel erg en blijft een mooie tijd zitten. Ok, na een broodje en een drankje is het tijd voor bijwerken maar dat is met de handige applicator zo gedaan. En er zit maar liefst 15ml product in deze tube, daar kan je wel even mee vooruit!

Van Kyra, de lieve eigenaresse van Belissima.nl, mag ik maar liefst 2 van deze glossjes verloten. Wat moet je hiervoor doen?

– Laat een comment achter dat je meedoet met de winactie
– Volg @Clarins_Actie en @CurvaciousNL op Twitter en tweet de volgende zin: Ik maak kans op een Clarins lipgloss! Voor informatie, foto’s en een review –> http://bit.ly/w2QUif Doe jij ook mee?
– Like de Facebook pagina van Clarins (klik hier) en van Curvacious (klik hier).

Meedoen kan t/m vrijdag 18 november 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heel veel succes allemaal!

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.