Fashion

Your Feather Fashion | Verenoorbellen

22 november 2011


De verenoorbellentrend is helemaal overgewaaid naar Nederland, zeker sinds veel Amerikaanse celebs zoals  Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Nicole Sherzinger, Ke$ha en Selena Gomez er mee rondlopen. Nu is er sinds september de Nederlandse webwinkel Your Feather Fashion waar je terecht kan voor heel veel soorten verenoorbellen. Yolanda, de eigenaresse, maakt deze allemaal zelf. Met de hand. Hoe leuk is dat?! Ik heb hier zelf een paar van in huis en ben helemaal enthousiast. Kijk je mee naar de foto’s en meer informatie over Yolanda’s webshop?

Het ontwerpen en maken van sieraden is voor Yolanda begonnen als een hobby, maar omdat de oorbellen erg in de smaak vielen bij de mensen om haar heen is ze ze ook gaan verkopen. YFF ontwerpt en maakt de sieraden met de hand, ze zijn 100% natuurlijk, handgemaakt, uniek, fashionable en je kan zelfs je eigen wensen aangeven waarna er een paar naar maat wordt gemaakt. Naast de verenoorbellen verkoopt Yolanda ook shawls, kettingen en andere accessoires. Vanwege het grote succes worden de sieraden inmiddels ook al verkocht bij 3 fysieke winkels.


Als ik zulke verhalen lees van jonge vrouwen die zo’n succes hebben met iets wat ze zelf ontwerpen/maken dan word ik in ieder geval helemaal enthousiast! En dan heb ik het nog niet eens over de oorbellen zelf, want wat zijn die leuk! Je kan er natuurlijk voor kiezen om ze alletwee tegelijkertijd te dragen, maar ook in één oor een verenoorbel en in het andere oor een knopje staat erg leuk. De oorbellen zijn lekker ‘vol’ en zijn mooi afgemaakt met kettinkjes, leertjes en steentjes om zo echt een mooi sieraad te zijn en ze staan prachtig bij los haar als accent als de wind door je haar waait of bij opgestoken haar om meer in het zicht te zijn. De oorbellen die Yolanda maakt zijn in veel verschillende formaten, lengtes, kleuren en modellen verkrijgbaar dus neem zeker even een kijkje als je op zoek bent naar oorbellen met veren. Ik zal de oorbellen in het eerstvolgende filmpje dragen zodat je een idee hebt van de lengte en hoe ze vallen (^_^)


De oorbellen die ik heb kosten €15,95 per paar, een mooie prijs voor 2 van die lange en mooie oorbellen die met de hand gemaakt worden. Bestellen bij Your Feather Fashion gaat gemakkelijk via de email, waarna je binnen 24 uur een reactie krijgt voor de betaalgegevens etc. Na betaling (via bankoverschrijving) ontvang je je bestelling binnen zo’n 4 werkdagen in huis, verpakt in een bubbelenvelop. Yolanda staat ook op verschillende evenementen, geeft sieradenparty’s en is te volgen via Facebook en Twitter.

Ik vind de verenoorbellen zelf heel erg leuk en was al langere tijd op zoek naar een mooi paar welke precies aan mijn wensen zou voldoen, en nu heb ik ze dan eindelijk gevonden! Ik draag ze meestal niet zo overdag, maar eerder met een feestje of een avondje uit en krijg er altijd leuke reacties op. Wat vind jij van oorbellen met veren?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van your feather fashion
  Reply your feather fashion 24 november 2011 at 00:47

  Hoi Dames,
  Op alle sieraden nu (tot 05_12 10% korting, speciaal voor de feestdagen! http://Www.yourfeatherfashion.nl

  Groetjes Yolanda

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 23 november 2011 at 21:45

  Oh, wat leuk! Ik moet echt een paar veren oorbellen hebben, heb ze het liefst in elke kleur, haha!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 23 november 2011 at 11:45

  Die zijn echt mooi gemaakt! Ik zou er 1 dragen en aan de andere kant een knopje.

 • Avatar van your feather fashion
  Reply your feather fashion 23 november 2011 at 00:53

  Hoi Elly
  Je kunt de sieraden ook laten makwn, dus weet je een leuk idee, dan hoor ik het graag

  Groet,
  Yolanda
  Your Feather Fashion

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 22 november 2011 at 23:40

  Wat gaaf zijn deze zeg! Dit zou ik nou ook nog wel gaaf vinden, al zou ik voor een iets kortere variant gaan. Tof!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2011 at 08:09

   “Hoi Elly
   Je kunt de sieraden ook laten maken, dus weet je een leuk idee, dan hoor ik het graag

   Groet,
   Yolanda
   Your Feather Fashion”

 • Avatar van Your Feather Fashion
  Reply Your Feather Fashion 22 november 2011 at 22:46

  Bedankt voor alle leuke reacties!
  De veren zijn gekocht bij erkende leveranciers. Veren zoals pauwenveren, uilenveren en papegaaienveren die ik heb gebruikt zijn niet geplukt maar vallen uit in de rui. Dit is dus wel diervriendelijk. Ik ben zo diervriendelijk mogelijk :) en de kwaliteit is #1 grade, dat betekend dat het de beste kwaliteit is die je kunt bestellen bij de leveranciers.

  Nogmaals bedankt voor de vele reacties en veel plezier met shoppen!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 november 2011 at 22:19

  Deze zijn zo leuk, ik zag ze laatst in een klein nieuw winkeltje in de stad. Niet dezelfde, maar ze leken erop.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 22 november 2011 at 21:48

  Ze zijn erg mooi, ik vind ze erg leuk. Zelf zou ik ze niet zo snel kopen, maar ik ben ook niet van de lange oorbellen. ;)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 22 november 2011 at 20:53

  ohh echt heel erg leuk , die zien er super uit!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 22 november 2011 at 20:38

  Ik vind zulke oorbellen erg leuk maar zou ze zelf niet dragen.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 22 november 2011 at 20:10

  Die oorbellen in dat plaatje zijn echt leuk en bedankt voor de webshop tip! :) Wel jammer dat ze nu opeens een trend zijn want vond verenoorbellen al lang leuk voordat ze trendy werden ;) :P Maarja, dat zal zeker met vele andere dingen ook zo zijn zeker :)

 • Avatar van my life in beauty
  Reply my life in beauty 22 november 2011 at 20:09

  wat leuk!!! ik hou van veertjes oorbellen :D

 • Avatar van Steffie/miss073
  Reply Steffie/miss073 22 november 2011 at 19:37

  wat een mooie oorbellen!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 22 november 2011 at 19:08

  deze zijn mooi! ik wil ook van veren oorbellen, maar ga ze zelf maken.
  moet ik eerst wel veren hebben maar die vind ik vast wel.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 22 november 2011 at 17:27

  Ik vind ze echt heel erg leuk :) Ik zit er al een tijdje over te denken. Alleen moet ik dan gelijk weer met mezelf in worsteling omdat die veren natuurlijk niet vrijwillig gedoneerd zijn… *zucht* Maar ze zijn zo leuk…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2011 at 08:08

   Goedemorgen, Yolanda liet het volgende in een reactie weten: “De veren zijn gekocht bij erkende leveranciers. Veren zoals pauwenveren, uilenveren en papegaaienveren die ik heb gebruikt zijn niet geplukt maar vallen uit in de rui. Dit is dus wel diervriendelijk. Ik ben zo diervriendelijk mogelijk :) en de kwaliteit is #1 grade, dat betekend dat het de beste kwaliteit is die je kunt bestellen bij de leveranciers.”

   • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 23 november 2011 at 17:33

    Goed nieuws! :D Ik had al gekeken en het zijn echt mooie oorbellen!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 22 november 2011 at 16:18

  helemaal super! Ik had een stel op Etsy besteld mdat ik ik NL geen mooie kon vinden, maar ik ga nu gelijk op die site kijken. Bedankt voor de tip.

  Ik draag ze wel gewoon overdag maar niet naar mijn werk! Ik heb lang haar dus dan vallen ze ook minder op.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 22 november 2011 at 16:16

  Ik vind ze heel bijzonder eruit zien

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 22 november 2011 at 16:06

  Mooie oorbellen maar niets voor mij hoor :d !

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 22 november 2011 at 15:51

  Wat een prachtige veren zijn er gebruikt voor deze oorbellen! Pretty! Ik ben gek op verenoorbellen!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 22 november 2011 at 15:47

  Zouden de veren die ze gebruikt ook diervriendelijk zijn?!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2011 at 08:08

   Hi Amber, Yolanda liet dit in een reactie weten: “De veren zijn gekocht bij erkende leveranciers. Veren zoals pauwenveren, uilenveren en papegaaienveren die ik heb gebruikt zijn niet geplukt maar vallen uit in de rui. Dit is dus wel diervriendelijk. Ik ben zo diervriendelijk mogelijk :) en de kwaliteit is #1 grade, dat betekend dat het de beste kwaliteit is die je kunt bestellen bij de leveranciers.”

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 22 november 2011 at 15:34

  Hele mooie volle veer oorbellen. Inderdaad erg leuk om eentje te dragen :) Ik ga zo even op haar site kijken, ben wel benieuwd geworden.

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 22 november 2011 at 15:33

  Oh, ze zien er leuk uit zeg!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 22 november 2011 at 15:16

  Wat een prachtige oorbellen zeg!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 22 november 2011 at 15:09

  Leuke oorbellen zeg! Mooie veren zijn er ook gebruikt!

 • Avatar van Wieneke
  Reply Wieneke 22 november 2011 at 15:08

  heel erg leuk!!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.