Beauty

Benefit | B.right skincare

30 december 2011


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik de Benefit skincarelijn B.right thuisgestuurd kreeg om uit te proberen. De hele zomer door heb ik (samen met mijn man) deze producten gebruikt, maar een review is er nooit gekomen. Ik wilde deze producten toch nog graag aan jullie laten zien en er wat meer over vertellen, inclusief mijn eigen mening. Benefit is namelijk één van mijn favoriete merken als het om make-up gaat, maar is de skincare ook zo fijn?

Deze huidverzorgingslijn van Benefit is geïnspireerd op California’s kust met zijn radiant glinsterende zandstrand en bevat het tr-radiance complex. Dit ingrediënt zorgt voor een zichtbare brightening en hydrateert de huid op korte en lange termijn. De lijn is behoorlijk uitgebreid en bestaat uit in totaal 8 producten die sinds 1 september verkrijgbaar zijn. De lijn is geschikt voor de gemengde tot droge/vochtarme huid en zou hiermee dus voor zo ongeveer iedereen geschikt moeten zijn. De geur van de producten is lekker fris en brengt je direct naar de lente/zomer. Ok, voor de mensen die niet goed tegen parfum kunnen is dit minder fijn, maar ik heb er zelf geen last van gehad toen ik deze lijn gebruikte.

De lijn ziet er in ieder geval prachtig uit, zowel als de kartonnen verpakkingen (bijna zonde om weg te gooien!) als de verpakkingen zelf. De verpakkingen van de facewash en scrub zijn van zacht zeegroen stevig plastic met handig reliëf waardoor ze goed in de hand liggen en een kunststof dop die aan kurk doet denken door het printje erop. De make-up remover, lotion en mist zitten in zeeblauwe transparante verpakkingen en de crèmes zitten in een glazen verpakking waarvan de Triple Performing een handig pompje heeft. De producten staan in ieder geval prachtig in je badkamer, al is het wel oppassen met de glazen verpakkingen..

Als ik kijk naar de producten zelf dan zitten er voor mij zeker een paar aanraders tussen. Ik zal de producten allemaal kort langs gaan:

De Foamingly clean facial wash is een facewash die je op de vochtige huid gebruikt en erna goed af moet spoelen. Ik raad hem niet aan om echt make-up te verwijderen want hij prikt wel wat in de ogen. Mijn drogere/gevoeligere huid trekt na het gebruik van dit product en smeekt om een crème. De Refined finish facial polish is een milde scrub voor het gezicht die niet teveel korreltjes bevat en waarmee je je dode huidcellen op een zachte manier verwijdert. De Remove it make-up remover is voor mij meer een lotion dan dat hij echt goed make-up verwijdert, aangezien ik er oogmake-up bijvoorbeeld niet mee weg kan halen. Als lotion na het make-up verwijderen en reinigen vind ik hem wel weer fijn! De Moisture prep toning lotion is een wat dikkere lotion dan ik normaal gewend ben, maar voor mijn drogere huidje is hij echt aan te raden. Hij verwijdert de laatste restjes make-up/vuil en bereidt je huid voor op de crème erna. De Ultra radiance facial re-hydrating mist is echt een luxeproduct, want echt nodig hebben doe je het niet. Het is zeg maar een waterspray met toegevoegde ingrediënten om de huid rustig te maken en te hydrateren. Fijn om in de koelkast te hebben staan voor de warme zomerdagen en af en toe wat op je gezicht te sprayen of als laatste stap van je make-up routine om het geheel minder poederig te laten ogen.

De It’s potent eye cream vind ik persoonlijk heel erg fijn, maar je moet wel opletten dat je niet teveel product gebruikt: a little goes a long way! Als je de huid rond je ogen goed hydrateert blijft concealer, foundation, poeder en oogschaduw ook veel mooier zitten. Daarnaast zorgt het voor een frisse blik na langer gebruik. De Triple performing facial emulsion is perfect als dagcrème: niet te vet en trekt lekker vlot in, terwijl mijn huid toch niet droog aan gaat voelen overdag. Wel krijg ik, na uitgebreid testen en proberen, van dit product kleine onzuiverheden. Misschien komt het door de SPF die erin zit, dit heb ik namelijk vaker bij bepaalde crèmes met SPF. Wat verder natuurlijk wel een voordeel is omdat het je beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Als laatste hebben we de Total moisture facial cream, iets wat ik een heerlijke crème vind voor die dagen dat mijn huid echt heel droog is of gewoon voor elke nacht. Lekker voedend en mijn huid wordt er zacht van!


Mijn aanraders uit deze Benefit B.right skincare zijn de polish, moisture prep, eye cream, rehydrating mist en total moisture. Dit zijn ook de producten die ik nu na al die maanden nog steeds regelmatig uit de kast pak om te gebruiken. De gehele lijn bestaat uit:

* Foamingly clean facial wash 127,5gr €19,00
* Refined finish facial polish 127,5gr €29,00
* Remove it make-up remover 177,4ml €19,00
* It’s potent eye cream 14,2gr €29,00
* Tripple performing facial emulsion 50,3ml €32,00
* Total moisture facial cream 48,2gr €32,00
* Moisture prep toning lotion 177,4ml €29,00
* Ultra radiance facial rehydrating mist 133,1ml  €26,00

en is verkrijgbaar bij Sephora. Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Sephora.nl.

Ben jij ook zo’n sucker voor mooie verpakkingen? En welk(e) merk(en) gebruik jij voor je dagelijkse huidverzorgingsroutine?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 2 januari 2012 at 18:57

  Ik het iets te prijzig voor mijzelf, maar het zijn wel hele mooie producten ;).

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 31 december 2011 at 18:31

  Het is jammer dat de producten niet echt binnen mijn studentenbudget liggen want deze collectie bevat een aantal producten die me heel interessant en fijn lijken. Nou zijn verzorgingsproducten wel een goede investering maar ’t is ook altijd sneller op dan ik denk. Voorlopig blijf ik nog even bij mijn Garnier verzorgingsproducten maar als m’n budget omhoog gaat wil ik deze producten zeker een kans geven. Ohhhh, en de verpakkingen zijn ook al zo mooi!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 31 december 2011 at 18:10

  Dure maar prachtige producten!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 december 2011 at 23:12

  Die producten zijn zo fijn.
  Liefs, xxx

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 30 december 2011 at 15:59

  Erg mooie verpakkingen.. Ik koop inderdaad sommige dingen ook puur voor de verpakking, als het maar leuk staat :)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 december 2011 at 12:29

  de verpakking blijft er ontzettend mooi uit zien.Het lijken mij hele fijne producten ;D

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 30 december 2011 at 10:09

  De verpakking is en blijft mooi, elke keer als ik bij de Sephora ben ga ik even kijken naar de producten. Maar ik heb er nog steeds geen van gekocht. Misschien omdat ik al erg fijne producten heb gevonden. Ik gebruik nu een gezichtsreiniger van Dermologica en Biodermal, gezichtscreme van biodermal en …. ahhh kan niet op de naam komen. Ook gebruik ik een serum van Estee Lauder

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 30 december 2011 at 09:56

  Ik ben zo’n fan van benefit, echt geweldig gewoon <3

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 30 december 2011 at 09:26

  Het ziet er prachtig uit en wil ze al een tijdje proberen, maar voorlopig heb ik nog voldoende producten thuis staan. Gebruik momenteel een mengelmoesje van Kruidvat, Lush, Decléor & Estee Lauder.

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 30 december 2011 at 08:27

  Het zijn echt wel prachtige verpakkingen ! klinkt niet slecht maar ik heb het idee dat mijn huid er trekkerig en droog van zou aanvoelen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 december 2011 at 06:17

  De verpakkingen zijn inderdaad prachtig! En ja, soms laat ik me daardoor verleiden.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 30 december 2011 at 01:40

  Ik ben helemaal weg van de verpakkingen, ik had wel wat meer foto’s willen zien hihi. Verder klinken alle producten erg fijn, vooral de oogcreme lijkt me prettig!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 30 december 2011 at 00:15

  De verpakkingen zien er allemaal echt prachtig uit :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.