Beauty

Beyoncé Pulse

12 december 2011


Beyoncé’s nieuwste parfum, Pulse, zal na Heat en Heat Rush haar 3e parfum zijn. Hij is vanaf eind januari 2012 in de winkels te verkrijgen, maar jullie zagen hem in dit filmpje al even voorbij komen en vandaag ga ik jullie alles over Pulse vertellen en laten zien. Beyoncé staat voor het vinden van de kracht in jezelf, iets wat ze ook uit in haar muziek. Pulse heeft alles te maken met deze innerlijke kracht. Het is een bijzonder parfum met een unieke geurnoot. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze geur.


Het parfum is bedoelt voor jonge vrouwen die alles uit het leven halen. Daarnaast is het qua geur ook een doorbraak in samenstelling en geurfamilie, doordat de sprankelende citrus gecombineerd wordt met de warme, diepe en sensuele geur van vanille is er namelijk een nieuwe classificatie ontstaan: citrus gourmand. De geur is hierdoor energiek, maar ook extreem sensueel.

Het hart van de geur is de Bluebird Orchidee die bekend staat om zijn ronde vormen, typische indigoblauwe kleur en betoverende geur. Deze mysterieuze orchidee is nog nooit eerder gebruikt in een parfum, maar hij komt volledig tot zijn recht in Beyoncé Pulse. De topnoten perenbloesem, blue curacao en bergamot maken plaats voor de Bluebird orchidee, pioenroos en jasmijn welke overgaan in een warm hart van Madagascarvanille, muskus en sensuele houtgeuren.

De flacon zelf valt ook op doordat je hem op de kop bewaard in de chroomkleurige die is geïnspireerd op de podiumkostuums van Beyoncé. De fles zelf is van glas en door de geslepen facetten lijkt het net een kristal en het doosje bevat holografische effecten die me een spacey indruk geven. Ik vind het in ieder geval een bijzondere verpakking en hij is ook mooi terug te vinden hierdoor in mijn parfumverzameling.


Bovenop de glazen flacon zie je de B terug en ook op de onderkant van het chromen onderstel zie je deze weer terug, ik hou wel van zulke details. De chroomkleurige onderkant doet wel een beetje goedkoop aan qua materiaal, maar voor een geur in deze prijscategorie mag je ook niet heel veel verwachten qua materialen. En waar de celebritygeuren mijn hart eerder maar weinig konden beroeren, wordt ik er de laatste tijd toch steeds vaker positief door verrast. Zo ook door deze nieuwste geur van Beyoncé. De topnoten zijn voor mijn smaak wel wat te fris, wat voornamelijk komt door de bergamot, maar er zitten verder veel geuren in die mij wel heel erg aanspreken zoals orchidee, pioenroos, jasmijn, vanille en muskus. De basis voelt voor mij heerlijk warm en vrouwelijk, echt zo’n geur om iemand mee te verleiden. Het is zeker geen standaard geur, ik vind hem echt opvallend en dan op de goede manier!

Misschien is het enige nadeel dat hij ondanks dat het een Eau de Parfum is niet heel erg lang blijft hangen, maar als je de geur de hele dag door wilt dragen is even bijsprayen zo gedaan natuurlijk. En voor een avondje uit is de geur die blijft hangen meer dan voldoende.

Beyoncé Pulse zal vanaf eind januari 2012 verkrijgbaar zijn als Eau de Parfum in 3 verschillende formaten; 15ml (€17,50), 30ml (€26,00) en 50ml (€36,00). Ook komt er een bijpassende showergel (200ml) en bodycream (200ml) in het assortiment die €12,50 per stuk zullen kosten. Misschien leuk om alvast de TV commercial en de behind the scenes ervan te bekijken?

Ik ben benieuwd hoe deze geur ontvangen zal worden als hij eenmaal in de winkel staat, maar ik kan je zeker aanraden om tegen die tijd even te gaan snuffelen. Ben je er benieuwd naar geworden? Spreken de geurnoten jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 12 december 2011 at 23:11

  Je maakt me toch weer nieuwsgierig…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2011 at 14:34

   Haha, sorry ;-) Lekker gaan snuffelen als hij in de winkel ligt dus!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 12 december 2011 at 20:50

  Ik ben echt heel erg benieuwd hoe die ruikt ;)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 12 december 2011 at 19:59

  Hmm klinkt heerlijk, ik ga hem zeker snuffelen als ie uit is !

 • Avatar van NellemiekeD
  Reply NellemiekeD 12 december 2011 at 19:56

  I <3 BEYONCE, SHE'S THE BEST!!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 12 december 2011 at 17:19

  Klinkt goed! Vind de verpakking ook erg mooi. Ben normaal nooit zo van ‘sterren’ geurtjes maar deze ziet er erg interessant uit!

 • Avatar van Leontine
  Reply Leontine 12 december 2011 at 15:16

  Lijkt me een heerlijk parfum, alleen al de fles en vorm zelf, doen het hem al :).

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 12 december 2011 at 12:56

  De fles ziet er in ieder geval heel mooi uit, ik ben ook best wel benieuwd naar de geur, ik heb eigenlijk nog geen geur van haar…:(

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 12 december 2011 at 12:36

  Ik vind het een prachtige fles. Ben benieuwd!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 12 december 2011 at 11:03

  Oh deze lijkt mij wel echt heerlijk! Wanneer hij in de winkel ligt, ga ik er snel even aanruiken!

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 12 december 2011 at 10:40

  Vind het flesje echt super bijzonder dus ik ga zeker even snuffelen in de winkel!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 12 december 2011 at 10:08

  Het flesje ziet er zo apart uit, deze moet ik eens gaan proberen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 12 december 2011 at 07:56

  Ik heb nog niks van Beyoncé, maar het staat wel op mijn verlanglijstje!

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 12 december 2011 at 00:44

  Ik heb heat en heat rush al tot mijn beschikking, maar die blijven amper hangen. Daarom zal ik deze alleen al niet aanschaffen. Misschien dat ik hem in de winkel wel even wil ruiken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 december 2011 at 14:33

   Ahww dat is echt jammer. Sowieso is dat ook zo wisselend weer bij iedereen, hoelang een geur blijft hangen. Anders deze tegen die tijd eens op je arm sprayen zodat je kan testen hoelang hij blijft hangen? (En of je hem uberhaupt lekker vindt ruiken haha!)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.