Beauty

Deborah Milano | Romance Remix

19 december 2011

Deborah Milano | Romance Remix
De nieuwste collectie van Deborah Milano, Romance Remix, is vanaf november te verkrijgen en bevat een collectie mooie producten die zijn geïnspireerd op de make-up uit de jaren ’50. “De elegantie van luxe stoffen als fluweel in diepe kleuren rood en de schittering van prachtig emeraldgroen. Trendy maar toch elegant, het komende seizoen staat in het teken van opvallende make-up waarmee de vrouw haar persoonlijkheid en vrouwelijkheid perfect kan onderstrepen: volle rode lopen, prachtig gelakte nagels en een intense, diepe blik.” Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en een look met de producten.
Deborah Milano | Romance Remix

Deborah Milano | Romance Remix
Ik vind dat de producten van dit merk er altijd erg mooi uitzien qua verpakking en ook de kleuren en de kwaliteit zelf heeft mij tot nu toe nooit in de steek gelaten. Het is een merk wat niet heel erg vaak voorbij komt en is hierdoor misschien minder bekend, maar zeker de moeite waard om eens naar te kijken. Ik vind de Romance Remix Winter Collection een mooie, vrouwelijke en vooral heel erg klassieke collectie met kleuren die veel vrouwen zouden staan en waar je, ondanks de geringe kleurkeuze, toch een boel kanten mee op kan.
Deborah Milano | Romance Remix
Deze 24Ore Velvet Eyeshadows in 06 Brown en 22 Green Brocade komen in apart vormgegeven doosjes waardoor ze zeker makkelijk terug te vinden zijn in je make-upverzameling. Er zit in de matte kleur (bruin) 6 gram product en in de kleur met satijnglans (groen) 5 gram. Je kan deze oogschaduw zowel nat als droog gebruiken, maar ik gebruik ze zelf altijd droog in combinatie met een oogschaduwbasis (Urban Decay Primer Potion). De oogschaduws hebben een erg goede pigmentatie, zijn fijn en zeker niet poederig in gebruik, zijn gemakkelijk te blenden en de kleuren blijven de hele dag mooi op de plaats waar ik het ’s ochtends aangebracht heb zitten. Ze kosten €8,95 per stuk en in deze collectie is ook nog een neutrale beige tint te vinden, die je op de onderste foto van dit artikel ziet.
Deborah Milano | Romance Remix
Deze nieuwe Milano red lipsticks zijn er in 3 kleuren, waarvan ik de 13 The Red Dress laat zien. Deze lipstick hydrateert, verzorgt en voedt de lippen en voelt hierdoor ook nog eens lekker zacht aan op de lippen. Het fijne is dat er een SPF15 in zit, dus het beschermt je lippen tegen schadelijke UV stralen. De lipstick trekt niet snel in de lijntjes langs je lippen en blijft zeker een aantal uurtjes goed zitten. Na een broodje of iets dergelijks is hij zo bijgewerkt, al adviseer ik wel een kwastje mee te nemen om de randjes netjes bij te werken. Dit werkt net wat preciezer en dat staat mooier bij zo’n felle en aanwezige kleur. Deze lipstick is er ook nog in Fuchsia Bolero en Orange Brocade en ze kosten €9,50 per stuk.
Deborah Milano | Romance Remix
Op de foto hierboven kan je de pigmentatie van de oogschaduw goed zien, is het niet geweldig? Ik heb ze droog geswatched zonder oogschaduwprimer op een droge hand. Ik ben wederom onder de indruk. De lipstick is lekker creamy en vult hierdoor de lijntjes op je hand (en mond) mooi in waardoor de kleur er lekker vol en rijk uit ziet. Prachtig rood! ♥
Deborah Milano | Romance Remix

Deborah Milano | Romance Remix
“Een rode lak is iets wat elke vrouw zou moeten hebben. Rood is altijd classy en past in principe overal bij, rode nagels zijn het toppunt van elegante handen voor mij. Het nadeel aan vele rode lakken is wel dat ze niet goed dekken, en dat heeft deze helaas ook. Op de foto’s zie je drie lagen en nog steeds een zichtbare nagelrand. De kwastjes van Deborah Milano lakken wel fijn, ze zijn plat en breed en de tip van het kwastje is zelfs ietwat afgerond, dus netjes lakken is geen probleem.”

Je ziet de Shine Tech Nail Enamel in de kleur Red Passion en in deze collectie is ook nog een Plum te vinden. De nagellak kost €6,99. Bovenstaande nagelswatches zijn gemaakt door Sarah voor Curvacious.
Deborah Milano | Romance Remix
Voor bovenstaande look heb ik gebruik gemaakt van de rode lipstick en omdat deze al redelijk opvallend is koos ik ervoor om de oogschaduws wat minder opvallend aan te brengen, maar toch genoeg om die intense blik die bij de collectie past terug te zien.

Verder gebruikte ik de Revlon Colorstay foundation, MAC Studio Fix poeder, Sisley l’Orchidée blush, MAC Too Chic beautypowder als highlighter, GOSH wenkbrauwkit, Anastasia wenkbrauwgel, Illamasqua Havoc eyeliner, Yves Rocher huidskleurig oogpotlood, Urban Decay primer potion oogschaduwbasis en Clinique High Impact Mascara. Ik mis de krul in mijn wimpers (-_-), binnenkort toch maar weer een wimperpermanentje doen!
Deborah Milano | Romance Remix

Ik vind deze collectie van Deborah Milano weer erg mooi en vooral de klassieke invloeden die erin terugkomen spreken mij persoonlijk heel erg aan. De kwaliteit van de producten is ook echt het benoemen waard. Klik hier voor de verkoopadressen bij jou in de buurt. Ook bij Drogisterij.net is een selectie van dit merk te vinden.

Heb jij ervaring met de producten van dit merk? En wat vind jij van deze collectie?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 20 december 2011 at 15:19

  Het merk kende ik wel, maar heb er zelf nooit iets van gehad. Je hebt een mooie look gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 december 2011 at 15:23

   Dankjewel voor je compliment! : )

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Winter beauty must-haves

In de winter heeft je huid vaak andere producten nodig dan in de andere seizoenen door de wind, kou, regen...

Sluiten