Beauty Fashion

December 2011 Partyspecial + give away!

15 december 2011


Dat december dè feestmaand van het jaar is, hoef ik jullie vast niet te vertellen. En wat is nu leuker dan met de feestdagen eens lekker uit te pakken en jezelf qua make-up en accessoires tot in de detail aan te kleden? Ik hou er in ieder geval wel van! Vandaag laat ik jullie enkele leuke nieuwe collecties en producten zien en heb ik ook nog een mooie give-away om jullie alvast wat op gang te helpen qua accessoires. Nieuwsgierig?

Laat jezelf schitteren tijdens de feestdagen met de Etos ‘Crystal World’ collectie. Met deze collectie kom jij de feestdagen zeker door met wat extra glitter & glamour! Naast verschillende make-up producten waarvan je hierboven een kleine selectie ziet zijn er ook verschillende accessoires verkrijgbaar zoals een feestelijke top, tasje met pailetten en een beautycase. De make-up producten en accessoires zijn ook nog eens erg vriendelijk qua prijs; alles kost tussen de €1,99 en €9,99 per stuk. Naast deze Crystal World collectie is er ook nog een ‘Made with Swarovski elements’ collectie bij Etos te vinden waarin je sieraden en accessoires kan vinden die fonkelen als kristal. Oorbellen, ringen, kettingen, een glasvijl en een pincet waarvan de prijzen varieren van €4,99 tot €14,99. Vergeet ook zeker niet het leuke beautyfilmpje te bekijken waarin wordt uitgelegd hoe je jezelf een verleidelijke oogopslag geeft *klik hier*.


Ook bij HEMA kan je rond deze tijd terecht voor de mooie kerstcollectie met make-up. In de collectie van dit jaar vind je bijvoorbeeld de Shimmering Face & Body Powder mèt puffball om in te knijpen en zo de glitters te verspreiden over lichaam en haar. Deze is verkrijgbaar in 2 varianten, goud en zilver, waarvan je hierboven de goudkleurige variant ziet. Daarnaast is er een mooi oogschaduwpalette met 6 kleuren, een duoblush, glitter eyeliner, feestelijk toilettasje en een leuke kwastenset verkrijgbaar. Maar hiernaast kan je bij HEMA ook veel andere feestelijke producten vinden zoals de duo-oogschaduw (mooie pigmentatie en perfect naturelle kleurtjes!) en de dieproze nagellak van hierboven. En dat alles voor de fijne HEMA-prijsjes natuurlijk!

Op 16 en 17 december kan je trouwens nog naar HEMA voor een leuke feestmake-up en tips door visagisten. Voor alle informatie, filialen die meedoen en een winactie voor een jaarabonnement op Grazia neem je een kijkje op deze pagina.

W.I.C. viert 2011 met deze Wickedly Glamorous collectie voor de feestdagen. De lakken in deze collectie zijn een combinatie van nieuwe & oude sprankelende tinten: Aspen (zilveren glitter), Chamonix (zilver), St. Moritz (donkergrijs met sprankelende glitter), Abu Dhabi (warm goud), St. Tropez (glittery silver) en Hollywood (holografische glitterbom). Alle Hérôme W.I.C. lakjes kosten €7,50 per stuk, of €12,50 per 2 en zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumeriën.

Net als ieder jaar heeft ook KOH weer enkele mooie kerstkleuren in het assortiment zitten. Dit jaar is er in Holiday Spirits! gekozen voor 3 sprankelende kleuren en 3 klassieke roodtinten. Van links naar rechts zie je Romantic Silver (zilver met glitter), Loving Bronze (warme oranjebrons tint), Dreamy Gold (champagne goud tint), Red Wine (speels rood met een vleugje fuchsia), Brilliant Red (fel rood) en Red! (elegant, sexy en klassiek rood). De nagellakken van KOH kosten €14,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij luxe parfumeriën, de KOH flagship store in de Bijenkorf Amsterdam, Utrecht en Eindhoven en via KOHcosmetics.com.


En natuurlijk is het naast make-up en nagellak ook leuk om je outfit af te maken met accessoires. Waar ik zelf normaal bijna nooit haar-accessoires draag, vind ik dit juist met feestjes of de kerstdagen wel heel erg leuk. Zenner heeft een enorm uitgebreid assortiment aan haarbandjes, diadeems, elastiekjes, schuifjes, speldjes, knipjes en nog veel meer. Zeker zo rond de feestdagen is er genoeg feestelijks te vinden zoals de haarband hierboven met een satijnlook en een mooie bloem aan de zijkant. Zo kan je op een snelle èn gemakkelijke manier je haar toch net wat feestelijks meegeven.

Give Away!
Om jullie alvast wat op weg te helpen met een mooie feestlook mag ik van Zenner maar liefst 5 van bovenstaande, zwarte, haarbanden weggeven en het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achterlaten via de comments. Meedoen kan t/m donderdag 22 december 2011, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Veel succes allemaal!

Laat je me in de reacties ook weten wat je van de kleuren en collecties uit dit artikel vindt en voor welke look jij deze kerstdagen gaat? Ik ben er heel benieuwd naar (^_^)

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 22 december 2011 at 21:43

  leuke haarband die zou van pas komen met kerst!
  en al die schitterende kleuren nagellak en make uo ook,heel erg mooi.

 • Avatar van Hylkje
  Reply Hylkje 21 december 2011 at 11:07

  Oh, mooi zeg, die haarband maakt mijn kerstoutfit compleet, ik doe graag mee!

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 21 december 2011 at 10:44

  Wat een leuke haarband! Ik doe al *schaam* veel te weinig met m’n haar, dus wie weet kan deze haarband me over de streep trekken! De kleuren vind ik erg mooi, ik ben dol op glitters, dus ik ga alle nieuwe collecties snel eens bekijken! Mijn kerstlook wordt waarschijnlijk een smokey eye (maar dan niet zwart, ik ga dit keer voor een groen/bruin/goude versie) en rode lippen!

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 21 december 2011 at 00:26

  Leuke haarband! Ik houd altijd van rood en goud tijdens de feestdagen. Op de nagels, je kleding, make-up. Nog een beetje glitters erbij en het is helemaal af :D

 • Avatar van Steph
  Reply Steph 20 december 2011 at 13:22

  Oh die haarband vind ik zooo leuk!
  Ik was al op zoek naar zoiets voor de Kerst, maar heb hem helaas nog nergens kunnen vinden :(
  Ik doe nu dus zeker mee met deze leuke winactie! ^^

 • Avatar van Gabriella
  Reply Gabriella 20 december 2011 at 10:09

  Zenner heeft altijd leuke dingen :)

  Doe graag mee met de winactie :)

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 19 december 2011 at 19:29

  Die haarband is erg leuk! Past goed bij de feestdagen :D

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 18 december 2011 at 23:22

  Ik word altijd zo blij van al die leuke kerstcollecties! Met mijn nieuwe coupe ga ik zeker even bij het Zennerschap kijken!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 18 december 2011 at 16:53

  Wat ontzettend gaaf! Ik doe mee!

 • Avatar van Lidewij
  Reply Lidewij 17 december 2011 at 18:58

  Wauw Wauw Wauw
  ik doe mee
  dikkemetlippestiftbesmeurdezoen

 • Avatar van Lnnk
  Reply Lnnk 17 december 2011 at 16:08

  Ik heb laatst de Shimmering Face & Body Powder gekocht. Moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. De feestdagen kunnen komen ;-)

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 17 december 2011 at 15:44

  Ik doe ook graag mee, ik heb al een outfit voor de Kerst en moet alleen nog over mijn kapsel nadenken. Met zo’n mooie haarband is het meteen helemaal af! :) Ik heb een mooi zwart jurkje met een fluwelen print en een behoorlijk diep decolleté (moet nog eventjes een BH zoeken die er niet boven uit komt!). En mijn schoenen zijn zwarte suede peeptoes met een bloempje op de neus; ze zouden dus perfect passen bij deze haarband.

  Mijn outfit mist op het moment nog wel wat kleur, dus ik zat te denken aan glitternagels (WIC St. Tropez?) en een mooi zilveren of witte tasje. Daar moet ik nog eventjes voor op zoek!

 • Avatar van Bosje
  Reply Bosje 17 december 2011 at 13:13

  Ik doe ook graag mee :) mijn kerstlook mist nog een behoorlijk kapsel haha!

 • Avatar van kelekesi
  Reply kelekesi 17 december 2011 at 11:36

  Ik doe mee,Die zwarte haarband past echt bij mij look. Ik ga een zwart kleedje aandoen met glinsters bovenaan, En die bloem echt kei mooi, ook toevallig want ik doe zwarte ballarina’s aan met ook zo een bloem ;)

  Mooie blog ook ;)

  xx

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 17 december 2011 at 11:23

  Wat een leuke sfeervolle producten! dat is perfect voor een mooie kerstlook.
  De haarband zou trouwens perfect bij mijn nieuw gekochte jurkje passen :D

 • Avatar van Frederique
  Reply Frederique 17 december 2011 at 10:13

  Ik doe mee, want wat een superleuke winactie!!
  Als kerstlook ga ik voor chic zwart met rode nagellak.
  Ik vind rood nagellak namelijk altijd mooi classy staan en het fleurt de zwarte outfit wat op :)
  Verder zou ik een mooi glitterjurkje aan doen met zo’n mooi haaraccessoire.

 • Avatar van amanda
  Reply amanda 16 december 2011 at 15:56

  leuk zeg, past bij mijn jurk die ik voor kerst draag haha.
  fijne feestdagen iedereen

 • Avatar van Mirna
  Reply Mirna 16 december 2011 at 15:33

  Ik vind de eerste set oogschaduws erg mooi, vooral de paars/goude. De andere hebben voor mij iets te veel glitter. Meestal heb ik de glitters dan door mijn hele gezicht zitten. Aan de giveaway doe ik natuurlijk ook graag mee!

 • Avatar van Anjana
  Reply Anjana 16 december 2011 at 13:39

  Ik wil ook heel graag mee doen aan deze winactie :)
  Mijn kerstlook: zwart met goud smokey eyes, valse wimpers, rode lippenstift. Zwart met goud bewerkt jurkje, panty legging en hoge zwarte laarzen maken mijn outfit bijna af… weet nog niet welke sieraden ik zal dragen ;)

 • Avatar van diana
  Reply diana' 15 december 2011 at 23:29

  ik doe mee, echt heel mooi ik zoek zoiets al heel erg lang!!
  xxxxx’ ///..

 • Avatar van camilla
  Reply camilla 15 december 2011 at 22:33

  Gave haarband! Ik doe graag mee!

  Mijn kerstlook is classy, én echt klassiek met rood en goud!

  Xxx camilla

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 15 december 2011 at 22:07

  Ahhh, die nagellakjes van W.I.C. en KOH! Ik ben alvast fan ^^

 • Avatar van didi
  Reply didi 15 december 2011 at 21:03

  ik doe zeker mee me de winactie, hele mooie haarband.
  xxx

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 15 december 2011 at 19:06

  De lakjes zien er goed uit!
  & ik wil ook graag mee doen met de give away.

  Alvast fijne feestdagen.
  Liefs,
  Denise

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 15 december 2011 at 17:46

  Wauw de lakjes van herome zien er goed uit!!!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 15 december 2011 at 16:30

  ik doe mee , superleuke haarband

 • Avatar van ashleee
  Reply ashleee 15 december 2011 at 15:55

  ik wil heel graag meedoen^^
  merry christmas and happy new year everyone :) i cant wait! :D
  xoxo

 • Avatar van vera
  Reply vera 15 december 2011 at 15:10

  ik wil erg graag meedoen!!
  fijne feestdagen!!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 15 december 2011 at 14:39

  Ik doe mee, vind de makeup van de etos heel gaaf!! Deze kerst wordt het glitter en glamour look!

  Alvast fijne feestdagen!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 15 december 2011 at 14:39

  DIe haarband wil ik super graag winnen, is tof!!

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 15 december 2011 at 14:34

  Wat een toffe winactie , ik doe heel erg graag mee. :)
  Die lakjes van KOH zijn echt super mooi!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 15 december 2011 at 14:12

  Leuke haarbanden zeg! Ik heb uit de Catrice LE (Weet niet meer hoe die heet, Vegas?) 2 maal de prachtige nepwimpers gekocht.. Zijn zó mooi en chique! Ik draag vaak haarbandjes maar dan hele ‘simpele’. Deze is wel erg tof voor de kerst! Ik doe dus zeker mee ;-) & ik wens je alvast een fijne kerst & oud&nieuw!!

 • Avatar van Gabi
  Reply Gabi 15 december 2011 at 12:28

  Leuke actie, helemaal nu mijn haar een beetje langer is.
  De kleurtjes van koh zijn er mooi.
  Mijn look voor kerst ik denk ogen goud met een zwart lijntje onder en boven de wimperranden en rode lippen.

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 15 december 2011 at 12:16

  Leuke winactie! Ik heb een vriendin waarbij die haarband perfect past!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 15 december 2011 at 12:01

  Ik vind de nieuwe Herome en KOH lakjes supermooi!

 • Avatar van mariette
  Reply mariette 15 december 2011 at 11:30

  Deze kerst ga ik voor een klassieke look met hopelijk een mooie haarband van Zenner. Verder vind ik de kleuren van de nagellak erg mooi en de oogschaduws en dan vooral die met de goud en bronstint. Daar ben ik op dit moment helemaal fan van.

  Groetjes mariette

  ps. leuke actie!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 15 december 2011 at 10:51

  vind de lakjes van koh mooi!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 15 december 2011 at 10:24

  Leuk artikel, ooh ik verlang zo naar de feestdagen !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2011 at 10:25

   Ik ook! Zo lekker gezellig met de familie samenzijn, kerstboom erbij, kerstliedjes… ♥

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 15 december 2011 at 10:24

  Ik doe ook mee!
  Pff, ik ben al wel aan het denken over mijn kerstlook, ik wil iets met rhinestones gaan doen en een smokey eye. Verder had ik nog niet echt een vast omlijnd plan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2011 at 10:25

   Een smokey eye is altijd goed! <3

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 15 december 2011 at 10:18

  Leuk artikel! Ik vind die nagellakjes van Koh zo mooi!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 15 december 2011 at 09:02

  Leuke winactie ! :) Ik vind vooral de rode lakjese van Koh erg mooi !

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 15 december 2011 at 08:47

  Waaauuuw die collectie van Etos ziet er wel gaaf uit zeg! Die baked oogschaduws zijn mooi.

  Ik weet nog niet voor welke look ik ga met de kerst… Of donker in combinatie met goud/brons of juist heel licht maar wel met glittertjes en een dikkere aangezette eyeliner. Not sure yet! Misschien allebei, op iedere dag een ander hihi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2011 at 09:31

   Of op dezelfde dag… Now thàt would make a statement ;-)

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 15 december 2011 at 08:31

  Wat een heerlijke feestkleurtjes! Ik hou wel van goud en glimmertjes.
  Doe graag mee met de winactie. Ik draag eigenlijk nooit zulke dingen maar vind ze wel erg leuk!

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 15 december 2011 at 08:30

  Mooie artikelen, en dat van de Hema wist ik eigenlijk helemaal niet van die maku-up advies, zal bij ons wel niet zo zijn want woon in een kleine stad met kleine Hema haha

  • Avatar van Brigitta
   Reply Brigitta 15 december 2011 at 08:30

   moet natuurlijk make-up advies zijn (te snel willen typen he) ;)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 15 december 2011 at 08:01

  Vett!!!!!!
  Ik doe zeker mee, ik wou er altijd al zoiets hebben!!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 15 december 2011 at 02:57

  Die oogschaduws van Etos zien er best tof uit! En de Hema en Koh kleurtjes ook erg mooi! Doe overigens niet mee met de winactie :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 15 december 2011 at 00:34

  De nieuwe W.I.C. kleurtjes zijn echt onwijs pretttty!

 • Avatar van jessie
  Reply jessie 15 december 2011 at 00:27

  Leuke winactie! Ik hou van de kleuren en kerst is altijd extra speciaal omdat ik en mijn zusje jarig zijn. Ook vier ik op 1e kerstdag mijn jubileum met mijn lieve vriendje. 7 jaar alweer! Verder HOU ik van koh en de w.i.c. kleurtjes zijn ook errug mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 december 2011 at 09:33

   Dat zijn zo wel heel erg feestelijke feestdagen! ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.