Beauty

Dove | Uitslag testpanel Invisible Dry deodorant

2 december 2011


Het is alweer even geleden dat ik over deze nieuwste Deodorant van Dove schreef met daarbij mijn persoonlijke mening (klik hier) en niet lang daarna deed ik een oproepje voor een testpanel (klik hier). De 10 testpanelleden kregen elk de Invisible Dry deodorant in spray- en rollervorm toegestuurd en hebben deze uitgebreid voor jullie getest. Kijk mee naar deze 10 minireviews èn wie van deze 10 testpanelleden zal het Dove verwenpakket gewonnen hebben? …

De testpanelleden kregen van Dove de deodorants en van mij de opdracht om deze deodorant minimaal een week goed te testen en hier dan een review over te schrijven in maximaal 200 woorden waarbij ze natuurlijk moesten denken aan de verpakking, de geur, de frisheid van de oksels, de zachtheid van de oksels, de houdbaarheid van het frisse gevoel èn het belangrijkste: of er witte strepen ontstonden door de deorodant op donkere/zwarte kleding. Kijk mee naar de mening van de 10 ijverige testpanelleden. Geen zin om alle reviews te lezen? Scroll dan door naar de conclusie met de samenvatting van alle testpanelleden.

Lydia
De deo spray ruikt helemaal niet lekker en plakt heel erg. De Roller, is heel erg fijn en krijg geen witte strepen. Het voelt heerlijk en het geeft dus een fijn gevoel.

Marjon
De Dove deo is dé ideale deodorant als je met de feestdagen in je chique zwarte kleding niet met witte strepen wilt lopen. Ik heb het uitgebreid getest en de werking is bewezen. Ook de geur van Dove is erg lekker en niet te overheersend. Geen transpiratiegeur én geen witte strepen! Persoonlijk vind ik de spuitbus lekkerder dan de roller (die vind ik nogal nat) Conclusie: wat beloofd wordt is waar! Ga de decembermaand in met je feestkleding aan…. zonder witte strepen en een fris geurtje.

Lenneke
Ander halve week mocht ik de Invisible Dry deodorant van Dove testen, zowel de spray als de roller! De geur van de deodorant is heerlijk, de-odorant betekent letterlijk ont-geurder, en ik weet zeker dat als je de Invisible Dry deodorant van Dove gebruikt je geen vieze geurtjes meer ruikt! Vrijdag had ik gym, de ultieme test voor de frisheid van je oksels. Na een potje trefbal en een salto maken had ik geen last van zweetplekken onder me oksels en voelde me oksels fris aan. De verpakking van de Invisible Dry deodorant is heel chique. Geen gekke tekeningen maar gewoon een rustige stijlvolle verpakking die op elke badkamer past. Als ik een T-shirt 1 of 2 dagen aan heb zie je al vage strepen verschijnen, snel in de was ermee. Maar met deze deodorant, niets en dan écht gewoon geen strepen! Deze deodorant droogt razend snel en laat geen strepen achter op je kleding, super dus, je krijgt er zelfs een zachte huid van!

Eva
Ik heb de deo’s meegenomen op mijn vakantie( getrouwd op een zonnig en heet eiland). Tegenwoordig mag je geen spuitbussen meer meenemen in je handbagage en had ik dus de roller mee op de trip. 24 uur bescherming vind ik wel ietwat overdreven, ik heb wel meerdere keren moeten rollen in het vliegtuig. En als je in een warm land zou wonen zou je zeker wat vaker spuiten-rollen. Maar de geur is heerlijk, niet te overdreven. Ik heb veel witte kleding gedragen , en af en toe een beetje roze, hier op zag ik in ieder geval geen strepen of vlekken. Ik ben normaal gesproken wel gevoelig voor bepaalde shampoos etc, maar hierbij zeker geen uitslag of jeuk. Ik ben zeker tevreden over de deoderant, ik hoop dat ik ook de goede er straks uitpik in de schappen omdat het design van de flesjes niet echt superopvallend zijn..

Marjanka
Het eerste wat me opviel was de verpakking:door de neutrale kleur niet alleen een luxueuze maar ook rustige uitstraling, niet onbelangrijk als de badkamer ook relaxruimte is. Ook positief verrast doordat de deo uit de spuitbus niet koud aanvoelt onder de oksel maar lekker fris. Net zoals de gemakkelijke roller. De geur van de deo is ook heel prettig: fris en niet te zwaar geparfumeerd ,wat bij andere deo’s wel eens op de luchtwegen kan slaan. De werking is prima, zelfs na een hele lichamelijk intensieve dag geen vervelende zweetluchtjes. Maar het allerbelangrijkste voor mij en ook de reden waarom ik me had opgegeven om te testen: geen strepen, vegen of vlekken in mijn donkere kleding bij het juichen voor mijn zoon. Ik kan dus weer zonder zorgen enthousiast zijn. Ik ben in ieder geval overtuigd en zal deze Dove deo zeker blijven gebruiken!

Emma
Dove’s producten zijn geen holy grail product voor mij, maar ik heb toch altijd wel een product van dit merk in huis; een sypathiek basic merk. Ik kreeg twee deodoranten om te testen. Een roll-on deo, om ’s ochtends onder mijn versgewassen oksels te smeren, en een spray onder druk, waarmee ik me gedurende de dag kan opfrissen. Mijn eerste indruk is goed: een eenvoudig maar stijlvol uiterlijk, shiny witte verpakking met lavendelkleurige letters. De geur is exact zoals ik me had voorgesteld. Fris, en zeer neutraal. Dit gaat niet clashen met je parfum! Vind ik persoonlijk een voordeel. Maar goed, deze deo heeft als bijzondere eigenschap dat deze niet streept op donkere kleding, en ook zag ik op de verpakking dat deze deo 24h bescherming biedt. Een belofte die ze gedeeltelijk waarmaken. Ik draag vaak donkere kleding, en ik heb werkelijk geen streepje waar dan ook kunnen ontdekken. Die 24 uur bescherming? Daar ben ik het niet mee eens. Op dagen dat ik nauwelijks beweeg en alleen de auto pak gaat het prima, maar zodra ik op de fiets naar mijn werk ga moet ik me gedurende de dag opfrissen.

Denise
Ik ben aangenaam verrast door deze deodorants! De deodorants laten zoals beweerd wordt inderdaad geen witte strepen achter, wat ik onwijs fijn vind. (en ja, ik heb het daarwerkelijk getest, door het op een zwart shirt te spuiten!) Daarnaast beloofd de deodorant ook 24 uur zijn werking te doen, deze leus staat wel vaker op deodorants maar helaas moet ik altijd meerdere malen per dag spuiten/rollen, bij deze Dove deodorants is dat zeker niet het geval, ze blijven werkelijk waar 24 uur zijn werk doen! Daarnaast vind ik de geur ook aangenaam, niet dat ik denk wauw, een heerlijke Chanel n05 maar een prima deodorant geur.

Anja (en 2 dochters)
De geur van de deo is fris, en niet overheersend, heel erg fijn, want we gebruiken graag ons eigen geurtje en dat gaat prima samen. Alle drie zijn we het er over eens dat het een prima deodorant, oksels blijven droog, ook bij inspanning. De verpakking is prima, gewoon neutraal, zoals ik van Dove gewend ben. De roller wordt op zijn kop bewaard, dus altijd direct klaar voor gebruik en de spray spuit prima. De okselhuid is ook heel tevreden, geen irritaties, zelfs niet gelijk na het scheren. Voelt gewoon zacht en verzorgt aan. En dan natuurlijk waar de test vooral om draaide, de witte strepen in donkere kleding, in één woord, perfect! Heb in geen enkel shirtje ook maar één spoortje van deodorant ontdekt, en dat is wel erg prettig. Je voelt je een stuk zekerder als je weet dat dat je gewoon je jasje, shirtje of wat dan ook uit kan doen, en het ziet er helemaal perfect uit. Kortom, wij zijn alle 3 super tevreden, en weten dan ook zeker dat deze deodorant vaak in ons badkamerkastje zal staan!

Sandra
Zelf vind ik een roller prettiger, die ben ik als eerste gaan testen. De geur die de roller afgeeft vind ik subtiel en prettig. Er wordt aangegeven dat de deodorant 24 uur zou werken, maar dat is niet mijn ervaring. Zeker als het wam is, is het toch prettig om na een aantal uren de deodorant nogmaals te gebruiken. Nu ben ik nog geen enkele deodorant tegen gekomen die bij mij echt 24 uur zou werken, ik zie dat ook niet als een nadeel. Qua witte strepen, dat wordt naar mijn mening toch niet helemaal waargemaakt. Alhoewel ik met diverse deodorant rollers ergere strepen heb gehad, dan met deze roller, was er toch wel een lichte streep te ontdekken. De spray heb ik uiteraard ook uitgeprobeerd, daar geldt eigenlijk hetzelfde voor. Lekkere, subtiele geur, alleen wel het idee dat ik nog wat sneller weer opnieuw moest sprayen dan met de roller, en de witte streep was ook wat erger. Mijn conclusie: doet niet compleet wat gezegd wordt, maar het is wel een deodorant die zo voldoet dat ik hem weer zou kopen. Aangezien ik aan mijn 200 woorden zat, heb ik hem zo gehouden . Maar nog even toch melden, dat wat betreft de spray, dat ook gewoon mijn gevoel kan zijn, dat je wat sneller moet sprayen. Ik heb altijd zelf het gevoel dat ik me met een roller langer fris voel.

Rilana
Vorige week kreeg ik een deospray en roller om uit te testen. De volgende dag gelijk de grote test gedaan en het was gelijk een groot succes. Ik had een zwarte jurk uit mijn kast gehaald. Want ja daar ging het allemaal om. Geen witte strepen meer dat was de belofte. De jurk aangedaan en toen pas de deo gespoten. En tot mijn grote verbazing, inderdaad geen witte streep te vinden. Wat mij ook gelijk opviel, was de neutrale maar frisse geur. Hier kan je makkelijk zonder een parfum de deur mee uit. Maar je kan er ook ieder parfum bij matchen. Daarnaast had ik geen irritaties onder mijn oksels. Had die morgen ook mijn oksel expres geschoren om te checken hoe gaat dit voelen. Je voelt dus helemaal niets prikken. Fantastisch. Normaal gezien moet ik tussen de middag na een ochtend lesgeven toch wel even opnieuw spuiten omdat de geur toch echt wel verdwenen is en ik me dan toch onprettig begin te voelen. Maar nu rook ik nog zo heerlijk fris dat ik de deo gewoon in mijn tas heb laten zitten. En zo bleef deze positieve ervaring eigenlijk de komende paar dagen. Dus mijn conclusie: DOVE maakt zijn belofte met deze deo helemaal waar!

———-

Conclusie
100% vond de geur van de deodorant lekker, zacht en niet te overheersend. 60% vond dat de oksels gedurende de dag goed fris werden gehouden, de anderen moesten halverwege de dag opnieuw opfrissen. Er werd regelmatig opgemerkt dat de deodorant zelfs zacht genoeg was om direct te gebruiken na het scheren èn dat de okselhuid er zacht van werd. En dan het belangrijkste… maar liefst 90% zag na gebruik geen witte strepen in hun kleding door de deodorant!

Bij deze wil ik alle tien de dames hartelijk bedanken voor hun inzet voor het testen van de Dove Invisible Dry deodorant. De review die er voor mij persoonlijk uit sprong en die dus het Dove verwenpakket heeft gewonnen is… Lenneke! Gefeliciteerd! Ik mail je gegevens door naar Dove zodat je z.s.m. het verwenpakket in ontvangst kan nemen.

Heb jij de Dove Invisible Dry deodorant al geprobeerd?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 10 december 2011 at 13:57

  Hallo allemaal,

  Bedankt voor de leuke reactie’s en ik heb het dove pakket ontvangen!
  Hartstike bedankt!

  Groetjes Lenneke

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2011 at 17:04

   Fijn dat je laat weten dat je het gewonnen Dove verwenpakket ontvangen hebt. Geniet ervan! :-)

 • Avatar van Eva jonk
  Reply Eva jonk 8 december 2011 at 12:09

  mooie uitslag, en het was leuk om te testen. En Lenneke gefeliciteerd met de beste review!

 • Avatar van rilana
  Reply rilana 3 december 2011 at 18:25

  Leuk om hier mijn review terug te lezen.
  Dat wil ik best vaker doen.
  Was leuk om dingen uit te testen en dan echt goed op een aantal zaken te letten.
  Lenneke heel erg proficiat met het dovepakket.
  Dus zoekt iemand nog een testpersoon, just call me!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 2 december 2011 at 22:39

  De spray lijkt mij heel fijn. Leuk om al die ervaringen te lezen van al die meiden.
  Liefsxxx

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 2 december 2011 at 13:17

  Wat een leuke manier van reviewen! Ik blijf bij mijn Nivea Dry deodorant roller. Ik heb die al járen. Hij ruikt enorm lekker, maar krijg er geen witte waas van én ik ruik de gehele dag lekker, want ik zweet er absoluut niet doorheen! :D

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 2 december 2011 at 13:06

  Zo fijn, al die reviews; ik weet al wat mijn volgende deodorant wordt :-). (heb deze nog niet zelf geprobeerd, maar zo te zien is ‘íe echt goed!)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 2 december 2011 at 12:19

  Leuk om de verschillende meningen te lezen, ik vind vooral de spray erg fijn ^^

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 2 december 2011 at 10:28

  Ik gebruik heel graag de droge stick deo van Dove, werkt super goed !

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 2 december 2011 at 10:19

  Wat leuk om mijn eigen review hier terug te lezen, en wat de andere testers er van vonden. :)
  Ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen, nogmaals bedankt.
  Lenneke gefeliciteerd met het pakket!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 december 2011 at 11:41

   Jij bedankt voor het meedoen!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 2 december 2011 at 09:56

  wat leuk zeg zo’n review!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 december 2011 at 11:40

   Ik vond het ook heel erg leuk om dit samen met Dove te organiseren, leuk om zo verschillende ervaringen bij elkaar te lezen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.