Beauty

Hannah | Cell Active

7 december 2011


Vandaag wil ik jullie graag een bijzonder product laten zien van hannah. Het is de Cell Active, een product om de bloedcirculatie te stimuleren en dat is iets wat ik hiervoor niet echt deed maar waar ik tijdens de hannah Xperience achter kwam dat het toch zeker belangrijk is voor de huid. Met dit product stimuleer je dus de bloedsomloop en hierdoor krijgt je gezicht een zuurstofshot. Het product heeft een hele bijzonder werking en bijbehorend resultaat op mijn huid en deze wil ik jullie graag laten zien.


Waar is Cell Active onder andere goed voor? Het werkt huidregenererend, kalmerend, verzachtend, bevordert de celvernieuwing, reguleert de pH-waarde van de huid, verstrakt de huid, werkt tonifiërend en licht peelend, voedt de huid, verbetert de celademhaling en werkt vochtregulerend. Daarnaast krijg je er een gezonde, stralende huid van en gaat het huidveroudering tegen. Cell Active bevat o.a. de volgende ingrediënten; allantoïne, aminozuren, vitamine E, jojoba olie, melkzuur, tarwekiemolie en ureum.

Het product zit ten eerste in een mooie flacon die niet verkeerd staat op het badkamerschapje met mijn huidverzorgingsroutine. De flacon heeft een handige pompdosering waardoor je goed kan doseren hoeveel product je nodig hebt of wilt gebruiken. Op de achterkant van de flacon staat duidelijk wat er zoal in zit aan ingrediënten en je hebt van dit product niet heel erg veel nodig per keer, dus je kan met de 50ml wel even vooruit.


De geur van de crème doet mij denken aan een soort van verwarmende crème die je wel eens gebruikt voor je spieren, maar dan zonder de mintgeur die daar vaak aan zit. Nadat je je gereinigde gezicht hebt ingesmeerd (waarbij je je oogcontouren vermijdt) met de Cell Active merk je na een paar minuten al dat je het lekker warm gaat krijgen en ook wordt je gezicht er goed rood van. Dit is een heel erg goed teken! Dit betekent namelijk dat de zuurstoftoevoer en het transport van werkzame stoffen op gang is gebracht. Op de plekken waar weinig doorbloeding zit, meestal rond het kingebied, masseer ik de crème nog altijd even extra in.

De rode huid houdt bij mij echt enkele uren aan maar als ik dan de volgende ochtend opsta heb ik een heerlijke glad en zacht gezicht met zo’n rozige glow. I like!  Ook al zou ik het zelf niet denken doordat mijn huid er op het moment van gebruik heftig op reageert, ik merk toch zeker dat het mijn huid goed doet. Het resultaat van de crème kan je op onderstaande foto goed zien, je ziet precies het vlak waar ik de crème heb opgesmeerd.

Ik gebruik de hannah Cell Active zelf zo’n 2 keer per week, zo vaak als ik denk en voel dat mijn huid het echt nodig heeft. Maar je kan dit product ook dagelijks in een kuurvorm gebruiken. Ook valt het mij op dat naderhand een verzorging of serum veel beter intrekt en heb ik zo het idee dat ik daar ook het maximale uithaal. De hele werkwijze van hannah is nogal ‘controversieel’, omdat er vaak wordt gezegd (en door schoonheidsspecialistes wordt gewerkt) dat het beter is je gezicht heel zacht en voorzichtig te behandelen. Terwijl hannah juist is voor bindweefselmassage op het gezicht en bijvoorbeeld zo’n product als de Cell Active. Dit met het idee dat je de huid lekker moet prikkelen om aan het werk te zetten met als resultaat huidverbetering in plaats van enkel te pamperen.

De hannah Cell Active kost €38,00 voor een flacon van 50ml en is verkrijgbaar via de hannah huidcoaches en de hannah webwinkel.

Heb jij ervaring met de producten van hannah? En hoe denk jij over hun werkwijze?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 8 december 2011 at 16:57

  Interessant product!

 • Avatar van Tini
  Reply Tini 8 december 2011 at 15:08

  Een heel bijzonder product! En het belangrijkste is dat je huid veel beter de voedingsstoffen uit de creme’s kan opnemen. Ik gebruik het Twee keer om mijn vale, bleke huid weer even te laten blozen!

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 7 december 2011 at 19:39

  hmm… Ik kende het niet, maar klinkt best goed eigenlijk.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 7 december 2011 at 18:33

  Ik vind het er toch een beetje eng uit zien haha, net als die Hannah Experience ;) Maar als het goed werkt, is dat wel fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 december 2011 at 20:29

   Ik snap je wel hoor, omdat het zo anders is dan de meeste behandelingen en producten. Maar het werkt echt heel goed voor mij :-)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 7 december 2011 at 13:23

  Hier had ik nog niet van gehoord, denk toch niet dat het iets voor mij is.

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 7 december 2011 at 11:49

  Ik had er nog niet van gehoord maar het is iets dat ik zeker eens wil uitproberen. Gek dat je huid er zo rood van wordt :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 december 2011 at 20:28

   Het is wel juist de bedoeling dat je huid zo rood wordt bij dit product :-)

   • Avatar van Redhotjillypeppers
    Reply Redhotjillypeppers 7 december 2011 at 20:33

    Ja, dat had ik begrepen hoor :) Ik bedoelde eigenlijk: gek dat een product je huid zo rood kan maken :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 7 december 2011 at 21:48

     Ja ok, dat is ook zeker een bijzonder gevoel ^^

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 7 december 2011 at 11:34

  Ziet er erg goed uit! Ik kende het eigenlijk nog niet, maar ben nu wel nieuwsgierig geworden! ^_^

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 7 december 2011 at 09:53

  Ik heb precies hetzelfde, het voelt erg fijn om eens het idee te hebben dat je huid flink aan het werk gezet wordt. Ik vind het echt een aanrader!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 december 2011 at 20:28

   Ja, echt he? Ik weet gewoon dat dat rode gezicht voor een paar uur een fijne uitwerking heeft!

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 7 december 2011 at 07:46

  Lijkt me een vreemd gezicht dat je huid rood wordt, maar je hebt dan inderdaad wel het gevoel dat het iets doet :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 december 2011 at 20:27

   Ik moest ook heel erg wennen aan het gevoel, maar het is wel echt duidelijk dat het iets doet zo ^^

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 7 december 2011 at 00:29

  Ziet er goed uit hoor alleen een beetje duur voor mij

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 december 2011 at 20:27

   Het is wel een prijziger product, maar je gebruikt het niet elke dag en het is zuinig in gebruik dus je doet er wel heel erg lang mee :-)

   • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 7 december 2011 at 22:17

    Ja dàt klopt alleen is het wel een hele investering, als ik rijker was geweest had ik hem gekocht hahah want hij is wel heel bijzonder!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 7 december 2011 at 00:09

  Ziet er goed uit! Ik ken het niet..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.