Fashion

I ♥ accessoires!

29 december 2011


Ik ben echt een enorme liefhebber van accessoires en dan bedoel ik echt van ringen tot armbanden, kettingen, shawls, tassen, horloges tot aan tashangers en mutsjes. Je kan er elke outfit mee aankleden en kan door verandering van accessoires een simpel zwart jurkje er elke keer anders uit laten zien. Er zijn heel erg veel (web)winkels te vinden waar je terecht kan voor mooie items en je kan altijd wel wat vinden wat binnen jouw budget past.

De eerste collage heb ik gemaakt met items die mij heel erg aanspreken vanuit de webwinkel Capricci. Dit is de webwinkel van jonge onderneemster Morena en je kan er terecht voor sieraden, haaraccessoires, tassen, horloges, leuke gifts en sieradenrekjes in veel verschillende stijlen. Oftewel een heerlijk uitgebreid assortiment! En doordat ze zoveel verschillende merken in haar shop aanbiedt (o.a. Disney Couture, bohm, Mischa Barton, Orelia en haar eigen Capricci-label) kan je er ook zeker met elk budget terecht.

Bij Capricci.nl kan je betalen via iDeal of bankoverschrijving, liggen de verzendkosten tussen de €1,85 (brievenbuspost) en €4,95 (pakketpost) en heb je je bestelling binnen 3 werkdagen in huis.

Verivinci is een nog niet heel erg bekend merk met exclusieve sleutel lanyards en speelse accessoires in leder. Ze zijn geschikt voor mannen en vrouwen die houden van een minimalistische stijl met zachte en verrassende elementen. Er zit veel oog voor detail in de collectie en alle items zijn multifunctioneel; je kan er met gemak je sleutels en mobiele telefoon aan vastmaken, maar ook kleine portemonnees, creditcardhouders en iPhone sleeves aan de lanyard worden gehangen. De items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelf samen te stellen waardoor je altijd een set hebt dat bij jou en je outfit past. Handig voor tijdens het uitgaan bijvoorbeeld!

Bij Verivinci-shop.nl kan je betalen via creditcard, PayPal, iDeal of automatische incasso, betaal je €5,00 verzendkosten en heb je je bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Deze Nederlandse webwinkel voor accessoires is hard gegroeid over het afgelopen jaar en krijgt ondertussen bestellingen binnen van over de hele wereld. Er zijn bij Ydeltuyt veel verschillende sieraden te vinden en daarnaast kan je er ook tassen en feather clip-in hair extensions vinden, helemaal volgens de laatste trends! En dat allemaal voor erg fijne prijzen.

Bij Ydeltuyt.nl kan je betalen via PayPal en iDeal, liggen de verzendkosten tussen de €2,95 (sieraden) en €12,95 (tassen) en heb je je bestelling binnen 4 werkdagen in huis.

Accessorize is een merk wat sinds 1984 bestaat en heeft in Nederland enkele winkels, shop-in-shops èn een webwinkel. Wereldwijd zijn er zo’n 600 winkels van te vinden en de winkels zijn altijd in stijl aangekleed volgens de trendcollecties, ik word er in ieder geval altijd heel hebberig van als ik binnen ben. Ze verkopen o.a. haaraccessoires, sieraden, tassen, shawls en lingerie en dat met een goede prijs. Ik kan er altijd wel wat leuks vinden, ook al had ik niks op mijn lijstje staan, ze hebben er gewoon veel naar mijn smaak en stijl.

Bij Accessorize.nl kan je betalen via iDeal, liggen de verzendkosten tussen de €1,50 en €5,00 en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Meer shoptips
Naast bovenstaande shops kan je ook erg leuk slagen voor accessoires en sieraden bij bijvoorbeeld H&M, Esprit, Nelly.com, Wehkamp, Zalando, Bon’A Parte, ASOS, New Look en het nieuwe BoozyJewelry (onderdeel van Boozyshop).

Welke stijl van accessoires spreekt jou het meest aan en waar shop jij ze graag?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 3 januari 2012 at 22:56

  Wauw wat een mooie sieraden heb je gepost:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 januari 2012 at 22:57

   Dankjewel! Vind het erg leuk om shops door te struinen en zelf een collage te maken van alle mooiste (voor mij dan) items :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 2 januari 2012 at 16:08

  De shop Oohlala.nl is ook erg leuk. Daar heb ik een keer voor een heel zacht prijsje allemaal leuke oorbellen/kettingen gekocht. Ik heb ook een keer zelf een wrap arband gemaakt. Suède veters gehaald bij een kralenwinkel, zelf de armband gevlochten en slotje erop zet en een aantal hangertje van andere armband erop gezet. Hele makkelijke DIY armband.

 • Avatar van Ariska
  Reply Ariska 30 december 2011 at 20:08

  Prachtig horloge op het eerste plaatje, echt wauw. Hebben, hebben, hebben :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2012 at 15:37

   Mooi is die he? Heb hem niet voor niks meegenomen in de collage <3

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 29 december 2011 at 22:32

  Leuk artikel, I love accessoires too! :)

 • Avatar van Axelle
  Reply Axelle 29 december 2011 at 16:21

  wauw zitten super gave accesoires bij ! wel een kijkje waart :D

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 29 december 2011 at 15:26

  ik ben ook dol op sieraden!

  hiervan is ydeltuyt toch wel mijn favoriet ^^

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 29 december 2011 at 13:37

  Heerlijke eyecandy! Ik ben zoals mijn eigen sieradenwebshop al doet vermoeden enorm dol op unieke spullen. Bij bv de H&M etc koop je veel voor weinig, maar iedereen loopt ermee…niet mijn ding. Op ebay scoor je leuke dingen en op Etsy al helemaal! Dat is 1 grote, originele schatkist! :)

 • Avatar van cora
  Reply cora 29 december 2011 at 12:44

  capricci en ydeltuyt zijn idd erg leuk! ydeltuyt is ook wel lekker stoer :) welikefashion heeft ook superleuke acessoires,van club manhatten en soho hearts bv. en voor de cheapies,ebay ofcourse :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2012 at 15:36

   Dankjewel voor de tip, ik zal eens bij welikefashion kijken ook :)

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 29 december 2011 at 11:49

  Leuk artikel!!

  Ik koop mijn accessoires meestal bij H&M, Six, Pieces en Zeeman (yep, die hebben echt leuke dingen!).

  Ik ben verslaafd aan shawls, ze leuken een outfit op en je kan ze op zoveel verschillende manieren dragen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2012 at 15:36

   Je hebt me nieuwsgierig gemaakt, ik ga maar eens naar Zeeman om te neuzen! ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 december 2011 at 11:42

  ik ben helemaal verliefd op de webshop ydeltuyt.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 29 december 2011 at 11:11

  Oohhh!! Ydeltuyt en Capricci <3!! Ik heb ze maar meteen even bij mn favorieten gezet, voor als ik weer van mezelf mag shoppen. Heel aparte spulletjes hebben ze, van die fijne orginele blikvangers. Ik draag zelden een ketting, maar wel altijd een mooie armband of een opvallende ring.

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 29 december 2011 at 10:37

  Wauw, ik zie wel een hele mooie ring bij de 1e <3

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 29 december 2011 at 10:31

  Wow, wat een mooie accessoires allemaal! Ik ga toch maar eens bij Ydeltuyt kijken denk ik… :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 29 december 2011 at 09:49

  Door jou doe ik ook weer wat vaker accessoires om, maar ik vind het vaak maar moeilijk kiezen. Op een rekje ziet alles er leuk uit of juist niet waardoor ik denk laat maar. Ik zeg SHOPDATE :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2012 at 15:35

   Jaaaaa shopdate vind ik een heel erg goed plan! ♥

 • Avatar van redhotjillypeppers
  Reply redhotjillypeppers 29 december 2011 at 09:33

  Bij Accessorize en Pieces vind ik altijd wel leuke accessoires !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2012 at 15:35

   Pieces heeft inderdaad ook heel erg leuke accessoires :)

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 29 december 2011 at 09:21

  Wat een leuke webwinkels komen er voorbij zeg! Zelf kom ik wel eens bij Bijoux Brigitte, voor armbandjes en kettingen. Oorbellen draag ik nauwelijks, ben er allergisch voor :(

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 29 december 2011 at 08:53

  Oooh ik hou zo van Capricci ! Ik kan er best lang op rond snuisteren ! Accessorize is ook een van mijn favo winkels, al is er maar eentje in België en die is best ver van mij.

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 29 december 2011 at 07:55

  Bijna al mijn sieraden zijn van Accesorize nu erover nadenk, love it! Capricci kende ik nog niet, maar daar ga ik zeker een kijkje nemen, want wat ik zie….I like!

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 29 december 2011 at 07:51

  Capricci en Ydeltuyt spreekt mij het meest aan ;)

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 29 december 2011 at 07:34

  Wow! Vooral de collectie van Capricci spreekt me aan. Snel shoppen dus!

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 29 december 2011 at 07:24

  Ydeltuyt steekt er met kop en schouders bovenuit ;-) Ik vind het een heerlijke webwinkel en de (meeste) sieraden zijn ook echt mijn ding.

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 29 december 2011 at 02:45

  Wauw! De items van Verivinci zijn heel mooi, maar wel érrug duur! Capricci ziet er ook leuk uit!
  Accesoires vind ik altijd wel leuk, maar ik heb nogal een dure smaak en ik weet ook altijd wel het duurste item uit de winkel uit te kiezen, waardoor ik eigenlijk niet zo veel accesoires heb. Voor de tweede, goedkopere keus gaan geeft mij toch altijd een mèh gevoel. Het liefst shop ik dus ook via internet, want dan kun je meestal de prijsfilter instellen ;).
  Ik ben verliefd op Fab., maar dat is helaas ook erg duur…

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 29 december 2011 at 00:26

  Dat zijn echt leuke accessoires. Heel veel koop ik vaak niet, gewoon omdat ik dan bang ben dat het allemaal blijft liggen. Zo heb je mooie dingen te koop bij Primark en ik heb wel wat gekocht, omdat het dan niet duur is, maar het is dan zo zonde als het blijft liggen.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 29 december 2011 at 00:23

  Oh wauw wat een leuke blogpost :D vooral Capricci en Ydeltuyt.nl spreekt mij erg aan , aangezien ik echt mooie accessoires er tussen zie :) Ik vind het ook altijd leuk om een accessoire te dragen , net als jij zegt het geeft vaak net wat extra’s :)

 • Avatar van paula
  Reply paula 29 december 2011 at 00:22

  ik ben een echte budget liefhebber en hou van originele dingen dus bestel 9 vd 10 keer mijn sieraden op ebay! Natuurlijk is het geen top kwaliteit maar voor aparte dingetjes slaag ik daar altijd het best. Ook bij six en claires kijk ik regelmatig maar koop ik niet heel vaak iets. Primark heeft ook leuke sieraden, haaraccesoires en tassen maar daar kom ik niet zo vaak. Ik heb een zilveren horloge, armbandje met plaatje, oorbellen en ketting met rozenkwarts hangertje van de juwelier en behalve de oorbellen (wissel ik af)draag ik dat elke dag. Tassen kocht ik altijd bij invito maar na een slechte (service) ervaring en asociaal behandeld te zijn geef ik daar geen geld meer uit. Nu is dat (tassen) overal en nergens, v&d, sascha, maar ook primark of h&m! Tassen koop ik nooit online, ik wil het vasthouden, voelen, en uitproberen voordat ik het koop ;-) misschien een leuk idee om een artikel te maken met jou meest gebruikte/lievelings tassen/sieraden?

  Sorry voor de lange comment maar had zin om t ff uitgebreid toe te lichten :p leuk artikel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 januari 2012 at 15:34

   Op Ebay moet ik eens vaker kijken denk ik, nog leuke tips van verkopers daar? Dankjewel voor de tips, ik zal eens kijken voor zo’n artikel met favoriete tassen/sieraden/accessoires ^^

   • Avatar van Paula
    Reply Paula 1 januari 2012 at 23:12

    Niet echt eigenlijk, ik zoek vaak op dingen als ‘owl necklace’ (en dan neem ik niet die standaard die iedereen heeft) of ‘peacock earrings (pauwen)’, of ‘vintage’, of bepaalde kleuren, of nouja, zulk soort termen. Als ik dan iets leuks zie neus ik vaak nog even in de shop van die verkoper en doe ik weer inspiratie op voor andere zoektermen :P Ik rommel vaak maar wat aan maar kom op die manier wel op leuke en vooral originele sieraden!

    • Avatar van Paula
     Reply Paula 1 januari 2012 at 23:13

     Haha, niet echt eigenlijk daar bedoel ik mee dat ik geen ‘vaste’ verkopers heb ofzo. Ik kijk gewoon rond en check als ik het wil kopen of de verkoper betrouwbaar is. Graag gedaan (de tip), ik ben gewoon nieuwsgierig hihi! Ik wens je trouwens een heel mooi, gezond en liefdevol 2012 toe!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.