Beauty

Inspirational Quotes

27 december 2011

Picnik collage3 - Inspirational Quotes

Ik ben iemand die positief in het leven staat en ik pak na een mindere periode de draad weer op om verder te gaan. Wat gebeurd is, is gebeurd en niks meer aan te veranderen. Waar ik over 5 of 10 jaar precies sta weet ik niet, maar ik weet in grote lijnen wel waar ik naartoe wil en daar werk ik hard voor. Over de afgelopen tijd heb ik enkele quotes opgeslagen die mij aanspreken en vandaag wil ik deze graag met jullie delen. Wie weet kan je er inspiratie uit halen, maar je kan er mij, als persoon, ook beter door leren kennen.

quotes2011december13 - Inspirational Quotes
quotes2011december12 - Inspirational Quotes
quotes2011december9 - Inspirational Quotes

quotes2011december11 - Inspirational Quotes
quotes2011december10 - Inspirational Quotes
quotes2011december8 - Inspirational Quotes

quotes2011december6 - Inspirational Quotes

quotes2011december5 - Inspirational Quotes
quotes2011december4 - Inspirational Quotes

quotes2011december7 - Inspirational Quotes
quotes2011december3 - Inspirational Quotes
quotes2011december2 - Inspirational Quotes
quotes2011december1 - Inspirational Quotes
Natuurlijk bedoel ik hiermee niet dat je niet mag rouwen of boos mag zijn op wat je is overkomen. Sta er juist bij stil, geef het een plek en probeer de mooie dingen van het leven weer in te zien en wat je nog allemaal kunt bereiken en doen. Leef! Blijf niet stilzitten maar werk eraan om dingen te veranderen voor jezelf. “Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.” Als ik terug kijk naar wat ik heb meegemaakt, mijn depressieve periode (en het daaruit komende straatvrees met paniekaanvallen) en kijk waar ik nu sta dan voel ik me goed. Heel erg goed! En dat is enkel gekomen door mijn manier van in het leven staan en de stappen die ik zelf heb gezet.

Misschien heel filosofisch allemaal, maar ik wilde dit deel van mij ook graag delen met jullie. En misschien kan je er inspiratie uit halen of kan ik je kracht bij zetten. Want hoe moeilijk je het nu misschien ook hebt, er komen echt betere tijden aan. Eén ding wat ik heb geleerd: ‘loslaten’. Je hebt nu eenmaal niet alles zelf in de hand. Laat deze dingen los en steek je energie daar waar je wel verandering kan brengen.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 9 januari 2016 at 11:02

  Er zijn blijkbaar al vele jaren verstreken, maar ik heb je mooie quotes nu pas ontdekt..

 • Avatar van Liane (@lianeem)
  Reply Liane (@lianeem) 29 december 2011 at 22:01

  Fijne tekst! Thanks voor de mooie woorden.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 29 december 2011 at 13:42

  Zo waar en enorm inspirerend! Top! :)

 • Avatar van desima
  Reply desima 28 december 2011 at 16:15

  Bedankt voor het delen en blijf zo positief!

 • Avatar van Janna
  Reply Janna 28 december 2011 at 13:26

  Wat een super quotes !
  Ik mail al een aantal jaar quotes en mooie prenten / foto’s door naar een vriendin.
  Deze mail ik haar zeker ook eens door !

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 27 december 2011 at 22:32

  Prachtige quotes. Het is soms heel moeilijk om een negatieve ervaring om te zetten in positieve herinneringen maar als positieve mensen je steunen, je veel liefde krijgt, de tijd neemt om verdriet te hebben en je gevoelens mag uiten en/of op kan schrijven kan je heel veel leren van negatieve ervaringen. Dat is tenminste hoe ik dat heb ervaren. Fijn artikel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 december 2011 at 22:35

   Dat is ook hoe ik erover denk, met liefde en tijd komt veel goed <3

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
Winactie | 4x hannah kennismakingsset t.w.v. €95,00!

Kerst is de tijd om met dankbaarheid terug te kijken naar het afgelopen jaar. Ik heb dit jaar zoveel meegemaakt...

Close