Beauty

It’s LUSHious!

10 december 2011


Ik vertelde jullie enkele weken geleden al over een boel nieuwe producten die aan het vaste assortiment van Lush toegevoegd zouden worden en sinds die tijd ben ik ook al enkele van deze producten aan het uitproberen. En ik kan je zeggen… Mijn Lush hartje is nog harder gaan kloppen! Vandaag komen er een aantal nieuwe producten voorbij voor lichaam, huid en haar met veel foto’s, informatie en natuurlijk mijn mening hierover.


Phoenix Rising Bath Ballistic €5,95
Een magische bruisbal die je genoeg energie geeft om de donkere winter opgewekt door te komen! Het zit vol met shea boter, cacaoboter en jojoba-olie om je huid heerlijk zacht te maken. Door de exotische essentiële oliën van fruit en kruiden – o.a. sinaasappel en kaneel – waan je je op een ver, warm strand, genietend van een kruidige rum. Deze bruisbom zorgt voor een spectaculair schouwspel in bad, met zijn paarse en groene kleuren.

O, o, owwww! Wat ruikt deze prachtige paarsgouden ballistic goddelijk lekker! Ok, geur is natuurlijk heel erg persoonlijk maar ik vind dit echt een heerlijke, vrouwelijke en verwarmende geur. Dat laatste komt vast door o.a. de kaneel die erin zit, maar de geur is verder ook wel weer frissig te noemen. Doordat het welbekende gele Lushzakje al wat rozige vlekjes had kon ik direct al zien dat het lekker voedend zou zijn en inderdaad, doordat hij vol zit met o.a. sheaboter en jojoba olie merk je echt dat je huid er lekker zacht van wordt. Naast de heerlijke geur kom je ook nog vol goudkleurige microglitter uit bad, mooi voor de feestdagen! De bruisbal is van binnen verrassend groen maar het badwater zelf krijgt er een paarse kleur van. ♥


Yuzu and cacoa Bubbleroon Bubblebar €5,95
Yuzu is een soort Japanse mandarijn, die ons inspireerde voor deze macaron. Geen yuzu te bekennen in deze Bubble Bar, maar wel veel cacao! En tonka, grapefruit en bergamot olie. Een warme maar ook verfrissende geur die direct voor een goed humeur en veel energie zorgt. Wij zijn al fan.

Green Bubbleroon Bubblebar €5,95
Heb je wel eens in een bad gelegen dat lijkt op een zomers groen weiland? Nee? Dan moet je Green zeker eens proberen! We voegden er ook nog een beetje sinaasappel, jeneverbes en limoen aan toe. Zorg voor een mand met sandwiches en zelfgemaakte limonade en je hebt de perfecte picknick in je badkamer, zelfs op de donkerste winterdagen.

Deze twee vrolijke torentjes zijn bedoeld voor in je bad, maar doordat ze in het midden handig breken kan je ze ook gemakkelijk gebruiken voor een lekker ontspannend voetenbadje. Hier krijg je echt heerlijk zachte voetjes van (of als je in bad bent geweest: een zacht lijf) want ook deze groene en oranje bollen zitten vol verzorgende ingrediënten. De geuren vind ik zelf vooral fris en verkwikkend na een lange dag, of om juist de dag mee te beginnen als je lastig wakker kan worden (~_^) Je badwater kleurt er vrolijk oranje of groen van!

Moon and Sun Steamer Tab €2,95
In welke stemming jij of je huid zich ook bevindt, deze mix van oliën zorgt voor een ouderwets schone huid en een ontspannen en blij humeur. Neroli olie is opwekkend en lavendelolie kalmeert en balanceert de huid. Na je beautybehandeling kun je het water een week gekoeld bewaren om dagelijks te gebruiken als gezichtstoner.

Dream Steam Steamer Tab €2,95
Deze tab bevat dezelfde mix van oliën als onze Dream Cream. Tea tree olie heeft een antibacteriële werking voor je huid, terwijl rose absolute, lavendel en kamille je huid ontspannen en kalmeren. Klaar met stomen? Dan kun je het water nog een week bewaren en gebruiken als gezichtstoner. Handig!

Ok, eerlijk? Deze 2 kleine tabs zijn natuurlijk wel prijzig voor het eenmalige gebruik waarvoor de meeste mensen ze zullen gebruiken. Maar als je op zoek bent naar een èchte oppepper voor je huid dan kan ik je aanraden deze toch eens in je mandje te leggen. Je gebruikt er 1 per keer die je in een kom met kokend water doet. Vervolgens zet je deze op tafel en maak je een ’tent’ met een handdoek waar je hoofd onder zit. Zo kan de stoom nergens anders naartoe dan naar je gezicht en na een minuut of 10 ben je klaar. Je merkt direct dat je gezicht lekker zacht aanvoelt en vooral clean aanvoelt. Na het gebruik kan je het water opvangen en bewaren in een flacon en nog een week lang als toner gebruiken voor je gezicht. Wel in de koelkast bewaren! Zo wordt de prijs direct meer toegankelijk.


British Nanny Moisturiser 45gr, €49,95
Deze British Nanny is een natuurlijke manier om rimpels tegen te gaan. De anti-aging moisturiser met SPF30 biedt bescherming tegen schadelijke zonnestralen en zit boordevol voedzame ingrediënten: biologische amandel-, kokos- en jojobaolie, sheaboter, candelillawas en hibiscus olie. Is ook heel geschikt voor de droge en ouder wordende huid. Dus niet van huis gaan zonder je British Nanny!

Dit is een crème waar mijn droge en gevoelige huidje de laatste tijd heel erg vrolijk van wordt. Al had voor mij in deze crème de SPF juist weggelaten mogen worden, omdat ik de British Nanny als een nachtcrème gebruik. Nu het buiten steeds kouder wordt en binnen warm merk ik dat mijn huid weer even moet wennen aan deze omschakeling: velletjes, droogheid en wat geïrriteerde delen komen dan veel voor. Als ik dan ’s avonds een flinke lik van deze crème insmeer dan wordt ik ’s ochtends wakker met een uberzacht huidje met een mooie glow zònder velletjes. YES! British Nanny doet me qua geur denken aan babyproducten en trekt ondanks dat hij zo voedend is, toch nog vlot in en blijf je niet met je gezicht aan je kussen plakken. Ik kan me voorstellen dat deze crème het op bijvoorbeeld wintersport (of wanneer je veel buiten bent met dit koude weer) het erg goed doet en dan is de SPF30 natuurlijk meer dan welkom.


Ro’s Argan Body Conditioner 225gr, €29,95
Een mooie naar Rose Jam (onze nieuwe Bubble Bar) geurende conditioner voor je lichaam. Het zit vol met de meest verzachtende, hydraterende ingrediënten om de huid te voeden. Zo hebben we toegevoegd: cipres olie, capuacu boter, Braziliaanse notenolie, cacaoboter, sheaboter en super verzachtende amandelolie. Zoals de naam ook al doet vermoeden, zit er natuurlijk ook Argan olie in, die rijk is aan vitamine E en ongelooflijk hydraterend en verzachtend is. De geur is een gloednieuwe creatie van Simon en laat je subtiel geuren naar een rozenstruik in de ochtendzon. Te gebruiken als een conditioner: douche zoals je gewend bent, gebruik vervolgens Ro’s Argan Body Conditioner, spoel af en dep droog.

Over dit product kan ik kort zijn. Ben ik tevreden? JA! Ruikt hij lekker? JA! Kan ik nog zonder? NEE! Hmmm weer een product toegevoegd aan mijn standaard routine… Waar was de conditioner voor mijn lichaam al die tijd? Net zoals bij je haar gebruik je deze body conditioner na het wassen, laat je hem even intrekken om daarna af te spoelen. Een losse bodylotion is hierna niet meer nodig. Ik krijg hier een superzacht huidje van wat ook nog eens heerlijk ruikt. Ben je fan van de geur van rozen en arganolie? Heb je een droge huid die wel wat extra’s kan gebruiken? Dan is dit zeker een product wat je eens zou moeten proberen.


No Drought Dry Shampoo 130gr, €11,95
Geen tijd om je haren te wassen? No Drought zorgt voor een snelle opfrisbeurt van je lokken. Je kunt een beetje op je handen doen – of direct op je haren gebruiken – om je haren een dagje langer fris en vetvrij te houden. Even door je haren heen woelen, goed uitborstelen en je bent weer toonbaar. Het werkt niet alleen ontvettend, het ruikt ook nog eens geweldig naar citroen, grapefruit en limoen.

De droogshampoo is echt een enorme opkomende trend de laatste tijd en nu heeft ook Lush er één in hun assortiment. Deze variant zit alleen niet in een sprayflacon, maar is in poedervorm te vinden. Je hebt weinig product nodig om je vettige haaraanzet te kunnen laten verdwijnen en ik krijg er zelf vooral een flinke bom volume van. Wel moet je oppassen dat je niet teveel gebruikt, anders krijg je een witte waas over je haaraanzet die niet makkelijk weg te borstelen is. Mijn haar wordt er ook wat stugger van, maar dit is standaard voor droogshampoo’s. De geur is lekker fris!


Lustre Dusting Powder 45gr, €18,95
Een heerlijk geurende lichaamspoeder met sensuele jasmijn (zoals we ook in ons parfum Lust gebruiken). Gebruik het op je armen, benen en de rest van je lichaam voor een goudbruine, licht glanzende look. Sunkissed noemen ze dat. Staat mooi bij dat ene feestjurkje, maar wij gebruiken het elke dag.

Als je gek bent op de Lush producten Flying Fox, Godiva, Lust en Jasmin & Henna Fluff-Eaze, dan is dit product ook zeker een aanrader voor jou vanwege de overheerlijke jasmijngeur die het heeft. Het lijkt wat prijzig voor zo’n klein flesje, maar je hebt echt maar weinig product nodig om een mooi goudkleurig glansje over je huid te creëeren. Op mijn hand heb ik Lustre links droog aangebracht en rechts op een vochtige hand. Zo krijg je direct een veel intenser effect wat zelfs mooi zou zijn als oogschaduw. Nog een tip: meng wat Lustre met je favoriete bodylotion en je krijgt een mooie gloed allover die nog eens extra voedend is en lang blijft zitten!

Je kan vast merken dat ik een enorme Lush fan ben, ik kan er namelijk uren over door blijven kletsen (^_^) Ik hoop dat ik zo in ieder geval een fijne indruk heb gegeven over enkele van de nieuwste Lush producten? Voor een overzicht van alle nieuwe producten kan je hier een kijkje nemen. Je kan ze in ieder geval vinden in de Lush winkels en via Lush.nl. Als ik uit bovenstaande producten enkele aanraders moet noemen dan zijn dat voor mij de Ro’s Argan body conditioner en Britisch Nanny.

Heb jij al wat van de nieuwe producten geprobeerd? En waar ben je nieuwsgierig naar?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lnnk
  Reply Lnnk 11 december 2011 at 20:41

  Ik vind Lustre echt heerlijk ruiken! Phoenix rising is dan weer niet helemaal mijn geur, maar geuren zijn dan ook heel persoonlijk.
  De steamers heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben er wel benieuwd naar :)

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 10 december 2011 at 22:39

  Als ik dat zo zie dan krijg ik er gewoon zin in :D

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 10 december 2011 at 20:42

  Ohh die bodyconditioner klinkt héérlijk!!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 10 december 2011 at 19:00

  Wat een heerlijke producten…ben het meest benieuwd naar de British Nanny. Alleen schrik ik wel een beetje van de prijs.

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 10 december 2011 at 16:52

  In de winkel heb ik de Nanny geprobeerd. Hij voelde heerlijk maar ik vond hem echt veel te duur. Toen heb ik gekozen voor Skin Drink en die bevalt gelukkig ook erg goed!
  Ik vind bijna alles van Lush interessant. Alleen al hoe het er uit ziet! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2011 at 17:03

   Ah, Skin Drink is ook heel erg fijn, maar die doet voor mijn huid helaas niet voldoende…

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 10 december 2011 at 16:32

  Wat een heerlijke producten van Lush! Ziet er goed uit zeg.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 10 december 2011 at 14:59

  British Nanny Moisturiser lijkt mij echt heel erg fijn.
  Wat een heerlijke producten van lush.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 10 december 2011 at 14:44

  Heerlijk artikel, ben dol op Lush! Ik had wel bijna dat glitterpoeder aangezien voor droogshampoo, dus ik had BIJNA mooi glitter haartjes ;-) ghehe

 • Avatar van charile
  Reply charile 10 december 2011 at 14:39

  mooie producten!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 10 december 2011 at 14:17

  Ah wat zijn het toch prachtige producten, ik ben helemaal enthousiast over de roze bubbel macaron, Phoenix Rising en Ro’s Argan Body Conditioner staat nog op mijn verlanglijstje. Must love Lush!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2011 at 17:04

   Ah, ik ben ook heel nieuwsgierig naar de roze Bubbleroon ^^

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 10 december 2011 at 20:07

    Niet nieuwsgierig, ik heb hem al getest en ben onwijs enthousiast! Hij ruikt naar het zoete en lieve van rozen en doet me denken aan een schattige boutique waar de geur van bloemen om je heen hangt. (:

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 11 december 2011 at 13:41

     Ohhh die geur klinkt hemels zo! ^^

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 10 december 2011 at 13:55

  Phoenix Rising is zo pretty! En ben ook wel benieuwd naar die droogshampoo!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 10 december 2011 at 13:37

  lijken me hele fijne producten!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 10 december 2011 at 12:30

  Elke keer neem ik me voor als ik een Lush zie om eens te gaan kijken en proberen, maar het is er nog steeds niet van gekomen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2011 at 17:05

   Echt eens doen! Een genot voor je ogen (en je neus, huid en haar) haha :-)

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 10 december 2011 at 10:17

  Ooooh, die Phoenix rising ziet er leuuk uit !

 • Avatar van Lush Maastricht
  Reply Lush Maastricht 10 december 2011 at 08:55

  Hoi Desirée,

  Leuk om dit enthousiaste artikel te lezen! Zeker met alle mooie, zelfgemaakte foto’s!
  Ik heb dit ook op onze Lush Maastricht facebook pagina geplaatst !

  Veel liefs en een fijn weekend!

  <3

  Lush Maastricht

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2011 at 17:05

   Superleuk dat je een reactie achterlaat en dankjewel voor de complimenten! ♥

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 10 december 2011 at 08:55

  Ro’s Argan Body Conditioner is mijn favoriet; doet wat het belooft en ruikt zóó ontzettend yummie!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2011 at 17:06

   Ja echt he? Zo’n product waarvan je weet dat er nog heel wat potten van doorheen zullen gaan ;-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 10 december 2011 at 08:47

  Ik ben benieuwd naar british nanny en no drought

 • Avatar van velaija
  Reply velaija 10 december 2011 at 08:30

  Dat heeft Lush weer goed voor elkaa gekregen <3 ik ga zeker even kijken als ik toevallig in Maastricht ben!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 10 december 2011 at 08:20

  Phoenix rising wil ik zeker eens proberen ! Al was het alleen maar voor de prachtige kleur :)

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 10 december 2011 at 07:28

  De Steam Tabs vind ik érg fijn!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 10 december 2011 at 02:48

  Die ene bruisbal, de body conditioner en dry shampoo lijken mij echt fijn :D Bedankt voor de reviews! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2011 at 17:06

   Heel graag gedaan natuurlijk ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.