Beauty

MAC Dazzlesphere! Pink Ornament

11 december 2011


Sinds een ruime week zit er in Arnhem, waar ik woon, een MAC counter in de Bijenkorf. Nu hoef ik dus niet meer naar Utrecht om items of LE collecties te bewonderen (en te kopen) maar kan ik dus gewoon naar het centrum van mijn eigen stad. Tijdens mijn laatste shoptripje kon ik het dan ook niet laten om deze nieuwe hoek eens even van dichtbij te gaan bekijken. En ja hoor, direct als je de Bijenkorf inloopt heb je voor je neus de prachtige MAC hoek. En, alsof het zo moest zijn, stonden er ook nog deze prachtige bollen voor mijn neus…

Na een erg leuk praatje met MUA (make up artist) Edwin van MAC, deze keer met geblondeerd haar wat hem geweldig staat, wist hij mij over te halen om dit bolletje met 4 glossjes af te gaan rekenen. Nouja, overhalen… Eigenlijk was ik al verkocht bij het aanzien van de bol en toen hij de felste kleur uit het setje aanbracht bij Sarah hoorde ik mijzelf al zeggen “Doe mij die maar!”. Ik ben nu eenmaal een sucker voor roze! (^_^)


Er zitten 4 glossjes in deze leuke kerstbal, 2 Dazzleglasses en 2 Cremesheen Glasses. Hoe leuk is die kerstbol alleen al? En tsja, daar ging ik weer met mijzelf overhalen dat je voor deze prijs eigenlijk 2 glossjes ‘voor zowat gratis’ hebt. In een normale Cremesheen Glass zit 2,7gr en in deze versies zit 1,9gr. In een normale Dazzleglass zit 1,92gr en in deze versies zit 2,6gr. Het is dus niet zo dat je direct veel kleinere verpakkingen hebt, in totaal heb je iets van 0,1gr minder gloss.

Het mooie vind ik de wit metalen doppen, een mooie afwisseling met de normale zwarte kleur van MAC. Elke lipgloss is 8,5cm lang.

Op mijn hand zie je van links naar rechts de 4 kleurtjes die in de kerstbol zitten;
* Fashion Scoop (zachtroze met een klein beetje parelmoeren microglans)
* Petite Indulgence (barbieroze zonder glitter)
* Like Venus (een transparant roze basis met swarovski-like glitter)
* Rags to Riches (een zachtroze basis met microglitter).

De glossjes zijn allemaal draagbaar voor elk moment van de dag, al vind ik vooral de Like Venus ook prachtig voor een feestje. Bij zonlicht, kaarslicht etc. komt de prachtige swarovskiglitter pas echt tot zijn recht. ♥ Op de foto hieronder zit je met flits en een beetje wazig heel erg goed de kleur van de glitter in de laatste 2 kleuren en ook het parelmoeren microglittertje is te zien bij de eerste kleur. I love them!

Lipglossjes van MAC blijven bij mij altijd redelijk goed zitten, al overleven ze niet echt een broodje of iets dergelijks. Ach, even bijwerken is zo gedaan toch? De Cremesheen Glasses hebben een sponsapplicator en de Dazzleglasses een kwastapplicator, mij maakt het eigenlijk niet uit qua aanbrenggemak. Wel plakken de glossjes redelijk, maar dat is gelijk ook de reden waarom ze zo lang blijven zitten. De geur en de smaak is die van warme vanille, voor mij persoonlijk is dat een aangename geur en smaak. Het is ook niet heel erg overheersend als je ze eenmaal op hebt.

De Dazzlespeheres! met lipgloss zijn verkrijgbaar in 3 kleurvarianten waarvan ik ‘Pink Ornament’ heb. Elke bol kost €33,00 en als je een klein beetje geluk hebt dan kan je ze nog vinden bij de MAC counters. Ook zijn er in deze collectie kerstbollen met mini nagellakjes en losse pigmenten te vinden. Een geweldig kerstcadeau om te krijgen, vragen of te geven als je het mij vraagt!

Heb jij ook zo’n bepaalde kleur waarnaar je altijd terug blijft komen voor je lipproducten? Zoals ik met roze heb?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lnnk
  Reply Lnnk 17 december 2011 at 16:11

  Mooi zijn deze glossjes.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 11 december 2011 at 22:35

  Ik hou helemaal niet van glosses maar als ik dit zo zie word ik toch best een beetje hebberig. De verpakking is leuk, de kleurtjes zijn mooi en de swatches zien er goed uit!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 11 december 2011 at 21:31

  Wat een geweldig idee! Ik ben niet zo fan van de glossjes van MAC. Ik vind dat plakkerige maar niets, omdat mijn haar er altijd in vast blijft kleven. Geef mij maar een lipstick, hihi!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 11 december 2011 at 21:21

  Leuk verpakt en ook erg mooie kleuren :D

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 11 december 2011 at 14:34

  Oooh pretttyyy !!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 11 december 2011 at 14:07

  Gelukkig ben ik geen lipglossfan, maar toen ik die setjes zag met zo’n oogschaduw palette… oh oh oh! Die zijn al dik uitverkocht gelukkig, scheelt me weer wat geld :’)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 11 december 2011 at 13:56

  Schitterend! Ik keek zo ontzettend uit naar deze post! Ze zijn echt heel erg mooi in ’t flesje maar op de huid zijn ze zo mogelijk NOG mooier <3

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 11 december 2011 at 13:54

  Ik vind ze echt zo ontzettend tof, maar.. als ik moest kiezen zou ik ook voor de roze variant gaan.

  Alleen RTR heb ik al, en Fashion scoop vind ik niet zoveel aan.
  Dus ik sla over.. maar ik vind het wel geweldig om aan iemand cadeau te doen, echt tof!

  • Avatar van Tatjana
   Reply Tatjana 11 december 2011 at 13:55

   Oja, en wat ik ook nog wou zeggen.
   Ik vind de prijs (33 euro) een mooie prijs!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 11 december 2011 at 12:46

  Wat leuk! :D Mischien dat ik binnenkort nog even naar Groningen ga! Vaak bestellen ze daar wat meer! Als ik mijn loon eindelijk binnen heb (vermoet morgen of over morgen) Dan kan ik mooi weer shoppen! :D (hihi ik wil zo veel! Die Rituals brandertje & Naked palette ook! :P) Word een erg dure maand! (a)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 december 2011 at 13:39

   Misschien wel een duurdere maand, maar je hebt er dan wel mooie producten voor terug ^^

   • Avatar van Kim
    Reply Kim 11 december 2011 at 22:23

    Hihi daarom! ;) Denk dat ik woensdag langs mac ga! Niet alles in 1 keer! (al ben ik bang dat mij dat niet lukt! ;) )

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 december 2011 at 12:29

  ze zijn echt super pretty :D

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 11 december 2011 at 11:37

  Oehh prachtig! *want want want*

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 11 december 2011 at 11:32

  Mooie kleuren!

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 11 december 2011 at 11:08

  The prettiiieeezzz! Jammer dat ik geen lippie-drager ben, of ik had er vast ook zo’n bol meegenomen :°)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 december 2011 at 13:39

   Jaaaa, hij stond je ook zo mooi! ♥

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 december 2011 at 10:59

  Mooie kleurtjes!!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 11 december 2011 at 09:34

  Oh ik ben gisteren in Groningen zo los gegaan in de Mac ;]], deze glosjes niet gekocht, maar wel zoveel andere leuke mooie fijne spulletjes. Love it!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 december 2011 at 13:39

   Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar wat je allemaal gekocht hebt? :-)

   • Avatar van Christa
    Reply Christa 11 december 2011 at 16:27

    Oké, hier komt de openbare bekentenis ;]] Nadat ik laatst de mineralize skinfinish natural had gekocht met de studiofinish concealer, leek het mij niet meer dan logisch dat daar ook mineralize skinfinish in een mooi kleurtje bij moest komen. Nou daar ben ik dus niet mee thuisgekomen.
    Wat wel: Powderblush Desert rose, prachtige matte blush [ highlighten doe ik wel apart]

    • Avatar van Christa
     Reply Christa 11 december 2011 at 16:35

     Sorry…verkeerde toets, verder dan maar :]]
     Powderblush Harmony, ook mat, echt prachtig om mee te shapen.
     Pro longwear eye shadow Sunny look, een okergele kleur, zwijmel.
     Pro longwear concealer NW 20, veel prettiger voor onder de ogen dan de studiofinish.
     en dan ook nog 2 kwasten, de 187 een stipplingbrush en de 168, mooi voor het shapen.
     Ben zooo blij met mijn eerste mac kwasten joehoe!

     En nee ik ga je niet vertellen dat ik daarna nog bij de Sehpora ben geweest en yepp, ik ben blut hahaha

     • Avatar van Desirée
      Desirée 11 december 2011 at 22:27

      Whooo mooie aankoopjes zeg! Goede shopsessie dus ^^

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 11 december 2011 at 09:21

  Zelf ben ik niet zo’n fan van glittergloss dus de dazzleglasses zijn niet echt aan mij besteed. De cremesheen kleurtjes vind ik wél erg mooi !

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 11 december 2011 at 09:19

  De MUA zei tegen mij dat ze €44 kostten en daarom heb ik het laten liggen, maar nu zie ik dat ze ‘maar’ €33 zijn. Misschien vanmiddag nog even langs de MAC counter en kijken of ze nog beschikbaar zijn. Echt zo mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 december 2011 at 13:40

   Ik hoop dat je ze nog kan vinden, zo pretty!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 11 december 2011 at 02:40

  Oooh, wat een mooie kleurtjes! :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 december 2011 at 01:16

  Deze zijn zooooooooo mooi. Ik heb al 10 keer bij de mac counter gestaan met de twijfel of ik zo’n setje ging kopen. Nog steeds niet gedaan want ze zijn zo duur.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Martiniii
  Reply Martiniii 11 december 2011 at 00:57

  Meid, wat doe je me weer aan??? *ziekelijke koopdrang* Echt ontzettend mooi zeg! Fashion Scoop lijkt me ook een prachtige kleur.. Ik heb nu de Cremesheen Glass Fashion Whim en dat is ook echt een favo! Maar een supermooi bolletje hoor, ik wil ook…….. :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 december 2011 at 13:40

   Haha, can’t help it! (a) Om het nog erger te maken: ze zouden je mooi staan ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.